Logo BBC CBeebies Program TV BBC CBeebies - ramówka, emisje

2017-08-19 Pokaź dziś

06:00

Teletubisie - Seria 1, odc. 20 Godziny emisji

( 2016 ) Czas: 10min.

Teletubisie wracają — tym razem wyposażone między innymi w dotykowe ekrany i różne nowe urządzenia. Mieszkają w kolorowej Krainie Teletubisiów i mają własny, ekologiczny wiatrak! 20/30

Reżyseria: Jack Jameson

Obsada: Tinky Winky , Dipsy , Laa-Laa , Po

06:10

Kręciołki - Seria 1, odc. 36 Godziny emisji

Czas: 15min.

Bohaterami tego programu dla przedszkolaków są dociekliwe Twirlywoos. Cztery kolorowe, podobne do ptaków stwory przybyły do nas z daleka i poznają nowy, fascynujący świat. 36/35

06:25

Pokaż mi, pokaż - Seria 6, odc. 16 Godziny emisji

Program dla dzieci ( UK 2015 ) Czas: 25min.

Krzyś i Pui sprawiają, że różne przedmioty i pomysły nabierają życia w ich magicznym pokoju zabaw. 16/20

Reżyseria: Iwan Watson

06:50

Sara i Kaczorek - Seria 3, odc. 5 Godziny emisji

Program dla dzieci ( UK 2016 ) Czas: 10min.

Przedstawiamy animowany serial o przygodach Sary i Kaczorka - pary przyjaciół, którzy razem poznają świat. 5/20

Reżyseria: Tim O'Sullivan

Obsada: Roger Allam , Tasha Lawrence

07:00

Kotek Gapcio - Seria 1, odc. 13 Godziny emisji

( 2015 ) Czas: 10min.

Mały, ciekawski kotek poznaje świat. Z powodu swojej niezdarności i dociekliwości uczy się wielu ciekawych rzeczy.

Reżyseria: Tom Edgar

Obsada: Liza Tarbuck , Morwenna Banks , Rasmus Hardiker , Marc Wootton

07:10

Hotel Furchester - Seria 1, odc. 39 Godziny emisji

Program dla dzieci ( 2014 ) Czas: 10min.

Opowiastki o rodzinie stworów, które kierują hotelem... prawie światowej klasy. Wśród bohaterów: Elmo i Ciasteczkowy Potwór z Ulicy Sezamkowej. 39/41

07:20

Odlotowcy - Go Jetters! - Seria 1, odc. 39 Godziny emisji

( 2015 ) Czas: 15min.

Animowana seria o przygodach niezwykłych bohaterów odkrywających ciekawe miejsca na całym świecie. 39/26

Reżyseria: Alex Sherwood , Ben Harper

Obsada: John Hasler , Tommie Earl Jenkins , Akie Kotabe , Pilar Orti , Syrus Lowe , Naomi MacDonald , Marc Silk

07:35

Nasze zwierzaki - Seria 2, odc. 18 Godziny emisji

Program dla dzieci ( 2015 ) Czas: 20min.

Dzięki temu programowi dzieci łatwiej zrozumieją, że zwierzę w domu do przede wszystkim odpowiedzialność — ale także świetna zabawa. 18/22

Obsada: Ferne Corrigan , Rory Crawford

07:55

To jest żart - Seria 3, odc. 24 Godziny emisji

Program dla dzieci ( 2013 ) Czas: 15min.

Program komediowy dla młodszych widzów, prezentujący barwnych i zwariowanych bohaterów. 24/26

08:10

To jest żart - Seria 3, odc. 25 Godziny emisji

Program dla dzieci ( 2013 ) Czas: 20min.

Program komediowy dla młodszych widzów, prezentujący barwnych i zwariowanych bohaterów. 25/26

08:30

Artystyczne przyjęcie u Pana Robótki - Seria 1, odc. 14 Godziny emisji

( 2016 ) Czas: 20min.

Pan Robótka, Skrawek i ich mali pomocnicy wykonują pomysłowe prace plastyczne, do których zachęcają młodych widzów. Poznają też dzieła znanych artystów. 14/26

08:50

Artystyczne przyjęcie u Pana Robótki - Seria 1, odc. 15 Godziny emisji

( 2016 ) Czas: 25min.

Pan Robótka, Skrawek i ich mali pomocnicy wykonują pomysłowe prace plastyczne, do których zachęcają młodych widzów. Poznają też dzieła znanych artystów. 15/26

09:15

Brzękusie - Seria 1, odc. 2 Godziny emisji

Program dla dzieci ( UK 2015 ) Czas: 10min.

