Logo BBC Brit Program TV BBC Brit - ramówka, emisje

2017-08-16 Pokaź dziś

06:00

Z (niezbyt) grubej rury - Seria 1, odc. 11 Godziny emisji

Czas: 30min.

Kolejne zabawne filmiki z sieci: fantastyczne parkowanie w wykonaniu sześciolatka, obiad ugotowany przez autorów programu Epic Meal Time i rapujący ojcowie. 11/60

06:30

Z (niezbyt) grubej rury - Seria 1, odc. 12 Godziny emisji

Czas: 35min.

Kolejne zabawne filmiki z sieci: Darth Vader na jednokołowym rowerze, chomik-aktor i film z udziałem słynnego Jaya Maynarda. 12/60

07:05

Klasyczne superwozy - Seria 1, odc. 10 Godziny emisji

Czas: 60min.

Quentin Willson i Jodie Kidd prezentują najsłynniejsze konstrukcje, wybitne osobistości i wielkie wydarzenia ze świata klasycznych samochodów.

08:05

Szef jak szpieg USA - Seria 5, odc. 12 Godziny emisji

Dokument ( 2013 ) Czas: 65min.

Bohaterem odcinka jest Joe DiDomizio, prezes i dyrektor generalny Hudson Group prowadzącej kioski z gazetami, księgarnie i kawiarnie na 70 lotniskach. 12/15

09:10

Top Gear - Seria 8, odc. 8 Godziny emisji

Czas: 70min.

Top Gear przesiada się z samochodów do vanów i rusza w trasę. Niektóre z pojazdów przejdą bardzo nietypowe testy...

10:20

Top Gear na Biegunie - Top Gear na Biegunie Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2007 ) Czas: 75min.

Prezenterzy ruszają w wyścig z Niemiec na Biegun Północny. Jeremy i James jadą Toyotą Hiux, zaś Richard - psim zaprzęgiem. 1/1

Reżyseria: Nigel Simpkiss

Obsada: Jeremy Clarkson , Richard Hammond , James May , The Stig

11:35

Dragons' Den: Jak zostać milionerem - Seria 11, odc. 3 Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2013 ) Czas: 65min.

Młody wydawca proponuje strategię biznesową idącą pod prąd tendencji panujących w branży czasopism, zaś trzech byłych speców od reklamy bierze odwet na jurorach. 3/12 3/12

Obsada: Peter Jones , Deborah Meaden , Kelly Hoppen , Piers Linney , Duncan Bannatyne

12:40

Klasyczne superwozy - Seria 1, odc. 11 Godziny emisji

Czas: 60min.

Quentin Willson i Jodie Kidd prezentują najsłynniejsze konstrukcje, wybitne osobistości i wielkie wydarzenia ze świata klasycznych samochodów.

13:40

Umrzesz ze śmiechu - wpadki i wypadki - Seria 2, odc. 6 Godziny emisji

( 2016 ) Czas: 30min.

Zestawienie zabawnych filmików o sportowcach. W tym odcinku spływy rzeką w oponach, niebezpieczny parkour, wyskoki z katapulty i... niecodzienna depilacja nóg. 6/13

14:10

Umrzesz ze śmiechu - wpadki i wypadki - Seria 2, odc. 7 Godziny emisji

( 2016 ) Czas: 35min.

Zestawienie zabawnych filmików o sportowcach. W tym odcinku niesamowite wyskoki na bungee, wyścigi motorówkami i kolizja dwóch paralotniarzy. 7/13

14:45

Trud, brud i demolka - Seria 1, odc. 9 Godziny emisji

( 2014 ) Czas: 60min.

Zabawny i pełen wydarzeń konkurs, w którym miłośnicy motoryzacji przebudowują różne pojazdy, tworząc z nich zupełnie nowe konstrukcje. 9/9

Reżyseria: Michael Brooks

Obsada: Tom Ford , Jonny Smith

15:45

Top Gear - Seria 8, odc. 8 Godziny emisji

Czas: 75min.

Top Gear przesiada się z samochodów do vanów i rusza w trasę. Niektóre z pojazdów przejdą bardzo nietypowe testy...

17:00

Top Gear na Biegunie - Top Gear na Biegunie Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2007 ) Czas: 80min.

Prezenterzy ruszają w wyścig z Niemiec na Biegun Północny. Jeremy i James jadą Toyotą Hiux, zaś Richard - psim zaprzęgiem. 1/1

Reżyseria: Nigel Simpkiss

Obsada: Jeremy Clarkson , Richard Hammond , James May , The Stig

18:20

Najcięższe więzienia Ameryki - Seria 2, odc. 8 Godziny emisji

Czas: 60min.

