Logo BBC Brit Program TV BBC Brit - ramówka, emisje

2017-07-22 Pokaź dziś

06:00

Totalna rozgrywka USA - Seria 7, odc. 1 Godziny emisji

Program rozrywkowy Czas: 55min.

Amerykańska wersja ekstremalnego toru przeszkód, wymagającego od uczestników ogromnej zręczności i odwagi.

06:55

Umrzesz ze śmiechu - wpadki i wypadki - Seria 2, odc. 25 Godziny emisji

( 2016 ) Czas: 30min.

Umrzesz ze śmiechu - wpadki i wypadki to fascynujące, dynamiczne zestawienie krótkich filmów, które zachwycą każdego miłośnika sportu... i bolesnych upadków. 25/13

07:25

Allo, allo! - seria 3, odc. 1 Godziny emisji

Komedia ( UK 1986 ) Czas: 45min.

Flick dowiaduje się, że Komuniści porwali jego kiełbasę i żądają okupu. Powstaje plan: to Rene go zapłaci. 1/6

Reżyseria: Jeremy Lloyd , David Croft

Obsada: Carmen Silvera , Gordon Kaye , Guy Siner , Kirsten Cooke , Vicki Michelle

08:10

Allo, allo! - seria 3, odc. 2 Godziny emisji

Komedia ( UK 1986 ) Czas: 45min.

Pies Grubera dorwał kiełbasę, zawierającą cenny obraz. Rene namawia Grubera do stworzenia nowej kopii arcydzieła. 2/6

Reżyseria: Jeremy Lloyd , David Croft

Obsada: Carmen Silvera , Gordon Kaye , Guy Siner , Kirsten Cooke , Vicki Michelle

08:55

Top Gear - Seria 19, odc. 4 Godziny emisji

Program rozrywkowy Czas: 80min.

19 seria popularnego programu motoryzacyjnego, którego prezenterami są Jeremy Clarkson, Richard Hammond i James May. 4/7

Obsada: Jeremy Clarkson , Richard Hammond , James May

10:15

Top Gear - Seria 19, odc. 5 Godziny emisji

Program rozrywkowy Czas: 75min.

19 seria popularnego programu motoryzacyjnego, którego prezenterami są Jeremy Clarkson, Richard Hammond i James May. 5/7

Obsada: Jeremy Clarkson , Richard Hammond , James May

11:30

Dragons' Den: Jak zostać milionerem - Seria 11, odc. 3 Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2013 ) Czas: 65min.

Młody wydawca proponuje strategię biznesową idącą pod prąd tendencji panujących w branży czasopism, zaś trzech byłych speców od reklamy bierze odwet na jurorach. 3/12 3/12

Obsada: Peter Jones , Deborah Meaden , Kelly Hoppen , Piers Linney , Duncan Bannatyne

12:35

Złoto Jukonu - Seria 1, odc. 2 Godziny emisji

( UK 2016 ) Czas: 65min.

Historyk Dan Snow i towarzyszący mu śmiałkowie wędrują szlakiem dawnych poszukiwaczy złota. Przy niesprzyjającej pogodzie przeprawiają się przez jeziora i wiosłują setki mil po rzece Jukon. 2/3

Reżyseria: Ben Crichton

Obsada: Alistair Simpson

13:40

Top Gear - Seria 18, odc. 6 Godziny emisji

Program rozrywkowy Czas: 75min.

Jeremy, James i Richard jak zwykle robią mnóstwo zamieszania, realizują niesamowite wyzwania i prezentują samochody. 6/7

Obsada: Jeremy Clarkson , Richard Hammond , James May

14:55

Samochodowe pojedynki - Seria 1, odc. 3 Godziny emisji

( 2016 ) Czas: 65min.

Siostry Val i Babs udowadniają, że starszy wiek nie jest przeszkodą w skutecznym pokonywaniu absurdalnych wyzwań na dziwacznym torze samochodowym. 3/12

Reżyseria: Richard Valentin

16:00

Top Gear: największe wyzwania - Seria 1, odc. 3 Godziny emisji

( UK 2015 ) Czas: 65min.

Wybór najciekawszych wyścigów samochodowych prezentowanych w programie „Top Gear". 3/7

Reżyseria: James Bryce

Obsada: Matt LeBlanc

17:05

Top Gear - Seria 18, odc. 7 Godziny emisji

Program rozrywkowy Czas: 75min.

Jeremy, James i Richard jak zwykle robią mnóstwo zamieszania, realizują niesamowite wyzwania i prezentują samochody. 7/7

Obsada: Jeremy Clarkson , Richard Hammond , James May

18:20

Top Gear - Seria 19, odc. 1 Godziny emisji

Program rozrywkowy Czas: 75min.

Jeremy buduje samochód mniejszy od słynnego Peela P50, a potem próbuje sprzedać swe dzieło biznesmenom z programu Jak zostać milionerem?. 1/7

Obsada: Jeremy Clarkson , Richard Hammond , James May

19:35

Top Gear - Seria 19, odc. 2 Godziny emisji

Program rozrywkowy Czas: 70min.

