Logo BBC Brit Program TV BBC Brit - ramówka, emisje

2017-09-27 Pokaź dziś

06:00

Umrzesz ze śmiechu - wpadki i wypadki - Seria 2, odc. 16 Godziny emisji

( 2016 ) Czas: 30min.

Zestawienie zabawnych filmików o sportowcach. W tym odcinku triki na BMX-ach, wielbiciele minibike'ów, wyprawa na rowerach po śniegu i spotkanie surfera z dronem. 16/13

06:30

Top Gear - Seria 9, odc. 5 Godziny emisji

Czas: 75min.

Ekipa chce przekonać widzów, że wciskanie się na przekazdy kolejowe jest wyjątkowo niebezpieczne. W tym celu urządza pokaz tego, co dzieje się z Renault Espace, gdy wóz zderzy się z pociągiem.

07:45

Top Gear - Seria 9, odc. 6 Godziny emisji

Czas: 75min.

Panowie mają przerobić zwykłe samochody na limuzyny. Gośćmi programu są Jamelia i Lemar oraz DJ radiowy Chris Moyles.

09:00

Alfabet Top Gear - Seria 1, odc. 1 Godziny emisji

Czas: 75min.

Najlepsze momenty w historii programu do 2015 roku. Każde hasło zapowiada jeden z byłych gości „Top Gear".

10:15

Alfabet Top Gear - Seria 1, odc. 2 Godziny emisji

Czas: 75min.

Najlepsze momenty w historii programu do 2015 roku. Każde hasło zapowiada jeden z byłych gości „Top Gear".

11:30

Top Gear - seria 10, odc. 1 Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2007 ) Czas: 60min.

Prezenterzy ruszają w Europę w poszukiwaniu najlepszych dróg kontynentu - odwiedzają Monako, Włochy, Liechtenstein i Szwajcarię. 1/10

Reżyseria: Brian Klein

12:30

Top Gear - seria 10, odc. 2 Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2007 ) Czas: 60min.

Prezenterzy przepływają kanał La Manche w amfibiach, urządzają wyścig porsche 911 i audi R8, zaś gościem specjalnym programu jest Jools Holland. 2/10

Reżyseria: Brian Klein

13:30

Top Gear - seria 10, odc. 3 Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2007 ) Czas: 60min.

Richard ściga się bugatti z samolotem odrzutowym, Jeremy testuje minisamochód Peel P50, James zaś zajmuje się rolls roycem-kabrioletem. 3/10

Reżyseria: Brian Klein

14:30

Top Gear - seria 10, odc. 4 Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2007 ) Czas: 60min.

Porównujemy sposoby poruszania się w londyńskich korkach. Oceniamy caparo T1 oraz kabriolet astona martina V8 vantage. 4/10

Reżyseria: Brian Klein

15:30

Top Gear - seria 10, odc. 5 Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2007 ) Czas: 60min.

Inauguracja Top Gear Motorhome Grand Prix to strzał w dziesiątkę! Testujemy nową hondę civic Type-R, by zobaczyć, czy dorównuje oryginałowi. 5/10

Reżyseria: Brian Klein

16:30

Top Gear - seria 10, odc. 6 Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2007 ) Czas: 60min.

Ekipa Top Gear zachwyca się klasycznymi samochodami, zaś samochodem w rozsądnej cenie pojedzie Jennifer Saunders. 6/10

Reżyseria: Brian Klein

17:30

Top Gear - seria 10, odc. 7 Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2007 ) Czas: 60min.

Tor Top Gear odwiedza Lewis Hamilton, zaś Jeremy i James udają się do muzeum motoryzacji, by poznać pochodzenie współczesnych wozów wyścigowych. 7/10

Reżyseria: Brian Klein

18:30

Top Gear - seria 10, odc. 8 Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2007 ) Czas: 60min.

Ekipa programu bierze udział w wyścigu Britcar 24. Testujemy też daihatsu materię i ascari A10, oraz ścigamy się z rajderami BMX. 8/10

Reżyseria: Brian Klein

19:30

Top Gear - seria 10, odc. 9 Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2007 ) Czas: 60min.

Prezenterzy biorą udział w 24-godzinnym wyścigu Britcar. Testują Daihatsu Materię i Ascari A10, ścigają się też z ludźmi na BMX-ach. 9/10

Reżyseria: Brian Klein

20:30

Top Gear: Najgorszy samochód w historii Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2012 ) Czas: 90min.

