Logo BBC Brit Program TV BBC Brit - ramówka, emisje

2017-07-18 Pokaź dziś

06:00

Tajne akta nazistów - Seria 1, odc. 3 Godziny emisji

( USA 2015 ) Czas: 60min.

Mit aryjskiej rasy nadludzi oparty był na pseudohistorycznych rojeniach — a jednak zainspirował nazistów do popełnienia potwornych zbrodni. 3/6

Reżyseria: David McNab

Obsada: Demetri Goritsas (Narrator)

07:00

Jak kupić najdroższe auta świata? - Seria 1, odc. 8 Godziny emisji

( UK 2017 ) Czas: 65min.

Weaver odwiedza Teksas, by wycenić karawan Austin Princess, którego właścicielem był kiedyś John Lennon. 8/10

Reżyseria: Simon Everson

Obsada: Arabella Weir

08:05

Hardkorowi wędkarze - Seria 2, odc. 2 Godziny emisji

( UK 2017 ) Czas: 65min.

Wędkarze wybierają się na Islandię w poszukiwaniu nieustraszonego zębacza pasiastego. Ta groźnie wyglądająca słonowodna ryba trzyma w ryzach cały morski ekosystem. 2/7

Reżyseria: Alistair Smith

Obsada: The Blowfish , Jay Lewis , Charlie Butcher

09:10

Top Gear - Seria 18, odc. 3 Godziny emisji

Program rozrywkowy Czas: 70min.

Ekipa przejmie dowodzenie nad kręceniem scen pościgowych w filmie "Sweeney". Hollywoodzki aktor, Ryan Reynolds, zasiądzie za kierownicą "samochodu za rozsądną cenę". 3/7

Obsada: Jeremy Clarkson , Richard Hammond , James May

10:20

Top Gear - Seria 18, odc. 4 Godziny emisji

Program rozrywkowy Czas: 75min.

Jeremy, James i Richard jak zwykle robią mnóstwo zamieszania, realizują niesamowite wyzwania i prezentują samochody. 4/7

Obsada: Jeremy Clarkson , Richard Hammond , James May

11:35

Tajne akta nazistów - Seria 1, odc. 3 Godziny emisji

( USA 2015 ) Czas: 65min.

Mit aryjskiej rasy nadludzi oparty był na pseudohistorycznych rojeniach — a jednak zainspirował nazistów do popełnienia potwornych zbrodni. 3/6

Reżyseria: David McNab

Obsada: Demetri Goritsas (Narrator)

12:40

Jak kupić najdroższe auta świata? - Seria 1, odc. 9 Godziny emisji

( UK 2017 ) Czas: 60min.

Paul Darvill zabiera na rajd wartego 2.5 miliona funtów Astona Martina DB4 GT. Tymczasem we Francji Olivier wpada na dwie B-Grupowe rajdówki.  9/10

Reżyseria: Simon Everson

Obsada: Arabella Weir

13:40

Z (niezbyt) grubej rury - Seria 1, odc. 3 Godziny emisji

Czas: 30min.

Kolejne zabawne filmiki z sieci: wyjątkowe oświadczyny, wypadek w czasie gry w golfa i tańczące wiewiórki. 3/60

14:10

Z (niezbyt) grubej rury - Seria 1, odc. 4 Godziny emisji

Czas: 30min.

Kolejne zabawne filmiki z sieci: tym razem zobaczymy ćwiczącego morsa, Wookie tańczącego taniec brzucha i pechowy wypadek karawanu. 4/60

14:40

Drive - Seria 1, odc. 4 Godziny emisji

Czas: 30min.

Testy samochodów, niepowtarzalne doznania za kierownicą i ciekawostki ze świata motoryzacji.

15:10

Drive - Seria 1, odc. 5 Godziny emisji

Czas: 30min.

Testy samochodów, niepowtarzalne doznania za kierownicą i ciekawostki ze świata motoryzacji.

15:40

Top Gear - Seria 18, odc. 3 Godziny emisji

Program rozrywkowy Czas: 80min.

Ekipa przejmie dowodzenie nad kręceniem scen pościgowych w filmie "Sweeney". Hollywoodzki aktor, Ryan Reynolds, zasiądzie za kierownicą "samochodu za rozsądną cenę". 3/7

Obsada: Jeremy Clarkson , Richard Hammond , James May

17:00

Top Gear - Seria 18, odc. 4 Godziny emisji

Program rozrywkowy Czas: 80min.

Jeremy, James i Richard jak zwykle robią mnóstwo zamieszania, realizują niesamowite wyzwania i prezentują samochody. 4/7

Obsada: Jeremy Clarkson , Richard Hammond , James May

18:20

Trud, brud i demolka - Seria 1, odc. 4 Godziny emisji

( 2014 ) Czas: 60min.

Jonny Smith i Tom Ford przerabiają zwykłe ciężarówki na wojskowe pojazdy, a potem rywalizują w wyjątkowo brutalnym wyścigu. 4/9

Reżyseria: Michael Brooks

Obsada: Tom Ford , Jonny Smith

19:20

Top Gear - Seria 18, odc. 5 Godziny emisji

Program rozrywkowy Czas: 80min.