Clangers to różowe, ciekawskie, podobne do myszek stworzonka. Mieszkają na dalekiej, pokrytej kraterami planecie, na której przeżywają różne przygody. 2/52

Reżyseria: Mole Hill , Chris Tichborne

Obsada: Michael Palin

09:25

Brzękusie - Seria 1, odc. 3 Godziny emisji

Program dla dzieci ( UK 2015 ) Czas: 10min.

Clangers to różowe, ciekawskie, podobne do myszek stworzonka. Mieszkają na dalekiej, pokrytej kraterami planecie, na której przeżywają różne przygody. 3/52

Reżyseria: Mole Hill , Chris Tichborne

Obsada: Michael Palin

09:35

Hau hau, Ćwirka i Panda Dave - Seria 1, odc. 1 Godziny emisji

( USA 2014 ) Czas: 15min.

Bohaterem tej wesołej, kolorowej serii jest Hatty, elegancki chomik, który wspólnie z przyjaciółmi wyrusza na pokładzie wirującego pojazdu do fantastycznych krain, aby grać, śpiewać i odkrywać. 1/52

Reżyseria: Tony Collingwood , Andrea Tran

Obsada: Forrest Harding , Ethan Drake Davis , Hannah Swain , Austin Nash Chase

09:50

Hau hau, Ćwirka i Panda Dave - Seria 1, odc. 2 Godziny emisji

( USA 2014 ) Czas: 10min.

Bohaterem tej wesołej, kolorowej serii jest Hatty, elegancki chomik, który wspólnie z przyjaciółmi wyrusza na pokładzie wirującego pojazdu do fantastycznych krain, aby grać, śpiewać i odkrywać. 2/52

Reżyseria: Tony Collingwood , Andrea Tran

Obsada: Forrest Harding , Ethan Drake Davis , Hannah Swain , Austin Nash Chase

10:00

Tosia i Tymek - Seria 1, odc. 34 Godziny emisji

Program dla dzieci ( 2014 ) Czas: 15min.

Pięcioletnie bliźnięta, Tosia i Tymek, przeżywają typowe blaski i cienie codziennego życia rodzinnego — a my śledzimy ich przygody. 34/60

Reżyseria: Fiona Robertson

Obsada: Jocelyn Macnab , Joshua Lester , Anna Acton

10:15

Tosia i Tymek - Seria 1, odc. 35 Godziny emisji

Program dla dzieci ( 2014 ) Czas: 15min.

Pięcioletnie bliźnięta, Tosia i Tymek, przeżywają typowe blaski i cienie codziennego życia rodzinnego — a my śledzimy ich przygody. 35/60

Reżyseria: Fiona Robertson

Obsada: Jocelyn Macnab , Joshua Lester , Anna Acton

10:30

Tosia i Tymek - Seria 1, odc. 36 Godziny emisji

Program dla dzieci ( 2014 ) Czas: 10min.

Pięcioletnie bliźnięta, Tosia i Tymek, przeżywają typowe blaski i cienie codziennego życia rodzinnego — a my śledzimy ich przygody. 36/60

Reżyseria: Fiona Robertson

Obsada: Jocelyn Macnab , Joshua Lester , Anna Acton

10:40

Kieszonkowy dziadek - Seria 4, odc. 40 Godziny emisji

Program dla dzieci ( UK 2014 ) Czas: 15min.

Magiczna czapka pozwala Dziadkowi zmniejszać się tak, że może on się schować w kieszeni wnuczka. Razem mają wiele przygód. 40/52

Obsada: James Bolam , Jay Ruckley

10:55

Kieszonkowy dziadek - Seria 4, odc. 41 Godziny emisji

Program dla dzieci ( UK 2014 ) Czas: 15min.

Magiczna czapka pozwala Dziadkowi zmniejszać się tak, że może on się schować w kieszeni wnuczka. Razem mają wiele przygód. 41/52

Obsada: James Bolam , Jay Ruckley

11:10

Kieszonkowy dziadek - Seria 4, odc. 42 Godziny emisji

Program dla dzieci ( UK 2014 ) Czas: 15min.

Magiczna czapka pozwala Dziadkowi zmniejszać się tak, że może on się schować w kieszeni wnuczka. Razem mają wiele przygód. 42/52

Obsada: James Bolam , Jay Ruckley

11:25

Numeraki - Seria 1, odc. 15 Godziny emisji

Program dla dzieci ( UK 2012 ) Czas: 15min.

Połączenie animacji i gry aktorskiej, piosenek i liczb - program, który pomaga przedszkolakom opanować podstawy liczenia. 15/26

Reżyseria: Steve Smith

Obsada: Simon Greenall , Kate Fleetwood. Ben Bailey-Smith , Jane H. Pickworth

11:40

Numeraki - Seria 1, odc. 16 Godziny emisji

Program dla dzieci ( UK 2012 ) Czas: 10min.

