Reklama

Logo BBC Brit BBC Brit program TV na 2018-04-24 - ramówka, emisje

2018-04-24 Pokaż dziś

06:00

Umrzesz ze śmiechu - wpadki i wypadki - Seria 2, odc. 29

( 2016 ) Czas: 30min.

Zestawienie zabawnych filmików o sportowcach. W odcinku m.in.: rowerowe sztuczki, wypadki kajakarzy, gra w koszykówkę na osłach i lot z wieży z nadmuchiwanym aligatorem. 29/13

Godziny emisji Umrzesz ze śmiechu - wpadki i wypadki

06:30

Z (niezbyt) grubej rury - Seria 1, odc. 30

Czas: 30min.

Program ukazujący najpopularniejsze zabawne filmiki znalezione w Internecie. 30/60

Godziny emisji Z (niezbyt) grubej rury

07:00

Składaki Jamesa Maya - Seria 1, odc. 1

( 2016 ) Czas: 60min.

James bierze na warsztat kosiarkę Suffolk Colt z 1959 r. Do dyspozycji ma tylko swój zestaw narzędzi i herbatę — to musi mu wystarczyć do poskładania historycznego urządzenia. 1/3

Reżyseria: Dan Lewis

Godziny emisji Składaki Jamesa Maya

08:00

Dragons' Den: Jak zostać milionerem - Seria 11, odc. 7

Program rozrywkowy ( UK 2013 ) Czas: 60min.

Dwóch absolwentów z Manchesteru prezentuje biuro podróży dla młodzieży a bułgarski wynalazca samonapełniającą się wannę. Kto przekona jurorów i otrzyma dofinansowanie? 7/12

Obsada: Peter Jones , Deborah Meaden , Kelly Hoppen , Piers Linney , Duncan Bannatyne

Godziny emisji Dragons' Den: Jak zostać milionerem

09:00

Top Gear - Seria 18, odc. 7

Program rozrywkowy Czas: 80min.

Jeremy, James i Richard jak zwykle robią mnóstwo zamieszania, realizują niesamowite wyzwania i prezentują samochody. 7/7

Godziny emisji Top Gear

Reklama
10:20

Top Gear - Seria 19, odc. 1

Program rozrywkowy Czas: 80min.

Jeremy buduje samochód mniejszy od słynnego Peela P50, a potem próbuje sprzedać swe dzieło biznesmenom z programu Jak zostać milionerem?. 1/7

Godziny emisji Top Gear

11:40

Składaki Jamesa Maya - Seria 1, odc. 2

( 2016 ) Czas: 60min.

Tym razem James składa bakelitowy telefon z 1957 r. i odkrywa, że każdy element odegrał kluczową rolę w rewolucyjnych zmianach w dziedzinie komunikacji na świecie. 2/3

Reżyseria: Dan Lewis

Godziny emisji Składaki Jamesa Maya

12:40

W cieniu legend: najemnicy rock'n'rolla

( 2017 ) Czas: 120min.

Earl Slick, muzyk przez 40 lat wspierający Davida Bowie'go, opowiada o roli sidemanów, czyli muzyków towarzyszących gwiazdom. Nie jesteśmy świadomi, że często właśnie tym muzycznym najemnikom zawdzięczamy największe przeboje XX i XXI wieku.

Reżyseria: Francis Whately

Godziny emisji W cieniu legend: najemnicy rock'n'rolla

14:40

Top Gear - Seria 18, odc. 7

Program rozrywkowy Czas: 80min.

Jeremy, James i Richard jak zwykle robią mnóstwo zamieszania, realizują niesamowite wyzwania i prezentują samochody. 7/7

Godziny emisji Top Gear

16:00

Top Gear - Seria 19, odc. 1

Program rozrywkowy Czas: 80min.

Jeremy buduje samochód mniejszy od słynnego Peela P50, a potem próbuje sprzedać swe dzieło biznesmenom z programu Jak zostać milionerem?. 1/7

Godziny emisji Top Gear

17:20

Guy Martin: Rekordy prędkości - Seria 3, odc. 1

( UK 2016 ) Czas: 90min.

Guy Martin, legenda wyścigów motocyklowych, lubi wyzwania. Tym razem wybiera się swoim sfatygowanym vanem do Stanów i startuje w jednym z najszybszych wyścigów na świecie Nevada Open Road Challenge. 1/3

Reżyseria: Ewan Keil

Godziny emisji Guy Martin: Rekordy prędkości

18:50

Z (niezbyt) grubej rury - Seria 1, odc. 31

Czas: 30min.

Program ukazujący najpopularniejsze zabawne filmiki znalezione w Internecie. 31/60

Godziny emisji Z (niezbyt) grubej rury

19:20

The Best Of Top Gear 2007/08 - seria 1, odc. 3

Program rozrywkowy ( UK 2008 ) Czas: 60min.

