Logo BBC Brit Program TV BBC Brit - ramówka, emisje

2017-10-08 Pokaź dziś

06:00

Allo, allo! - seria 5, odc. 14 Godziny emisji

Komedia ( UK 1988 ) Czas: 30min.

Zdobyte w napadzie na bank pieniądze zostają schowane w zegarze z kukułką. René martwi się, że śpiew Edith odstrasza gości. 14/26

Reżyseria: Jeremy Lloyd , David Croft

Obsada: Carmen Silvera , Gorden Kaye , Gordon Kaye , Guy Siner , Kirsten Cooke , Vicki Michelle

06:30

Cuda inżynierii - Seria 3, odc. 1 Godziny emisji

Dokument Czas: 60min.

Kanałem Panamskim po jego przebudowie mogą przepływać największe statki świata. Plany tej ogromnej inwestycji inspirowane były pracami żyjącego w XVII wieku inżyniera Hugues Cosniera. 1/12

07:30

Top Gear Ameryka - Seria 1, odc. 2 Godziny emisji

( 2017 ) Czas: 60min.

Prowadzący zdradzają kilka tajemnic z produkcji filmowych, m.in. kaskaderskie sztuczki z lat 70. Wspominają też kultowy pościg samochodowy z filmu „Bullitt", w którym Steve McQueen prowadził mistycznego Mustanga. 2/8

Reżyseria: Dan De Castro , Edgar Martin

Obsada: Ryan Eggold

08:30

W pogoni za przestępcami - Seria 1, odc. 7 Godziny emisji

Czas: 60min.

Inspektor Olga Lizana z wydziału deportacji hiszpańskiej policji poszukuje przestępcy Andrew Morana, który ukrywa się przed wymiarem sprawiedliwości już od siedmiu lat. 7/15

Reżyseria: Andrew Tait

09:30

Top Gear na Bliskim Wschodzie Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2010 ) Czas: 90min.

Prezenterzy podróżują przez góry w Turcji, przez strefę wojny w Iraku i rozpalone pustynie Syrii.

Reżyseria: Brian Klein

Obsada: Jeremy Clarkson , Richard Hammond , James May

11:00

Top Gear - Top Gear w Boliwii Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2009 ) Czas: 90min.

Ekipa programu przeżywa wielką przygodę, jadąc z serca Boliwii na wybrzeże Chile. Każdy z panów ma tylko stary samochód terenowy. 6/7

Reżyseria: Brian Klein

12:30

Szef jak szpieg USA - Seria 7, odc. 1 Godziny emisji

Dokument ( 2016 ) Czas: 55min.

Podszywającysię pod szeregowego pracownika szef sieci restauracji Buffalo Wings & Rings odwiedza szefa kuchni, który wprowadził rządy żelaznej ręki, oraz odkrywa, że jeden z jego franczyzobiorców nie szanuje swoich pracowników.  1/12

Reżyseria: Maik Kuhne

13:25

Peter Jones: Jak zbić fortunę Godziny emisji

( UK 2013 ) Czas: 65min.

Peter Jones, jeden z czołowych brytyjskich biznesmenów, rozmawia z twórcami największych brytyjskich marek, aby dowiedzieć się, jak odnieśli sukces.

14:30

Top Gear na Bliskim Wschodzie Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2010 ) Czas: 90min.

Prezenterzy podróżują przez góry w Turcji, przez strefę wojny w Iraku i rozpalone pustynie Syrii.

Reżyseria: Brian Klein

Obsada: Jeremy Clarkson , Richard Hammond , James May

16:00

Cuda inżynierii - Seria 3, odc. 1 Godziny emisji

Dokument Czas: 60min.

Kanałem Panamskim po jego przebudowie mogą przepływać największe statki świata. Plany tej ogromnej inwestycji inspirowane były pracami żyjącego w XVII wieku inżyniera Hugues Cosniera. 1/12

17:00

Top Gear - Top Gear w Boliwii Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2009 ) Czas: 90min.

Ekipa programu przeżywa wielką przygodę, jadąc z serca Boliwii na wybrzeże Chile. Każdy z panów ma tylko stary samochód terenowy. 6/7

Reżyseria: Brian Klein

18:30

Top Gear Ameryka - Seria 1, odc. 2 Godziny emisji

( 2017 ) Czas: 55min.

