Logo BBC Brit Program TV BBC Brit - ramówka, emisje

2017-10-30 Pokaź dziś

06:00

Allo, allo! - seria 5, odc. 25 Godziny emisji

Komedia ( UK 1988 ) Czas: 30min.

Yvette i Edith wypytują René o złoto, zaś Pułkownik i Gruber przetrząsają kafejkę w poszukiwaniu zaginionej Enigmy. 25/26

Reżyseria: Jeremy Lloyd , David Croft

Obsada: Carmen Silvera , Gorden Kaye , Gordon Kaye , Guy Siner , Kirsten Cooke , Vicki Michelle

06:30

Allo, allo! - seria 5, odc. 26 Godziny emisji

Komedia ( UK 1988 ) Czas: 30min.

Michelle mówi René i pozostałym, że dwaj brytyjscy eksperci przybędą obejrzeć Enigmę. Będą przebrani za policjantów. 26/26

Reżyseria: Jeremy Lloyd , David Croft

Obsada: Carmen Silvera , Gorden Kaye , Gordon Kaye , Guy Siner , Kirsten Cooke , Vicki Michelle

07:00

Motoświry - Seria 1, odc. 7 Godziny emisji

( 2016 ) Czas: 60min.

Tom i Jonny prezentują najlepsze filmiki z wypadkami ciężarówek, a poszukiwacz motoryzacyjnych przygó, Carlos Costa, opowiada o swoich wyprawach po świecie. 7/10

Reżyseria: Steve Potter

08:00

The Best of Top Gear 2010/11 - Seria 1, odc. 1 Godziny emisji

( 2010 ) Czas: 60min.

Zespół urządza herbatkę z gwiazdami, aby zaprezentować nowy, błyszczący Samochód za Rozsądną Cenę. Wśród gości znajdą się Al Murray, Bill Bailey i Louie Spence. 1/4

09:00

Szef jak szpieg USA - Seria 6, odc. 12 Godziny emisji

Dokument ( 2014 ) Czas: 60min.

Courtland Gray, dyrektor ds. operacyjnych w firmie Peavey Electronics, jest gotów do przejęcia firmy, lecz nagle jego ojczym postanawia przejąć ster. 12/13

Obsada: Mark Keller

10:00

Top Gear - Seria 24, odc. 3 Godziny emisji

Czas: 80min.

Matt LeBlanc sprawdza Astona Martina DB11, ale zostaje pokonany przez Chrisa Harrisa w złowieszczym Mercedesie. Tymczasem Rory wybiera się na słynny niemiecki tor wyścigowy Nurburgring.

Reżyseria: Mark McQueen

Obsada: Matt Le Blanc , Chris Harris , Rory Reid

11:20

Dragons' Den: Jak zostać milionerem - Seria 11, odc. 3 Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2013 ) Czas: 60min.

Młody wydawca proponuje strategię biznesową idącą pod prąd tendencji panujących w branży czasopism, zaś trzech byłych speców od reklamy bierze odwet na jurorach. 3/12 3/12

Obsada: Peter Jones , Deborah Meaden , Kelly Hoppen , Piers Linney , Duncan Bannatyne

12:20

Top Gear - Seria 24, odc. 4 Godziny emisji

Czas: 80min.

Chris Harris i Matt LeBlanck ścigają się przez Półwysep Arabski. Tymczasem słynny raper Tiny Tempah testuje Toyotę GT86 na torze Top Gear.

Reżyseria: Mark McQueen

Obsada: Matt Le Blanc , Chris Harris , Rory Reid

13:40

Szef jak szpieg USA - Seria 7, odc. 4 Godziny emisji

Dokument ( 2016 ) Czas: 60min.

Szef sieci restauracji Musce Maker Grill odwiedza incognito swojego franczyzobiorcę, który za nic ma model biznesowy firmy i samodzielnie podejmuje decyzje o zmianie dietetycznego menu. 4/12

Reżyseria: Maik Kuhne

14:40

Totalna rozgrywka USA - Seria 6, odc. 1 Godziny emisji

Program rozrywkowy Czas: 60min.

Amerykańska wersja teleturnieju, którego uczestnicy muszą pokonać ekstremalny tor przeszkód. 1/16

15:40

Top Gear - Seria 24, odc. 3 Godziny emisji

Czas: 80min.

Matt LeBlanc sprawdza Astona Martina DB11, ale zostaje pokonany przez Chrisa Harrisa w złowieszczym Mercedesie. Tymczasem Rory wybiera się na słynny niemiecki tor wyścigowy Nurburgring.

Reżyseria: Mark McQueen

Obsada: Matt Le Blanc , Chris Harris , Rory Reid

17:00

Top Gear - Seria 24, odc. 4 Godziny emisji

Czas: 80min.

Chris Harris i Matt LeBlanck ścigają się przez Półwysep Arabski. Tymczasem słynny raper Tiny Tempah testuje Toyotę GT86 na torze Top Gear.

Reżyseria: Mark McQueen

Obsada: Matt Le Blanc , Chris Harris , Rory Reid

18:20

Guy Martin w Chinach - Seria 1, odc. 1 Godziny emisji

( 2017 ) Czas: 60min.

Guy Martin wybiera się do fabryki w Chongqing, by zbudować własny elektroniczny motocykl. Ku jego zdziwieniu okazuje się, że pracują tam wykwalifikowani pracownicy, a nie wyłącznie maszyny. 1/3

19:20

Top Gear - Seria 24, odc. 5 Godziny emisji

Czas: 80min.

