Logo AMC Program TV AMC - ramówka, emisje

2017-10-25 Pokaź dziś

06:50

Fabryka marzeń Godziny emisji

Czas: 115min.

Fantasy. Pewien chłopiec zostaje przeniesiony do surrealistycznego świata, w którym spotyka swego dziadka. Ten pomaga mu poznawać tajemnice życia.

08:45

Max Havoc: W kręgu ognia Godziny emisji

Czas: 105min.

Mały chłopiec kradnie Maxowi walizkę. Okazuje się, że złodziejaszek jest sierotą, zmuszanym do kradzieży przez uliczny gang.

10:30

Wypraw Godziny emisji

Czas: 125min.

Quebec Bill Bonhomme (Kris Kristofferson), farmer i przemytnik alkoholu, wyrusza w niebezpieczną drogą z ładunkiem whiskey. Robi to, by utrzymać rodzinę.

12:35

Bezprawie Godziny emisji

Czas: 160min.

Były rewolwerowiec musi sięgnąć po broń, gdy jemu i jego ludziom zaczyna grozić skorumpowany szeryf.

15:15

Kapitan Jack Godziny emisji

Czas: 115min.

Ekscentryczny marynarz (Bob Hoskins) zbiera równie ekscentryczną załogę, by pożeglować z północy Anglii do Arktyki, śladem kapitana Scoresby'ego, który pokonał podobną trasę w 1791 roku.

17:10

Elvira's Haunted Hills Godziny emisji

Czas: 105min.

Rok 1851, rumuńskie Karpaty. Elvira, która zmierza do Paryża na rewię kankana, zatrzymuje się na noc w nawiedzonym zamku.

18:55

Ucieczka McKenzie Godziny emisji

Czas: 125min.

W roli głównej - Brian Keith. Twardy kapitan ma zapobiec ucieczce grupy niemieckich jeńców w czasie II wojny światowej.

21:00

Remo Godziny emisji

Czas: 140min.

Nowojorski policjant zostaje zwerbowany przez supertajną agencję zwalczającą niebezpiecznych przestępców. Jego szkoleniem zajmuje się koreański mistrz sztuk walki.

23:20

Amerykanskie smoki Godziny emisji

Czas: 120min.

Giną głowy azjatyckich i amerykańskich grup przestępczych. Śledztwo prowadzi dwóch policjantów wywodzących się z różnych kultur.

01:20

Stan laski Godziny emisji

Czas: 155min.

Działający pod przykryciem policjant wraca do swojej starej dzielnicy w Nowym Jorku, aby rozpracowywać irlandzką mafię. Szefami przestępczej organizacji są dwaj jego przyjaciele z dzieciństwa.

03:55

Wreckers Godziny emisji

Czas: 95min.

Dramat w którym grają Claire Foy, Benedict Cumberbatch i Shaun Evans (Endavour). Pewne małżeństwo odwiedza brat męża. Bracia konkurują ze sobą tak, że już wkrótce przyszłość pary jest zagrożona...

05:30

Oswald - Magiczny Pies Godziny emisji

Czas: 95min.

W roli głównej Will Spencer. Chłopiec orientuje się, że przygarnięty przez rodzinę pies ma tak naprawdę 600 lat i należał kiedyś do potężnego czarodzieja.

Grupy kanałów stacji

O programie TV stacji

Na stronie stacji telewizyjnej AMC umieszczony jest program telewizyjny dla wybranego dnia. Domyślnie prezentowany jest program dla bieżącego dnia, za pomocą kalendarza i linkow z datą można wybrać dowolny inny dzień, dla którego dostępne są informacje o emisjach.

Wyświetlana strona zawiera program TV AMC. Poza ramówką na stronach znajdują się informacje na temat emitowanych programów, filmów i seriali oraz osób, które są związane ze stacją.

Dodatkowo na stronie programu telewizyjnego dla kanału AMC można znaleźć informacje na temat programów i transmisji emitowanych na żywo oraz najbliższych premier. Program TV AMC umożliwia również przełączenie na widok tygodniowy zawierający tabelę z programem dla siedmiu dni.

Przewodnik telewizyjny po ramówce stacji AMC. Sprawdź w programie co możesz obejrzeć dziś i w kolejnych dniach.

© 2016 - PROGRAM TV - przewodnik telewizyjny naziemna.info