Logo BBC CBeebies Program TV BBC CBeebies - ramówka, emisje

2017-03-27

06:00

Teletubisie - Seria 1, odc. 54 Godziny emisji

( 2016 ) Czas: 10min.

Teletubisie wracają — tym razem wyposażone między innymi w dotykowe ekrany i różne nowe urządzenia. Mieszkają w kolorowej Krainie Teletubisiów i mają własny, ekologiczny wiatrak! 54/30

Reżyseria: Jack Jameson

06:10

Kręciołki - Seria 1, odc. 42 Godziny emisji

Czas: 15min.

Bohaterami tego programu dla przedszkolaków są dociekliwe Twirlywoos. Cztery kolorowe, podobne do ptaków stwory przybyły do nas z daleka i poznają nowy, fascynujący świat. 42/35

06:25

Pokaż mi, pokaż - Seria 6, odc. 5 Godziny emisji

Program dla dzieci ( UK 2015 ) Czas: 25min.

Krzyś i Pui sprawiają, że różne przedmioty i pomysły nabierają życia w ich magicznym pokoju zabaw. 5/20

Reżyseria: Iwan Watson

06:50

Sara i Kaczorek - Seria 1, odc. 2 Godziny emisji

Program dla dzieci ( UK 2013 ) Czas: 10min.

Przedstawiamy animowany serial o przygodach Sary i Kaczorka - pary przyjaciół, którzy razem poznają świat. 2/40

Reżyseria: Tim O'Sullivan

Obsada: Roger Allam , Lesley Nicol

07:00

Kotek Gapcio - Seria 1, odc. 24 Godziny emisji

( 2015 ) Czas: 5min.

Mały, ciekawski kotek poznaje świat. Z powodu swojej niezdarności i dociekliwości uczy się wielu ciekawych rzeczy.

Reżyseria: Tom Edgar

Obsada: Liza Tarbuck , Morwenna Banks , Rasmus Hardiker , Marc Wootton

07:05

Hotel Furchester - Seria 1, odc. 50 Godziny emisji

Program dla dzieci ( 2014 ) Czas: 15min.

Opowiastki o rodzinie stworów, które kierują hotelem... prawie światowej klasy. Wśród bohaterów: Elmo i Ciasteczkowy Potwór z Ulicy Sezamkowej. 50/41

Reżyseria: Helen Scott

07:20

Odlotowcy - Go Jetters! - Seria 1, odc. 48 Godziny emisji

( 2015 ) Czas: 15min.

Animowana seria o przygodach niezwykłych bohaterów odkrywających ciekawe miejsca na całym świecie. 48/26

Reżyseria: Alex Sherwood , Ben Harper

Obsada: John Hasler , Tommie Earl Jenkins , Akie Kotabe , Pilar Orti , Syrus Lowe , Naomi MacDonald , Marc Silk

07:35

Nasze zwierzaki - Seria 1, odc. 8 Godziny emisji

Program dla dzieci ( 2014 ) Czas: 20min.

Nowy program uczy odpowiedzialności za czworonożnych przyjaciół i pomaga uświadomić dzieciom, ile radości mogą wnieść w ich życie domowe zwierzaki. 8/25

Reżyseria: Andrew Agnew

Obsada: Ferne Corrigan , Rory Crawford

07:55

Kucharz duży, kucharz mały - seria 3, odc. 16 Godziny emisji

Program dla dzieci ( UK 2005 ) Czas: 20min.

Usiądź wygodnie w kawiarni Kucharza Dużego i Małego i posłuchaj wesołych piosenek, poznaj niezwykłych gości i spróbuj pysznych dań. 16/44

Obsada: Steve Marsh , Dan Wright

08:15

Zagadkoboty - Seria 1, odc. 23 Godziny emisji

( 2016 ) Czas: 15min.

Program adresowany do przedszkolaków: sympatyczni bohaterowie prezentują zagadki i gry na spostrzegawczość pozwalające rozwijać uwagę i umiejętności poznawcze. 23/26

08:30

Trwa...  Pan Robótka - seria 2, odc. 16 Godziny emisji

Program dla dzieci ( UK 2009 ) Czas: 20min.

Program pełen plastycznych zadań dla przedszkolaków, dzięki którym dzieci mogą się bawić i rozwijać wyobraźnię. 16/20

Obsada: Phil Gallagher

08:50

Artystyczne przyjęcie u Pana Robótki - Seria 1, odc. 20 Godziny emisji

( 2016 ) Czas: 25min.

Pan Robótka, Skrawek i ich mali pomocnicy wykonują pomysłowe prace plastyczne, do których zachęcają młodych widzów. Poznają też dzieła znanych artystów. 20/26

09:15

Brzękusie - Seria 1, odc. 29 Godziny emisji

Program dla dzieci ( UK 2015 ) Czas: 10min.

