Logo BBC Brit Program TV BBC Brit - ramówka, emisje

2017-07-17 Pokaź dziś

06:00

Bohaterowie II wojny światowej - seria 1, odc. 1 Godziny emisji

Dokument Czas: 30min.

Przedstawiamy ludzi, którzy pomogli Wielkiej Brytanii zwyciężyć Bitwę o Anglię - to ich wynalazek, radar, pomógł ocalić kraj od zagłady.

06:30

Bohaterowie II wojny światowej - seria 1, odc. 2 Godziny emisji

Dokument Czas: 30min.

Spitfire był chyba najbardziej znanym samolotem II wojny światowej. Przedstawiamy człowieka, który go skonstruował. Zginął kilka tygodni później.

07:00

Jak kupić najdroższe auta świata? - Seria 1, odc. 7 Godziny emisji

( UK 2017 ) Czas: 60min.

Weaver próbuje przekonać właściciela pięknego Lamborgini do sprzedaży auta za 2 miliony dolarów. Barney tropi kultowego amerykańskiego klasyka.  7/10

Reżyseria: Simon Everson

Obsada: Arabella Weir

08:00

Złoto Jukonu - Seria 1, odc. 1 Godziny emisji

( UK 2016 ) Czas: 60min.

Historyk Dan Snow i ekipa poszukiwaczy złota wędrują przez Góry Nadbrzeżne na Alasce. Przed nimi lodowate rzeki, lawiny i niemal pionowe podejścia. Czy uda im się znaleźć złoża złota nad Klondike? 1/3

Reżyseria: Ben Crichton

Obsada: Alistair Simpson

09:00

Top Gear - Seria 18, odc. 1 Godziny emisji

Program rozrywkowy Czas: 80min.

Ekipa jedzie do Włoch na wyścigi luksusowych aut. Wezmą udział w stresującej jeździe po centrum Rzymu i odwiedzą legendarny tor wyścigowy w Imoli. 1/7

Obsada: Jeremy Clarkson , Richard Hammond , James May

10:20

Top Gear - Seria 18, odc. 2 Godziny emisji

Program rozrywkowy Czas: 80min.

Ekipa zbada rozrastający się chiński rynek motoryzacyjny. Weźmą udział w wyścigu NASCAR w Teksasie i będą testować Mercedesa SLS Roadster. W programie wystąpi Matt Le Blanc. 2/7

Obsada: Jeremy Clarkson , Richard Hammond , James May

11:40

Bohaterowie II wojny światowej - seria 1, odc. 1 Godziny emisji

Dokument Czas: 30min.

Przedstawiamy ludzi, którzy pomogli Wielkiej Brytanii zwyciężyć Bitwę o Anglię - to ich wynalazek, radar, pomógł ocalić kraj od zagłady.

12:10

Bohaterowie II wojny światowej - seria 1, odc. 2 Godziny emisji

Dokument Czas: 30min.

Spitfire był chyba najbardziej znanym samolotem II wojny światowej. Przedstawiamy człowieka, który go skonstruował. Zginął kilka tygodni później.

12:40

Jak kupić najdroższe auta świata? - Seria 1, odc. 8 Godziny emisji

( UK 2017 ) Czas: 60min.

Weaver odwiedza Teksas, by wycenić karawan Austin Princess, którego właścicielem był kiedyś John Lennon. 8/10

Reżyseria: Simon Everson

Obsada: Arabella Weir

13:40

Zabójcze nagrania - Seria 5, odc. 22 Godziny emisji

Czas: 60min.

W odcinku niesamowicie odważni strażacy oraz bohaterowie dnia codziennego. Wszystko zarejestrowane na kamery.

14:40

Hardkorowi wędkarze - Seria 2, odc. 2 Godziny emisji

( UK 2017 ) Czas: 60min.

Wędkarze wybierają się na Islandię w poszukiwaniu nieustraszonego zębacza pasiastego. Ta groźnie wyglądająca słonowodna ryba trzyma w ryzach cały morski ekosystem. 2/7

Reżyseria: Alistair Smith

Obsada: The Blowfish , Jay Lewis , Charlie Butcher

15:40

Top Gear - Seria 18, odc. 1 Godziny emisji

Program rozrywkowy Czas: 80min.

Ekipa jedzie do Włoch na wyścigi luksusowych aut. Wezmą udział w stresującej jeździe po centrum Rzymu i odwiedzą legendarny tor wyścigowy w Imoli. 1/7

Obsada: Jeremy Clarkson , Richard Hammond , James May

17:00

Top Gear - Seria 18, odc. 2 Godziny emisji

Program rozrywkowy Czas: 80min.

Ekipa zbada rozrastający się chiński rynek motoryzacyjny. Weźmą udział w wyścigu NASCAR w Teksasie i będą testować Mercedesa SLS Roadster. W programie wystąpi Matt Le Blanc. 2/7

Obsada: Jeremy Clarkson , Richard Hammond , James May

18:20

Drive - Seria 1, odc. 4 Godziny emisji

Czas: 30min.

Testy samochodów, niepowtarzalne doznania za kierownicą i ciekawostki ze świata motoryzacji.

18:50

Drive - Seria 1, odc. 5 Godziny emisji

Czas: 30min.

