Logo AMC Program TV AMC - ramówka, emisje

2017-08-01 Pokaź dziś

06:15

Szaleństwo króla Jerzego Godziny emisji

Czas: 125min.

Koniec XVIII wieku. Król Anglii, Jerzy III zapada na tajemniczą chorobę - zachowuje się, jakby postradał zmysły. Na dworze rozpoczynają się intrygi i walka o wpływy. Do przejęcia władzy szykuje się jego syn, Książę Walii, który na władcę zdecydowanie się nie nadaje.

08:20

Odkrywcy Godziny emisji

Czas: 125min.

Komedia. W roli głównej Griffin Dunne. Członkowie dysfunkcyjnej rodziny udają się w podróż, która ma im pomóc w zrozumieniu problemów i poznaniu się nawzajem.

10:25

Niebo czy ziemia Godziny emisji

Czas: 110min.

Komedia z Antonem Yelchinem w roli głównej. Anioł-stróż ma dobę na przekonanie pewnej zagubionej duszyczki, że jednak warto żyć.

12:15

Wypraw Godziny emisji

Czas: 120min.

Quebec Bill Bonhomme (Kris Kristofferson), farmer i przemytnik alkoholu, wyrusza w niebezpieczną drogą z ładunkiem whiskey. Robi to, by utrzymać rodzinę.

14:15

Whistle and I'll Come to You Godziny emisji

Czas: 65min.

Dramat z Johnem Hurtem w roli głównej. Na opustoszałej plaży James Parkin spotyka zjawę. Skutki tego spotkania okażą się naprawdę przerażające...

15:20

Operacja Splitsville Godziny emisji

Czas: 115min.

Komedia z Davidem Berrym w roli głównej. Po rozwodzie rodziców pewien chłopiec tworzy "grupę wsparcia" dla dzieci, które znalazły się w podobnej sytuacji.

17:15

Earthbound Godziny emisji

Czas: 115min.

Joe pochodzi z innej planety — tak w każdym razie powiedział mu ojciec, który zmarł, kiedy chłopak miał 11 lat. Joemu trudno przystosować się do życia wśród ludzi, chciałby także znaleźć dziewczynę...

19:10

Lisa w Krainie Zabawek Godziny emisji

Czas: 110min.

W roli głównej Drew Barrymore. Dzieczyna budzi się w państwie zabawek. Tu, wraz z rodziną i przyjaciółmi, postara się odsunąć od władzy złego Barnaby'ego.

21:00

Odlotowa dziewczyna Godziny emisji

Czas: 120min.

Futurystyczny thriller. Megazbrodniarz (Malcolm McDowell) kontroluje światowe zapasy wody. Tank Girl (Lori Petty) oraz jej niesamowici przyjaciele muszą ukrócić rządy tyrana.

23:00

Thelma i Louise Godziny emisji

Czas: 150min.

Jeden z najsłynniejszych "filmów drogi" w dziejach kina. Geena Davis i Susan Sarandon grają kobiety, które ruszyły przez południowy zachód USA, popełniając kolejne przestępstwa.

01:30

Podwójne śledztwo Godziny emisji

Czas: 115min.

Prywatny detektyw (Tom Berenger) zostaje wynajęty przez tajemniczą kobietę - by śledzić równie tajemniczego mężczyznę.

03:25

Paparazzi Godziny emisji

Czas: 110min.

Komedia pomyłek o płatnym zabójcy, który widzi wszystko przez pryzmat filmów oraz o napadzie sprzed 20 lat.

05:15

Princess Ka'Iulani Godziny emisji

Czas: 95min.

Film oparty na prawdziwej historii: dzieje hawajskiej księżniczki, która usiłuje zachować niezależność swojej wyspy w obliczu kolonizatorskich zapędów Amerykanów.

Grupy kanałów stacji

O programie TV stacji

Na stronie stacji telewizyjnej AMC umieszczony jest program telewizyjny dla wybranego dnia. Domyślnie prezentowany jest program dla bieżącego dnia, za pomocą kalendarza i linkow z datą można wybrać dowolny inny dzień, dla którego dostępne są informacje o emisjach.

Wyświetlana strona zawiera program TV AMC. Poza ramówką na stronach znajdują się informacje na temat emitowanych programów, filmów i seriali oraz osób, które są związane ze stacją.

Dodatkowo na stronie programu telewizyjnego dla kanału AMC można znaleźć informacje na temat programów i transmisji emitowanych na żywo oraz najbliższych premier. Program TV AMC umożliwia również przełączenie na widok tygodniowy zawierający tabelę z programem dla siedmiu dni.

Przewodnik telewizyjny po ramówce stacji AMC. Sprawdź w programie co możesz obejrzeć dziś i w kolejnych dniach.

© 2016 - PROGRAM TV - przewodnik telewizyjny naziemna.info