Clangers to różowe, ciekawskie, podobne do myszek stworzonka. Mieszkają na dalekiej, pokrytej kraterami planecie, na której przeżywają różne przygody. 29/52

Reżyseria: Mole Hill , Chris Tichborne

Obsada: Michael Palin

09:25

Brzękusie - Seria 1, odc. 30 Godziny emisji

Program dla dzieci ( UK 2015 ) Czas: 10min.

Clangers to różowe, ciekawskie, podobne do myszek stworzonka. Mieszkają na dalekiej, pokrytej kraterami planecie, na której przeżywają różne przygody. 30/52

Reżyseria: Mole Hill , Chris Tichborne

Obsada: Michael Palin

09:35

Hau hau, Ćwirka i Panda Dave - Seria 1, odc. 28 Godziny emisji

( USA 2014 ) Czas: 15min.

Bohaterem tej wesołej, kolorowej serii jest Hatty, elegancki chomik, który wspólnie z przyjaciółmi wyrusza na pokładzie wirującego pojazdu do fantastycznych krain, aby grać, śpiewać i odkrywać. 28/52

Reżyseria: Tony Collingwood , Andrea Tran

Obsada: Forrest Harding , Ethan Drake Davis , Hannah Swain , Austin Nash Chase

09:50

Hau hau, Ćwirka i Panda Dave - Seria 1, odc. 29 Godziny emisji

( USA 2014 ) Czas: 10min.

Bohaterem tej wesołej, kolorowej serii jest Hatty, elegancki chomik, który wspólnie z przyjaciółmi wyrusza na pokładzie wirującego pojazdu do fantastycznych krain, aby grać, śpiewać i odkrywać. 29/52

Reżyseria: Tony Collingwood , Andrea Tran

Obsada: Forrest Harding , Ethan Drake Davis , Hannah Swain , Austin Nash Chase

10:00

Zagadkoboty - Zagadkujmy! - Seria 1, odc. 9 Godziny emisji

( UK 2016 ) Czas: 5min.

Program pełen gier i zagadek, dzięki którym dzieci rozwijają uwagę, spostrzegawczość oraz umiejętności poznawcze. Każdy może wziąć udział w zabawie! 9/15

Obsada: Lauren Alexandra , Les Bubb , Callum Donnelly , Richard Franklin , Robin Hatcher , Haruka Kuroda , Natalie Casey

10:05

Teletubisie - Seria 1, odc. 32 Godziny emisji

( 2016 ) Czas: 15min.

Teletubisie wracają — tym razem wyposażone między innymi w dotykowe ekrany i różne nowe urządzenia. Mieszkają w kolorowej Krainie Teletubisiów i mają własny, ekologiczny wiatrak! 32/30

Reżyseria: Jack Jameson

10:20

Kręciołki - Seria 1, odc. 42 Godziny emisji

Czas: 15min.

Bohaterami tego programu dla przedszkolaków są dociekliwe Twirlywoos. Cztery kolorowe, podobne do ptaków stwory przybyły do nas z daleka i poznają nowy, fascynujący świat. 42/35

10:35

Hej, Duggee! - Seria 2, odc. 13 Godziny emisji

Program dla dzieci ( 2014 ) Czas: 10min.

Duggee to wielki, brązowy pies, który prowadzi Klub Wiewiórek — miejsce, gdzie dzieci przeżywają przygody i zdobywają odznaki za osiągnięcia. 13/13

Reżyseria: Grant Orchard

Obsada: Alexander Armstrong

10:45

Katie Morag - Seria 2, odc. 1 Godziny emisji

Program dla dzieci ( UK 2014 ) Czas: 15min.

Katie Morag to rudowłosa, mała, ale przebojowa dziewczynka mieszkająca wraz z rodziną na pięknej, szkockiej wyspie - Isle of Struay. 1/13

Reżyseria: Don Coutts

Obsada: Cherry Campbell , Gail Watson , Ann Louise Ross

11:00

Nasze zwierzaki - Seria 2, odc. 19 Godziny emisji

Program dla dzieci ( 2015 ) Czas: 20min.

Dzięki temu programowi dzieci łatwiej zrozumieją, że zwierzę w domu do przede wszystkim odpowiedzialność — ale także świetna zabawa. 19/22

Obsada: Ferne Corrigan , Rory Crawford

11:20

Łapkozaury - Seria 1, odc. 16 Godziny emisji

Program dla dzieci ( Canada,UK 2014 ) Czas: 10min.

Trzy małe dinozaury przeżywają magiczne przygody, podróżując po swoim niezwykłym świecie. 16/26

Reżyseria: Harold Harris

Obsada: Amanda Abbington , Keith Wickham , Bob Golding

11:30

Pirackie potyczki - Seria 1, odc. 18 Godziny emisji

( 2013 ) Czas: 25min.

Pełen gier teleturniej dla dzieci, rozgrywający się na wraku pirackiego statku o nazwie Scarlet Squid, na którym mieszka troje strasznych piratów. 18/26

11:55

Kucharz duży, kucharz mały - seria 3, odc. 23 Godziny emisji

Program dla dzieci ( UK 2005 ) Czas: 20min.