Podczas gdy Matt z radością zasiada za sterami nowego supersamochodu - Forda GT, Chris i Sabine ścigają się samochodzikami buggy po bezdrożach dzikiej pustyni kalifornijskiej.

Reżyseria: Mark McQueen

Obsada: Matt Le Blanc , Chris Harris , Rory Reid

20:40

Cuda inżynierii - Seria 3, odc. 5 Godziny emisji

Dokument Czas: 60min.

Tokyo Skytree to najwyższa telewizyjna i widokowa wieża na świecie. Do jej konstrukcji użyto płynnych sprężyn oraz specjalnego szkła odpornego na trzęsienia ziemi i silne wiatry.  5/12

21:40

Top Gear - Seria 24, odc. 6 Godziny emisji

Czas: 80min.

Chris Harris i Rory Reid podróżują przez Kubę dwoma sportowymi używanymi samochodami . Tymczasem aktor Ross Noble testuje na torze Top Gear rozsądnie szybki samochód.

Reżyseria: Mark McQueen

Obsada: Matt Le Blanc , Chris Harris , Rory Reid

23:00

Guy Martin w Chinach - Seria 1, odc. 2 Godziny emisji

( 2017 ) Czas: 60min.

Guy Martin wybiera się do Pekinu, by zobaczyć jedyny dozwolony dla robotników środek transportu za czasów przewodniczącego Mao. 2/3

00:00

Największe wyzwanie - Serie 1, odc. 2 Godziny emisji

Dokument ( UK 2011 ) Czas: 60min.

Kierowca londyńskiego autobusu, John, jedzie do Manili. Prowadzi tu przerobionego dżipa, bez wspomagania kierownicy i z kiepskimi światłami. 2/3

Reżyseria: Simon Phillips

01:00

Niebezpieczne drogi - Seria 2, odc. 2 Godziny emisji

Dokument ( 2011 ) Czas: 60min.

Sue Perkins i Liza Tarbuck jadą szlakiem Ho Chi Minha - siecią niebezpiecznych dróg wijących się przez góry i dżunglę, pełnych niewybuchów i min. 2/3

Obsada: Sue Perkins , Liza Tarbuck

02:00

Top Gear - Seria 24, odc. 5 Godziny emisji

Czas: 60min.

Podczas gdy Matt z radością zasiada za sterami nowego supersamochodu - Forda GT, Chris i Sabine ścigają się samochodzikami buggy po bezdrożach dzikiej pustyni kalifornijskiej.

Reżyseria: Mark McQueen

Obsada: Matt Le Blanc , Chris Harris , Rory Reid

03:00

Top Gear - Seria 24, odc. 6 Godziny emisji

Czas: 60min.

Chris Harris i Rory Reid podróżują przez Kubę dwoma sportowymi używanymi samochodami . Tymczasem aktor Ross Noble testuje na torze Top Gear rozsądnie szybki samochód.

Reżyseria: Mark McQueen

Obsada: Matt Le Blanc , Chris Harris , Rory Reid

04:00

Motoświry - Seria 1, odc. 7 Godziny emisji

( 2016 ) Czas: 50min.

Tom i Jonny prezentują najlepsze filmiki z wypadkami ciężarówek, a poszukiwacz motoryzacyjnych przygó, Carlos Costa, opowiada o swoich wyprawach po świecie. 7/10

Reżyseria: Steve Potter

04:50

Szef jak szpieg USA - Seria 6, odc. 12 Godziny emisji

Dokument ( 2014 ) Czas: 45min.

Courtland Gray, dyrektor ds. operacyjnych w firmie Peavey Electronics, jest gotów do przejęcia firmy, lecz nagle jego ojczym postanawia przejąć ster. 12/13

Obsada: Mark Keller

05:35

Umrzesz ze śmiechu - wpadki i wypadki - Seria 2, odc. 5 Godziny emisji

( 2016 ) Czas: 25min.

Zestawienie zabawnych filmików o sportowcach. W tym odcinku niesamowite loty wingsuit, wypadki na skuterach śnieżnych, polo na rowerach i popisy w Stonehenge. 5/13

Grupy kanałów stacji

O programie TV stacji

Na stronie stacji telewizyjnej BBC Brit umieszczony jest program telewizyjny dla wybranego dnia. Domyślnie prezentowany jest program dla bieżącego dnia, za pomocą kalendarza i linkow z datą można wybrać dowolny inny dzień, dla którego dostępne są informacje o emisjach.

Wyświetlana strona zawiera program TV BBC Brit. Poza ramówką na stronach znajdują się informacje na temat emitowanych programów, filmów i seriali oraz osób, które są związane ze stacją.

Dodatkowo na stronie programu telewizyjnego dla kanału BBC Brit można znaleźć informacje na temat programów i transmisji emitowanych na żywo oraz najbliższych premier. Program TV BBC Brit umożliwia również przełączenie na widok tygodniowy zawierający tabelę z programem dla siedmiu dni.

Przewodnik telewizyjny po ramówce stacji BBC Brit. Sprawdź w programie co możesz obejrzeć dziś i w kolejnych dniach.

© 2016 - PROGRAM TV - przewodnik telewizyjny naziemna.info