Połączenie animacji i gry aktorskiej, piosenek i liczb - program, który pomaga przedszkolakom opanować podstawy liczenia. 16/26

Reżyseria: Steve Smith

Obsada: Simon Greenall , Kate Fleetwood. Ben Bailey-Smith , Jane H. Pickworth

11:50

Numeraki - Seria 1, odc. 17 Godziny emisji

Program dla dzieci ( UK 2012 ) Czas: 15min.

Połączenie animacji i gry aktorskiej, piosenek i liczb - program, który pomaga przedszkolakom opanować podstawy liczenia. 17/26

Reżyseria: Steve Smith

Obsada: Simon Greenall , Kate Fleetwood. Ben Bailey-Smith , Jane H. Pickworth

12:05

Andy i zwierzęta świata - Seria 1, odc. 24 Godziny emisji

Program dla dzieci ( 2012 ) Czas: 15min.

Andy, strażnik z parku safari, podróżuje po świecie ze swym kotem, odwiedzając przeróżne zwierzaki w ich naturalnych środowiskach. 24/40

Reżyseria: John Miller

Obsada: Harriet Carmichael , Alex Winters

12:20

Andy i zwierzęta świata - Seria 1, odc. 25 Godziny emisji

Program dla dzieci ( 2012 ) Czas: 15min.

Andy, strażnik z parku safari, podróżuje po świecie ze swym kotem, odwiedzając przeróżne zwierzaki w ich naturalnych środowiskach. 25/40

Reżyseria: John Miller

Obsada: Harriet Carmichael , Alex Winters

12:35

Hej, Duggee! - Seria 2, odc. 2 Godziny emisji

Program dla dzieci ( 2016 ) Czas: 10min.

Duggee to wielki, brązowy pies, który prowadzi Klub Wiewiórek — miejsce, gdzie dzieci przeżywają przygody i zdobywają odznaki za osiągnięcia. 2/13

Reżyseria: Grant Orchard

Obsada: Alexander Armstrong

12:45

Artystyczne przyjęcie u Pana Robótki - Seria 1, odc. 10 Godziny emisji

( 2016 ) Czas: 25min.

Pan Robótka, Skrawek i ich mali pomocnicy wykonują pomysłowe prace plastyczne, do których zachęcają młodych widzów. Poznają też dzieła znanych artystów. 10/26

13:10

Artystyczne przyjęcie u Pana Robótki - Seria 1, odc. 11 Godziny emisji

( 2016 ) Czas: 20min.

Pan Robótka, Skrawek i ich mali pomocnicy wykonują pomysłowe prace plastyczne, do których zachęcają młodych widzów. Poznają też dzieła znanych artystów. 11/26

13:30

Zagadkoboty - Seria 1, odc. 19 Godziny emisji

( 2016 ) Czas: 15min.

Program adresowany do przedszkolaków: sympatyczni bohaterowie prezentują zagadki i gry na spostrzegawczość pozwalające rozwijać uwagę i umiejętności poznawcze. 19/26

13:45

Zagadkoboty - Seria 1, odc. 20 Godziny emisji

( 2016 ) Czas: 20min.

Program adresowany do przedszkolaków: sympatyczni bohaterowie prezentują zagadki i gry na spostrzegawczość pozwalające rozwijać uwagę i umiejętności poznawcze. 20/26

14:05

Łapkozaury - Seria 1, odc. 31 Godziny emisji

Program dla dzieci ( Canada,UK 2014 ) Czas: 10min.

Trzy małe dinozaury przeżywają magiczne przygody, podróżując po swoim niezwykłym świecie. 31/26

Reżyseria: Harold Harris

Obsada: Amanda Abbington , Bob Golding , Keith Wickham

14:15

Łapkozaury - Seria 1, odc. 32 Godziny emisji

Program dla dzieci ( Canada,UK 2014 ) Czas: 15min.

Trzy małe dinozaury przeżywają magiczne przygody, podróżując po swoim niezwykłym świecie. 32/26

Reżyseria: Harold Harris

Obsada: Amanda Abbington , Bob Golding , Keith Wickham

14:30

Kucharz duży, kucharz mały - seria 3, odc. 7 Godziny emisji

Program dla dzieci ( UK 2005 ) Czas: 20min.

Usiądź wygodnie w kawiarni Kucharza Dużego i Małego i posłuchaj wesołych piosenek, poznaj niezwykłych gości i spróbuj pysznych dań. 7/44

Obsada: Steve Marsh , Dan Wright

14:50

Kucharz duży, kucharz mały - seria 3, odc. 8 Godziny emisji

Program dla dzieci ( UK 2005 ) Czas: 20min.

