Logo BBC Brit Program TV BBC Brit - ramówka, emisje

2017-06-24 Pokaź dziś

06:00

Totalna rozgrywka USA - Seria 6, odc. 12 Godziny emisji

Program rozrywkowy Czas: 50min.

Amerykańska wersja teleturnieju, którego uczestnicy muszą pokonać ekstremalny tor przeszkód. 12/16

06:50

Z (niezbyt) grubej rury - Seria 1, odc. 53 Godziny emisji

Czas: 25min.

Program pokazujący najpopularniejsze zabawne filmiki znalezione w Internecie. 53/60

07:15

Z (niezbyt) grubej rury - Seria 1, odc. 54 Godziny emisji

Czas: 35min.

Program pokazujący najpopularniejsze zabawne filmiki znalezione w Internecie. 54/60

07:50

Top Gear: Ambitne porażki - Seria 1, odc. 4 Godziny emisji

( 2014 ) Czas: 60min.

Richard Hammond przypomina próby zbudowania furgonetki-poduszkowca, rozwiązania problemu dwutlenku węgla i wysłania trójkołowego samochodu w kosmos. 4/8

Reżyseria: Grant Wardrop

Obsada: Jeremy Clarkson , Richard Hammond , James May

08:50

Top Gear: Ambitne porażki - Seria 1, odc. 5 Godziny emisji

( 2014 ) Czas: 60min.

Z archiwów „Top Gear": tym razem Richard Hammond przypomina próby budowy samochodu elektrycznego i wagonu kolejowego na bazie przyczepy kempingowej. 5/8

Reżyseria: Grant Wardrop

Obsada: Jeremy Clarkson , Richard Hammond , James May

09:50

Allo, allo! - seria 1, odc. 7 Godziny emisji

Komedia ( UK 1982 ) Czas: 35min.

W zemście za śmierć René komuniści porywają Pułkownika i Kapitana. Oficerowie odzyskują obraz Madonny.

Reżyseria: Jeremy Lloyd , David Croft

Obsada: Carmen Silvera , Gordon Kaye , Guy Siner , Kirsten Cooke , Vicki Michelle

10:25

Allo, allo! - seria 1, odc. 8 Godziny emisji

Komedia ( UK 1982 ) Czas: 35min.

Niemcy świętują spalenie Reichstagu, rozkazując dziewczętom z Nouvion przebrać się w stroje Hitlerjugend i tańczyć bawarskie tańce.

Reżyseria: Jeremy Lloyd , David Croft

Obsada: Carmen Silvera , Gordon Kaye , Guy Siner , Kirsten Cooke , Vicki Michelle

11:00

Czarna Żmija - seria 3, odc. 1 Godziny emisji

Komedia ( UK 1987 ) Czas: 35min.

Nowy premier - czternastoletni Pitt Młodszy, chce doprowadzić Księcia do bankructwa. Jak zwykle, Czarna Żmija stanie po stronie swojego mistrza. 1/6

Reżyseria: Mandie Fletcher

Obsada: Rowan Atkinson , Tony Robinson , Hugh Laurie , Helen Atkinson-Wood

11:35

Czarna Żmija - seria 3, odc. 2 Godziny emisji

Komedia ( UK 1987 ) Czas: 35min.

Jest złota epoka literatury, ale nie dla Gertrudy Perkins - czyli Czarnej Żmii. Dr Johnson szuka u Księcia wsparcia dla swego słownika. 2/6

Reżyseria: Mandie Fletcher

Obsada: Rowan Atkinson , Tony Robinson , Hugh Laurie , Helen Atkinson-Wood

12:10

Top Gear: Ambitne porażki - Seria 1, odc. 6 Godziny emisji

( 2014 ) Czas: 55min.

Richard Hammond przypomina nieudane pomysły z historii „Top Gear", takie jak próba budowy limuzyny czy przerobienia wnętrza Mercedesa. 6/8

Reżyseria: Grant Wardrop

Obsada: Jeremy Clarkson , Richard Hammond , James May

13:05

Top Gear: Ambitne porażki - Seria 1, odc. 7 Godziny emisji

( 2014 ) Czas: 55min.

Richard Hammond wspomina próbę zbudowania przez ekipę „Top Gear" — i testowania przez Stiga na torze wyścigowym — sportowego samochodu Caterham. 7/8

Reżyseria: Grant Wardrop

Obsada: Jeremy Clarkson , Richard Hammond , James May

14:00

Top Gear: Ambitne porażki - Seria 1, odc. 8 Godziny emisji

( 2014 ) Czas: 60min.

Richard Hammond przegląda archiwa programu „Top Gear", wspominając próby zbudowania idealnego pojazdu dla osób starszych i samochodu kempingowego. 8/8

Reżyseria: Grant Wardrop

Obsada: Jeremy Clarkson , Richard Hammond , James May

15:00

Dragons' Den: Jak zostać milionerem - Seria 10, odc. 12 Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2012 ) Czas: 60min.

Tym razem inwestorzy ocenią pomysły na mrożone koktajle i nadmuchiwaną choinkę. 12/13

16:00

Heathrow: ruch pod kontrolą - Seria 1, odc. 3 Godziny emisji

( UK 2013 ) Czas: 60min.

