Logo BBC Brit Program TV BBC Brit - ramówka, emisje

2017-07-21 Pokaź dziś

06:00

Spektakularne akcje II wojny światowej - Serie 1, odc. 3 Godziny emisji

Historia Czas: 60min.

Otoczony przez Japończyków Orde Wingate poprowadził 77. brygadę piechoty do jednej z najbardziej spektakularnych akcji II wojny światowej.

07:00

Niebezpieczne drogi - Serie 1, odc. 1 Godziny emisji

Dokument ( 2011 ) Czas: 60min.

Komiczka Sue Perkins i podróżnik Charley Boorman jadą na Alaskę. Przemierzą autostradę Dalton - mimo złej pogody i zagrożenia lawinami. 1/3

Reżyseria: Ewen Thomson

Obsada: Sue Perkins , Charley Boorman

08:00

Dynamo - magia na żywo Godziny emisji

Czas: 60min.

Brytyjski iluzjonista Dynamo jest pierwszym magikiem, który wystąpił na stadionie Arena O2 w Londynie. Zaprezentował tam show „Seeing is Believing", nad którym pracował ponad 10 lat.

09:00

Top Gear - Seria 19, odc. 2 Godziny emisji

Program rozrywkowy Czas: 80min.

Prezenterzy podróżują przez Amerykę, do granicy USA i Meksyku. Samochody, które wybrali tym razem to Lexus LFA, Dodg Viper oraz Aston Martin Vanquish. 2/7

Obsada: Jeremy Clarkson , Richard Hammond , James May

10:20

Top Gear - Seria 19, odc. 3 Godziny emisji

Program rozrywkowy Czas: 80min.

Wyścig ze stadionu Wembley w Londynie do San Siro w Mediolanie. Jeremy jedzie Sheby Mustangiem GT500, a Richard i James - koleją. 3/7

Obsada: Jeremy Clarkson , Richard Hammond , James May

11:40

Spektakularne akcje II wojny światowej - Serie 1, odc. 3 Godziny emisji

Historia Czas: 60min.

Otoczony przez Japończyków Orde Wingate poprowadził 77. brygadę piechoty do jednej z najbardziej spektakularnych akcji II wojny światowej.

12:40

Niebezpieczne drogi - Serie 1, odc. 2 Godziny emisji

Dokument ( 2011 ) Czas: 60min.

Rhos Gilbert i Greg Davies jadą przez Nepal. Na drodze staną im powodzie, osuwiska, przeładowane autobusy oraz fatalna jakość górskich dróg. 2/3

Reżyseria: Ewen Thomson

Obsada: Sue Perkins , Charley Boorman

13:40

Totalna rozgrywka USA - Seria 7, odc. 1 Godziny emisji

Program rozrywkowy Czas: 60min.

Amerykańska wersja ekstremalnego toru przeszkód, wymagającego od uczestników ogromnej zręczności i odwagi.

14:40

Top Gear: największe wyzwania - Seria 1, odc. 3 Godziny emisji

( UK 2015 ) Czas: 60min.

Wybór najciekawszych wyścigów samochodowych prezentowanych w programie „Top Gear". 3/7

Reżyseria: James Bryce

Obsada: Matt LeBlanc

15:40

Top Gear - Seria 19, odc. 2 Godziny emisji

Program rozrywkowy Czas: 80min.

Prezenterzy podróżują przez Amerykę, do granicy USA i Meksyku. Samochody, które wybrali tym razem to Lexus LFA, Dodg Viper oraz Aston Martin Vanquish. 2/7

Obsada: Jeremy Clarkson , Richard Hammond , James May

17:00

Top Gear - Seria 19, odc. 3 Godziny emisji

Program rozrywkowy Czas: 80min.

Wyścig ze stadionu Wembley w Londynie do San Siro w Mediolanie. Jeremy jedzie Sheby Mustangiem GT500, a Richard i James - koleją. 3/7

Obsada: Jeremy Clarkson , Richard Hammond , James May

18:20

Hardkorowi wędkarze - Seria 2, odc. 2 Godziny emisji

( UK 2016 ) Czas: 60min.

Wędkarze wybierają się na Islandię w poszukiwaniu nieustraszonego zębacza pasiastego. Ta groźnie wyglądająca słonowodna ryba trzyma w ryzach cały morski ekosystem. 2/7

Reżyseria: Alistair Smith

Obsada: The Blowfish , Jay Lewis , Charlie Butcher

19:20

Top Gear - Seria 19, odc. 4 Godziny emisji

Program rozrywkowy Czas: 80min.

19 seria popularnego programu motoryzacyjnego, którego prezenterami są Jeremy Clarkson, Richard Hammond i James May. 4/7

Obsada: Jeremy Clarkson , Richard Hammond , James May

20:40

Złoto Jukonu - Seria 1, odc. 2 Godziny emisji

( UK 2016 ) Czas: 60min.

