Logo AMC Program TV AMC - ramówka, emisje

2017-04-28

07:35

Trwa...  Przygody Buckaroo Banzai. Przez ósmy wymiar Godziny emisji

Czas: 120min.

Buckaroo Banzai to rockman, neurochirurg, bohater komiksów i samuraj, który wraz ze swoim zespołem Hong Kong Cavaliers musi powstrzymać obcych z ósmego wymiaru przed podbiciem Ziemi.

09:35

Traper z Kentucky Godziny emisji

Czas: 120min.

W rolach głównych: Burt Lancaster i Dianne Foster. Dramatyczna opowieść o podróży ojca i młodego syna przez dzikie obszary Kentucky z lat 20. XIX wieku.

11:35

The Watsons go to Birmingham Godziny emisji

Czas: 105min.

Watsonowie wyruszają na rodzinną wyprawę. To co przeżyją sprawi, że będą mogli odważnie stawić czoła przeciwnościom - staną się też sobie znacznie bliżsi.

13:20

How I Spent My Summer Godziny emisji

Czas: 115min.

Komedia. Jennifer Aniston w centrum zamieszania, romansów i przygód uczestników i personelu pewnego obozu letniego.

15:15

Gwiezdna paczka Godziny emisji

Czas: 110min.

Futurystyczna opowieść, w której grają młode gwiazdy Hollywood: Jami Gertz, Lukas Haas i Jason Patric. Są więźniami fortecy - i planują spektakularną ucieczkę.

17:05

Legenda Johnny'ego Lingo Godziny emisji

Czas: 110min.

Małemu chłopcu udaje się uniknąć śmierci w oceanie. Trafia na polinezyjską wyspę, gdzie zostaje przygarnięty przez tubylców. Wkrótce opuszcza wyspę i zostaje sługą bogatego Johnny'ego Lingo.

18:55

F/X 2 Godziny emisji

Czas: 125min.

Rollie Tyler, specjalista od filmowych efektów specjalnych, ponownie pakuje się w tarapaty - tym razem pomagając policji w schwytaniu seryjnego mordercy.

21:00

W przebraniu mordercy Godziny emisji

Czas: 120min.

Tajemnicza blondynka zabija pacjentkę znanego psychiatry, a potem ściga luksusową call-girl, która była świadkiem tego morderstwa.

23:00

Kraina bezprawia - Seria 2, odc. 6 Godziny emisji

Czas: 60min.

Potężny wojownik i młody chłopiec szukają oświecenia na rubieżach, kontrolowanych przez możnowładców.

00:00

Mechanik Godziny emisji

Czas: 115min.

To dzięki tej roli Charles Bronson został gwiazdą. Zagrał zabójcę, który przeobraził morderstwo w formę sztuki. W filmie zagrali również Jan-Michael Vincent oraz Jill Ireland.

01:55

Spuścizna Walkirii Godziny emisji

Czas: 125min.

Lipiec 1944. Trwa II wojna światowa. Grupa spiskowców, pod wodzą Clausa von Stauffenberga, planuje zabicie Hitlera i zakończenie jego rządów.

04:00

Zabawna historia wydarzyła się w drodze na forum Godziny emisji

Czas: 115min.

Zero Mostel, Buster Keaton, Phil Silvers i wiele innych gwiazd w szalonej komedii pełnej pięknych dziewczyn, niezwykłych niespodzianek, przebrań, pomyłek i wspaniałej muzyki.

05:55

F/X 2 Godziny emisji

Czas: 105min.

Rollie Tyler, specjalista od filmowych efektów specjalnych, ponownie pakuje się w tarapaty - tym razem pomagając policji w schwytaniu seryjnego mordercy.

Grupy kanałów stacji

O programie TV stacji

Na stronie stacji telewizyjnej AMC umieszczony jest program telewizyjny dla wybranego dnia. Domyślnie prezentowany jest program dla bieżącego dnia, za pomocą kalendarza i linkow z datą można wybrać dowolny inny dzień, dla którego dostępne są informacje o emisjach.

Wyświetlana strona zawiera program TV AMC. Poza ramówką na stronach znajdują się informacje na temat emitowanych programów, filmów i seriali oraz osób, które są związane ze stacją.

Dodatkowo na stronie programu telewizyjnego dla kanału AMC można znaleźć informacje na temat programów i transmisji emitowanych na żywo oraz najbliższych premier. Program TV AMC umożliwia również przełączenie na widok tygodniowy zawierający tabelę z programem dla siedmiu dni.

Przewodnik telewizyjny po ramówce stacji AMC. Sprawdź w programie co możesz obejrzeć dziś i w kolejnych dniach.

© 2016 - PROGRAM TV - przewodnik telewizyjny naziemna.info