Usiądź wygodnie w kawiarni Kucharza Dużego i Małego i posłuchaj wesołych piosenek, poznaj niezwykłych gości i spróbuj pysznych dań. 23/44

Obsada: Steve Marsh , Dan Wright

12:15

Andy i zwierzęta świata - Seria 1, odc. 29 Godziny emisji

Program dla dzieci ( 2012 ) Czas: 15min.

Andy, strażnik z parku safari, podróżuje po świecie ze swym kotem, odwiedzając przeróżne zwierzaki w ich naturalnych środowiskach. 29/40

Reżyseria: John Miller

Obsada: Harriet Carmichael , Alex Winters

12:30

Ogródek Pana Warzywko - Seria 3, odc. 18 Godziny emisji

Program dla dzieci ( UK 2013 ) Czas: 25min.

Serial, w którym aktorzy pojawiają się wraz z kukiełkami. Dzieci uczą się o życiu poprzez naukę dbania o rośliny. 18/20

Reżyseria: Charlotte Bushell , Tom O'Connell

Obsada: Ben Faulks

12:55

Sara i Kaczorek - Seria 1, odc. 10 Godziny emisji

Program dla dzieci ( UK 2013 ) Czas: 15min.

Przedstawiamy animowany serial o przygodach Sary i Kaczorka - pary przyjaciół, którzy razem poznają świat. 10/40

Reżyseria: Tim O'Sullivan

Obsada: Roger Allam , Lesley Nicol

13:10

Katie Morag - Seria 2, odc. 5 Godziny emisji

Program dla dzieci ( UK 2014 ) Czas: 15min.

Katie Morag to rudowłosa, mała, ale przebojowa dziewczynka mieszkająca wraz z rodziną na pięknej, szkockiej wyspie - Isle of Struay. 5/13

Reżyseria: Don Coutts

Obsada: Cherry Campbell , Gail Watson , Ann Louise Ross

13:25

Zagadkoboty - Seria 1, odc. 18 Godziny emisji

( 2016 ) Czas: 15min.

Program adresowany do przedszkolaków: sympatyczni bohaterowie prezentują zagadki i gry na spostrzegawczość pozwalające rozwijać uwagę i umiejętności poznawcze. 18/26

13:40

Hau hau, Ćwirka i Panda Dave - Seria 1, odc. 42 Godziny emisji

( USA 2014 ) Czas: 15min.

Elegancki chomik Hatty oraz jego przyjaciele Hau Hau, Ćwirka i Panda Dave wyruszają na pokładzie wirującego pojazdu do fantastycznych krain, aby grać, śpiewać i odkrywać. 42/52

Reżyseria: Tony Collingwood , Andrea Tran

Obsada: Forrest Harding , Ethan Drake Davis , Hannah Swain , Austin Nash Chase

13:55

Tosia i Tymek - Seria 1, odc. 26 Godziny emisji

Program dla dzieci ( 2014 ) Czas: 15min.

Pięcioletnie bliźnięta, Tosia i Tymek, przeżywają typowe blaski i cienie codziennego życia rodzinnego — a my śledzimy ich przygody. 26/60

Reżyseria: Fiona Robertson

Obsada: Jocelyn Macnab , Joshua Lester , Anna Acton

14:10

Tilly i przyjaciele - Seria 1, odc. 18 Godziny emisji

Program dla dzieci ( Ireland 2012 ) Czas: 10min.

Przygody Tilly i jej przyjaciół: królika Tiptoe, kurczaka Pru, krokodyla Doodle'a, świnki Hektora i słonia Tumpty'ego. 18/52

Reżyseria: Niall Mooney , Alan Shannon

Obsada: Alex Kelly , Paul Panting , Gemma Harvey

14:20

Kręciołki - Seria 1, odc. 18 Godziny emisji

Czas: 15min.

Bohaterami tego programu dla przedszkolaków są dociekliwe Twirlywoos. Cztery kolorowe, podobne do ptaków stwory przybyły do nas z daleka i poznają nowy, fascynujący świat. 18/35

14:35

Nelly i Nora - Seria 1, odc. 16 Godziny emisji

Program dla dzieci ( 2014 ) Czas: 5min.

Bohaterkami tej uroczej serii dla dzieci są dwie siostry, Nelly i Nora, spędzające wakacje na kempingu nad morzem. 16/52

Reżyseria: Jamie Teehan

Obsada: Clodagh Kane , Aoibhinn McAuley , Ardal O'Hanlon , Linda Teehan

14:40

Pajączek Woolly i mała Tig - Serie 1, odc. 17 Godziny emisji

Program dla dzieci ( 2012 ) Czas: 10min.

Program z udziałem aktorów. Trzyletnia Tig uczy się radzić sobie z nowymi doświadczeniami. Pomaga jej ulubiony zabawkowy pajączek, Woolly. 17/30

Reżyseria: Martin Burt

Obsada: Betsy McCredie , Jenny Ryan , Jamie Oram

14:50

Kotek Gapcio - Seria 1, odc. 10 Godziny emisji

( 2015 ) Czas: 5min.