Usiądź wygodnie w kawiarni Kucharza Dużego i Małego i posłuchaj wesołych piosenek, poznaj niezwykłych gości i spróbuj pysznych dań. 8/44

Obsada: Steve Marsh , Dan Wright

15:10

Hotel Furchester - Seria 1, odc. 44 Godziny emisji

Program dla dzieci ( 2014 ) Czas: 15min.

Opowiastki o rodzinie stworów, które kierują hotelem... prawie światowej klasy. Wśród bohaterów: Elmo i Ciasteczkowy Potwór z Ulicy Sezamkowej. 44/41

Reżyseria: Helen Scott

15:25

Hotel Furchester - Seria 1, odc. 45 Godziny emisji

Program dla dzieci ( 2014 ) Czas: 15min.

Opowiastki o rodzinie stworów, które kierują hotelem... prawie światowej klasy. Wśród bohaterów: Elmo i Ciasteczkowy Potwór z Ulicy Sezamkowej. 45/41

Reżyseria: Helen Scott

15:40

Nadjeżdża Pan Robótka - Seria 2, odc. 1 Godziny emisji

Program dla dzieci ( UK 2011 ) Czas: 25min.

Pan Robótka rusza w trasę, by znaleźć dzieci, które lubią bawić się w tworzenie różnych rzeczy. 1/26

Reżyseria: Peter Eyre

Obsada: Phil Gallagher

16:05

Andy i zwierzęta świata - Seria 1, odc. 15 Godziny emisji

Program dla dzieci ( 2012 ) Czas: 15min.

Andy, strażnik z parku safari, podróżuje po świecie ze swym kotem, odwiedzając przeróżne zwierzaki w ich naturalnych środowiskach. 15/40

Reżyseria: John Miller

Obsada: Harriet Carmichael , Alex Winters

16:20

Zagadkoboty - Zagadkujmy! - Seria 1, odc. 13 Godziny emisji

( UK 2016 ) Czas: 5min.

Program pełen gier i zagadek, dzięki którym dzieci rozwijają uwagę, spostrzegawczość oraz umiejętności poznawcze. Każdy może wziąć udział w zabawie! 13/15

Obsada: Lauren Alexandra , Les Bubb , Callum Donnelly , Richard Franklin , Robin Hatcher , Haruka Kuroda , Natalie Casey

16:25

Andy i zwierzęta świata - Seria 1, odc. 16 Godziny emisji

Program dla dzieci ( 2012 ) Czas: 20min.

Andy, strażnik z parku safari, podróżuje po świecie ze swym kotem, odwiedzając przeróżne zwierzaki w ich naturalnych środowiskach. 16/40

Reżyseria: John Miller

Obsada: Harriet Carmichael , Alex Winters

16:45

Listonosz Pat - Przesyłki Specjalne - seria 1, odc. 18 Godziny emisji

Program dla dzieci ( UK ) Czas: 20min.

Pat i jego wierna kotka pracują teraz doręczając Przesyłki Specjalne - zdarza im się przewozić najprzeróżniejsze rzeczy w najdziwniejsze miejsca!

17:05

Pirackie potyczki - Seria 4, odc. 7 Godziny emisji

( 2016 ) Czas: 30min.

Pełen gier teleturniej dla dzieci, rozgrywający się na wraku pirackiego statku o nazwie Scarlet Squid, na którym mieszka troje strasznych piratów.

Obsada: Richard David-Caine , Joseph Elliot , Ella Kenion

17:35

Łódka starego Jacka: Opowieści z wodnego oczka - Seria 2, odc. 3 Godziny emisji

( 2015 ) Czas: 10min.

Jack wspomina dzieciństwo i wspólne zabawy na plaży w towarzystwie dwojga przyjaciół.

Reżyseria: Iwan Watson

17:45

Zagadkoboty - Zagadkujmy! - Seria 1, odc. 12 Godziny emisji

( UK 2016 ) Czas: 10min.

Program pełen gier i zagadek, dzięki którym dzieci rozwijają uwagę, spostrzegawczość oraz umiejętności poznawcze. Każdy może wziąć udział w zabawie! 12/15

Obsada: Lauren Alexandra , Les Bubb , Callum Donnelly , Richard Franklin , Robin Hatcher , Haruka Kuroda , Natalie Casey

17:55

Andy i zwierzęta świata - Seria 1, odc. 13 Godziny emisji

Program dla dzieci ( 2012 ) Czas: 15min.

Andy, strażnik z parku safari, podróżuje po świecie ze swym kotem, odwiedzając przeróżne zwierzaki w ich naturalnych środowiskach. 13/40

Reżyseria: John Miller

Obsada: Harriet Carmichael , Alex Winters

18:10

Hau hau, Ćwirka i Panda Dave - Seria 1, odc. 13 Godziny emisji

( USA 2014 ) Czas: 10min.

