Reklama

Logo BBC Brit BBC Brit program TV na 2018-04-18 - ramówka, emisje

2018-04-18 Pokaż dziś

06:00

Umrzesz ze śmiechu - wpadki i wypadki - Seria 2, odc. 25

( 2016 ) Czas: 30min.

Zestawienie zabawnych filmików o sportowcach. W tym odcinku popisy koszykarzy, wypadki na longboardach, skok z jadącego pociągu oraz tonący SUV. 25/13

Godziny emisji Umrzesz ze śmiechu - wpadki i wypadki

06:30

Najgorsi kierowcy świata - Seria 2, odc. 10

( 2016 ) Czas: 30min.

W programie niebezpieczne niespodzianki na drodze, zadziwiające manewry kierowców oraz zadziwiające relacje z miejsc wypadków. 10/13

Godziny emisji Najgorsi kierowcy świata

07:00

Megawyzwanie Richarda Hammonda - Seria 2, odc. 5

Dokument ( 2012 ) Czas: 60min.

Richard przemierza Amerykę, pragnąc nauczyć się wykonywania najtrudniejszych zawodów w tym kraju. 5/8

Reżyseria: David Thies

Godziny emisji Megawyzwanie Richarda Hammonda

08:00

Dragons' Den: Jak zostać milionerem - Seria 11, odc. 3

Program rozrywkowy ( UK 2013 ) Czas: 60min.

Młody wydawca proponuje strategię biznesową idącą pod prąd tendencji panujących w branży czasopism, zaś trzech byłych speców od reklamy bierze odwet na jurorach. 3/12 3/12

Obsada: Peter Jones , Deborah Meaden , Kelly Hoppen , Piers Linney , Duncan Bannatyne

Godziny emisji Dragons' Den: Jak zostać milionerem

09:00

Top Gear - Serie 17, odc. 5

Czas: 80min.

Jeremy, Richard i James wybierają machiny, które pomogą im wyburzyć rząd opuszczonych ruder. Gwiazdą programu jest Bob Geldof.

Godziny emisji Top Gear

Reklama
10:20

Top Gear - Serie 17, odc. 6

Czas: 80min.

Jeremy i James testują dwa samochody elektryczne na brytyjskim wybrzeżu, zaś Richard spotyka się z niezwykłą ekipą wyścigową.

Godziny emisji Top Gear

11:40

Megawyzwanie Richarda Hammonda - Seria 2, odc. 6

Dokument ( 2012 ) Czas: 60min.

Richarda czeka wyścig z czasem, jeśli ma zostać członkiem ekipy mechaników, zmieniających koła wozów na wyścigach Indy w Sonomie w Kalifornii. 6/8

Reżyseria: David Thies

Godziny emisji Megawyzwanie Richarda Hammonda

12:40

Guy Martin: Rekordy prędkości - Seria 1, odc. 1

( UK 2013 ) Czas: 60min.

Guy próbuje pobić rekord Wielkiej Brytanii w szybkości jazdy na rowerze, który obecnie wynosi 177 km/h. 1/4

Godziny emisji Guy Martin: Rekordy prędkości

13:40

Top Gear - Serie 17, odc. 5

Czas: 80min.

Jeremy, Richard i James wybierają machiny, które pomogą im wyburzyć rząd opuszczonych ruder. Gwiazdą programu jest Bob Geldof.

Godziny emisji Top Gear

15:00

Top Gear - Serie 17, odc. 6

Czas: 80min.

Jeremy i James testują dwa samochody elektryczne na brytyjskim wybrzeżu, zaś Richard spotyka się z niezwykłą ekipą wyścigową.

Godziny emisji Top Gear

16:20

Szef jak szpieg USA - Seria 3, odc. 8

Dokument ( 2012 ) Czas: 60min.

Dyrektor Yankee Candle pracuje in cognito w swej firmie. Wkrótce zorientuje się, że jego perfekcjonizm tylko przysparza kłopotów. 8/13

Godziny emisji Szef jak szpieg USA

17:20

Najcięższe więzienia Ameryki - Seria 3, odc. 6

Czas: 60min.

W odcinku odwiedzamy trzech więźniów, by przekonać się, jaki wpływ miało na nich życie za kratami i jaki styl życia wybrali po wyjściu na wolność. 6/8

Godziny emisji Najcięższe więzienia Ameryki

18:20

Umrzesz ze śmiechu - wpadki i wypadki - Seria 2, odc. 26

( 2016 ) Czas: 30min.

Zestawienie zabawnych filmików o sportowcach. W tym odcinku popisy na dirt bike'ach, streetluging oraz skok odważnej 84-latki z samolotu. 26/13

Godziny emisji Umrzesz ze śmiechu - wpadki i wypadki

18:50

Najgorsi kierowcy świata - Seria 2, odc. 11

( 2016 ) Czas: 30min.

W odcinku przypadki skrajnej bezmyślności kierowców, niebezpieczne niespodzianki na drodze oraz relacje uczestników wypadków. 11/13

Godziny emisji Najgorsi kierowcy świata

19:20

The Best Of Top Gear 2006/07 - seria 1, odc. 5

Program rozrywkowy ( UK 2006 ) Czas: 60min.