Mały, ciekawski kotek poznaje świat. Z powodu swojej niezdarności i dociekliwości uczy się wielu ciekawych rzeczy.

Reżyseria: Tom Edgar

Obsada: Liza Tarbuck , Morwenna Banks , Rasmus Hardiker , Marc Wootton

14:55

Sara i Kaczorek - Seria 2, odc. 33 Godziny emisji

Program dla dzieci ( UK 2014 ) Czas: 10min.

Przedstawiamy animowany serial o przygodach Sary i Kaczorka - pary przyjaciół, którzy razem poznają świat. 33/40

Reżyseria: Tim O'Sullivan

Obsada: Roger Allam , Tasha Lawrence

15:05

Odlotowcy - Go Jetters! - Seria 1, odc. 45 Godziny emisji

( 2015 ) Czas: 10min.

Animowana seria o przygodach niezwykłych bohaterów odkrywających ciekawe miejsca na całym świecie. 45/26

Reżyseria: Alex Sherwood , Ben Harper

Obsada: John Hasler , Tommie Earl Jenkins , Akie Kotabe , Pilar Orti , Syrus Lowe , Naomi MacDonald , Marc Silk

15:15

Zagadkoboty - Zagadkujmy! - Seria 1, odc. 1 Godziny emisji

( UK 2016 ) Czas: 5min.

Program pełen gier i zagadek, dzięki którym dzieci rozwijają uwagę, spostrzegawczość oraz umiejętności poznawcze. Każdy może wziąć udział w zabawie! 1/15

Obsada: Lauren Alexandra , Les Bubb , Callum Donnelly , Richard Franklin , Robin Hatcher , Haruka Kuroda , Natalie Casey

15:20

Hej, Duggee! - Seria 2, odc. 12 Godziny emisji

Program dla dzieci ( 2014 ) Czas: 10min.

Duggee to wielki, brązowy pies, który prowadzi Klub Wiewiórek — miejsce, gdzie dzieci przeżywają przygody i zdobywają odznaki za osiągnięcia. 12/13

Reżyseria: Grant Orchard

Obsada: Alexander Armstrong

15:30

Hotel Furchester - Seria 1, odc. 45 Godziny emisji

Program dla dzieci ( 2014 ) Czas: 10min.

Opowiastki o rodzinie stworów, które kierują hotelem... prawie światowej klasy. Wśród bohaterów: Elmo i Ciasteczkowy Potwór z Ulicy Sezamkowej. 45/41

Reżyseria: Helen Scott

15:40

Artystyczne przyjęcie u Pana Robótki - Seria 1, odc. 20 Godziny emisji

( 2016 ) Czas: 25min.

Pan Robótka, Skrawek i ich mali pomocnicy wykonują pomysłowe prace plastyczne, do których zachęcają młodych widzów. Poznają też dzieła znanych artystów. 20/26

16:05

Pan Robótka - seria 2, odc. 17 Godziny emisji

Program dla dzieci ( UK 2009 ) Czas: 20min.

Program pełen plastycznych zadań dla przedszkolaków, dzięki którym dzieci mogą się bawić i rozwijać wyobraźnię. 17/20

Obsada: Phil Gallagher

16:25

Zagadkoboty - Zagadkujmy! - Seria 1, odc. 5 Godziny emisji

( UK 2016 ) Czas: 5min.

Program pełen gier i zagadek, dzięki którym dzieci rozwijają uwagę, spostrzegawczość oraz umiejętności poznawcze. Każdy może wziąć udział w zabawie! 5/15

Obsada: Lauren Alexandra , Les Bubb , Callum Donnelly , Richard Franklin , Robin Hatcher , Haruka Kuroda , Natalie Casey

16:30

Andy i prehistoryczne przygody - Seria 1, odc. 6 Godziny emisji

( 2016 ) Czas: 15min.

Andy przeżywa szereg fantastycznych przygód — wyrusza w przeszłość, aby odnaleźć prehistoryczne obiekty, które mają być prezentowane na specjalnej wystawie w muzeum. 6/25

Reżyseria: John Miller

Obsada: Andy Day , Puja Panchkoty , Les Bubb , Elaine Claxton

16:45

Andy i prehistoryczne przygody - Seria 1, odc. 7 Godziny emisji

( 2016 ) Czas: 20min.

Andy przeżywa szereg fantastycznych przygód — wyrusza w przeszłość, aby odnaleźć prehistoryczne obiekty, które mają być prezentowane na specjalnej wystawie w muzeum. 7/25

Reżyseria: John Miller

Obsada: Andy Day , Puja Panchkoty , Les Bubb , Elaine Claxton

17:05

Pirackie potyczki - Seria 2, odc. 6 Godziny emisji

( 2014 ) Czas: 25min.