Bohaterem tej wesołej, kolorowej serii jest Hatty, elegancki chomik, który wspólnie z przyjaciółmi wyrusza na pokładzie wirującego pojazdu do fantastycznych krain, aby grać, śpiewać i odkrywać. 13/52

Reżyseria: Tony Collingwood , Andrea Tran

Obsada: Forrest Harding , Ethan Drake Davis , Hannah Swain , Austin Nash Chase

18:20

Pajączek Woolly i mała Tig - Serie 1, odc. 13 Godziny emisji

Program dla dzieci ( 2012 ) Czas: 15min.

Program z udziałem aktorów. Trzyletnia Tig uczy się radzić sobie z nowymi doświadczeniami. Pomaga jej ulubiony zabawkowy pajączek, Woolly. 13/30

Reżyseria: Martin Burt

Obsada: Betsy McCredie , Jenny Ryan , Jamie Oram

18:35

Zagadkoboty - Seria 1, odc. 26 Godziny emisji

( 2016 ) Czas: 15min.

Program adresowany do przedszkolaków: sympatyczni bohaterowie prezentują zagadki i gry na spostrzegawczość pozwalające rozwijać uwagę i umiejętności poznawcze. 26/26

18:50

Tosia i Tymek - Seria 1, odc. 20 Godziny emisji

Program dla dzieci ( 2014 ) Czas: 15min.

Pięcioletnie bliźnięta, Tosia i Tymek, przeżywają typowe blaski i cienie codziennego życia rodzinnego — a my śledzimy ich przygody. 20/60

Reżyseria: Fiona Robertson

Obsada: Jocelyn Macnab , Joshua Lester , Anna Acton

19:05

Sara i Kaczorek - Seria 3, odc. 9 Godziny emisji

Program dla dzieci ( UK 2016 ) Czas: 10min.

Przedstawiamy animowany serial o przygodach Sary i Kaczorka - pary przyjaciół, którzy razem poznają świat. 9/20

Reżyseria: Tim O'Sullivan

Obsada: Roger Allam , Tasha Lawrence

19:15

Świnka Wibbly - seria 1, odc. 51 Godziny emisji

Program dla dzieci ( 2009 ) Czas: 15min.

Animacja dla przedszkolaków, powstała w oparciu o znane książeczki dla dzieci. Poznajemy Świnkę Wibbly i jej przyjaciół.

Reżyseria: Jay Lin

Obsada: Liam Tully

19:30

Teletubisie - seria 6, odc. 7 Godziny emisji

Program dla dzieci ( UK 1998 ) Czas: 30min.

Teletubisie przerywają zabawę, by przyjrzeć się jak Ned sadzi z tatą śliczne pelargonie. W Krainie Teletubisiów pojawia się 9 kwiatków i konewka. 7/26

Reżyseria: Andrew Davenport , Anne Wood

20:00

Dobranocny ogród - seria 5, odc. 13 Godziny emisji

Program dla dzieci ( UK 2007 ) Czas: 30min.

Zapraszamy do magicznego Dobranocnego Ogrodu, w którym żyją i bawią się Igipigiel, Upsy Daisy i Makka Pakka. 93/20

Reżyseria: Dirk Campbell

Obsada: Nick Chee Ping Kellington , Rebecca Hyland , Cameron O'Donovan , Andy Wareham , Holly Denoon , Isaac Blake , Elisa Laghi , Justyn Towler

20:30

Listonosz Pat - Przesyłki Specjalne - seria 1, odc. 16 Godziny emisji

Program dla dzieci ( UK ) Czas: 15min.

Pat i jego wierna kotka pracują teraz doręczając Przesyłki Specjalne - zdarza im się przewozić najprzeróżniejsze rzeczy w najdziwniejsze miejsca!

20:45

Brzękusie - Seria 1, odc. 26 Godziny emisji

Program dla dzieci ( UK 2015 ) Czas: 20min.

Clangers to różowe, ciekawskie, podobne do myszek stworzonka. Mieszkają na dalekiej, pokrytej kraterami planecie, na której przeżywają różne przygody. 26/52

Reżyseria: Mole Hill , Chris Tichborne

Obsada: Michael Palin

21:05

Nina i Neuronki - Serie 5, odc. 25 Godziny emisji

Program dla dzieci ( UK 2010 ) Czas: 15min.

Z pomocą młodych badaczy oraz zabawnych i ruchliwych naukowców, Nina odkrywa niesamowite rzeczy dotyczące otaczającego nas świata. 25/25

Reżyseria: Michael Prince

Obsada: Katrina Bryan , Kelly Harrison , Lewis Macleod

21:20

Planeta małych ludzi - Seria 1, odc. 1 Godziny emisji

Program dla dzieci ( 2011 ) Czas: 5min.

