Logo BBC Brit Program TV BBC Brit - ramówka, emisje

2017-08-12 Pokaź dziś

06:00

Totalna rozgrywka USA - Seria 7, odc. 4 Godziny emisji

Program rozrywkowy Czas: 55min.

Amerykańska wersja ekstremalnego toru przeszkód, wymagającego od uczestników ogromnej zręczności i odwagi.

06:55

Umrzesz ze śmiechu - wpadki i wypadki - Seria 2, odc. 4 Godziny emisji

( 2016 ) Czas: 30min.

Zestawienie zabawnych filmików o sportowcach. W tym odcinku wakeboarding, niebezpieczne zjazdy na linie oraz kolizja kajakarza. 4/13

07:25

Umrzesz ze śmiechu - wpadki i wypadki - Seria 2, odc. 5 Godziny emisji

( 2016 ) Czas: 30min.

Zestawienie zabawnych filmików o sportowcach. W tym odcinku niesamowite loty wingsuit, wypadki na skuterach śnieżnych, polo na rowerach i popisy w Stonehenge. 5/13

07:55

Allo, allo! - seria 4, odc. 1 Godziny emisji

Komedia ( UK 1987 ) Czas: 35min.

Hansowi udaje się przeskoczyć granice obozu POW. Tymczasem Gruber i Helga postanawiają uratować pozostałych. 1/6

Reżyseria: Jeremy Lloyd , David Croft

Obsada: Carmen Silvera , Gordon Kaye , Guy Siner , Kirsten Cooke , Vicki Michelle

08:30

Allo, allo! - seria 4, odc. 2 Godziny emisji

Komedia ( UK 1987 ) Czas: 35min.

Przy pomocy Grubera, Rene wraz z towarzyszami uciekają z obocu. Z kolei Maria chce uciec w przesyłce pocztowej... 2/6

Reżyseria: Jeremy Lloyd , David Croft

Obsada: Carmen Silvera , Gordon Kaye , Guy Siner , Kirsten Cooke , Vicki Michelle

09:05

Top Gear - Seria 8, odc. 4 Godziny emisji

Czas: 75min.

Program motoryzacyjny pełen szybkich samochodów, wygłupów, szalonych wyczynów kaskaderskich i zwariowanych wyzwań.

10:20

Top Gear - Seria 8, odc. 5 Godziny emisji

Czas: 75min.

Program motoryzacyjny pełen szybkich samochodów, wygłupów, szalonych wyczynów kaskaderskich i zwariowanych wyzwań.

11:35

Szaleństwa na kółkach - Seria 1, odc. 3 Godziny emisji

Czas: 30min.

Zestawienie zarejestrowanych przez widzów nagrań przedstawiających najśmieszniejsze, najdziwniejsze i najbardziej niewiarygodne wyczyny, jakie można wykonać na czterech kółkach.

12:05

Szaleństwa na kółkach - Seria 1, odc. 4 Godziny emisji

Czas: 35min.

Zestawienie zarejestrowanych przez widzów nagrań przedstawiających najśmieszniejsze, najdziwniejsze i najbardziej niewiarygodne wyczyny, jakie można wykonać na czterech kółkach.

12:40

Samochodowe pojedynki - Seria 1, odc. 6 Godziny emisji

( 2016 ) Czas: 65min.

Pary pokonują samochodem tor przeszkód. Tym razem na finał szansę mają Nick i Malina. Podczas konkurencji relacje między uczestnikami wystawione są na próbę. 6/12

Reżyseria: Richard Valentin

13:45

Top Gear - Seria 8, odc. 4 Godziny emisji

Czas: 75min.

Program motoryzacyjny pełen szybkich samochodów, wygłupów, szalonych wyczynów kaskaderskich i zwariowanych wyzwań.

15:00

Hardkorowi wędkarze - Seria 2, odc. 6 Godziny emisji

( UK 2017 ) Czas: 65min.

Tym razem przed wędkarzami ekstremalne wyzwanie - freediving w towarzystwie rekinów u wybrzeży Mozambiku. Wszystko po to, by złapać tamtejszego drapieżnika morskiego. 6/7

Reżyseria: Alistair Smith

Obsada: The Blowfish , Jay Lewis , Charlie Butcher

16:05

Klasyczne superwozy - Seria 1, odc. 7 Godziny emisji

Czas: 55min.

Quentin Willson i Jodie Kidd prezentują najsłynniejsze konstrukcje, wybitne osobistości i wielkie wydarzenia ze świata klasycznych samochodów.

17:00

Top Gear - Seria 24, odc. 4 Godziny emisji

Czas: 75min.

Chris Harris i Matt LeBlanck ścigają się przez Półwysep Arabski. Tymczasem słynny raper Tiny Tempah testuje Toyotę GT86 na torze Top Gear.

Reżyseria: Mark McQueen

Obsada: Matt Le Blanc , Chris Harris , Rory Reid

18:15

Top Gear - Seria 24, odc. 5 Godziny emisji

Czas: 75min.

Podczas gdy Matt z radością zasiada za sterami nowego supersamochodu - Forda GT, Chris i Sabine ścigają się samochodzikami buggy po bezdrożach dzikiej pustyni kalifornijskiej.