Jeremy, James i Richard jak zwykle robią mnóstwo zamieszania, realizują niesamowite wyzwania i prezentują samochody. 5/7

Obsada: Jeremy Clarkson , Richard Hammond , James May

20:40

Samochodowe pojedynki - Seria 1, odc. 2 Godziny emisji

( 2016 ) Czas: 60min.

James i Jacqui są zaręczeni i razem pracują. Czy ich związek przetrwa próbę absurdalnych wyzwań na dziwacznym samochodowym torze przeszkód? 2/12

Reżyseria: Richard Valentin

21:40

Top Gear - Seria 18, odc. 6 Godziny emisji

Program rozrywkowy Czas: 80min.

Jeremy, James i Richard jak zwykle robią mnóstwo zamieszania, realizują niesamowite wyzwania i prezentują samochody. 6/7

Obsada: Jeremy Clarkson , Richard Hammond , James May

23:00

Trud, brud i demolka - Seria 1, odc. 5 Godziny emisji

( 2014 ) Czas: 60min.

Jonny Smith i Tom „Wookie" Ford z zespołami przebudowują zwykłe samochody w pojazdy wyczynowe, a potem rywalizują w trzech szalonych konkurencjach. 5/9

Reżyseria: Michael Brooks

Obsada: Tom Ford , Jonny Smith

00:00

Złoto Jukonu - Seria 1, odc. 2 Godziny emisji

( UK 2016 ) Czas: 60min.

Historyk Dan Snow i towarzyszący mu śmiałkowie wędrują szlakiem dawnych poszukiwaczy złota. Przy niesprzyjającej pogodzie przeprawiają się przez jeziora i wiosłują setki mil po rzece Jukon. 2/3

Reżyseria: Ben Crichton

Obsada: Alistair Simpson

01:00

Tajne akta nazistów - Seria 1, odc. 3 Godziny emisji

( USA 2015 ) Czas: 60min.

Mit aryjskiej rasy nadludzi oparty był na pseudohistorycznych rojeniach — a jednak zainspirował nazistów do popełnienia potwornych zbrodni. 3/6

Reżyseria: David McNab

Obsada: Demetri Goritsas (Narrator)

02:00

Top Gear - Seria 18, odc. 5 Godziny emisji

Program rozrywkowy Czas: 60min.

Jeremy, James i Richard jak zwykle robią mnóstwo zamieszania, realizują niesamowite wyzwania i prezentują samochody. 5/7

Obsada: Jeremy Clarkson , Richard Hammond , James May

03:00

Jak kupić najdroższe auta świata? - Seria 1, odc. 9 Godziny emisji

( UK 2017 ) Czas: 45min.

Paul Darvill zabiera na rajd wartego 2.5 miliona funtów Astona Martina DB4 GT. Tymczasem we Francji Olivier wpada na dwie B-Grupowe rajdówki.  9/10

Reżyseria: Simon Everson

Obsada: Arabella Weir

03:45

Trud, brud i demolka - Seria 1, odc. 5 Godziny emisji

( 2014 ) Czas: 50min.

Jonny Smith i Tom „Wookie" Ford z zespołami przebudowują zwykłe samochody w pojazdy wyczynowe, a potem rywalizują w trzech szalonych konkurencjach. 5/9

Reżyseria: Michael Brooks

Obsada: Tom Ford , Jonny Smith

04:35

Top Gear - Seria 18, odc. 6 Godziny emisji

Program rozrywkowy Czas: 60min.

Jeremy, James i Richard jak zwykle robią mnóstwo zamieszania, realizują niesamowite wyzwania i prezentują samochody. 6/7

Obsada: Jeremy Clarkson , Richard Hammond , James May

05:35

Umrzesz ze śmiechu - wpadki i wypadki - Seria 1, odc. 18 Godziny emisji

( 2014 ) Czas: 25min.

W odcinku m.in.: ekstremalne popisy grupy Dude Perfect, tańce na skateboardzie i tajemnicze bungee-cycling. 18/104

Grupy kanałów stacji

O programie TV stacji

Na stronie stacji telewizyjnej BBC Brit umieszczony jest program telewizyjny dla wybranego dnia. Domyślnie prezentowany jest program dla bieżącego dnia, za pomocą kalendarza i linkow z datą można wybrać dowolny inny dzień, dla którego dostępne są informacje o emisjach.

Wyświetlana strona zawiera program TV BBC Brit. Poza ramówką na stronach znajdują się informacje na temat emitowanych programów, filmów i seriali oraz osób, które są związane ze stacją.

Dodatkowo na stronie programu telewizyjnego dla kanału BBC Brit można znaleźć informacje na temat programów i transmisji emitowanych na żywo oraz najbliższych premier. Program TV BBC Brit umożliwia również przełączenie na widok tygodniowy zawierający tabelę z programem dla siedmiu dni.

Przewodnik telewizyjny po ramówce stacji BBC Brit. Sprawdź w programie co możesz obejrzeć dziś i w kolejnych dniach.

© 2016 - PROGRAM TV - przewodnik telewizyjny naziemna.info