Opowieści o życiu dzieci z całego świata. Maluchy mówią o sprawach, bliskich każdemu przedszkolakowi. 1/16

21:25

Katie Morag - Seria 1, odc. 4 Godziny emisji

Program dla dzieci ( UK 2013 ) Czas: 15min.

Katie Morag to rudowłosa, mała, ale przebojowa dziewczynka mieszkająca wraz z rodziną na pięknej, szkockiej wyspie - Isle of Struay. 4/26

Reżyseria: Don Coutts

Obsada: Cherry Campbell , Gail Watson , Ann Louise Ross

21:40

Łapkozaury - Seria 1, odc. 30 Godziny emisji

Program dla dzieci ( Canada,UK 2014 ) Czas: 20min.

Trzy małe dinozaury przeżywają magiczne przygody, podróżując po swoim niezwykłym świecie. 30/26

Reżyseria: Harold Harris

Obsada: Amanda Abbington , Bob Golding , Keith Wickham

22:00

Tosia i Tymek - Seria 1, odc. 27 Godziny emisji

Program dla dzieci ( 2014 ) Czas: 15min.

Pięcioletnie bliźnięta, Tosia i Tymek, przeżywają typowe blaski i cienie codziennego życia rodzinnego — a my śledzimy ich przygody. 27/60

Reżyseria: Fiona Robertson

Obsada: Jocelyn Macnab , Joshua Lester , Anna Acton

22:15

Teletubisie - Seria 1, odc. 28 Godziny emisji

( 2016 ) Czas: 10min.

Teletubisie wracają — tym razem wyposażone między innymi w dotykowe ekrany i różne nowe urządzenia. Mieszkają w kolorowej Krainie Teletubisiów i mają własny, ekologiczny wiatrak! 28/30

Reżyseria: Jack Jameson

Obsada: Tinky Winky , Dipsy , Laa-Laa , Po

22:25

Ogródek Pana Warzywko - Seria 2, odc. 17 Godziny emisji

Program dla dzieci ( UK 2012 ) Czas: 30min.

Serial, w którym aktorzy pojawiają się wraz z kukiełkami. Dzieci uczą się o życiu poprzez naukę dbania o rośliny. 17/26

Reżyseria: Simon Hall

Obsada: Ben Faulks

22:55

Pajączek Woolly i mała Tig - Seria 2, odc. 9 Godziny emisji

Program dla dzieci ( 2013 ) Czas: 5min.

Program z udziałem aktorów. Trzyletnia Tig uczy się radzić sobie z nowymi doświadczeniami. Pomaga jej ulubiony zabawkowy pajączek, Woolly. 9/25

Reżyseria: Martin Burt

Obsada: Betsy McCredie , Jenny Ryan , Jamie Oram , Maisie McCredie

23:00

Odlotowcy - Go Jetters! - Seria 1, odc. 40 Godziny emisji

( 2015 ) Czas: 15min.

Animowana seria o przygodach niezwykłych bohaterów odkrywających ciekawe miejsca na całym świecie. 40/26

Reżyseria: Alex Sherwood , Ben Harper

Obsada: John Hasler , Tommie Earl Jenkins , Akie Kotabe , Pilar Orti , Syrus Lowe , Naomi MacDonald , Marc Silk

23:15

Pirackie potyczki - Seria 3, odc. 14 Godziny emisji

( 2015 ) Czas: 25min.

Pełen gier teleturniej dla dzieci, rozgrywający się na wraku pirackiego statku o nazwie Scarlet Squid, na którym mieszka troje strasznych piratów. 14/26

Obsada: Richard David-Caine , Joseph Elliot , Ella Kenion

23:40

Brzękusie - Seria 1, odc. 22 Godziny emisji

Program dla dzieci ( UK 2015 ) Czas: 15min.

Clangers to różowe, ciekawskie, podobne do myszek stworzonka. Mieszkają na dalekiej, pokrytej kraterami planecie, na której przeżywają różne przygody. 22/52

Reżyseria: Mole Hill , Chris Tichborne

Obsada: Michael Palin

23:55

Nadjeżdża Pan Robótka - Serie 2, odc. 16 Godziny emisji

Program dla dzieci ( UK 2011 ) Czas: 20min.

Pan Robótka rusza w trasę, by znaleźć dzieci, które lubią bawić się w tworzenie różnych rzeczy. 16/26

Reżyseria: Peter Eyre

Obsada: Phil Gallagher

00:15

Pirackie potyczki - Seria 1, odc. 24 Godziny emisji

( 2013 ) Czas: 25min.