Kompilacja najlepszych materiałów z najbardziej popularnego magazynu motoryzacyjnego Wielkiej Brytanii. 5/6

Godziny emisji The Best Of Top Gear 2006/07

Reklama
20:20

Top Gear - Seria 18, odc. 1

Program rozrywkowy Czas: 80min.

Ekipa jedzie do Włoch na wyścigi luksusowych aut. Wezmą udział w stresującej jeździe po centrum Rzymu i odwiedzą legendarny tor wyścigowy w Imoli. 1/7

Godziny emisji Top Gear

21:40

Top Gear - Seria 18, odc. 2

Program rozrywkowy Czas: 80min.

Ekipa zbada rozrastający się chiński rynek motoryzacyjny. Weźmą udział w wyścigu NASCAR w Teksasie i będą testować Mercedesa SLS Roadster. W programie wystąpi Matt Le Blanc. 2/7

Godziny emisji Top Gear

23:00

Najcięższe więzienia Ameryki - Seria 3, odc. 7

Czas: 60min.

Niektórzy skazani za kratami zwracają się w stronę islamu. Twierdzą, że szukają odkupienia, a nie używają wiary, aby chronić swoją działalność przestępczą. Ale czy gangster przebywający w więzieniu, mimo najszczerszych chęci, może zerwać ze swoją przeszłością? 7/8

Godziny emisji Najcięższe więzienia Ameryki

00:00

Werner Herzog. Korytarz śmierci - Seria 1, odc. 1

Czas: 65min.

Zapis rozmów znanego reżysera ze skazańcami oczekującymi na wyrok śmierci. Skinner został skazany 18 lat temu za pchnięcie nożem swojej dziewczyny i jej synów. Jego egzekucja planowana była trzy razy. Później wygrał przełomowy proces o ponownie zbadanie jego sprawy.

Godziny emisji Werner Herzog. Korytarz śmierci

01:05

Dyktatorland

( 2017 ) Czas: 60min.

Reporter Benjamin Zand chce poznać specyfikę regionu centralnej Azji i sąsiednich prowincji, gdzie obserwujemy największe skupienie dyktatorów na świecie.

Godziny emisji Dyktatorland

02:05

Top Gear - Seria 18, odc. 1

Program rozrywkowy Czas: 60min.

Ekipa jedzie do Włoch na wyścigi luksusowych aut. Wezmą udział w stresującej jeździe po centrum Rzymu i odwiedzą legendarny tor wyścigowy w Imoli. 1/7

Godziny emisji Top Gear

03:05

Top Gear - Seria 18, odc. 2

Program rozrywkowy Czas: 60min.

Ekipa zbada rozrastający się chiński rynek motoryzacyjny. Weźmą udział w wyścigu NASCAR w Teksasie i będą testować Mercedesa SLS Roadster. W programie wystąpi Matt Le Blanc. 2/7

Godziny emisji Top Gear

04:05

The Best Of Top Gear 2006/07 - seria 1, odc. 5

Program rozrywkowy ( UK 2006 ) Czas: 45min.

Kompilacja najlepszych materiałów z najbardziej popularnego magazynu motoryzacyjnego Wielkiej Brytanii. 5/6

Godziny emisji The Best Of Top Gear 2006/07

04:50

Najgorsi kierowcy świata - Seria 2, odc. 11

( 2016 ) Czas: 25min.

W odcinku przypadki skrajnej bezmyślności kierowców, niebezpieczne niespodzianki na drodze oraz relacje uczestników wypadków. 11/13

Godziny emisji Najgorsi kierowcy świata

05:15

Szef jak szpieg USA - Seria 3, odc. 8

Dokument ( 2012 ) Czas: 45min.

Dyrektor Yankee Candle pracuje in cognito w swej firmie. Wkrótce zorientuje się, że jego perfekcjonizm tylko przysparza kłopotów. 8/13

Godziny emisji Szef jak szpieg USA

Reklama

Grupy kanałów stacji

O programie TV stacji BBC Brit

Na stronie stacji telewizyjnej BBC Brit umieszczony jest program telewizyjny dla wybranego dnia, w typ przypadku na 2018-04-18. Domyślnie prezentowany jest program dla bieżącego dnia, za pomocą kalendarza i linkow z datą można wybrać dowolny inny dzień, dla którego dostępne są informacje o emisjach.

Wyświetlana strona zawiera program TV dla BBC Brit. Poza ramówką na stronach znajdują się informacje na temat emitowanych programów, filmów i seriali oraz osób, które są związane ze stacją.

Dodatkowo na stronie programu telewizyjnego na 2018-04-18 dla kanału BBC Brit można znaleźć informacje na temat programów i transmisji emitowanych na żywo oraz najbliższych premier. Program TV BBC Brit umożliwia również przełączenie na widok tygodniowy zawierający tabelę z programem dla siedmiu dni.

Przewodnik telewizyjny po ramówce stacji BBC Brit. Sprawdź w programie co możesz obejrzeć dziś i w kolejnych dniach.

Reklama
© 2016-2018 - PROGRAM TV - przewodnik telewizyjny naziemna.info