Kulisy jednego z największych portów lotniczych świata. Dallas poznaje tajemnice setek oznaczeń, które muszą być malowane na każdym samolocie, a Anita zgłębia logistykę transportu ładunków. 3/4

Reżyseria: Stephen Neal

Obsada: Dan Snow , Dallas Campbell , Anita Rani

17:00

Top Gear - Seria 13, odc. 3 Godziny emisji

Czas: 70min.

Jeremy, Richard i James usiłują pokonać zapaść kredytową, starając się znaleźć trzy małe samochody za rozsądną cenę.

18:10

Top Gear - Seria 13, odc. 4 Godziny emisji

Czas: 80min.

Richard Hammond i James May porównują porsche Panamera z brytyjską pocztą: organizują wyścig z jednego końca Wysp Brytyjskich na drugi.

19:30

Top Gear - Seria 13, odc. 5 Godziny emisji

Czas: 70min.

Prezenterów czeka przerażający francuski wyścig po lodzie, zaś za kierownicą samochodu w rozsądnej cenie zasiądzie aktorka Sienna Miller.

20:40

Top Gear - Seria 13, odc. 6 Godziny emisji

Czas: 80min.

Panowie przyglądają się zabytkowym samochodom i zastanawiają się, czy rzeczywiście są one fajniejsze, niż te współczesne.

22:00

Człowiek, który został Bondem - seria 1, odc. 3 Godziny emisji

( UK 2014 ) Czas: 55min.

Wielka Brytania przegrywa wojnę. Ian zatraca się w burzliwym, namiętnym romansie z Ann O'Neill. Jednocześnie męczy go brak pewności siebie. 3/4

Reżyseria: Mat Whitecross

Obsada: Dominic Cooper , Lara Pulver , Annabelle Wallis , Lesley Manville , Samuel West , Rupert Evans

22:55

Derren Brown: Co się stało? - Jak zawładnąć krajem Godziny emisji

Serial Fabularny Czas: 60min.

Derren zaprasza ochotników do udziału w niezwykłych eksperymentach, które pozwalają obalić kilka mitów na temat kontrolowania umysłów. 1/3

23:55

Złośliwe maszyny - Seria 1, odc. 3 Godziny emisji

Czas: 30min.

W Brighton maszyna do produkcji pluszowych misiów daje miłośnikom przytulanek znacznie więcej, niż oczekują. 3/6

00:25

Złośliwe maszyny - Seria 1, odc. 4 Godziny emisji

Czas: 30min.

Automat do badania wzroku sprawia, że niczego nie podejrzewający użytkownicy zaczynają wątpić, czy są zdrowi... na umyśle. 4/6

00:55

Top Gear - Seria 13, odc. 3 Godziny emisji

Czas: 70min.

Jeremy, Richard i James usiłują pokonać zapaść kredytową, starając się znaleźć trzy małe samochody za rozsądną cenę.

02:05

Top Gear - Seria 13, odc. 4 Godziny emisji

Czas: 65min.

Richard Hammond i James May porównują porsche Panamera z brytyjską pocztą: organizują wyścig z jednego końca Wysp Brytyjskich na drugi.

03:10

Top Gear - Seria 13, odc. 5 Godziny emisji

Czas: 60min.

Prezenterów czeka przerażający francuski wyścig po lodzie, zaś za kierownicą samochodu w rozsądnej cenie zasiądzie aktorka Sienna Miller.

04:10

Top Gear - Seria 13, odc. 6 Godziny emisji

Czas: 60min.

Panowie przyglądają się zabytkowym samochodom i zastanawiają się, czy rzeczywiście są one fajniejsze, niż te współczesne.

05:10

Top Gear: Ambitne porażki - Seria 1, odc. 6 Godziny emisji

( 2014 ) Czas: 50min.

Richard Hammond przypomina nieudane pomysły z historii „Top Gear", takie jak próba budowy limuzyny czy przerobienia wnętrza Mercedesa. 6/8

Reżyseria: Grant Wardrop

Obsada: Jeremy Clarkson , Richard Hammond , James May

Grupy kanałów stacji

O programie TV stacji

Na stronie stacji telewizyjnej BBC Brit umieszczony jest program telewizyjny dla wybranego dnia. Domyślnie prezentowany jest program dla bieżącego dnia, za pomocą kalendarza i linkow z datą można wybrać dowolny inny dzień, dla którego dostępne są informacje o emisjach.

Wyświetlana strona zawiera program TV BBC Brit. Poza ramówką na stronach znajdują się informacje na temat emitowanych programów, filmów i seriali oraz osób, które są związane ze stacją.

Dodatkowo na stronie programu telewizyjnego dla kanału BBC Brit można znaleźć informacje na temat programów i transmisji emitowanych na żywo oraz najbliższych premier. Program TV BBC Brit umożliwia również przełączenie na widok tygodniowy zawierający tabelę z programem dla siedmiu dni.

Przewodnik telewizyjny po ramówce stacji BBC Brit. Sprawdź w programie co możesz obejrzeć dziś i w kolejnych dniach.

© 2016 - PROGRAM TV - przewodnik telewizyjny naziemna.info