Logo BBC Brit Program TV BBC Brit - ramówka, emisje

2017-10-19 Pokaź dziś

06:00

Allo, allo! - seria 5, odc. 11 Godziny emisji

Komedia ( UK 1988 ) Czas: 30min.

Gruber informuje von Klinkerhoffena, że Flicka wysadził w powietrze pewien francuski generał. Michelle mówi Yvette, że tylko udaje miłość do René. 11/26

Reżyseria: Jeremy Lloyd , David Croft

Obsada: Carmen Silvera , Gorden Kaye , Gordon Kaye , Guy Siner , Kirsten Cooke , Vicki Michelle

06:30

Allo, allo! - seria 5, odc. 12 Godziny emisji

Komedia ( UK 1988 ) Czas: 30min.

Obawiając się, że zostanie oskarżony o to, co się stało z wysłanymi na wybrzeże generałami, René usiłuje zabarykadować się w piwnicy. 12/26

Reżyseria: Jeremy Lloyd , David Croft

Obsada: Carmen Silvera , Gorden Kaye , Gordon Kaye , Guy Siner , Kirsten Cooke , Vicki Michelle

07:00

Niebezpieczne drogi - seria 3, odc. 3 Godziny emisji

Dokument ( 2012 ) Czas: 60min.

Phill Jupitus i Marcus Brigstocke przeżyli podróż osławioną boliwijską Drogą Śmierci - teraz jadą przez tereny będące krainą bezprawia. 3/3

Obsada: Phill Jupitus , Marcus Brigstocke

08:00

Top Gear - seria 1, odc. 2 Godziny emisji

Program rozrywkowy ( 2009 ) Czas: 60min.

Kompilacja najlepszych materiałów z najbardziej popularnego magazynu motoryzacyjnego Wielkiej Brytanii. 2/4

09:00

Szef jak szpieg USA - Seria 6, odc. 5 Godziny emisji

Dokument ( 2014 ) Czas: 60min.

Gina Rivera, prezes firmy Phenix Salon Suites w Colorado Springs zajmującej się wynajmem butików fryzjerskich, pojawia się incognito wśród swoich franczyzobiorców.  5/13

Obsada: Mark Keller

10:00

Top Gear - Seria 21, odc. 1 Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2014 ) Czas: 80min.

Zespół stara się udowodnić, że hatchbacki modne w czasach ich młodości były lepsze, niż ich współczesne odpowiedniki. 1/7

Reżyseria: Phil Churchward

11:20

Aston Martin jakiego nie znacie Godziny emisji

Dokument ( 2015 ) Czas: 60min.

Popularny kucharz i fan motoryzacji Paul Hollywood od lat fascynuje się samochodami Aston Martin. Przedstawia historię marki, od jej początków w 1915 roku po epizod w filmie o Jamesie Bondzie „Spectre".

Reżyseria: Sacha Mirzoeff

Obsada: Paul Hollywood

12:20

Top Gear - Seria 21, odc. 2 Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2014 ) Czas: 80min.

Nad jeziorem Como Richard testuje fascynujące, nowe Alfa Romeo: ściga się z Jeremym jadącym na quadzie. 2/7

Reżyseria: Phil Churchward

13:40

Złodziejskie sztuczki - Seria 2, odc. 2 Godziny emisji

( 2014 ) Czas: 60min.

W tym odcinku poznamy metody stosowane przez tak zwanych scamerów, czyli internetowych oszustów. Ten typ przestępczości jest w Wielkiej Brytanii coraz powszechniejszy.

14:40

Niebezpieczne drogi - Serie 1, odc. 3 Godziny emisji

Dokument ( 2011 ) Czas: 60min.

Ben Fogle i Hugh Dennis wybierają się na mrożącą krew w żyłach ekspedycję przez peruwiańskie Andy. 3/3

Reżyseria: Leo Burley

Obsada: Ben Fogle , Hugh Dennis

15:40

Top Gear - Seria 21, odc. 1 Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2014 ) Czas: 80min.

Zespół stara się udowodnić, że hatchbacki modne w czasach ich młodości były lepsze, niż ich współczesne odpowiedniki. 1/7

Reżyseria: Phil Churchward

17:00

Top Gear - Seria 21, odc. 2 Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2014 ) Czas: 80min.

Nad jeziorem Como Richard testuje fascynujące, nowe Alfa Romeo: ściga się z Jeremym jadącym na quadzie. 2/7

Reżyseria: Phil Churchward

18:20

Top Gear Ameryka - Seria 1, odc. 3 Godziny emisji

( 2017 ) Czas: 60min.

Bill, Wookie i Antron wybierają się kamperami na wielką wyprawę. Czy wszystkie wozy dojadą do celu? Tymczasem Stig testuje minivana (!) na torze Top Gear. 3/8

Reżyseria: Dan De Castro , Edgar Martin

Obsada: Russell Peters

19:20

Top Gear - Seria 21, odc. 3 Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2014 ) Czas: 80min.

