Logo BBC Brit Program TV BBC Brit - ramówka, emisje

2017-10-29 Pokaź dziś

06:00

Cuda inżynierii - Seria 3, odc. 4 Godziny emisji

Dokument Czas: 60min.

Londyńska sieć średnicowa Crossrail to największa kolejowa inwestycja w Europie. Linia ma liczyć 118 km i 37 stacji. To przedsięwzięcie w ogromnym stopniu usprawni komunikację w Londynie i na zawsze odmieni oblicze miasta. 4/12

07:00

Totalna rozgrywka USA - Seria 7, odc. 11 Godziny emisji

Program rozrywkowy Czas: 55min.

Amerykańska wersja ekstremalnego toru przeszkód, wymagającego od uczestników ogromnej zręczności i odwagi.

07:55

Top Gear Ameryka - Seria 1, odc. 5 Godziny emisji

( 2017 ) Czas: 55min.

Ekipa próbuje swoich sił w oldschoolowym wyścigu NASCAR. Owalny tor, fontanny kurzu oraz walka o zwycięstwo. Tymczasem Stig niemiłosiernie katuje na torze Skyline'a i Audi R8. 5/8

Obsada: Aaron Carter

08:50

W pogoni za przestępcami - Seria 1, odc. 12 Godziny emisji

Czas: 60min.

Ukrywający się w Birmingham przemytnik uciekał przed wymiarem sprawiedliwości od 2008 roku, gdy jego wart 300 tysięcy funtów towar został namierzony na Heathrow. Po latach poszukiwań został złapany w Hiszpanii. 12/15

Reżyseria: Andrew Tait

09:50

Top Gear - Seria 21, odc. 6 Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2014 ) Czas: 80min.

Prowadzący wsiadają za kierownice tanich, ledwie jadących ciężarówek i wyruszają na wyprawę przez Birmę, przez lata niemal niedostępną dla turystów. 6/7

Reżyseria: Phil Churchward

11:10

Top Gear - Seria 21, odc. 7 Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2014 ) Czas: 80min.

Jeremy Clarkson, Richard Hammond i James May wracają z kolejną porcją motoryzacyjnych przygód. 7/7

Reżyseria: Phil Churchward

12:30

Szef jak szpieg USA - Seria 7, odc. 4 Godziny emisji

Dokument ( 2016 ) Czas: 60min.

Szef sieci restauracji Musce Maker Grill odwiedza incognito swojego franczyzobiorcę, który za nic ma model biznesowy firmy i samodzielnie podejmuje decyzje o zmianie dietetycznego menu. 4/12

Reżyseria: Maik Kuhne

13:30

Dragons' Den: Jak zostać milionerem - Seria 11, odc. 3 Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2013 ) Czas: 70min.

Młody wydawca proponuje strategię biznesową idącą pod prąd tendencji panujących w branży czasopism, zaś trzech byłych speców od reklamy bierze odwet na jurorach. 3/12 3/12

Obsada: Peter Jones , Deborah Meaden , Kelly Hoppen , Piers Linney , Duncan Bannatyne

14:40

Top Gear - Seria 21, odc. 6 Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2014 ) Czas: 80min.

Prowadzący wsiadają za kierownice tanich, ledwie jadących ciężarówek i wyruszają na wyprawę przez Birmę, przez lata niemal niedostępną dla turystów. 6/7

Reżyseria: Phil Churchward

16:00

Cuda inżynierii - Seria 3, odc. 4 Godziny emisji

Dokument Czas: 60min.

Londyńska sieć średnicowa Crossrail to największa kolejowa inwestycja w Europie. Linia ma liczyć 118 km i 37 stacji. To przedsięwzięcie w ogromnym stopniu usprawni komunikację w Londynie i na zawsze odmieni oblicze miasta. 4/12

17:00

Kto chce zostać astronautą? - Seria 1, odc. 3 Godziny emisji

Dokument Czas: 60min.

Kandydaci na astronautę gotowi są na kolejne wyczerpujące testy. Tym razem przed nimi ćwiczenia pod wodą, nauka podstaw języka rosyjskiego oraz próba przycumowania kapsuły Sojuz do Międzynarodowej Stacji Kosmicznej. 3/6

18:00

Guy Martin w Chinach - Seria 1, odc. 1 Godziny emisji

( 2017 ) Czas: 60min.

Guy Martin wybiera się do fabryki w Chongqing, by zbudować własny elektroniczny motocykl. Ku jego zdziwieniu okazuje się, że pracują tam wykwalifikowani pracownicy, a nie wyłącznie maszyny. 1/3

19:00

Jazda! - Seria 3, odc. 2 Godziny emisji

Czas: 30min.

Prowadzący Chris Harris oraz Mike Spinelli wybierają się do Niemiec, by poznać historię serii BMW M i sprawdzić nowiutkiego M2.

19:30

Top Gear - Seria 21, odc. 6 Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2014 ) Czas: 75min.

Prowadzący wsiadają za kierownice tanich, ledwie jadących ciężarówek i wyruszają na wyprawę przez Birmę, przez lata niemal niedostępną dla turystów. 6/7

Reżyseria: Phil Churchward

20:45

Top Gear - Seria 21, odc. 7 Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2014 ) Czas: 75min.

