Logo AMC Program TV AMC - ramówka, emisje

2017-08-30 Pokaź dziś

07:00

Princess Ka'Iulani Godziny emisji

Czas: 115min.

Film oparty na prawdziwej historii: dzieje hawajskiej księżniczki, która usiłuje zachować niezależność swojej wyspy w obliczu kolonizatorskich zapędów Amerykanów.

08:55

Kapitan Jack Godziny emisji

Czas: 120min.

Ekscentryczny marynarz (Bob Hoskins) zbiera równie ekscentryczną załogę, by pożeglować z północy Anglii do Arktyki, śladem kapitana Scoresby'ego, który pokonał podobną trasę w 1791 roku.

10:55

Czas Motyli Godziny emisji

Czas: 110min.

Kryminał z Salmą Hayek w roli głównej. Prawdziwa historia sióstr Mirabal, zabitych za udział w spisku, który miał na celu obalenie rządu.

12:45

Salomon i krolowa Saby Godziny emisji

Czas: 105min.

Biblijna opowieść w reżyserii Kinga Vidora z Yulem Brynnerem i Giną Lollobrigidą w rolach głównych.

14:30

Earthbound Godziny emisji

Czas: 115min.

Joe pochodzi z innej planety — tak w każdym razie powiedział mu ojciec, który zmarł, kiedy chłopak miał 11 lat. Joemu trudno przystosować się do życia wśród ludzi, chciałby także znaleźć dziewczynę...

16:25

Wspaniały rok 1939 Godziny emisji

Czas: 150min.

Brytyjski thriller, którego akcja rozgrywa się w Londynie i na sielskiej wsi w hrabstwie Norfolk, w czasie gdy Wielka Brytania stoi na krawędzi wojny.

18:55

Szaleństwo króla Jerzego Godziny emisji

Czas: 125min.

Koniec XVIII wieku. Król Anglii, Jerzy III zapada na tajemniczą chorobę - zachowuje się, jakby postradał zmysły. Na dworze rozpoczynają się intrygi i walka o wpływy. Do przejęcia władzy szykuje się jego syn, Książę Walii, który na władcę zdecydowanie się nie nadaje.

21:00

Ukryta strategia Godziny emisji

Czas: 105min.

W roli głównej Tom Cruise. Dwóch żołnierzy doznaje poważnych ran w czasie pobytu w Afganistanie. Już wkrótce staną się bohaterami serii wydarzeń, w które zamieszani będą kongresman, dziennikarka i naukowiec.

22:45

Wojenne opowieści Godziny emisji

Czas: 105min.

Dramat z Jeffem Goldblumem w roli głównej. Dwójka korespondentów wojennych - cynik i idealistka - musi dojść do porozumienia, pracując razem w Uzbekistanie.

00:30

Max Havoc: Klątwa smoka Godziny emisji

Czas: 110min.

Na wyspie Guam członkowie Jakuzy usiłują dostać w swe ręce cennego smoka z jadeitu. Max Havoc nie może do tego dopuścić!

02:20

Nell Godziny emisji

Czas: 130min.

Wzruszający dramat o wyobcowanej kobiecie, która dopiero po śmierci matki poznaje innych ludzi. Znakomita rola Jodie Foster.

04:30

Duże dziecko, wielki kłopot Godziny emisji

Czas: 90min.

W roli głównej Andrew Lawrence. Dziadek-wynalazca tworzy machinę do genetycznych przeróbek i w wyniku nieporozumienia zmienia swego wnuczka w trzydziestolatka.

Grupy kanałów stacji

O programie TV stacji

Na stronie stacji telewizyjnej AMC umieszczony jest program telewizyjny dla wybranego dnia. Domyślnie prezentowany jest program dla bieżącego dnia, za pomocą kalendarza i linkow z datą można wybrać dowolny inny dzień, dla którego dostępne są informacje o emisjach.

Wyświetlana strona zawiera program TV AMC. Poza ramówką na stronach znajdują się informacje na temat emitowanych programów, filmów i seriali oraz osób, które są związane ze stacją.

Dodatkowo na stronie programu telewizyjnego dla kanału AMC można znaleźć informacje na temat programów i transmisji emitowanych na żywo oraz najbliższych premier. Program TV AMC umożliwia również przełączenie na widok tygodniowy zawierający tabelę z programem dla siedmiu dni.

Przewodnik telewizyjny po ramówce stacji AMC. Sprawdź w programie co możesz obejrzeć dziś i w kolejnych dniach.

© 2016 - PROGRAM TV - przewodnik telewizyjny naziemna.info