Logo BBC Brit Program TV BBC Brit - ramówka, emisje

2017-08-15 Pokaź dziś

06:00

Zabójcze nagrania - Seria 5, odc. 28 Godziny emisji

Czas: 60min.

Zestawienie różnorodnych filmików zarejestrowanych przez ukryte kamery. W programie m.in. zadziwiające zjawiska pogodowe, brawurowi kierowcy, zuchwali przestępcy i dzielni policjanci.

07:00

Klasyczne superwozy - Seria 1, odc. 9 Godziny emisji

Czas: 60min.

Quentin Willson i Jodie Kidd prezentują najsłynniejsze konstrukcje, wybitne osobistości i wielkie wydarzenia ze świata klasycznych samochodów.

08:00

Zabić Hitlera - Serie 1, odc. 2 Godziny emisji

Dramat wojenny ( 2003 ) Czas: 60min.

Gdzie snajper mógłby strzelić do Hitlera? Agent brytyjski uznał, że najlepiej zaatakować przywódcę Rzeszy w jego rezydencji w Berghof.

Reżyseria: Jeremy Lovering

09:00

Top Gear - Seria 8, odc. 6 Godziny emisji

Czas: 80min.

Program motoryzacyjny pełen szybkich samochodów, wygłupów, szalonych wyczynów kaskaderskich i zwariowanych wyzwań.

10:20

Top Gear - Seria 8, odc. 7 Godziny emisji

Czas: 75min.

Program motoryzacyjny pełen szybkich samochodów, wygłupów, szalonych wyczynów kaskaderskich i zwariowanych wyzwań.

11:35

Hardkorowi wędkarze - Seria 2, odc. 6 Godziny emisji

( UK 2017 ) Czas: 65min.

Tym razem przed wędkarzami ekstremalne wyzwanie - freediving w towarzystwie rekinów u wybrzeży Mozambiku. Wszystko po to, by złapać tamtejszego drapieżnika morskiego. 6/7

Reżyseria: Alistair Smith

Obsada: The Blowfish , Jay Lewis , Charlie Butcher

12:40

Klasyczne superwozy - Seria 1, odc. 10 Godziny emisji

Czas: 60min.

Quentin Willson i Jodie Kidd prezentują najsłynniejsze konstrukcje, wybitne osobistości i wielkie wydarzenia ze świata klasycznych samochodów.

13:40

Szaleństwa na kółkach - Seria 1, odc. 5 Godziny emisji

Czas: 35min.

Zestawienie zarejestrowanych przez widzów nagrań przedstawiających najśmieszniejsze, najdziwniejsze i najbardziej niewiarygodne wyczyny, jakie można wykonać na czterech kółkach.

14:15

Szaleństwa na kółkach - Seria 1, odc. 6 Godziny emisji

Czas: 30min.

Zestawienie zarejestrowanych przez widzów nagrań przedstawiających najśmieszniejsze, najdziwniejsze i najbardziej niewiarygodne wyczyny, jakie można wykonać na czterech kółkach.

14:45

Złoto dla początkujących - Seria 2, odc. 3 Godziny emisji

Czas: 30min.

Ekipa poszukiwaczy załamuje się, gdy psuje się młyn młotkowy używany do kruszenia skał. Tymczasem Roj i Todd sprzeczają się na temat niebezpiecznego, i nielegalnego, procesu wytapiania. 3/12

15:15

Złoto dla początkujących - Seria 2, odc. 4 Godziny emisji

Czas: 30min.

By nadać większe tempo pracom, Todd decyduje się zaprosić ochotników na nocna zmianę. Gdy jednak nikt się nie zgłasza, podejmuje on nieoczekiwaną decyzję. 4/12

15:45

Top Gear - Seria 8, odc. 6 Godziny emisji

Czas: 75min.

Program motoryzacyjny pełen szybkich samochodów, wygłupów, szalonych wyczynów kaskaderskich i zwariowanych wyzwań.

17:00

Top Gear - Seria 8, odc. 7 Godziny emisji

Czas: 80min.

Program motoryzacyjny pełen szybkich samochodów, wygłupów, szalonych wyczynów kaskaderskich i zwariowanych wyzwań.

18:20

Trud, brud i demolka - Seria 1, odc. 8 Godziny emisji

( 2014 ) Czas: 60min.

Jonny i Wookie przerabiają zwykłe samochody na pojazdy do survivalu — a potem biorą udział w trzech niezwykle trudnych misjach. 8/9

Reżyseria: Michael Brooks

Obsada: Tom Ford , Jonny Smith

19:20

Top Gear - Seria 8, odc. 8 Godziny emisji

Czas: 80min.