Prezenterzy podróżują przez Amerykę, do granicy USA i Meksyku. Samochody, które wybrali tym razem to Lexus LFA, Dodg Viper oraz Aston Martin Vanquish. 2/7

Obsada: Jeremy Clarkson , Richard Hammond , James May

20:45

Top Gear - Seria 19, odc. 3 Godziny emisji

Program rozrywkowy Czas: 75min.

Wyścig ze stadionu Wembley w Londynie do San Siro w Mediolanie. Jeremy jedzie Sheby Mustangiem GT500, a Richard i James - koleją. 3/7

Obsada: Jeremy Clarkson , Richard Hammond , James May

22:00

Dynamo - magia od A do Z Godziny emisji

Czas: 60min.

Dynamo, jeden z najsłynniejszych iluzjonistów na świecie, przedstawia swoje najbardziej intrygujące popisy magiczne.

23:00

Pułapki umysłu - Seria 1, odc. 1 Godziny emisji

( 2014 ) Czas: 55min.

Katherine włamuje się do sejfu jednego z ekskluzywnych sklepów jubilerskich w Londynie i manipuluje klientem tak, by zdecydował się na wskazane przez nią auto. 1/4

Reżyseria: Jon Richards

23:55

Pułapki umysłu - Seria 1, odc. 2 Godziny emisji

( 2014 ) Czas: 60min.

Katherine wykorzystuje siłę psychologicznej perswazji, aby przekonać kobietę, że ma ona moc medium w nawiedzonym domu. 2/4

Reżyseria: Jon Richards

00:55

Złoto Jukonu - Seria 1, odc. 2 Godziny emisji

( UK 2016 ) Czas: 65min.

Historyk Dan Snow i towarzyszący mu śmiałkowie wędrują szlakiem dawnych poszukiwaczy złota. Przy niesprzyjającej pogodzie przeprawiają się przez jeziora i wiosłują setki mil po rzece Jukon. 2/3

Reżyseria: Ben Crichton

Obsada: Alistair Simpson

02:00

Umrzesz ze śmiechu - wpadki i wypadki - Seria 2, odc. 25 Godziny emisji

( 2016 ) Czas: 25min.

Umrzesz ze śmiechu - wpadki i wypadki to fascynujące, dynamiczne zestawienie krótkich filmów, które zachwycą każdego miłośnika sportu... i bolesnych upadków. 25/13

02:25

Top Gear - Seria 18, odc. 7 Godziny emisji

Program rozrywkowy Czas: 65min.

Jeremy, James i Richard jak zwykle robią mnóstwo zamieszania, realizują niesamowite wyzwania i prezentują samochody. 7/7

Obsada: Jeremy Clarkson , Richard Hammond , James May

03:30

Top Gear - Seria 19, odc. 1 Godziny emisji

Program rozrywkowy Czas: 65min.

Jeremy buduje samochód mniejszy od słynnego Peela P50, a potem próbuje sprzedać swe dzieło biznesmenom z programu Jak zostać milionerem?. 1/7

Obsada: Jeremy Clarkson , Richard Hammond , James May

04:35

Top Gear - Seria 19, odc. 2 Godziny emisji

Program rozrywkowy Czas: 60min.

Prezenterzy podróżują przez Amerykę, do granicy USA i Meksyku. Samochody, które wybrali tym razem to Lexus LFA, Dodg Viper oraz Aston Martin Vanquish. 2/7

Obsada: Jeremy Clarkson , Richard Hammond , James May

05:35

Umrzesz ze śmiechu - wpadki i wypadki - Seria 2, odc. 25 Godziny emisji

( 2016 ) Czas: 25min.

Umrzesz ze śmiechu - wpadki i wypadki to fascynujące, dynamiczne zestawienie krótkich filmów, które zachwycą każdego miłośnika sportu... i bolesnych upadków. 25/13

Grupy kanałów stacji

O programie TV stacji

Na stronie stacji telewizyjnej BBC Brit umieszczony jest program telewizyjny dla wybranego dnia. Domyślnie prezentowany jest program dla bieżącego dnia, za pomocą kalendarza i linkow z datą można wybrać dowolny inny dzień, dla którego dostępne są informacje o emisjach.

Wyświetlana strona zawiera program TV BBC Brit. Poza ramówką na stronach znajdują się informacje na temat emitowanych programów, filmów i seriali oraz osób, które są związane ze stacją.

Dodatkowo na stronie programu telewizyjnego dla kanału BBC Brit można znaleźć informacje na temat programów i transmisji emitowanych na żywo oraz najbliższych premier. Program TV BBC Brit umożliwia również przełączenie na widok tygodniowy zawierający tabelę z programem dla siedmiu dni.

Przewodnik telewizyjny po ramówce stacji BBC Brit. Sprawdź w programie co możesz obejrzeć dziś i w kolejnych dniach.

© 2016 - PROGRAM TV - przewodnik telewizyjny naziemna.info