Logo AMC Program TV AMC - ramówka, emisje

2017-08-09 Pokaź dziś

06:35

Podróż do Indii Godziny emisji

Czas: 185min.

Adela Quested przybywa do Indii, by wyjść za mąż za prowincjonalnego urzędnika. Dusi się w podmiejskich konwenansach, pragnie poznać "prawdziwe Indie", cieszy się więc, gdy zostaje jej przedstawiony lekarz, dr Aziz. Adela jest nim zafascynowana, ale nie rozumie uczuć ani jego, ani swoich - i gdy wybiorą się na wyprawę do jaskiń Marabar, ich relacje przybiorą bardzo zły obrót...

09:40

Chartum Godziny emisji

Czas: 150min.

Spektakularna opowieść ze wspaniałym kreacjami aktorskimi Laurence'a Oliviera i Charltona Hestona. 1883 - kryzys brytyjskich rządów w Sudanie i oblężenie Chartumu.

12:10

Whistle and I'll Come to You Godziny emisji

Czas: 65min.

Dramat z Johnem Hurtem w roli głównej. Na opustoszałej plaży James Parkin spotyka zjawę. Skutki tego spotkania okażą się naprawdę przerażające...

13:15

Porwany Godziny emisji

Czas: 120min.

W rolach głównych David Naughton, Barbara Crampton i Lance LeGault. Młoda kobieta współpracuje z policjantem - chce odnaleźć siostrę, która mogła paść ofiarą pewnego gangu.

15:15

Zabawna historia wydarzyła się w drodze na forum Godziny emisji

Czas: 115min.

Zero Mostel, Buster Keaton, Phil Silvers i wiele innych gwiazd w szalonej komedii pełnej pięknych dziewczyn, niezwykłych niespodzianek, przebrań, pomyłek i wspaniałej muzyki.

17:10

Przygody Buckaroo Banzai. Przez ósmy wymiar Godziny emisji

Czas: 120min.

Buckaroo Banzai to rockman, neurochirurg, bohater komiksów i samuraj, który wraz ze swoim zespołem Hong Kong Cavaliers musi powstrzymać obcych z ósmego wymiaru przed podbiciem Ziemi.

19:10

Indianski wojownik Godziny emisji

Czas: 110min.

Kirk Douglas w roli zdobywcy Dzikiego Zachodu - najpierw zakochuje się w piękności z plemienia Siouxów, potem wdaje się w spór między skłóconymi Indianami a miejscowym fortem.

21:00

Hanoi Hilton Godziny emisji

Czas: 140min.

W czasie wojny wietnamskiej grupa jeńcow trafia do więzienia Hoa w Hanoi. Tu dowiedzą się, jak walczyć nie tylko o przetrwanie, ale i o godność. Znakomity dramat ze wspaniałą obsadą.

23:20

Oblężenie bazy Gloria Godziny emisji

Czas: 115min.

Starszy sierżant Hafner prowadzi oddział zwiadowczy przez terytorium wroga, znajdując ślady działań Wietkongu. Żołnierze docierają w końcu do tytułowej bazy Gloria, gdzie atakują ich wrogie oddziały.

01:15

Życie na gorąco Godziny emisji

Czas: 150min.

Pewien nieudacznik sprzedaje samochody w Teksasie. Rabuje miejscowy bank i wdaje się w skomplikowane relacje z dwiema kobietami - jedną zepsutą, drugą niewinną. Na motywach powieści Charlesa Williamsa "Hell Hath No Fury" z 1952 roku.

03:45

Spustoszenie Godziny emisji

Czas: 95min.

W roli głównej Anne Hathaway. Dwie dziewczyny z zamożnych przedmieść w zderzeniu z latynoskim gangiem ze wschodnich dzielnic Los Angeles.

05:20

Kasjerzy czy Kasiarze Godziny emisji

Czas: 95min.

Komedia z Woodym Harrelsonem w roli głównej. Trzech pracowników banku w pewnym małym miasteczku planuje napad na miejsce swej pracy. Tyle, że żaden z nich nie wiem o tym, co zamierzają koledzy...

Grupy kanałów stacji

O programie TV stacji

Na stronie stacji telewizyjnej AMC umieszczony jest program telewizyjny dla wybranego dnia. Domyślnie prezentowany jest program dla bieżącego dnia, za pomocą kalendarza i linkow z datą można wybrać dowolny inny dzień, dla którego dostępne są informacje o emisjach.

Wyświetlana strona zawiera program TV AMC. Poza ramówką na stronach znajdują się informacje na temat emitowanych programów, filmów i seriali oraz osób, które są związane ze stacją.

Dodatkowo na stronie programu telewizyjnego dla kanału AMC można znaleźć informacje na temat programów i transmisji emitowanych na żywo oraz najbliższych premier. Program TV AMC umożliwia również przełączenie na widok tygodniowy zawierający tabelę z programem dla siedmiu dni.

Przewodnik telewizyjny po ramówce stacji AMC. Sprawdź w programie co możesz obejrzeć dziś i w kolejnych dniach.

© 2016 - PROGRAM TV - przewodnik telewizyjny naziemna.info