Logo BBC Brit Program TV BBC Brit - ramówka, emisje

2017-09-29 Pokaź dziś

06:00

Top Gear - Seria 11, odc. 5 Godziny emisji

Czas: 75min.

Jeremy i James testują dwie nieco już stare limuzyny: Rolls-Royce Corniche i Mercedes Grosser kupione za cenę nowego Forda Mondeo.

07:15

Top Gear - Seria 11, odc. 6 Godziny emisji

Czas: 75min.

Ekipa Top Gear staje do walki z Sabine Shmidt oraz innymi osobistościami świata motoryzacji z Niemiec. Przed prowadzącymi arcytrudne wyzwanie.

08:30

Top Gear - Seria 9, odc. 3 Godziny emisji

Czas: 80min.

Ekipa rusza w podróż po USA, biorąc po drodze udział w różnych wyzwaniach. Panowie jadą samochodami za tysiąc dolarów.

09:50

Top Gear Ameryka - Seria 1, odc. 1 Godziny emisji

( 2017 ) Czas: 60min.

Trzech prowadzących czeka wyjątkowa przygoda - trzema zmodyfikowanymi na off-road Volkswagenami Beatlle wybierają się w trasę ze stanu Dolna Kalifornia w Meksyku do USA. 1/8

Reżyseria: Dan De Castro , Edgar Martin , Troy Smith

Obsada: C.J. Wilson

10:50

Top Gear - seria 15, odc. 7 Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2010 ) Czas: 85min.

Panowie wybierają się w podróż po wschodnim wybrzeżu USA. Jadą Mercedesem SLS, Porsche 911 GT3 RS oraz Ferrari 458 Italią. 7/7

Reżyseria: Brian Klein

12:15

Top Gear - Seria 12, odc. 2 Godziny emisji

Czas: 80min.

Jeremy, Richard i James udają się do Stanów Zjednoczonych w bajeczną podróż pontiacami z San Francisco do samego serca Utah.

13:35

Top Gear - Seria 12, odc. 3 Godziny emisji

Czas: 75min.

Mikka Hakkinen sprawdza, dlaczego Finowie są tak doskonałymi rajdowcami. Mark Wahlberg bierze udział programie "Star In a Reasonably Priced Car".

14:50

Top Gear - Seria 12, odc. 4 Godziny emisji

Czas: 80min.

James, Jeremy i Richard przemierzają dystans ze Szwajcarii do Anglii na jednym zbiorniku paliwa, a Stig robi rundkę luksusowym Bugatti Veyron.

16:10

Top Gear - Seria 12, odc. 5 Godziny emisji

Czas: 75min.

Richard świętuje czterdzieste urodziny uznanej marki Farrari Daytona. W tym czasie Nissan GT-R jeździ po legendarnym torze Fuji.

17:25

Top Gear - Seria 12, odc. 6 Godziny emisji

Czas: 80min.

Richard wariuje w Veritas. W roli głównej tym razem samochcody sportowe z Niemiec oraz Boris Johnson.

18:45

Top Gear - Seria 12, odc. 7 Godziny emisji

Czas: 75min.

Premierowa seria motoryzacyjnego show. Zobaczymy nowe testy i nowych gości.

20:00

Top Gear Ameryka - Seria 1, odc. 1 Godziny emisji

( 2017 ) Czas: 60min.

Trzech prowadzących czeka wyjątkowa przygoda - trzema zmodyfikowanymi na off-road Volkswagenami Beatlle wybierają się w trasę ze stanu Dolna Kalifornia w Meksyku do USA. 1/8

Reżyseria: Dan De Castro , Edgar Martin , Troy Smith

Obsada: C.J. Wilson

21:00

Top Gear: Wyprawa marzeń II Godziny emisji

( 2014 ) Czas: 120min.

Jeremy Clarkson i Richard Hammond wracają do Włoch. Ich celem jest wyspa nosząca taką samą nazwę, jak słynne coupe Forda z lat 70.: Capri.

Reżyseria: Phil Churchward

Obsada: Jeremy Clarkson , Richard Hammond , James May

23:00

Giganty inżynierii - Seria 1, odc. 3 Godziny emisji

Dokument ( UK 2012 ) Czas: 60min.

Pływający po Morzu Północnym prom zostaje poddany gruntownej przebudowie. To największy remont, jaki statek przechodzi w ciągu 25 lat działania. 3/3

00:00

Zabójcze zwierzęta Australii - Seria 1, odc. 5 Godziny emisji

Czas: 30min.

Na odległym australijskim wybrzeżu Craig i Mike polują na dzikiego zabójcę, który zagraża żółwiom. Tymczasem Mark musi zmierzyć się z przerażającą plagą karaluchów w lokalnej restauracji.

00:30

Zabójcze zwierzęta Australii - Seria 1, odc. 6 Godziny emisji

Czas: 30min.

Ryan jest przerażony, gdy obok jego nagich stóp nagle pojawia się paszcza krokodyla. Tymczasem łowca szczurów Jimmy poluje na węża ukrywającego się w pokoju nastolatki.

01:00

Top Gear - Seria 12, odc. 1 Godziny emisji

Czas: 75min.

Jeremy, Richard i James dowiadują się, że kierowanie tirem jest trudniejsze, niż myśleli, zaś samochodem za rozsądną cenę jedzie Michael Parkinson.

02:15

Top Gear - Seria 12, odc. 2 Godziny emisji

Czas: 75min.

Jeremy, Richard i James udają się do Stanów Zjednoczonych w bajeczną podróż pontiacami z San Francisco do samego serca Utah.

03:30

Top Gear - Seria 12, odc. 3 Godziny emisji

Czas: 65min.

Mikka Hakkinen sprawdza, dlaczego Finowie są tak doskonałymi rajdowcami. Mark Wahlberg bierze udział programie "Star In a Reasonably Priced Car".

04:35

Top Gear - Seria 12, odc. 4 Godziny emisji

Czas: 60min.

James, Jeremy i Richard przemierzają dystans ze Szwajcarii do Anglii na jednym zbiorniku paliwa, a Stig robi rundkę luksusowym Bugatti Veyron.

05:35

Umrzesz ze śmiechu - wpadki i wypadki - Seria 2, odc. 18 Godziny emisji

( 2016 ) Czas: 25min.

Zestawienie zabawnych filmików o sportowcach. W tym odcinku loty paralotnią, wyścigi starych samochodów w terenie, skydiving z samolotu bombowego oraz spotkanie z konstruktorem wychodka. 18/13

Grupy kanałów stacji

O programie TV stacji

Na stronie stacji telewizyjnej BBC Brit umieszczony jest program telewizyjny dla wybranego dnia. Domyślnie prezentowany jest program dla bieżącego dnia, za pomocą kalendarza i linkow z datą można wybrać dowolny inny dzień, dla którego dostępne są informacje o emisjach.

Wyświetlana strona zawiera program TV BBC Brit. Poza ramówką na stronach znajdują się informacje na temat emitowanych programów, filmów i seriali oraz osób, które są związane ze stacją.

Dodatkowo na stronie programu telewizyjnego dla kanału BBC Brit można znaleźć informacje na temat programów i transmisji emitowanych na żywo oraz najbliższych premier. Program TV BBC Brit umożliwia również przełączenie na widok tygodniowy zawierający tabelę z programem dla siedmiu dni.

Przewodnik telewizyjny po ramówce stacji BBC Brit. Sprawdź w programie co możesz obejrzeć dziś i w kolejnych dniach.

© 2016 - PROGRAM TV - przewodnik telewizyjny naziemna.info