Pełen gier teleturniej dla dzieci, rozgrywający się na wraku pirackiego statku o nazwie Scarlet Squid, na którym mieszka troje strasznych piratów. 6/26

17:30

Kotek Gapcio - Seria 1, odc. 30 Godziny emisji

( 2015 ) Czas: 5min.

Mały, ciekawski kotek poznaje świat. Z powodu swojej niezdarności i dociekliwości uczy się wielu ciekawych rzeczy.

Reżyseria: Tom Edgar

Obsada: Liza Tarbuck , Morwenna Banks , Rasmus Hardiker , Marc Wootton

17:35

Łódka starego Jacka: Opowieści z wodnego oczka - Seria 1, odc. 5 Godziny emisji

Czas: 20min.

Jack wspomina dzieciństwo i wspólne zabawy na plaży w towarzystwie dwojga przyjaciół. 5/15

17:55

Łapkozaury - Seria 1, odc. 25 Godziny emisji

Program dla dzieci ( Canada,UK 2014 ) Czas: 10min.

Trzy małe dinozaury przeżywają magiczne przygody, podróżując po swoim niezwykłym świecie. 25/26

Reżyseria: Harold Harris

Obsada: Amanda Abbington , Keith Wickham , Bob Golding

18:05

Brzękusie - Seria 1, odc. 37 Godziny emisji

Program dla dzieci ( UK 2015 ) Czas: 10min.

Clangers to różowe, ciekawskie, podobne do myszek stworzonka. Mieszkają na dalekiej, pokrytej kraterami planecie, na której przeżywają różne przygody. 37/52

Reżyseria: Mole Hill , Chris Tichborne

Obsada: Michael Palin

18:15

Tilly i przyjaciele - Seria 1, odc. 50 Godziny emisji

Program dla dzieci ( Ireland 2012 ) Czas: 20min.

Przygody Tilly i jej przyjaciół: królika Tiptoe, kurczaka Pru, krokodyla Doodle'a, świnki Hektora i słonia Tumpty'ego. 50/52

Reżyseria: Niall Mooney , Alan Shannon

Obsada: Alex Kelly , Paul Panting , Gemma Harvey

18:35

Zagadkoboty - Seria 1, odc. 11 Godziny emisji

( 2016 ) Czas: 15min.

Program adresowany do przedszkolaków: sympatyczni bohaterowie prezentują zagadki i gry na spostrzegawczość pozwalające rozwijać uwagę i umiejętności poznawcze. 11/26

Reżyseria: Nigel Bradley

Obsada: Lauren Alexander , Cat Bellamy , Les Bubb , Ben Faulks , Haruka Kuroda

18:50

Tosia i Tymek - Seria 1, odc. 55 Godziny emisji

Program dla dzieci ( 2014 ) Czas: 15min.

Pięcioletnie bliźnięta, Tosia i Tymek, przeżywają typowe blaski i cienie codziennego życia rodzinnego — a my śledzimy ich przygody. 55/60

Reżyseria: Fiona Robertson

Obsada: Jocelyn Macnab , Joshua Lester , Anna Acton

19:05

Sara i Kaczorek - Seria 1, odc. 18 Godziny emisji

Program dla dzieci ( UK 2013 ) Czas: 10min.

Przedstawiamy animowany serial o przygodach Sary i Kaczorka - pary przyjaciół, którzy razem poznają świat. 18/40

Reżyseria: Tim O'Sullivan

Obsada: Roger Allam , Lesley Nicol

19:15

Świnka Wibbly - seria 1, odc. 50 Godziny emisji

Program dla dzieci ( 2009 ) Czas: 15min.

Animacja dla przedszkolaków, powstała w oparciu o znane książeczki dla dzieci. Poznajemy Świnkę Wibbly i jej przyjaciół.

Reżyseria: Jay Lin

Obsada: Liam Tully

19:30

Teletubisie - Seria 1, odc. 35 Godziny emisji

( 2016 ) Czas: 15min.

Teletubisie wracają — tym razem wyposażone między innymi w dotykowe ekrany i różne nowe urządzenia. Mieszkają w kolorowej Krainie Teletubisiów i mają własny, ekologiczny wiatrak! 35/30

Reżyseria: Jack Jameson

19:45

Waybuloo - Seria 1, odc. 143 Godziny emisji

Program dla dzieci ( UK ) Czas: 20min.

Waybuloo to bajka, która rozgrywa się w krainie Nara; panuje tu szczęście, śmiech i przyjaźń - no, i mieszkają tu wesołe, ciekawskie Piplisie. 143/150

Reżyseria: Donnie Anderson

20:05

Dobranocny ogród - seria 4, odc. 8 Godziny emisji

Program dla dzieci ( UK 2007 ) Czas: 35min.