Historyk Dan Snow i towarzyszący mu śmiałkowie wędrują szlakiem dawnych poszukiwaczy złota. Przy niesprzyjającej pogodzie przeprawiają się przez jeziora i wiosłują setki mil po rzece Jukon. 2/3

Reżyseria: Ben Crichton

Obsada: Alistair Simpson

21:40

Top Gear - Seria 19, odc. 5 Godziny emisji

Program rozrywkowy Czas: 80min.

19 seria popularnego programu motoryzacyjnego, którego prezenterami są Jeremy Clarkson, Richard Hammond i James May. 5/7

Obsada: Jeremy Clarkson , Richard Hammond , James May

23:00

Hardkorowi wędkarze - Seria 2, odc. 3 Godziny emisji

( UK 2016 ) Czas: 60min.

Wędkarze wybierają się do dzikiej Zambii w poszukiwaniu ryby-tygrys. Podróż prowadzi jednak przez jeden z najniebezpieczniejszych odcinków rzecznych na świecie. 3/7

Reżyseria: Alistair Smith

Obsada: The Blowfish , Jay Lewis , Charlie Butcher

00:00

Złoto dla początkujących - Seria 1, odc. 5 Godziny emisji

( 2014 ) Czas: 30min.

Wreszcie wyłoniła się odrobina złota. Todd i reszta poszukiwaczy mają więc nadzieję, że teraz prace nabiorą tempa. 5/8

00:30

Złoto dla początkujących - Seria 1, odc. 6 Godziny emisji

( 2014 ) Czas: 35min.

Todd zaprasza do obozu tajemniczą kobietę, medium, która ma wyjaśnić przyczynę niepowodzeń w poszukiwaniach i naprowadzić ekipę na złoto. 6/8

01:05

Złoto Jukonu - Seria 1, odc. 2 Godziny emisji

( UK 2016 ) Czas: 60min.

Historyk Dan Snow i towarzyszący mu śmiałkowie wędrują szlakiem dawnych poszukiwaczy złota. Przy niesprzyjającej pogodzie przeprawiają się przez jeziora i wiosłują setki mil po rzece Jukon. 2/3

Reżyseria: Ben Crichton

Obsada: Alistair Simpson

02:05

Top Gear - Seria 19, odc. 4 Godziny emisji

Program rozrywkowy Czas: 70min.

19 seria popularnego programu motoryzacyjnego, którego prezenterami są Jeremy Clarkson, Richard Hammond i James May. 4/7

Obsada: Jeremy Clarkson , Richard Hammond , James May

03:15

Niebezpieczne drogi - Serie 1, odc. 2 Godziny emisji

Dokument ( 2011 ) Czas: 50min.

Rhos Gilbert i Greg Davies jadą przez Nepal. Na drodze staną im powodzie, osuwiska, przeładowane autobusy oraz fatalna jakość górskich dróg. 2/3

Reżyseria: Ewen Thomson

Obsada: Sue Perkins , Charley Boorman

04:05

Hardkorowi wędkarze - Seria 2, odc. 3 Godziny emisji

( UK 2016 ) Czas: 50min.

Wędkarze wybierają się do dzikiej Zambii w poszukiwaniu ryby-tygrys. Podróż prowadzi jednak przez jeden z najniebezpieczniejszych odcinków rzecznych na świecie. 3/7

Reżyseria: Alistair Smith

Obsada: The Blowfish , Jay Lewis , Charlie Butcher

04:55

Top Gear - Seria 19, odc. 5 Godziny emisji

Program rozrywkowy Czas: 65min.

19 seria popularnego programu motoryzacyjnego, którego prezenterami są Jeremy Clarkson, Richard Hammond i James May. 5/7

Obsada: Jeremy Clarkson , Richard Hammond , James May

Grupy kanałów stacji

O programie TV stacji

Na stronie stacji telewizyjnej BBC Brit umieszczony jest program telewizyjny dla wybranego dnia. Domyślnie prezentowany jest program dla bieżącego dnia, za pomocą kalendarza i linkow z datą można wybrać dowolny inny dzień, dla którego dostępne są informacje o emisjach.

Wyświetlana strona zawiera program TV BBC Brit. Poza ramówką na stronach znajdują się informacje na temat emitowanych programów, filmów i seriali oraz osób, które są związane ze stacją.

Dodatkowo na stronie programu telewizyjnego dla kanału BBC Brit można znaleźć informacje na temat programów i transmisji emitowanych na żywo oraz najbliższych premier. Program TV BBC Brit umożliwia również przełączenie na widok tygodniowy zawierający tabelę z programem dla siedmiu dni.

Przewodnik telewizyjny po ramówce stacji BBC Brit. Sprawdź w programie co możesz obejrzeć dziś i w kolejnych dniach.

© 2016 - PROGRAM TV - przewodnik telewizyjny naziemna.info