Reżyseria: Mark McQueen

Obsada: Matt Le Blanc , Chris Harris , Rory Reid

19:30

Top Gear - Seria 24, odc. 6 Godziny emisji

Czas: 75min.

Chris Harris i Rory Reid podróżują przez Kubę dwoma sportowymi używanymi samochodami . Tymczasem aktor Ross Noble testuje na torze Top Gear rozsądnie szybki samochód.

Reżyseria: Mark McQueen

Obsada: Matt Le Blanc , Chris Harris , Rory Reid

20:45

Top Gear - Seria 24, odc. 7 Godziny emisji

Czas: 75min.

Matt LeBlanc jeździ 8-kołowym rosyjskim monstrum terenowym. Tymczasem Rory bierze na warsztat najbrzydszy na świecie samochód i przerabia go na luksusowy jacht.

Reżyseria: Mark McQueen

Obsada: Matt Le Blanc , Chris Harris , Rory Reid

22:00

Hardkorowi wędkarze - Seria 2, odc. 6 Godziny emisji

( UK 2017 ) Czas: 60min.

Tym razem przed wędkarzami ekstremalne wyzwanie - freediving w towarzystwie rekinów u wybrzeży Mozambiku. Wszystko po to, by złapać tamtejszego drapieżnika morskiego. 6/7

Reżyseria: Alistair Smith

Obsada: The Blowfish , Jay Lewis , Charlie Butcher

23:00

Samochodowe pojedynki - Seria 1, odc. 6 Godziny emisji

( 2016 ) Czas: 65min.

Pary pokonują samochodem tor przeszkód. Tym razem na finał szansę mają Nick i Malina. Podczas konkurencji relacje między uczestnikami wystawione są na próbę. 6/12

Reżyseria: Richard Valentin

00:05

Dragons' Den: Jak zostać milionerem - Seria 11, odc. 4 Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2013 ) Czas: 65min.

Dwóch drwali przyjmuje wyjątkowo brutalną taktykę, by przekonać jurorów do swojego pomysłu na biznes. Z kolei para z Glasgow walczy o fundusze na stworzenie sieci ośrodków jogi. 4/12

Obsada: Peter Jones , Deborah Meaden , Kelly Hoppen , Piers Linney , Duncan Bannatyne

01:10

Studencka fala Godziny emisji

Czas: 65min.

Amerykańskie bractwa studenckie znane są z hucznych imprez zakrapianych alkoholem. Okazuje się, że nie jest im obca także przemoc i nadużycia na tle seksualnym.

02:15

Top Gear - Seria 24, odc. 4 Godziny emisji

Czas: 60min.

Chris Harris i Matt LeBlanck ścigają się przez Półwysep Arabski. Tymczasem słynny raper Tiny Tempah testuje Toyotę GT86 na torze Top Gear.

Reżyseria: Mark McQueen

Obsada: Matt Le Blanc , Chris Harris , Rory Reid

03:15

Top Gear - Seria 24, odc. 5 Godziny emisji

Czas: 60min.

Podczas gdy Matt z radością zasiada za sterami nowego supersamochodu - Forda GT, Chris i Sabine ścigają się samochodzikami buggy po bezdrożach dzikiej pustyni kalifornijskiej.

Reżyseria: Mark McQueen

Obsada: Matt Le Blanc , Chris Harris , Rory Reid

04:15

Top Gear - Seria 24, odc. 6 Godziny emisji

Czas: 60min.

Chris Harris i Rory Reid podróżują przez Kubę dwoma sportowymi używanymi samochodami . Tymczasem aktor Ross Noble testuje na torze Top Gear rozsądnie szybki samochód.

Reżyseria: Mark McQueen

Obsada: Matt Le Blanc , Chris Harris , Rory Reid

05:15

Totalna rozgrywka USA - Seria 7, odc. 4 Godziny emisji

Program rozrywkowy Czas: 45min.

Amerykańska wersja ekstremalnego toru przeszkód, wymagającego od uczestników ogromnej zręczności i odwagi.

Grupy kanałów stacji

O programie TV stacji

Na stronie stacji telewizyjnej BBC Brit umieszczony jest program telewizyjny dla wybranego dnia. Domyślnie prezentowany jest program dla bieżącego dnia, za pomocą kalendarza i linkow z datą można wybrać dowolny inny dzień, dla którego dostępne są informacje o emisjach.

Wyświetlana strona zawiera program TV BBC Brit. Poza ramówką na stronach znajdują się informacje na temat emitowanych programów, filmów i seriali oraz osób, które są związane ze stacją.

Dodatkowo na stronie programu telewizyjnego dla kanału BBC Brit można znaleźć informacje na temat programów i transmisji emitowanych na żywo oraz najbliższych premier. Program TV BBC Brit umożliwia również przełączenie na widok tygodniowy zawierający tabelę z programem dla siedmiu dni.

Przewodnik telewizyjny po ramówce stacji BBC Brit. Sprawdź w programie co możesz obejrzeć dziś i w kolejnych dniach.

© 2016 - PROGRAM TV - przewodnik telewizyjny naziemna.info