Logo BBC Brit Program TV BBC Brit - ramówka, emisje

2017-09-30 Pokaź dziś

06:00

Z (niezbyt) grubej rury - Seria 1, odc. 17 Godziny emisji

Czas: 30min.

Kolejne zabawne filmiki z sieci: małpa, która kupuje sobie drinka, pies ścigający jelenia i niezwykłe brody. 17/60

06:30

Zabójcze zwierzęta Australii - Seria 1, odc. 5 Godziny emisji

Czas: 30min.

Na odległym australijskim wybrzeżu Craig i Mike polują na dzikiego zabójcę, który zagraża żółwiom. Tymczasem Mark musi zmierzyć się z przerażającą plagą karaluchów w lokalnej restauracji.

07:00

Zabójcze zwierzęta Australii - Seria 1, odc. 6 Godziny emisji

Czas: 30min.

Ryan jest przerażony, gdy obok jego nagich stóp nagle pojawia się paszcza krokodyla. Tymczasem łowca szczurów Jimmy poluje na węża ukrywającego się w pokoju nastolatki.

07:30

Top Gear: Wyprawa marzeń II Godziny emisji

( 2014 ) Czas: 120min.

Jeremy Clarkson i Richard Hammond wracają do Włoch. Ich celem jest wyspa nosząca taką samą nazwę, jak słynne coupe Forda z lat 70.: Capri.

Reżyseria: Phil Churchward

Obsada: Jeremy Clarkson , Richard Hammond , James May

09:30

Allo, allo! - seria 5, odc. 11 Godziny emisji

Komedia ( UK 1988 ) Czas: 30min.

Gruber informuje von Klinkerhoffena, że Flicka wysadził w powietrze pewien francuski generał. Michelle mówi Yvette, że tylko udaje miłość do René. 11/26

Reżyseria: Jeremy Lloyd , David Croft

Obsada: Carmen Silvera , Gordon Kaye , Guy Siner , Kirsten Cooke , Vicki Michelle

10:00

Allo, allo! - seria 5, odc. 12 Godziny emisji

Komedia ( UK 1988 ) Czas: 30min.

Obawiając się, że zostanie oskarżony o to, co się stało z wysłanymi na wybrzeże generałami, René usiłuje zabarykadować się w piwnicy. 12/26

Reżyseria: Jeremy Lloyd , David Croft

Obsada: Carmen Silvera , Gordon Kaye , Guy Siner , Kirsten Cooke , Vicki Michelle

10:30

Allo, allo! - seria 5, odc. 13 Godziny emisji

Komedia ( UK 1988 ) Czas: 30min.

Pułkownik, Gruber, Bertorelli i Leclerc wpadają w niewolę Denise. Michelle postanawia wykorzystać sytuację. 13/26

Reżyseria: Jeremy Lloyd , David Croft

Obsada: Carmen Silvera , Gordon Kaye , Guy Siner , Kirsten Cooke , Vicki Michelle

11:00

Top Gear Ameryka - Seria 1, odc. 1 Godziny emisji

( 2017 ) Czas: 60min.

Trzech prowadzących czeka wyjątkowa przygoda - trzema zmodyfikowanymi na off-road Volkswagenami Beatlle wybierają się w trasę ze stanu Dolna Kalifornia w Meksyku do USA. 1/8

Reżyseria: Dan De Castro , Edgar Martin , Troy Smith

Obsada: C.J. Wilson

12:00

Giganty inżynierii - Seria 1, odc. 3 Godziny emisji

Dokument ( UK 2012 ) Czas: 60min.

Pływający po Morzu Północnym prom zostaje poddany gruntownej przebudowie. To największy remont, jaki statek przechodzi w ciągu 25 lat działania. 3/3

13:00

Top Gear: Najgorszy samochód w historii Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2012 ) Czas: 90min.

Jeremy Clarkson i James May ruszają w podróż, której celem ma być zidentyfikowanie najgorszego samochodu w historii.

Obsada: Jeremy Clarkson , James May , The Stig

14:30

Grecja: stary kraj nowych problemów - Seria 1, odc. 2 Godziny emisji

( UK 2016 ) Czas: 60min.

Simon Reeve wędruje z Peloponezu na dziką, górzystą północ Grecji. Stara się zrozumieć, jak Grecy radzą sobie z długotrwałym kryzysem finansowym. 2/2

Reżyseria: Olly Bootle

15:30

Dragons' Den: Jak zostać milionerem - Seria 11, odc. 10 Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2013 ) Czas: 60min.

Przedsiębiorca z Ghany prezentuje jury czekoladowy napój, a walijska para wełniane kołdry brytyjskiej produkcji. Czy ktoś z nich zyska inwestora? 10/12

Obsada: Peter Jones , Deborah Meaden , Kelly Hoppen , Piers Linney , Duncan Bannatyne

16:30

Top Gear Festival Sydney Godziny emisji

Program rozrywkowy ( 2013 ) Czas: 60min.

Ekipa brytyjskiego Top Gear przybywa do Sydney. Na tutejszej imprezie - szalone wyzwania, goście specjalni i najszybsze wozy świata.

Obsada: Jeremy Clarkson , James May , Shane Jacobsen , Steve Pizatti

17:30

Top Gear: Wyprawa marzeń II Godziny emisji

( 2014 ) Czas: 120min.