Pełen gier teleturniej dla dzieci, rozgrywający się na wraku pirackiego statku o nazwie Scarlet Squid, na którym mieszka troje strasznych piratów. 24/26

Obsada: Gemma Hunt , Joseph Elliott , Richard David-Caine , Ella Kenion , Jennie Dale , Conor McNamara

00:40

Jupisie - Seria 1, odc. 23 Godziny emisji

Czas: 5min.

Jupisie to trzy kolorowe i zabawne stworzenia, które wyrażają swoje myśli oraz nastroje poprzez przybieranie różnych postaci i kształtów. 23/25

00:45

Świnka Wibbly - seria 1, odc. 46 Godziny emisji

Program dla dzieci ( 2009 ) Czas: 15min.

Animacja dla przedszkolaków, powstała w oparciu o znane książeczki dla dzieci. Poznajemy Świnkę Wibbly i jej przyjaciół.

Reżyseria: Jay Lin

Obsada: Liam Tully

01:00

Nina i Neuronki - Serie 5, odc. 23 Godziny emisji

Program dla dzieci ( UK 2010 ) Czas: 20min.

Z pomocą młodych badaczy oraz zabawnych i ruchliwych naukowców, Nina odkrywa niesamowite rzeczy dotyczące otaczającego nas świata. 23/25

Reżyseria: Michael Prince

Obsada: Katrina Bryan , Kelly Harrison , Lewis Macleod

01:20

Nasze zwierzaki - Seria 1, odc. 18 Godziny emisji

Program dla dzieci ( 2014 ) Czas: 15min.

Nowy program uczy odpowiedzialności za czworonożnych przyjaciół i pomaga uświadomić dzieciom, ile radości mogą wnieść w ich życie domowe zwierzaki. 18/25

Reżyseria: Andrew Agnew

Obsada: Ferne Corrigan , Rory Crawford

01:35

Kucharz duży, kucharz mały - seria 3, odc. 20 Godziny emisji

Program dla dzieci ( UK 2005 ) Czas: 25min.

Usiądź wygodnie w kawiarni Kucharza Dużego i Małego i posłuchaj wesołych piosenek, poznaj niezwykłych gości i spróbuj pysznych dań. 20/44

Obsada: Steve Marsh , Dan Wright

02:00

Kieszonkowy dziadek - seria 2, odc. 7 Godziny emisji

Program dla dzieci ( UK 2010 ) Czas: 15min.

Magiczna czapka pozwala Dziadkowi zmniejszać się tak, że może on się schować w kieszeni wnuczka. Razem mają wiele przygód. 7/26

Obsada: James Bolam , Jay Ruckley

02:15

Teletubisie - Seria 1, odc. 22 Godziny emisji

( 2016 ) Czas: 15min.

Teletubisie wracają — tym razem wyposażone między innymi w dotykowe ekrany i różne nowe urządzenia. Mieszkają w kolorowej Krainie Teletubisiów i mają własny, ekologiczny wiatrak! 22/30

Reżyseria: Jack Jameson

Obsada: Tinky Winky , Dipsy , Laa-Laa , Po

02:30

Ogródek Pana Warzywko - Seria 2, odc. 17 Godziny emisji

Program dla dzieci ( UK 2012 ) Czas: 25min.

Serial, w którym aktorzy pojawiają się wraz z kukiełkami. Dzieci uczą się o życiu poprzez naukę dbania o rośliny. 17/26

Reżyseria: Simon Hall

Obsada: Ben Faulks

02:55

Odlotowcy - Go Jetters! - Seria 1, odc. 34 Godziny emisji

( 2015 ) Czas: 10min.

Animowana seria o przygodach niezwykłych bohaterów odkrywających ciekawe miejsca na całym świecie. 34/26

Reżyseria: Alex Sherwood , Ben Harper

Obsada: John Hasler , Tommie Earl Jenkins , Akie Kotabe , Pilar Orti , Syrus Lowe , Naomi MacDonald , Marc Silk

03:05

Sara i Kaczorek - Seria 3, odc. 11 Godziny emisji

Program dla dzieci ( UK 2016 ) Czas: 10min.

Przedstawiamy animowany serial o przygodach Sary i Kaczorka - pary przyjaciół, którzy razem poznają świat. 11/20

Reżyseria: Tim O'Sullivan

Obsada: Roger Allam , Tasha Lawrence

03:15

Pokaż mi, pokaż - Serie 3, odc. 8 Godziny emisji

Program dla dzieci ( UK 2012 ) Czas: 25min.

Krzyś i Pui sprawiają, że różne przedmioty i pomysły nabierają życia w ich magicznym pokoju zabaw. 8/26

Reżyseria: Iwan Watson

Obsada: Pui Fan Lee , Chris Jarvis

03:40

Brzękusie - Seria 1, odc. 22 Godziny emisji

Program dla dzieci ( UK 2015 ) Czas: 10min.