Kompilacja najlepszych materiałów z najbardziej popularnego magazynu motoryzacyjnego Wielkiej Brytanii. 3/4

Godziny emisji The Best Of Top Gear 2007/08

20:20

Top Gear - Seria 19, odc. 2

Program rozrywkowy Czas: 80min.

Prezenterzy podróżują przez Amerykę, do granicy USA i Meksyku. Samochody, które wybrali tym razem to Lexus LFA, Dodg Viper oraz Aston Martin Vanquish. 2/7

Godziny emisji Top Gear

21:40

Top Gear - Seria 19, odc. 3

Program rozrywkowy Czas: 80min.

Wyścig ze stadionu Wembley w Londynie do San Siro w Mediolanie. Jeremy jedzie Sheby Mustangiem GT500, a Richard i James - koleją. 3/7

Godziny emisji Top Gear

Reklama
23:00

Guy Martin: Rekordy prędkości - Seria 3, odc. 2

( UK 2016 ) Czas: 90min.

Guy Martin, legenda wyścigów motocyklowych, lubi wyzwania. Chce zostać pierwszym śmiałkiem, który przeleci nad kanałem La Manche w maszynie napędzanej siłą ludzkich mięśni. 2/3

Reżyseria: James Woodroffe

Godziny emisji Guy Martin: Rekordy prędkości

00:30

Jak Rolls-Royce skorumpował cały świat

Czas: 30min.

Reporter Richard Bilton bada tajną sieć podejrzanych pośredników, którzy pomogli sprzedawać produkty Rolls-Royce za granicą, i odkrywa dowody, które sugerują, że najbardziej prestiżowa brytyjska firma przekupiła cały świat.

Godziny emisji Jak Rolls-Royce skorumpował cały świat

01:00

Nauka na usługach wojny

( 2016 ) Czas: 60min.

W budzącym liczne kontrowersje wojskowym ośrodku badawczym Porton Down naukowcy opracowują środki obrony na wypadek ataków terrorystycznych i innych zagrożeń.

Reżyseria: Tim Usborne

Godziny emisji Nauka na usługach wojny

02:00

Top Gear - Seria 19, odc. 2

Program rozrywkowy Czas: 65min.

Prezenterzy podróżują przez Amerykę, do granicy USA i Meksyku. Samochody, które wybrali tym razem to Lexus LFA, Dodg Viper oraz Aston Martin Vanquish. 2/7

Godziny emisji Top Gear

03:05

Top Gear - Seria 19, odc. 3

Program rozrywkowy Czas: 60min.

Wyścig ze stadionu Wembley w Londynie do San Siro w Mediolanie. Jeremy jedzie Sheby Mustangiem GT500, a Richard i James - koleją. 3/7

Godziny emisji Top Gear

04:05

The Best Of Top Gear 2007/08 - seria 1, odc. 3

Program rozrywkowy ( UK 2008 ) Czas: 50min.

Kompilacja najlepszych materiałów z najbardziej popularnego magazynu motoryzacyjnego Wielkiej Brytanii. 3/4

Godziny emisji The Best Of Top Gear 2007/08

04:55

Z (niezbyt) grubej rury - Seria 1, odc. 31

Czas: 30min.

Program ukazujący najpopularniejsze zabawne filmiki znalezione w Internecie. 31/60

Godziny emisji Z (niezbyt) grubej rury

05:25

Najgorsi kierowcy świata - Seria 2, odc. 13

( 2016 ) Czas: 35min.

W odcinku zwariowani kierowcy ciężarówek, niebezpieczne manewry na szosie oraz relacje z miejsc wypadków. 13/13

Godziny emisji Najgorsi kierowcy świata

Grupy kanałów stacji

O programie TV stacji BBC Brit

Na stronie stacji telewizyjnej BBC Brit umieszczony jest program telewizyjny dla wybranego dnia, w typ przypadku na 2018-04-24. Domyślnie prezentowany jest program dla bieżącego dnia, za pomocą kalendarza i linkow z datą można wybrać dowolny inny dzień, dla którego dostępne są informacje o emisjach.

Wyświetlana strona zawiera program TV dla BBC Brit. Poza ramówką na stronach znajdują się informacje na temat emitowanych programów, filmów i seriali oraz osób, które są związane ze stacją.

Dodatkowo na stronie programu telewizyjnego na 2018-04-24 dla kanału BBC Brit można znaleźć informacje na temat programów i transmisji emitowanych na żywo oraz najbliższych premier. Program TV BBC Brit umożliwia również przełączenie na widok tygodniowy zawierający tabelę z programem dla siedmiu dni.

Przewodnik telewizyjny po ramówce stacji BBC Brit. Sprawdź w programie co możesz obejrzeć dziś i w kolejnych dniach.

Reklama
© 2016-2018 - PROGRAM TV - przewodnik telewizyjny naziemna.info