Program motoryzacyjny pełen szybkich samochodów, wygłupów, szalonych wyczynów kaskaderskich i zwariowanych wyzwań.

20:40

Dragons' Den: Jak zostać milionerem - Seria 11, odc. 5 Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2013 ) Czas: 60min.

Podekscytowana jurorka łapie za saksofon a jedna z uczestniczek walczy o wsparcie finansowe na swój różowiutki salon pielęgnacji samochodów. Czy uda się jej przekonać jury? 5/12

Obsada: Peter Jones , Deborah Meaden , Kelly Hoppen , Piers Linney , Duncan Bannatyne

21:40

Top Gear na Biegunie - Top Gear na Biegunie Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2007 ) Czas: 80min.

Prezenterzy ruszają w wyścig z Niemiec na Biegun Północny. Jeremy i James jadą Toyotą Hiux, zaś Richard - psim zaprzęgiem. 1/1

Reżyseria: Nigel Simpkiss

Obsada: Jeremy Clarkson , Richard Hammond , James May , The Stig

23:00

Trud, brud i demolka - Seria 1, odc. 9 Godziny emisji

( 2014 ) Czas: 60min.

Zabawny i pełen wydarzeń konkurs, w którym miłośnicy motoryzacji przebudowują różne pojazdy, tworząc z nich zupełnie nowe konstrukcje. 9/9

Reżyseria: Michael Brooks

Obsada: Tom Ford , Jonny Smith

00:00

Peter Jones: Jak zbić fortunę Godziny emisji

( UK 2013 ) Czas: 65min.

Peter Jones, jeden z czołowych brytyjskich biznesmenów, rozmawia z twórcami największych brytyjskich marek, aby dowiedzieć się, jak odnieśli sukces.

01:05

Top Gear - Seria 8, odc. 8 Godziny emisji

Czas: 75min.

Program motoryzacyjny pełen szybkich samochodów, wygłupów, szalonych wyczynów kaskaderskich i zwariowanych wyzwań.

02:20

Top Gear na Biegunie - Top Gear na Biegunie Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2007 ) Czas: 70min.

Prezenterzy ruszają w wyścig z Niemiec na Biegun Północny. Jeremy i James jadą Toyotą Hiux, zaś Richard - psim zaprzęgiem. 1/1

Reżyseria: Nigel Simpkiss

Obsada: Jeremy Clarkson , Richard Hammond , James May , The Stig

03:30

Klasyczne superwozy - Seria 1, odc. 10 Godziny emisji

Czas: 50min.

Quentin Willson i Jodie Kidd prezentują najsłynniejsze konstrukcje, wybitne osobistości i wielkie wydarzenia ze świata klasycznych samochodów.

04:20

Dragons' Den: Jak zostać milionerem - Seria 11, odc. 5 Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2013 ) Czas: 50min.

Podekscytowana jurorka łapie za saksofon a jedna z uczestniczek walczy o wsparcie finansowe na swój różowiutki salon pielęgnacji samochodów. Czy uda się jej przekonać jury? 5/12

Obsada: Peter Jones , Deborah Meaden , Kelly Hoppen , Piers Linney , Duncan Bannatyne

05:10

Zabić Hitlera - Serie 1, odc. 2 Godziny emisji

Dramat wojenny ( 2003 ) Czas: 50min.

Gdzie snajper mógłby strzelić do Hitlera? Agent brytyjski uznał, że najlepiej zaatakować przywódcę Rzeszy w jego rezydencji w Berghof.

Reżyseria: Jeremy Lovering

Grupy kanałów stacji

O programie TV stacji

Na stronie stacji telewizyjnej BBC Brit umieszczony jest program telewizyjny dla wybranego dnia. Domyślnie prezentowany jest program dla bieżącego dnia, za pomocą kalendarza i linkow z datą można wybrać dowolny inny dzień, dla którego dostępne są informacje o emisjach.

Wyświetlana strona zawiera program TV BBC Brit. Poza ramówką na stronach znajdują się informacje na temat emitowanych programów, filmów i seriali oraz osób, które są związane ze stacją.

Dodatkowo na stronie programu telewizyjnego dla kanału BBC Brit można znaleźć informacje na temat programów i transmisji emitowanych na żywo oraz najbliższych premier. Program TV BBC Brit umożliwia również przełączenie na widok tygodniowy zawierający tabelę z programem dla siedmiu dni.

Przewodnik telewizyjny po ramówce stacji BBC Brit. Sprawdź w programie co możesz obejrzeć dziś i w kolejnych dniach.

© 2016 - PROGRAM TV - przewodnik telewizyjny naziemna.info