Logo AMC Program TV AMC - ramówka, emisje

2017-08-08 Pokaź dziś

06:00

Kosmiczny Terror Godziny emisji

Czas: 115min.

Film akcji z Danielem Baldwinem w roli głównej. NASA i Sowiecka Agencja Kosmiczna szykują się do misji, której bazą będzie stacja kosmiczna.

07:55

Ptasznik z Alcatraz Godziny emisji

Czas: 175min.

Burt Lancaster wciela się w postać mordercy odsiadującego wyrok w Alcatraz, który odkrywa w sobie pasję do ornitologii i staje się jednym ze światowych autorytetów w tej dziedzinie.

10:50

Wyścig po złoto Godziny emisji

Czas: 125min.

"Dobrzy goście" Wahl i Pleasance, oraz ich arcywróg, Peppard, próbują wydobyć złoto warte 50 milionów dolarów z wraku okrętu, zatopionego w czasie II wojny światowej.

12:55

Puckoon Godziny emisji

Czas: 95min.

Powieść Spike'a Milligana o podzielonej irlandzkiej wiosce Puckoon - przeniesiona na wielki ekran.

14:30

Nasz cudowny samochodzik Godziny emisji

Czas: 175min.

Caractacus Potts (Dick Van Dyke) konstruuje latający, samobieżny samochód, którym udaje się w odwiedziny do krewnych w Wulgarii. Tam pewien złoczyńca uprowadza nie tylko niezwykły pojazd, ale i dzieci wynalazcy!

17:25

Chartum Godziny emisji

Czas: 150min.

Spektakularna opowieść ze wspaniałym kreacjami aktorskimi Laurence'a Oliviera i Charltona Hestona. 1883 - kryzys brytyjskich rządów w Sudanie i oblężenie Chartumu.

19:55

Whistle and I'll Come to You Godziny emisji

Czas: 65min.

Dramat z Johnem Hurtem w roli głównej. Na opustoszałej plaży James Parkin spotyka zjawę. Skutki tego spotkania okażą się naprawdę przerażające...

21:00

Wskrzeszony Godziny emisji

Czas: 120min.

Pewna kobieta zaczyna zastanawiać się, czym zajmuje się jej mąż, gdy ten odbiera przesyłkę z ludzkimi szczątkami. Wynajmuje detektywa, który odkrywa, że jej małżonek eksperymentuje, pragnąc uzyskać nieśmiertelność.

23:00

Dyniogłowy II: Krwawe Skrzydła Godziny emisji

Czas: 105min.

Nowojorski policjant wraca w rodzinne strony, by uciec przed zgiełkiem wielkiego miasta. Jego zbuntowana nastoletnia córka wpada w nieodpowiednie towarzystwo i, nieświadoma tego, co robi, przywołuje Dyniogłowego.

00:45

Bramy piekieł 3: Diabelski podmuch Godziny emisji

Czas: 110min.

Siedmioro studentów z Kalifornii wyrusza do Jugosławii. Tu młodzi ludzie wezmą udział w pradawnym obrzędzie. Zostają zaprowadzeni do głębokiego lasu, gdzie staną się świadkami koszmaru: szatan połączy się z jedną z dziewczyn, pięknością, na której ciele widnieje jego znak. To ona jest jego wybranką.

02:35

Życie na gorąco Godziny emisji

Czas: 150min.

Pewien nieudacznik sprzedaje samochody w Teksasie. Rabuje miejscowy bank i wdaje się w skomplikowane relacje z dwiema kobietami - jedną zepsutą, drugą niewinną. Na motywach powieści Charlesa Williamsa "Hell Hath No Fury" z 1952 roku.

05:05

Adventures Of Hercules Godziny emisji

Czas: 90min.

Dalszy ciąg losów herosa z Olimpu. Herkules wkracza między zwaśnionych bogów, ratując świat przed zagładą.

Grupy kanałów stacji

O programie TV stacji

Na stronie stacji telewizyjnej AMC umieszczony jest program telewizyjny dla wybranego dnia. Domyślnie prezentowany jest program dla bieżącego dnia, za pomocą kalendarza i linkow z datą można wybrać dowolny inny dzień, dla którego dostępne są informacje o emisjach.

Wyświetlana strona zawiera program TV AMC. Poza ramówką na stronach znajdują się informacje na temat emitowanych programów, filmów i seriali oraz osób, które są związane ze stacją.

Dodatkowo na stronie programu telewizyjnego dla kanału AMC można znaleźć informacje na temat programów i transmisji emitowanych na żywo oraz najbliższych premier. Program TV AMC umożliwia również przełączenie na widok tygodniowy zawierający tabelę z programem dla siedmiu dni.

Przewodnik telewizyjny po ramówce stacji AMC. Sprawdź w programie co możesz obejrzeć dziś i w kolejnych dniach.

© 2016 - PROGRAM TV - przewodnik telewizyjny naziemna.info