Jeremy Clarkson i Richard Hammond wracają do Włoch. Ich celem jest wyspa nosząca taką samą nazwę, jak słynne coupe Forda z lat 70.: Capri.

Reżyseria: Phil Churchward

Obsada: Jeremy Clarkson , Richard Hammond , James May

19:30

Top Gear Ameryka - Seria 1, odc. 1 Godziny emisji

( 2017 ) Czas: 60min.

Trzech prowadzących czeka wyjątkowa przygoda - trzema zmodyfikowanymi na off-road Volkswagenami Beatlle wybierają się w trasę ze stanu Dolna Kalifornia w Meksyku do USA. 1/8

Reżyseria: Dan De Castro , Edgar Martin , Troy Smith

Obsada: C.J. Wilson

20:30

Giganty inżynierii - Seria 1, odc. 3 Godziny emisji

Dokument ( UK 2012 ) Czas: 60min.

Pływający po Morzu Północnym prom zostaje poddany gruntownej przebudowie. To największy remont, jaki statek przechodzi w ciągu 25 lat działania. 3/3

21:30

Top Gear: Najgorszy samochód w historii Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2012 ) Czas: 90min.

Jeremy Clarkson i James May ruszają w podróż, której celem ma być zidentyfikowanie najgorszego samochodu w historii.

Obsada: Jeremy Clarkson , James May , The Stig

23:00

Grecja: stary kraj nowych problemów - Seria 1, odc. 2 Godziny emisji

( UK 2016 ) Czas: 60min.

Simon Reeve wędruje z Peloponezu na dziką, górzystą północ Grecji. Stara się zrozumieć, jak Grecy radzą sobie z długotrwałym kryzysem finansowym. 2/2

Reżyseria: Olly Bootle

00:00

Louis Theroux: Ulice Johanesburga Godziny emisji

Dokument ( 2008 ) Czas: 70min.

Johannesburg jest tak niebezpieczny, że jego mieszkańcy próbują się bronić. Tylko, czy brutalne metody prywatnych ochroniarzy nie wzmagają problemu?

Reżyseria: Paddy Wivell

01:10

Top Gear Ameryka - Seria 1, odc. 1 Godziny emisji

( 2017 ) Czas: 60min.

Trzech prowadzących czeka wyjątkowa przygoda - trzema zmodyfikowanymi na off-road Volkswagenami Beatlle wybierają się w trasę ze stanu Dolna Kalifornia w Meksyku do USA. 1/8

Reżyseria: Dan De Castro , Edgar Martin , Troy Smith

Obsada: C.J. Wilson

02:10

Top Gear Festival Sydney Godziny emisji

Program rozrywkowy ( 2013 ) Czas: 65min.

Ekipa brytyjskiego Top Gear przybywa do Sydney. Na tutejszej imprezie - szalone wyzwania, goście specjalni i najszybsze wozy świata.

Obsada: Jeremy Clarkson , James May , Shane Jacobsen , Steve Pizatti

03:15

Top Gear: Najgorszy samochód w historii Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2012 ) Czas: 75min.

Jeremy Clarkson i James May ruszają w podróż, której celem ma być zidentyfikowanie najgorszego samochodu w historii.

Obsada: Jeremy Clarkson , James May , The Stig

04:30

Allo, allo! - seria 5, odc. 11 Godziny emisji

Komedia ( UK 1988 ) Czas: 30min.

Gruber informuje von Klinkerhoffena, że Flicka wysadził w powietrze pewien francuski generał. Michelle mówi Yvette, że tylko udaje miłość do René. 11/26

Reżyseria: Jeremy Lloyd , David Croft

Obsada: Carmen Silvera , Gordon Kaye , Guy Siner , Kirsten Cooke , Vicki Michelle

05:00

Grecja: stary kraj nowych problemów - Seria 1, odc. 2 Godziny emisji

( UK 2016 ) Czas: 60min.

Simon Reeve wędruje z Peloponezu na dziką, górzystą północ Grecji. Stara się zrozumieć, jak Grecy radzą sobie z długotrwałym kryzysem finansowym. 2/2

Reżyseria: Olly Bootle

Grupy kanałów stacji

O programie TV stacji

Na stronie stacji telewizyjnej BBC Brit umieszczony jest program telewizyjny dla wybranego dnia. Domyślnie prezentowany jest program dla bieżącego dnia, za pomocą kalendarza i linkow z datą można wybrać dowolny inny dzień, dla którego dostępne są informacje o emisjach.

Wyświetlana strona zawiera program TV BBC Brit. Poza ramówką na stronach znajdują się informacje na temat emitowanych programów, filmów i seriali oraz osób, które są związane ze stacją.

Dodatkowo na stronie programu telewizyjnego dla kanału BBC Brit można znaleźć informacje na temat programów i transmisji emitowanych na żywo oraz najbliższych premier. Program TV BBC Brit umożliwia również przełączenie na widok tygodniowy zawierający tabelę z programem dla siedmiu dni.

Przewodnik telewizyjny po ramówce stacji BBC Brit. Sprawdź w programie co możesz obejrzeć dziś i w kolejnych dniach.

© 2016 - PROGRAM TV - przewodnik telewizyjny naziemna.info