Logo AMC Program TV AMC - ramówka, emisje

2017-10-18 Pokaź dziś

06:35

Kosmiczni wojownicy Godziny emisji

Czas: 110min.

Młodzi kosmiczni kadeci muszą uratować trójkę astronautów, których statek utknął w przestrzeni kosmicznej.

08:25

Odkrywcy Godziny emisji

Czas: 125min.

Komedia. W roli głównej Griffin Dunne. Członkowie dysfunkcyjnej rodziny udają się w podróż, która ma im pomóc w zrozumieniu problemów i poznaniu się nawzajem.

10:30

Amerykańska Rapsodia Godziny emisji

Czas: 120min.

Młoda dziewczyna z Węgier przybywa do USA, gdzie po długiej rozłące spotyka rodziców. Rozdzieliła się z nimi w czasie ucieczki z komunistycznej ojczyzny w latach 50.

12:30

Whistle and I'll Come to You Godziny emisji

Czas: 65min.

Dramat z Johnem Hurtem w roli głównej. Na opustoszałej plaży James Parkin spotyka zjawę. Skutki tego spotkania okażą się naprawdę przerażające...

13:35

Puckoon Godziny emisji

Czas: 95min.

Powieść Spike'a Milligana o podzielonej irlandzkiej wiosce Puckoon - przeniesiona na wielki ekran.

15:10

Oswald - Magiczny Pies Godziny emisji

Czas: 110min.

W roli głównej Will Spencer. Chłopiec orientuje się, że przygarnięty przez rodzinę pies ma tak naprawdę 600 lat i należał kiedyś do potężnego czarodzieja.

17:00

Latający Chłopcy Godziny emisji

Czas: 120min.

Film akcji, w roli głównej Jesse James. Odwaga dwóch młodych chłopaków wystawiona zostaje na nie lada próbę: przez przypadek zostaną pasażerami na gapę samolotu, który należy do mafii.

19:00

Wpływ księżyca Godziny emisji

Czas: 120min.

Za tę rolę Cher dostała Oscara. Gra kobietę, która czeka, by jej nieśmiały narzeczony wybrał wreszcie między nią a swoją matką. Niespodziewanie w jej życiu pojawia się brat narzeczonego - pracownik piekarni, który kocha życie i operę.

21:00

Czekoladowa wojna Godziny emisji

Czas: 125min.

W Trinity Catholic School wszystko jest częścią tradycji — nawet szkolny gang, który kontroluje pozostałych uczniów, upokarzając ich i grożąc.

23:05

Mystic Pizza Godziny emisji

Czas: 125min.

Historia dojrzewania trzech przyjaciółek pracujących w pizzerii w nadmorskim miasteczku Mystic w amerykańskim stanie Connecticut.

01:10

Skryta namiętność Godziny emisji

Czas: 120min.

Dwoje atrakcyjnych, młodych aktorów — Christian Slater i Marisa Tomei — gra główne role w tym melancholijnym romansie o dwóch samotnych duszach. W jednej z pozostałych ról zobaczymy Rosie Perez.

03:10

Młoda Bonnie i złodziej Clyde Godziny emisji

Czas: 105min.

Coś, co początkowo wygląda na akt młodzieńczego buntu, szybko przeradza się w krwawą historię pełną zabójstw i napadów.

04:55

Na tropie sąsiada Godziny emisji

Czas: 90min.

W roli głównej Denise Richards. Gdy do sąsiedniego domu wprowadza się pewien lekarz, dzieci z okolicy chcą się upewnić, że nie jest on opiekunem... pożerającego sąsiadów potwora.

Grupy kanałów stacji

O programie TV stacji

Na stronie stacji telewizyjnej AMC umieszczony jest program telewizyjny dla wybranego dnia. Domyślnie prezentowany jest program dla bieżącego dnia, za pomocą kalendarza i linkow z datą można wybrać dowolny inny dzień, dla którego dostępne są informacje o emisjach.

Wyświetlana strona zawiera program TV AMC. Poza ramówką na stronach znajdują się informacje na temat emitowanych programów, filmów i seriali oraz osób, które są związane ze stacją.

Dodatkowo na stronie programu telewizyjnego dla kanału AMC można znaleźć informacje na temat programów i transmisji emitowanych na żywo oraz najbliższych premier. Program TV AMC umożliwia również przełączenie na widok tygodniowy zawierający tabelę z programem dla siedmiu dni.

Przewodnik telewizyjny po ramówce stacji AMC. Sprawdź w programie co możesz obejrzeć dziś i w kolejnych dniach.

© 2016 - PROGRAM TV - przewodnik telewizyjny naziemna.info