Prowadzący zdradzają kilka tajemnic z produkcji filmowych, m.in. kaskaderskie sztuczki z lat 70. Wspominają też kultowy pościg samochodowy z filmu „Bullitt", w którym Steve McQueen prowadził mistycznego Mustanga. 2/8

Reżyseria: Dan De Castro , Edgar Martin

Obsada: Ryan Eggold

19:25

Simon Reeve w Turcji - Seria 1, odc. 1 Godziny emisji

( 2017 ) Czas: 65min.

Dziennikarz i podróżnik Simon Reeve wybiera się do Stambułu. Zachwyca się tamtejszymi plażami i czystymi wodami Moża Egejskiego. Później wybiera się w stronę granicy z pogrążoną w wojnie Syrią. 1/2

20:30

Top Gear na Bliskim Wschodzie Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2010 ) Czas: 90min.

Prezenterzy podróżują przez góry w Turcji, przez strefę wojny w Iraku i rozpalone pustynie Syrii.

Reżyseria: Brian Klein

Obsada: Jeremy Clarkson , Richard Hammond , James May

22:00

Cuda inżynierii - Seria 3, odc. 2 Godziny emisji

Dokument Czas: 60min.

Pioneering Spirit to największy na świecie statek przeznaczony do instalacji i demontażu platform wydobywczych oraz układania rurociągów podmorskich. Jego konstrukcja inspirowana jest technikami stoczniowymi z lat 40. XX wieku. 2/12

23:00

Sherlock - Seria 1, odc. 2 Godziny emisji

Serial Fabularny ( UK 2010 ) Czas: 120min.

Sherlock wkracza w świat szyfrów i symboli. Pomagają mu londyńscy grafficiarze. 2/3

Reżyseria: Euros Lyn

Obsada: Benedict Cumberbatch , Martin Freeman , Rupert Graves , Una Stubbs , Mark Gatiss

01:00

Szef jak szpieg USA - Seria 7, odc. 1 Godziny emisji

Dokument ( 2016 ) Czas: 55min.

Podszywającysię pod szeregowego pracownika szef sieci restauracji Buffalo Wings & Rings odwiedza szefa kuchni, który wprowadził rządy żelaznej ręki, oraz odkrywa, że jeden z jego franczyzobiorców nie szanuje swoich pracowników.  1/12

Reżyseria: Maik Kuhne

01:55

Top Gear na Bliskim Wschodzie Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2010 ) Czas: 95min.

Prezenterzy podróżują przez góry w Turcji, przez strefę wojny w Iraku i rozpalone pustynie Syrii.

Reżyseria: Brian Klein

Obsada: Jeremy Clarkson , Richard Hammond , James May

03:30

Peter Jones: Jak zbić fortunę Godziny emisji

( UK 2013 ) Czas: 50min.

Peter Jones, jeden z czołowych brytyjskich biznesmenów, rozmawia z twórcami największych brytyjskich marek, aby dowiedzieć się, jak odnieśli sukces.

04:20

W pogoni za przestępcami - Seria 1, odc. 7 Godziny emisji

Czas: 50min.

Inspektor Olga Lizana z wydziału deportacji hiszpańskiej policji poszukuje przestępcy Andrew Morana, który ukrywa się przed wymiarem sprawiedliwości już od siedmiu lat. 7/15

Reżyseria: Andrew Tait

05:10

Cuda inżynierii - Seria 3, odc. 2 Godziny emisji

Dokument Czas: 50min.

Pioneering Spirit to największy na świecie statek przeznaczony do instalacji i demontażu platform wydobywczych oraz układania rurociągów podmorskich. Jego konstrukcja inspirowana jest technikami stoczniowymi z lat 40. XX wieku. 2/12

Grupy kanałów stacji

O programie TV stacji

Na stronie stacji telewizyjnej BBC Brit umieszczony jest program telewizyjny dla wybranego dnia. Domyślnie prezentowany jest program dla bieżącego dnia, za pomocą kalendarza i linkow z datą można wybrać dowolny inny dzień, dla którego dostępne są informacje o emisjach.

Wyświetlana strona zawiera program TV BBC Brit. Poza ramówką na stronach znajdują się informacje na temat emitowanych programów, filmów i seriali oraz osób, które są związane ze stacją.

Dodatkowo na stronie programu telewizyjnego dla kanału BBC Brit można znaleźć informacje na temat programów i transmisji emitowanych na żywo oraz najbliższych premier. Program TV BBC Brit umożliwia również przełączenie na widok tygodniowy zawierający tabelę z programem dla siedmiu dni.

Przewodnik telewizyjny po ramówce stacji BBC Brit. Sprawdź w programie co możesz obejrzeć dziś i w kolejnych dniach.

© 2016 - PROGRAM TV - przewodnik telewizyjny naziemna.info