Jeremy Clarkson i James May ruszają w podróż, której celem ma być zidentyfikowanie najgorszego samochodu w historii.

Obsada: Jeremy Clarkson , James May , The Stig

22:00

Top Gear Festival Sydney Godziny emisji

Program rozrywkowy ( 2013 ) Czas: 60min.

Ekipa brytyjskiego Top Gear przybywa do Sydney. Na tutejszej imprezie - szalone wyzwania, goście specjalni i najszybsze wozy świata.

Obsada: Jeremy Clarkson , James May , Shane Jacobsen , Steve Pizatti

23:00

Louis Theroux: Ulice Johanesburga Godziny emisji

Dokument ( 2008 ) Czas: 60min.

Johannesburg jest tak niebezpieczny, że jego mieszkańcy próbują się bronić. Tylko, czy brutalne metody prywatnych ochroniarzy nie wzmagają problemu?

Reżyseria: Paddy Wivell

00:00

Piekło za kratami - Seria 1, odc. 2 Godziny emisji

( 2016 ) Czas: 60min.

Młoda matka płaci cenę za krycie serii włamań dokonanych przez jej chłopaka, z kolei inna kobieta otrzymuje propozycję współpracy, ale w zamian musi donosić na swojego chłopaka. 2/2

Reżyseria: Lee Phillips

01:00

Top Gear - seria 10, odc. 1 Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2007 ) Czas: 60min.

Prezenterzy ruszają w Europę w poszukiwaniu najlepszych dróg kontynentu - odwiedzają Monako, Włochy, Liechtenstein i Szwajcarię. 1/10

Reżyseria: Brian Klein

02:00

Top Gear - seria 10, odc. 2 Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2007 ) Czas: 60min.

Prezenterzy przepływają kanał La Manche w amfibiach, urządzają wyścig porsche 911 i audi R8, zaś gościem specjalnym programu jest Jools Holland. 2/10

Reżyseria: Brian Klein

03:00

Top Gear - seria 10, odc. 3 Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2007 ) Czas: 50min.

Richard ściga się bugatti z samolotem odrzutowym, Jeremy testuje minisamochód Peel P50, James zaś zajmuje się rolls roycem-kabrioletem. 3/10

Reżyseria: Brian Klein

03:50

Top Gear - seria 10, odc. 4 Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2007 ) Czas: 55min.

Porównujemy sposoby poruszania się w londyńskich korkach. Oceniamy caparo T1 oraz kabriolet astona martina V8 vantage. 4/10

Reżyseria: Brian Klein

04:45

Top Gear - seria 10, odc. 5 Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2007 ) Czas: 50min.

Inauguracja Top Gear Motorhome Grand Prix to strzał w dziesiątkę! Testujemy nową hondę civic Type-R, by zobaczyć, czy dorównuje oryginałowi. 5/10

Reżyseria: Brian Klein

05:35

Umrzesz ze śmiechu - wpadki i wypadki - Seria 2, odc. 16 Godziny emisji

( 2016 ) Czas: 25min.

Zestawienie zabawnych filmików o sportowcach. W tym odcinku triki na BMX-ach, wielbiciele minibike'ów, wyprawa na rowerach po śniegu i spotkanie surfera z dronem. 16/13

Grupy kanałów stacji

O programie TV stacji

Na stronie stacji telewizyjnej BBC Brit umieszczony jest program telewizyjny dla wybranego dnia. Domyślnie prezentowany jest program dla bieżącego dnia, za pomocą kalendarza i linkow z datą można wybrać dowolny inny dzień, dla którego dostępne są informacje o emisjach.

Wyświetlana strona zawiera program TV BBC Brit. Poza ramówką na stronach znajdują się informacje na temat emitowanych programów, filmów i seriali oraz osób, które są związane ze stacją.

Dodatkowo na stronie programu telewizyjnego dla kanału BBC Brit można znaleźć informacje na temat programów i transmisji emitowanych na żywo oraz najbliższych premier. Program TV BBC Brit umożliwia również przełączenie na widok tygodniowy zawierający tabelę z programem dla siedmiu dni.

Przewodnik telewizyjny po ramówce stacji BBC Brit. Sprawdź w programie co możesz obejrzeć dziś i w kolejnych dniach.

© 2016 - PROGRAM TV - przewodnik telewizyjny naziemna.info