Trzech prowadzących zasiada za kierownicami Volkswagena Up!, Forda Fiesty i Dacii Sandero - i wyrusza na Ukrainę, jadąc między innymi przez Czernobyl. 3/7

Reżyseria: Phil Churchward

20:40

Niebezpieczne drogi - Serie 1, odc. 3 Godziny emisji

Dokument ( 2011 ) Czas: 60min.

Ben Fogle i Hugh Dennis wybierają się na mrożącą krew w żyłach ekspedycję przez peruwiańskie Andy. 3/3

Reżyseria: Leo Burley

Obsada: Ben Fogle , Hugh Dennis

21:40

Top Gear - Seria 21, odc. 4 Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2014 ) Czas: 80min.

Jeremy we Włoszech cieszy się nową Alfą Romeo, podczas gdy Richard w Abu Zabi siada za kierownicą Mercedesa G63 6X6. 4/7

Reżyseria: Phil Churchward

23:00

Top Gear Ameryka - Seria 1, odc. 4 Godziny emisji

( 2017 ) Czas: 60min.

Antron opowiada, jak zostaje się zwycięzcą mistrzostw Top Fuel. Tymczasem Wookie przechodzi serię treningów które mają mu pokazać, jak zostaje się najszybszym człowiekiem na planecie.  4/8

Obsada: Haley Joel Osment

00:00

Cuda inżynierii - Seria 3, odc. 3 Godziny emisji

Dokument Czas: 60min.

FAST jest największym i najbardziej skomplikowanym teleskopem na świecie. Jego budowa oparta jest na konstrukcji kopuły geodezyjnej oraz projektach żyjącego w XVII wieku konstruktora Jean Marie Jacquarda.  3/12

01:00

Kto chce zostać astronautą? - Seria 1, odc. 1 Godziny emisji

Dokument Czas: 65min.

Astronauta Chris Hadfield, badacz medyczny NASA Kevin Fong i psycholog Iya Whiteley poddają kandydatów wielu wyczerpującym badaniom. Muszą oni m.in. pobrać sobie krew, wystartować helikopterem i przejść test na klaustrofobię. 1/6

02:05

Top Gear - Seria 21, odc. 3 Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2014 ) Czas: 70min.

Trzech prowadzących zasiada za kierownicami Volkswagena Up!, Forda Fiesty i Dacii Sandero - i wyrusza na Ukrainę, jadąc między innymi przez Czernobyl. 3/7

Reżyseria: Phil Churchward

03:15

Top Gear - Seria 21, odc. 4 Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2014 ) Czas: 65min.

Jeremy we Włoszech cieszy się nową Alfą Romeo, podczas gdy Richard w Abu Zabi siada za kierownicą Mercedesa G63 6X6. 4/7

Reżyseria: Phil Churchward

04:20

Niebezpieczne drogi - seria 3, odc. 3 Godziny emisji

Dokument ( 2012 ) Czas: 55min.

Phill Jupitus i Marcus Brigstocke przeżyli podróż osławioną boliwijską Drogą Śmierci - teraz jadą przez tereny będące krainą bezprawia. 3/3

Obsada: Phill Jupitus , Marcus Brigstocke

05:15

Szef jak szpieg USA - Seria 6, odc. 5 Godziny emisji

Dokument ( 2014 ) Czas: 45min.

Gina Rivera, prezes firmy Phenix Salon Suites w Colorado Springs zajmującej się wynajmem butików fryzjerskich, pojawia się incognito wśród swoich franczyzobiorców.  5/13

Obsada: Mark Keller

Grupy kanałów stacji

O programie TV stacji

Na stronie stacji telewizyjnej BBC Brit umieszczony jest program telewizyjny dla wybranego dnia. Domyślnie prezentowany jest program dla bieżącego dnia, za pomocą kalendarza i linkow z datą można wybrać dowolny inny dzień, dla którego dostępne są informacje o emisjach.

Wyświetlana strona zawiera program TV BBC Brit. Poza ramówką na stronach znajdują się informacje na temat emitowanych programów, filmów i seriali oraz osób, które są związane ze stacją.

Dodatkowo na stronie programu telewizyjnego dla kanału BBC Brit można znaleźć informacje na temat programów i transmisji emitowanych na żywo oraz najbliższych premier. Program TV BBC Brit umożliwia również przełączenie na widok tygodniowy zawierający tabelę z programem dla siedmiu dni.

Przewodnik telewizyjny po ramówce stacji BBC Brit. Sprawdź w programie co możesz obejrzeć dziś i w kolejnych dniach.

© 2016 - PROGRAM TV - przewodnik telewizyjny naziemna.info