Testy samochodów, niepowtarzalne doznania za kierownicą i ciekawostki ze świata motoryzacji.

19:20

Top Gear - Seria 18, odc. 3 Godziny emisji

Program rozrywkowy Czas: 80min.

Ekipa przejmie dowodzenie nad kręceniem scen pościgowych w filmie "Sweeney". Hollywoodzki aktor, Ryan Reynolds, zasiądzie za kierownicą "samochodu za rozsądną cenę". 3/7

Obsada: Jeremy Clarkson , Richard Hammond , James May

20:40

Hardkorowi wędkarze - Seria 2, odc. 2 Godziny emisji

( UK 2017 ) Czas: 60min.

Wędkarze wybierają się na Islandię w poszukiwaniu nieustraszonego zębacza pasiastego. Ta groźnie wyglądająca słonowodna ryba trzyma w ryzach cały morski ekosystem. 2/7

Reżyseria: Alistair Smith

Obsada: The Blowfish , Jay Lewis , Charlie Butcher

21:40

Top Gear - Seria 18, odc. 4 Godziny emisji

Program rozrywkowy Czas: 80min.

Jeremy, James i Richard jak zwykle robią mnóstwo zamieszania, realizują niesamowite wyzwania i prezentują samochody. 4/7

Obsada: Jeremy Clarkson , Richard Hammond , James May

23:00

Bramkarze - Seria 1, odc. 3 Godziny emisji

( UK 2013 ) Czas: 60min.

Jeff i jego protegowana, Erdem, uczestniczka amatorskich walk w klatkach, pracują na bramce klubu Passion w Sunderland, dbając o bezpieczeństwo gości.

Reżyseria: Becky Maynard

00:00

Louis Theroux: Zmierz pornoświata Godziny emisji

Czas: 65min.

Louis wraca do San Fernando Valley, stolicy amerykańskiej pornografii, aby dowiedzieć się, czy bycie męską gwiazdą porno to naprawdę wspaniała praca.

01:05

Bohaterowie II wojny światowej - seria 1, odc. 1 Godziny emisji

Dokument Czas: 35min.

Przedstawiamy ludzi, którzy pomogli Wielkiej Brytanii zwyciężyć Bitwę o Anglię - to ich wynalazek, radar, pomógł ocalić kraj od zagłady.

01:40

Bohaterowie II wojny światowej - seria 1, odc. 2 Godziny emisji

Dokument Czas: 25min.

Spitfire był chyba najbardziej znanym samolotem II wojny światowej. Przedstawiamy człowieka, który go skonstruował. Zginął kilka tygodni później.

02:05

Top Gear - Seria 18, odc. 3 Godziny emisji

Program rozrywkowy Czas: 60min.

Ekipa przejmie dowodzenie nad kręceniem scen pościgowych w filmie "Sweeney". Hollywoodzki aktor, Ryan Reynolds, zasiądzie za kierownicą "samochodu za rozsądną cenę". 3/7

Obsada: Jeremy Clarkson , Richard Hammond , James May

03:05

Jak kupić najdroższe auta świata? - Seria 1, odc. 8 Godziny emisji

( UK 2017 ) Czas: 45min.

Weaver odwiedza Teksas, by wycenić karawan Austin Princess, którego właścicielem był kiedyś John Lennon. 8/10

Reżyseria: Simon Everson

Obsada: Arabella Weir

03:50

Zabójcze nagrania - Seria 5, odc. 22 Godziny emisji

Czas: 50min.

W odcinku niesamowicie odważni strażacy oraz bohaterowie dnia codziennego. Wszystko zarejestrowane na kamery.

04:40

Top Gear - Seria 18, odc. 4 Godziny emisji

Program rozrywkowy Czas: 60min.

Jeremy, James i Richard jak zwykle robią mnóstwo zamieszania, realizują niesamowite wyzwania i prezentują samochody. 4/7

Obsada: Jeremy Clarkson , Richard Hammond , James May

05:40

Umrzesz ze śmiechu - wpadki i wypadki - Seria 1, odc. 17 Godziny emisji

( 2014 ) Czas: 20min.

W odcinku m.in.: skoki do wody z trampoliny, wypadki na snowboardzie, bitwa na żonglowanie i wpadka monocyklisty. 17/104

Grupy kanałów stacji

O programie TV stacji

Na stronie stacji telewizyjnej BBC Brit umieszczony jest program telewizyjny dla wybranego dnia. Domyślnie prezentowany jest program dla bieżącego dnia, za pomocą kalendarza i linkow z datą można wybrać dowolny inny dzień, dla którego dostępne są informacje o emisjach.

Wyświetlana strona zawiera program TV BBC Brit. Poza ramówką na stronach znajdują się informacje na temat emitowanych programów, filmów i seriali oraz osób, które są związane ze stacją.

Dodatkowo na stronie programu telewizyjnego dla kanału BBC Brit można znaleźć informacje na temat programów i transmisji emitowanych na żywo oraz najbliższych premier. Program TV BBC Brit umożliwia również przełączenie na widok tygodniowy zawierający tabelę z programem dla siedmiu dni.

Przewodnik telewizyjny po ramówce stacji BBC Brit. Sprawdź w programie co możesz obejrzeć dziś i w kolejnych dniach.

© 2016 - PROGRAM TV - przewodnik telewizyjny naziemna.info