Jeremy Clarkson, Richard Hammond i James May wracają z kolejną porcją motoryzacyjnych przygód. 7/7

Reżyseria: Phil Churchward

22:00

Cuda inżynierii - Seria 3, odc. 5 Godziny emisji

Dokument Czas: 60min.

Tokyo Skytree to najwyższa telewizyjna i widokowa wieża na świecie. Do jej konstrukcji użyto płynnych sprężyn oraz specjalnego szkła odpornego na trzęsienia ziemi i silne wiatry.  5/12

23:00

Sherlock - Serie 2, odc. 2 Godziny emisji

Serial Fabularny ( UK 2012 ) Czas: 110min.

Najsłynniejsza sprawa Sherlocka. Pewnego człowieka przeraża ogromny pies. Czyżby na Dartmoor naprawdę pojawiła się zjawa z piekła rodem? 2/3

Reżyseria: Paul McGuigan

Obsada: Benedict Cumberbatch , Martin Freeman , Rupert Graves , Una Stubbs , Clive Mantle , Russell Tovey , Clive Mantle , Russell Tovey , Clive Mantle , Russell Tovey , Clive Mantle , Russell Tovey , Clive Mantle , Russell Tovey , Clive Mantle , Russell Tovey

00:50

Sherlock - Serie 2, odc. 2 Godziny emisji

Serial Fabularny ( UK 2012 ) Czas: 10min.

Najsłynniejsza sprawa Sherlocka. Pewnego człowieka przeraża ogromny pies. Czyżby na Dartmoor naprawdę pojawiła się zjawa z piekła rodem? 2/3

Reżyseria: Paul McGuigan

Obsada: Benedict Cumberbatch , Martin Freeman , Rupert Graves , Una Stubbs , Clive Mantle , Russell Tovey , Clive Mantle , Russell Tovey , Clive Mantle , Russell Tovey , Clive Mantle , Russell Tovey , Clive Mantle , Russell Tovey , Clive Mantle , Russell Tovey

01:00

Szef jak szpieg USA - Seria 7, odc. 4 Godziny emisji

Dokument ( 2016 ) Czas: 55min.

Szef sieci restauracji Musce Maker Grill odwiedza incognito swojego franczyzobiorcę, który za nic ma model biznesowy firmy i samodzielnie podejmuje decyzje o zmianie dietetycznego menu. 4/12

Reżyseria: Maik Kuhne

01:55

Top Gear - Seria 21, odc. 6 Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2014 ) Czas: 65min.

Prowadzący wsiadają za kierownice tanich, ledwie jadących ciężarówek i wyruszają na wyprawę przez Birmę, przez lata niemal niedostępną dla turystów. 6/7

Reżyseria: Phil Churchward

03:00

Top Gear - Seria 21, odc. 7 Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2014 ) Czas: 65min.

Jeremy Clarkson, Richard Hammond i James May wracają z kolejną porcją motoryzacyjnych przygód. 7/7

Reżyseria: Phil Churchward

04:05

Cuda inżynierii - Seria 3, odc. 5 Godziny emisji

Dokument Czas: 50min.

Tokyo Skytree to najwyższa telewizyjna i widokowa wieża na świecie. Do jej konstrukcji użyto płynnych sprężyn oraz specjalnego szkła odpornego na trzęsienia ziemi i silne wiatry.  5/12

04:55

Szef jak szpieg USA - Seria 7, odc. 4 Godziny emisji

Dokument ( 2016 ) Czas: 40min.

Szef sieci restauracji Musce Maker Grill odwiedza incognito swojego franczyzobiorcę, który za nic ma model biznesowy firmy i samodzielnie podejmuje decyzje o zmianie dietetycznego menu. 4/12

Reżyseria: Maik Kuhne

05:35

Umrzesz ze śmiechu - wpadki i wypadki - Seria 2, odc. 4 Godziny emisji

( 2016 ) Czas: 25min.

Zestawienie zabawnych filmików o sportowcach. W tym odcinku wakeboarding, niebezpieczne zjazdy na linie oraz kolizja kajakarza. 4/13

Grupy kanałów stacji

O programie TV stacji

Na stronie stacji telewizyjnej BBC Brit umieszczony jest program telewizyjny dla wybranego dnia. Domyślnie prezentowany jest program dla bieżącego dnia, za pomocą kalendarza i linkow z datą można wybrać dowolny inny dzień, dla którego dostępne są informacje o emisjach.

Wyświetlana strona zawiera program TV BBC Brit. Poza ramówką na stronach znajdują się informacje na temat emitowanych programów, filmów i seriali oraz osób, które są związane ze stacją.

Dodatkowo na stronie programu telewizyjnego dla kanału BBC Brit można znaleźć informacje na temat programów i transmisji emitowanych na żywo oraz najbliższych premier. Program TV BBC Brit umożliwia również przełączenie na widok tygodniowy zawierający tabelę z programem dla siedmiu dni.

Przewodnik telewizyjny po ramówce stacji BBC Brit. Sprawdź w programie co możesz obejrzeć dziś i w kolejnych dniach.

© 2016 - PROGRAM TV - przewodnik telewizyjny naziemna.info