Zapraszamy do magicznego Dobranocnego Ogrodu, w którym żyją i bawią się Igipigiel, Upsy Daisy i Makka Pakka. 68/20

Reżyseria: Dirk Campbell

Obsada: Nick Chee Ping Kellington , Rebecca Hyland , Cameron O'Donovan , Andy Wareham , Holly Denoon , Isaac Blake , Elisa Laghi , Justyn Towler

20:40

Świnka Wibbly - seria 1, odc. 30 Godziny emisji

Program dla dzieci ( 2009 ) Czas: 10min.

Animacja dla przedszkolaków, powstała w oparciu o znane książeczki dla dzieci. Poznajemy Świnkę Wibbly i jej przyjaciół.

Reżyseria: Jay Lin

Obsada: Liam Tully

20:50

Tilly i przyjaciele - Seria 1, odc. 6 Godziny emisji

Program dla dzieci ( Ireland 2012 ) Czas: 15min.

Przygody Tilly i jej przyjaciół: królika Tiptoe, kurczaka Pru, krokodyla Doodle'a, świnki Hektora i słonia Tumpty'ego. 6/52

Reżyseria: Niall Mooney , Alan Shannon

Obsada: Alex Kelly , Paul Panting , Gemma Harvey

21:05

Nina i Neuronki - budujemy! - Seria 10, odc. 20 Godziny emisji

( UK 2015 ) Czas: 20min.

Nina i jej młodzi naukowcy podróżują po całej Europie w poszukiwaniu różnych ciekawych konstrukcji - aby dowiedzieć się, jak są zbudowane. 20/20

Reżyseria: Nina Torrance

Obsada: Katrina Bryan , Kelly Harrison , Lewis MacLeod , Patrice Naiambana , Siobhan Redmond , Sharon Small

21:25

Katie Morag - Seria 1, odc. 9 Godziny emisji

Program dla dzieci ( UK 2013 ) Czas: 15min.

Katie Morag to rudowłosa, mała, ale przebojowa dziewczynka mieszkająca wraz z rodziną na pięknej, szkockiej wyspie - Isle of Struay. 9/26

Reżyseria: Don Coutts

Obsada: Cherry Campbell , Gail Watson , Ann Louise Ross

21:40

Łapkozaury - Seria 1, odc. 35 Godziny emisji

Program dla dzieci ( Canada,UK 2014 ) Czas: 20min.

Trzy małe dinozaury przeżywają magiczne przygody, podróżując po swoim niezwykłym świecie. 35/26

Reżyseria: Harold Harris

Obsada: Amanda Abbington , Bob Golding , Keith Wickham

22:00

Tosia i Tymek - Seria 1, odc. 31 Godziny emisji

Program dla dzieci ( 2014 ) Czas: 15min.

Pięcioletnie bliźnięta, Tosia i Tymek, przeżywają typowe blaski i cienie codziennego życia rodzinnego — a my śledzimy ich przygody. 31/60

Reżyseria: Fiona Robertson

Obsada: Jocelyn Macnab , Joshua Lester , Anna Acton

22:15

Teletubisie - Seria 1, odc. 2 Godziny emisji

( 2016 ) Czas: 10min.

Teletubisie wracają — tym razem wyposażone między innymi w dotykowe ekrany i różne nowe urządzenia. Mieszkają w kolorowej Krainie Teletubisiów i mają własny, ekologiczny wiatrak! 2/30

Reżyseria: Jack Jameson

Obsada: Tinky Winky , Dipsy , Laa-Laa , Po

22:25

Waybuloo - Seria 1, odc. 138 Godziny emisji

Program dla dzieci ( UK ) Czas: 25min.

Waybuloo to bajka, która rozgrywa się w krainie Nara; panuje tu szczęście, śmiech i przyjaźń - no, i mieszkają tu wesołe, ciekawskie Piplisie. 138/150

Reżyseria: Donnie Anderson

22:50

Pajączek Woolly i mała Tig - Serie 1, odc. 5 Godziny emisji

Program dla dzieci ( 2012 ) Czas: 5min.

Program z udziałem aktorów. Trzyletnia Tig uczy się radzić sobie z nowymi doświadczeniami. Pomaga jej ulubiony zabawkowy pajączek, Woolly. 5/30

Reżyseria: Martin Burt

Obsada: Betsy McCredie , Jenny Ryan , Jamie Oram

22:55

Odlotowcy - Go Jetters! - Seria 1, odc. 44 Godziny emisji

( 2015 ) Czas: 15min.

Animowana seria o przygodach niezwykłych bohaterów odkrywających ciekawe miejsca na całym świecie. 44/26

Reżyseria: Alex Sherwood , Ben Harper

Obsada: John Hasler , Tommie Earl Jenkins , Akie Kotabe , Pilar Orti , Syrus Lowe , Naomi MacDonald , Marc Silk

23:10

Ogródek Pana Warzywko - Seria 2, odc. 16 Godziny emisji

Program dla dzieci ( UK 2012 ) Czas: 30min.

