Logo BBC Brit Program TV BBC Brit - ramówka, emisje

2017-07-23 Pokaź dziś

06:00

Zabójcze nagrania - Seria 5, odc. 22 Godziny emisji

Czas: 60min.

W odcinku niesamowicie odważni strażacy oraz bohaterowie dnia codziennego. Wszystko zarejestrowane na kamery.

07:00

Z (niezbyt) grubej rury - Seria 1, odc. 3 Godziny emisji

Czas: 30min.

Kolejne zabawne filmiki z sieci: wyjątkowe oświadczyny, wypadek w czasie gry w golfa i tańczące wiewiórki. 3/60

07:30

Top Gear - Seria 19, odc. 3 Godziny emisji

Program rozrywkowy Czas: 75min.

Wyścig ze stadionu Wembley w Londynie do San Siro w Mediolanie. Jeremy jedzie Sheby Mustangiem GT500, a Richard i James - koleją. 3/7

Obsada: Jeremy Clarkson , Richard Hammond , James May

08:45

Najgorsi kierowcy świata - Seria 1, odc. 5 Godziny emisji

( 2016 ) Czas: 35min.

W tym odcinku szaleni kierowcy ciężarówek, niebezpieczne przygody motocyklistów i osobliwe zachowania pieszych. Ponadto zadziwiające relacje świadków z miejsc wypadków. 5/13 5/13

Reżyseria: Emma Stamp

09:20

Samochodowe pojedynki - Seria 1, odc. 3 Godziny emisji

( 2016 ) Czas: 65min.

Siostry Val i Babs udowadniają, że starszy wiek nie jest przeszkodą w skutecznym pokonywaniu absurdalnych wyzwań na dziwacznym torze samochodowym. 3/12

Reżyseria: Richard Valentin

10:25

Top Gear na Bliskim Wschodzie Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2010 ) Czas: 95min.

Prezenterzy podróżują przez góry w Turcji, przez strefę wojny w Iraku i rozpalone pustynie Syrii.

Reżyseria: Brian Klein

Obsada: Jeremy Clarkson , Richard Hammond , James May

12:00

Dynamo - magia od A do Z Godziny emisji

Czas: 65min.

Dynamo, jeden z najsłynniejszych iluzjonistów na świecie, przedstawia swoje najbardziej intrygujące popisy magiczne.

13:05

Top Gear - Seria 9, odc. 3 Godziny emisji

Czas: 75min.

Ekipa rusza w podróż po USA, biorąc po drodze udział w różnych wyzwaniach. Panowie jadą samochodami za tysiąc dolarów.

14:20

Top Gear: największe wyzwania - Seria 1, odc. 2 Godziny emisji

( UK 2015 ) Czas: 65min.

Wybór najciekawszych wyścigów samochodowych prezentowanych w programie „Top Gear". 2/7

Reżyseria: James Bryce

Obsada: Matt LeBlanc

15:25

Top Gear w Botswanie - Top Gear w Botswanie Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2007 ) Czas: 70min.

Prezenterzy mają przemierzyć pustkowia Botswany w używanych samochodach. Jak sobie poradzą z trudnymi warunkami i dziką zwierzyną? 1/1

Reżyseria: Brian Klein

Obsada: Jeremy Clarkson , Richard Hammond , James May

16:35

Top Gear: największe wyzwania - Seria 1, odc. 3 Godziny emisji

( UK 2015 ) Czas: 65min.

Wybór najciekawszych wyścigów samochodowych prezentowanych w programie „Top Gear". 3/7

Reżyseria: James Bryce

Obsada: Matt LeBlanc

17:40

Dynamo - magia od A do Z Godziny emisji

Czas: 65min.

Dynamo, jeden z najsłynniejszych iluzjonistów na świecie, przedstawia swoje najbardziej intrygujące popisy magiczne.

18:45

Top Gear - seria 2, odc. 8 Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2003 ) Czas: 60min.

James i Richard wyruszają na wyprawę campingową, Jodie Kidd jest gwiazdą w samochodzie za rozsądną cenę, a na tor wyjeżdża sam Darth Vader. 8/10

Reżyseria: Brian Klein

Obsada: Jeremy Clarkson , Richard Hammond , James May , Colin Baker , Colin Baker , Colin Baker

19:45

Top Gear - seria 2, odc. 9 Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2003 ) Czas: 65min.