Clangers to różowe, ciekawskie, podobne do myszek stworzonka. Mieszkają na dalekiej, pokrytej kraterami planecie, na której przeżywają różne przygody. 22/52

Reżyseria: Mole Hill , Chris Tichborne

Obsada: Michael Palin

03:50

Nadjeżdża Pan Robótka - Serie 2, odc. 10 Godziny emisji

Program dla dzieci ( UK 2011 ) Czas: 20min.

Pan Robótka rusza w trasę, by znaleźć dzieci, które lubią bawić się w tworzenie różnych rzeczy. 10/26

Reżyseria: Peter Eyre

Obsada: Phil Gallagher

04:10

Pirackie potyczki - Seria 1, odc. 18 Godziny emisji

( 2013 ) Czas: 25min.

Pełen gier teleturniej dla dzieci, rozgrywający się na wraku pirackiego statku o nazwie Scarlet Squid, na którym mieszka troje strasznych piratów. 18/26

Obsada: Gemma Hunt , Joseph Elliott , Richard David-Caine , Ella Kenion , Jennie Dale , Conor McNamara

04:35

Świnka Wibbly - seria 1, odc. 46 Godziny emisji

Program dla dzieci ( 2009 ) Czas: 10min.

Animacja dla przedszkolaków, powstała w oparciu o znane książeczki dla dzieci. Poznajemy Świnkę Wibbly i jej przyjaciół.

Reżyseria: Jay Lin

Obsada: Liam Tully

04:45

Nina i Neuronki - Serie 5, odc. 23 Godziny emisji

Program dla dzieci ( UK 2010 ) Czas: 15min.

Z pomocą młodych badaczy oraz zabawnych i ruchliwych naukowców, Nina odkrywa niesamowite rzeczy dotyczące otaczającego nas świata. 23/25

Reżyseria: Michael Prince

Obsada: Katrina Bryan , Kelly Harrison , Lewis Macleod

05:00

Nasze zwierzaki - Seria 1, odc. 17 Godziny emisji

Program dla dzieci ( 2014 ) Czas: 15min.

Nowy program uczy odpowiedzialności za czworonożnych przyjaciół i pomaga uświadomić dzieciom, ile radości mogą wnieść w ich życie domowe zwierzaki. 17/25

Reżyseria: Andrew Agnew

Obsada: Ferne Corrigan , Rory Crawford

05:15

Kucharz duży, kucharz mały - seria 3, odc. 19 Godziny emisji

Program dla dzieci ( UK 2005 ) Czas: 20min.

Usiądź wygodnie w kawiarni Kucharza Dużego i Małego i posłuchaj wesołych piosenek, poznaj niezwykłych gości i spróbuj pysznych dań. 19/44

Obsada: Steve Marsh , Dan Wright

05:35

Łapkozaury - Seria 1, odc. 27 Godziny emisji

Program dla dzieci ( Canada,UK 2014 ) Czas: 10min.

Trzy małe dinozaury przeżywają magiczne przygody, podróżując po swoim niezwykłym świecie. 27/26

Reżyseria: Harold Harris

Obsada: Amanda Abbington , Bob Golding , Keith Wickham

05:45

Kieszonkowy dziadek - seria 2, odc. 8 Godziny emisji

Program dla dzieci ( UK 2010 ) Czas: 15min.

Magiczna czapka pozwala Dziadkowi zmniejszać się tak, że może on się schować w kieszeni wnuczka. Razem mają wiele przygód. 8/26

Obsada: James Bolam , Jay Ruckley

Grupy kanałów stacji

O programie TV stacji

Na stronie stacji telewizyjnej BBC CBeebies umieszczony jest program telewizyjny dla wybranego dnia. Domyślnie prezentowany jest program dla bieżącego dnia, za pomocą kalendarza i linkow z datą można wybrać dowolny inny dzień, dla którego dostępne są informacje o emisjach.

Wyświetlana strona zawiera program TV BBC CBeebies. Poza ramówką na stronach znajdują się informacje na temat emitowanych programów, filmów i seriali oraz osób, które są związane ze stacją.

Dodatkowo na stronie programu telewizyjnego dla kanału BBC CBeebies można znaleźć informacje na temat programów i transmisji emitowanych na żywo oraz najbliższych premier. Program TV BBC CBeebies umożliwia również przełączenie na widok tygodniowy zawierający tabelę z programem dla siedmiu dni.

Przewodnik telewizyjny po ramówce stacji BBC CBeebies. Sprawdź w programie co możesz obejrzeć dziś i w kolejnych dniach.

© 2016 - PROGRAM TV - przewodnik telewizyjny naziemna.info