Serial, w którym aktorzy pojawiają się wraz z kukiełkami. Dzieci uczą się o życiu poprzez naukę dbania o rośliny. 16/26

Reżyseria: Simon Hall

Obsada: Ben Faulks

23:40

Brzękusie - Seria 1, odc. 32 Godziny emisji

Program dla dzieci ( UK 2015 ) Czas: 10min.

Clangers to różowe, ciekawskie, podobne do myszek stworzonka. Mieszkają na dalekiej, pokrytej kraterami planecie, na której przeżywają różne przygody. 32/52

Reżyseria: Mole Hill , Chris Tichborne

Obsada: Michael Palin

23:50

Pan Robótka - seria 2, odc. 16 Godziny emisji

Program dla dzieci ( UK 2009 ) Czas: 25min.

Program pełen plastycznych zadań dla przedszkolaków, dzięki którym dzieci mogą się bawić i rozwijać wyobraźnię. 16/20

Obsada: Phil Gallagher

00:15

Pirackie potyczki - Seria 3, odc. 6 Godziny emisji

( 2015 ) Czas: 25min.

Pełen gier teleturniej dla dzieci, rozgrywający się na wraku pirackiego statku o nazwie Scarlet Squid, na którym mieszka troje strasznych piratów. 6/26

Obsada: Richard David-Caine , Joseph Elliot , Ella Kenion

00:40

Świnka Wibbly - seria 1, odc. 29 Godziny emisji

Program dla dzieci ( 2009 ) Czas: 15min.

Animacja dla przedszkolaków, powstała w oparciu o znane książeczki dla dzieci. Poznajemy Świnkę Wibbly i jej przyjaciół.

Reżyseria: Jay Lin

Obsada: Liam Tully

00:55

Nina i Neuronki - budujemy! - Seria 10, odc. 18 Godziny emisji

( UK 2015 ) Czas: 20min.

Nina i jej młodzi naukowcy podróżują po całej Europie w poszukiwaniu różnych ciekawych konstrukcji - aby dowiedzieć się, jak są zbudowane. 18/20

Reżyseria: Nina Torrance

Obsada: Katrina Bryan , Kelly Harrison , Lewis MacLeod , Patrice Naiambana , Siobhan Redmond , Sharon Small

01:15

Nasze zwierzaki - Seria 2, odc. 3 Godziny emisji

Program dla dzieci ( 2015 ) Czas: 20min.

Program uczy odpowiedzialności za czworonożnych przyjaciół i pomaga uświadomić dzieciom, ile radości mogą wnieść w ich życie domowe zwierzaki. 3/22

Obsada: Ferne Corrigan , Rory Crawford

01:35

Kucharz duży, kucharz mały - seria 3, odc. 25 Godziny emisji

Program dla dzieci ( UK 2005 ) Czas: 20min.

Usiądź wygodnie w kawiarni Kucharza Dużego i Małego i posłuchaj wesołych piosenek, poznaj niezwykłych gości i spróbuj pysznych dań. 25/44

Obsada: Steve Marsh , Dan Wright

01:55

Kieszonkowy dziadek - Seria 4, odc. 18 Godziny emisji

Program dla dzieci ( UK 2014 ) Czas: 15min.

Magiczna czapka pozwala Dziadkowi zmniejszać się tak, że może on się schować w kieszeni wnuczka. Razem mają wiele przygód. 18/52

Obsada: James Bolam , Jay Ruckley

02:10

Teletubisie - Seria 1, odc. 57 Godziny emisji

( 2016 ) Czas: 15min.

Teletubisie wracają — tym razem wyposażone między innymi w dotykowe ekrany i różne nowe urządzenia. Mieszkają w kolorowej Krainie Teletubisiów i mają własny, ekologiczny wiatrak! 57/30

Reżyseria: Jack Jameson

02:25

Waybuloo - Seria 1, odc. 138 Godziny emisji

Program dla dzieci ( UK ) Czas: 25min.

Waybuloo to bajka, która rozgrywa się w krainie Nara; panuje tu szczęście, śmiech i przyjaźń - no, i mieszkają tu wesołe, ciekawskie Piplisie. 138/150

Reżyseria: Donnie Anderson

02:50

Odlotowcy - Go Jetters! - Seria 1, odc. 43 Godziny emisji

( 2015 ) Czas: 10min.

Animowana seria o przygodach niezwykłych bohaterów odkrywających ciekawe miejsca na całym świecie. 43/26

Reżyseria: Alex Sherwood , Ben Harper

Obsada: John Hasler , Tommie Earl Jenkins , Akie Kotabe , Pilar Orti , Syrus Lowe , Naomi MacDonald , Marc Silk

03:00

Sara i Kaczorek - Seria 1, odc. 10 Godziny emisji

Program dla dzieci ( UK 2013 ) Czas: 10min.

Przedstawiamy animowany serial o przygodach Sary i Kaczorka - pary przyjaciół, którzy razem poznają świat. 10/40

Reżyseria: Tim O'Sullivan

Obsada: Roger Allam , Lesley Nicol

03:10

Ogródek Pana Warzywko - Seria 2, odc. 15 Godziny emisji

Program dla dzieci ( UK 2012 ) Czas: 25min.