Choć Lucasville to jedno z najściślej kontrolowanych więzień w Ohio, gdzie nowo osadzeni znajdują się pod kluczem przez dwadzieścia trzy godziny na dobę, szwindli i hazardu nie da się powstrzymać. 8/8

19:20

Top Gear - Seria 9, odc. 4 Godziny emisji

Czas: 80min.

W tym odcinku testom poddana jest najnowsza wersja Porsche 911. Panowie próbują także wysłać samochód Reliant Robin tam, gdzie nie dotarł jeszcze żaden trójkołowiec.

20:40

Szpiedzy, którzy oszukali świat Godziny emisji

( 2013 ) Czas: 60min.

Film ujawniający rolę, jaką agencje CIA i MI6 odegrały w usprawiedliwieniu inwazji na Irak.Twórcy dokumentu dowodzą, że atak oparty był na sfabrykowanych dowodach, myśleniu życzeniowym i kłamstwie.

Reżyseria: Mike Rudin

21:40

Top Gear - Seria 9, odc. 5 Godziny emisji

Czas: 80min.

Ekipa chce przekonać widzów, że wciskanie się na przekazdy kolejowe jest wyjątkowo niebezpieczne. W tym celu urządza pokaz tego, co dzieje się z Renault Espace, gdy wóz zderzy się z pociągiem.

23:00

Podwójne życie muru berlińskiego Godziny emisji

Dokument ( 2011 ) Czas: 115min.

Historia muru berlińskiego, widziana poprzez doświadczenia ludzi, którzy żyli w cieniu tajnej policji Stazi.

Reżyseria: Kevin Sim

00:55

Top Gear - Seria 9, odc. 4 Godziny emisji

Czas: 75min.

W tym odcinku testom poddana jest najnowsza wersja Porsche 911. Panowie próbują także wysłać samochód Reliant Robin tam, gdzie nie dotarł jeszcze żaden trójkołowiec.

02:10

Top Gear - Seria 9, odc. 5 Godziny emisji

Czas: 65min.

Ekipa chce przekonać widzów, że wciskanie się na przekazdy kolejowe jest wyjątkowo niebezpieczne. W tym celu urządza pokaz tego, co dzieje się z Renault Espace, gdy wóz zderzy się z pociągiem.

03:15

Klasyczne superwozy - Seria 1, odc. 11 Godziny emisji

Czas: 50min.

Quentin Willson i Jodie Kidd prezentują najsłynniejsze konstrukcje, wybitne osobistości i wielkie wydarzenia ze świata klasycznych samochodów.

04:05

Podwójne życie muru berlińskiego Godziny emisji

Dokument ( 2011 ) Czas: 90min.

Historia muru berlińskiego, widziana poprzez doświadczenia ludzi, którzy żyli w cieniu tajnej policji Stazi.

Reżyseria: Kevin Sim

05:35

Z (niezbyt) grubej rury - Seria 1, odc. 11 Godziny emisji

Czas: 25min.

Kolejne zabawne filmiki z sieci: fantastyczne parkowanie w wykonaniu sześciolatka, obiad ugotowany przez autorów programu Epic Meal Time i rapujący ojcowie. 11/60

Grupy kanałów stacji

O programie TV stacji

Na stronie stacji telewizyjnej BBC Brit umieszczony jest program telewizyjny dla wybranego dnia. Domyślnie prezentowany jest program dla bieżącego dnia, za pomocą kalendarza i linkow z datą można wybrać dowolny inny dzień, dla którego dostępne są informacje o emisjach.

Wyświetlana strona zawiera program TV BBC Brit. Poza ramówką na stronach znajdują się informacje na temat emitowanych programów, filmów i seriali oraz osób, które są związane ze stacją.

Dodatkowo na stronie programu telewizyjnego dla kanału BBC Brit można znaleźć informacje na temat programów i transmisji emitowanych na żywo oraz najbliższych premier. Program TV BBC Brit umożliwia również przełączenie na widok tygodniowy zawierający tabelę z programem dla siedmiu dni.

Przewodnik telewizyjny po ramówce stacji BBC Brit. Sprawdź w programie co możesz obejrzeć dziś i w kolejnych dniach.

© 2016 - PROGRAM TV - przewodnik telewizyjny naziemna.info