Jeremy kpi z idei Vauxhalla z szoferem i próbuje kierować z tylnego siedzenia. Na tor „Top Gear" wyjeżdża Patrick Steward. 9/10

Reżyseria: Brian Klein

Obsada: Jeremy Clarkson , Richard Hammond , James May , Patrick Stewart , Patrick Stewart , Patrick Stewart

20:50

Top Gear - seria 2, odc. 10 Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2003 ) Czas: 70min.

Richard Hammond ze kierownicą TVR ściga się z myśliwcem pionowego startu, Jeremy testuje VW Phaetona, a James — Caddy o mocy 1000 koni mechanicznych. 10/10

Reżyseria: Brian Klein

Obsada: Jeremy Clarkson , Richard Hammond , James May , Alan Davies , Alan Davies , Alan Davies

22:00

Top Gear: największe wyzwania - Seria 1, odc. 3 Godziny emisji

( UK 2015 ) Czas: 65min.

Wybór najciekawszych wyścigów samochodowych prezentowanych w programie „Top Gear". 3/7

Reżyseria: James Bryce

Obsada: Matt LeBlanc

23:05

Top Gear na Bliskim Wschodzie Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2010 ) Czas: 90min.

Prezenterzy podróżują przez góry w Turcji, przez strefę wojny w Iraku i rozpalone pustynie Syrii.

Reżyseria: Brian Klein

Obsada: Jeremy Clarkson , Richard Hammond , James May

00:35

SAS: pierwsi komandosi - Seria 1, odc. 2 Godziny emisji

( 2017 ) Czas: 60min.

Akcje elitarnej brytyjskiej jednostki wojskowej Special Air Service utrzymywane są w tajemnicy. Po raz pierwszy w historii możemy poznać kulisy działań służb podczas drugiej wojny światowej. 2/3

Reżyseria: Matthew Whiteman

01:35

Top Gear - Seria 9, odc. 3 Godziny emisji

Czas: 65min.

Ekipa rusza w podróż po USA, biorąc po drodze udział w różnych wyzwaniach. Panowie jadą samochodami za tysiąc dolarów.

02:40

Top Gear - seria 2, odc. 8 Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2003 ) Czas: 45min.

James i Richard wyruszają na wyprawę campingową, Jodie Kidd jest gwiazdą w samochodzie za rozsądną cenę, a na tor wyjeżdża sam Darth Vader. 8/10

Reżyseria: Brian Klein

Obsada: Jeremy Clarkson , Richard Hammond , James May , Colin Baker , Colin Baker , Colin Baker

03:25

Top Gear - seria 2, odc. 9 Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2003 ) Czas: 55min.

Jeremy kpi z idei Vauxhalla z szoferem i próbuje kierować z tylnego siedzenia. Na tor „Top Gear" wyjeżdża Patrick Steward. 9/10

Reżyseria: Brian Klein

Obsada: Jeremy Clarkson , Richard Hammond , James May , Patrick Stewart , Patrick Stewart , Patrick Stewart

04:20

Top Gear - seria 2, odc. 10 Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2003 ) Czas: 55min.

Richard Hammond ze kierownicą TVR ściga się z myśliwcem pionowego startu, Jeremy testuje VW Phaetona, a James — Caddy o mocy 1000 koni mechanicznych. 10/10

Reżyseria: Brian Klein

Obsada: Jeremy Clarkson , Richard Hammond , James May , Alan Davies , Alan Davies , Alan Davies

05:15

Zabójcze nagrania - Seria 5, odc. 22 Godziny emisji

Czas: 45min.

W odcinku niesamowicie odważni strażacy oraz bohaterowie dnia codziennego. Wszystko zarejestrowane na kamery.

Grupy kanałów stacji

O programie TV stacji

Na stronie stacji telewizyjnej BBC Brit umieszczony jest program telewizyjny dla wybranego dnia. Domyślnie prezentowany jest program dla bieżącego dnia, za pomocą kalendarza i linkow z datą można wybrać dowolny inny dzień, dla którego dostępne są informacje o emisjach.

Wyświetlana strona zawiera program TV BBC Brit. Poza ramówką na stronach znajdują się informacje na temat emitowanych programów, filmów i seriali oraz osób, które są związane ze stacją.

Dodatkowo na stronie programu telewizyjnego dla kanału BBC Brit można znaleźć informacje na temat programów i transmisji emitowanych na żywo oraz najbliższych premier. Program TV BBC Brit umożliwia również przełączenie na widok tygodniowy zawierający tabelę z programem dla siedmiu dni.

Przewodnik telewizyjny po ramówce stacji BBC Brit. Sprawdź w programie co możesz obejrzeć dziś i w kolejnych dniach.

© 2016 - PROGRAM TV - przewodnik telewizyjny naziemna.info