Serial, w którym aktorzy pojawiają się wraz z kukiełkami. Dzieci uczą się o życiu poprzez naukę dbania o rośliny. 15/26

Reżyseria: Simon Hall

Obsada: Ben Faulks

03:35

Brzękusie - Seria 1, odc. 32 Godziny emisji

Program dla dzieci ( UK 2015 ) Czas: 15min.

Clangers to różowe, ciekawskie, podobne do myszek stworzonka. Mieszkają na dalekiej, pokrytej kraterami planecie, na której przeżywają różne przygody. 32/52

Reżyseria: Mole Hill , Chris Tichborne

Obsada: Michael Palin

03:50

Artystyczne przyjęcie u Pana Robótki - Seria 1, odc. 15 Godziny emisji

( 2016 ) Czas: 20min.

Pan Robótka, Skrawek i ich mali pomocnicy wykonują pomysłowe prace plastyczne, do których zachęcają młodych widzów. Poznają też dzieła znanych artystów. 15/26

04:10

Pirackie potyczki - Seria 2, odc. 26 Godziny emisji

( 2014 ) Czas: 25min.

Pełen gier teleturniej dla dzieci, rozgrywający się na wraku pirackiego statku o nazwie Scarlet Squid, na którym mieszka troje strasznych piratów. 26/26

04:35

Świnka Wibbly - seria 1, odc. 28 Godziny emisji

Program dla dzieci ( 2009 ) Czas: 10min.

Animacja dla przedszkolaków, powstała w oparciu o znane książeczki dla dzieci. Poznajemy Świnkę Wibbly i jej przyjaciół.

Reżyseria: Jay Lin

Obsada: Liam Tully

04:45

Nina i Neuronki - budujemy! - Seria 10, odc. 17 Godziny emisji

( UK 2015 ) Czas: 15min.

Nina i jej młodzi naukowcy podróżują po całej Europie w poszukiwaniu różnych ciekawych konstrukcji - aby dowiedzieć się, jak są zbudowane. 17/20

Reżyseria: Nina Torrance

Obsada: Katrina Bryan , Kelly Harrison , Lewis MacLeod , Patrice Naiambana , Siobhan Redmond , Sharon Small

05:00

Nasze zwierzaki - Seria 2, odc. 2 Godziny emisji

Program dla dzieci ( 2015 ) Czas: 15min.

Program uczy odpowiedzialności za czworonożnych przyjaciół i pomaga uświadomić dzieciom, ile radości mogą wnieść w ich życie domowe zwierzaki. 2/22

Obsada: Ferne Corrigan , Rory Crawford

05:15

Kucharz duży, kucharz mały - seria 3, odc. 24 Godziny emisji

Program dla dzieci ( UK 2005 ) Czas: 20min.

Usiądź wygodnie w kawiarni Kucharza Dużego i Małego i posłuchaj wesołych piosenek, poznaj niezwykłych gości i spróbuj pysznych dań. 24/44

Obsada: Steve Marsh , Dan Wright

05:35

Łapkozaury - Seria 1, odc. 8 Godziny emisji

Program dla dzieci ( Canada,UK 2014 ) Czas: 10min.

Trzy małe dinozaury przeżywają magiczne przygody, podróżując po swoim niezwykłym świecie. 8/26

Reżyseria: Harold Harris

Obsada: Amanda Abbington , Keith Wickham , Bob Golding

05:45

Kieszonkowy dziadek - Seria 4, odc. 19 Godziny emisji

Program dla dzieci ( UK 2014 ) Czas: 15min.

Magiczna czapka pozwala Dziadkowi zmniejszać się tak, że może on się schować w kieszeni wnuczka. Razem mają wiele przygód. 19/52

Obsada: James Bolam , Jay Ruckley

Grupy kanałów stacji

O programie TV stacji

Na stronie stacji telewizyjnej BBC CBeebies umieszczony jest program telewizyjny dla wybranego dnia. Domyślnie prezentowany jest program dla bieżącego dnia, za pomocą kalendarza i linkow z datą można wybrać dowolny inny dzień, dla którego dostępne są informacje o emisjach.

Wyświetlana strona zawiera program TV BBC CBeebies. Poza ramówką na stronach znajdują się informacje na temat emitowanych programów, filmów i seriali oraz osób, które są związane ze stacją.

Dodatkowo na stronie programu telewizyjnego dla kanału BBC CBeebies można znaleźć informacje na temat programów i transmisji emitowanych na żywo oraz najbliższych premier. Program TV BBC CBeebies umożliwia również przełączenie na widok tygodniowy zawierający tabelę z programem dla siedmiu dni.

Przewodnik telewizyjny po ramówce stacji BBC CBeebies. Sprawdź w programie co możesz obejrzeć dziś i w kolejnych dniach.

© 2016 - PROGRAM TV - przewodnik telewizyjny naziemna.info