Logo BBC CBeebies Program TV BBC CBeebies - ramówka, emisje

2017-10-13 Pokaź dziś

06:00

Teletubisie - Seria 1, odc. 45 Godziny emisji

( 2016 ) Czas: 10min.

Teletubisie wracają — tym razem wyposażone między innymi w dotykowe ekrany i różne nowe urządzenia. Mieszkają w kolorowej Krainie Teletubisiów i mają własny, ekologiczny wiatrak! 45/30

Reżyseria: Jack Jameson

06:10

Kręciołki - Seria 1, odc. 41 Godziny emisji

( 2014 ) Czas: 15min.

Bohaterami tego programu dla przedszkolaków są dociekliwe Twirlywoos. Cztery kolorowe, podobne do ptaków stwory przybyły do nas z daleka i poznają nowy, fascynujący świat. 41/35

06:25

Pokaż mi, pokaż - Seria 5, odc. 6 Godziny emisji

Program dla dzieci ( UK 2013 ) Czas: 25min.

Krzyś i Pui sprawiają, że różne przedmioty i pomysły nabierają życia w ich magicznym pokoju zabaw. 6/26

Reżyseria: Iwan Watson

Obsada: Pui Fan Lee , Chris Jarvis

06:50

Sara i Kaczorek - Seria 1, odc. 29 Godziny emisji

Program dla dzieci ( UK 2013 ) Czas: 10min.

Przedstawiamy animowany serial o przygodach Sary i Kaczorka - pary przyjaciół, którzy razem poznają świat. 29/40

Reżyseria: Tim OSullivan

Obsada: Roger Allam , Lesley Nicol

07:00

Kotek Gapcio - Seria 1, odc. 16 Godziny emisji

( 2015 ) Czas: 10min.

Mały, ciekawski kotek poznaje świat. Z powodu swojej niezdarności i dociekliwości uczy się wielu ciekawych rzeczy.

Reżyseria: Tom Edgar

Obsada: Liza Tarbuck , Morwenna Banks , Rasmus Hardiker , Marc Wootton

07:10

Łapkozaury - Seria 1, odc. 40 Godziny emisji

Program dla dzieci ( Canada,UK 2014 ) Czas: 10min.

Trzy małe dinozaury przeżywają magiczne przygody, podróżując po swoim niezwykłym świecie. 40/26

Reżyseria: Harold Harris

Obsada: Amanda Abbington , Bob Golding , Keith Wickham

07:20

Odlotowcy - Go Jetters! - Seria 1, odc. 44 Godziny emisji

( 2015 ) Czas: 15min.

Animowana seria o przygodach niezwykłych bohaterów odkrywających ciekawe miejsca na całym świecie. 44/26

Reżyseria: Alex Sherwood , Ben Harper

Obsada: John Hasler , Tommie Earl Jenkins , Akie Kotabe , Pilar Orti , Syrus Lowe , Naomi MacDonald , Marc Silk

07:35

Nasze zwierzaki - Seria 2, odc. 8 Godziny emisji

Program dla dzieci ( 2015 ) Czas: 20min.

Program uczy odpowiedzialności za czworonożnych przyjaciół i pomaga uświadomić dzieciom, ile radości mogą wnieść w ich życie domowe zwierzaki. 8/22

07:55

Kucharz duży, kucharz mały - seria 3, odc. 43 Godziny emisji

Program dla dzieci ( UK 2005 ) Czas: 20min.

Usiądź wygodnie w kawiarni Kucharza Dużego i Małego i posłuchaj wesołych piosenek, poznaj niezwykłych gości i spróbuj pysznych dań. 43/44

08:15

Kucharz duży, kucharz mały - seria 3, odc. 44 Godziny emisji

Program dla dzieci ( UK 2005 ) Czas: 25min.

Usiądź wygodnie w kawiarni Kucharza Dużego i Małego i posłuchaj wesołych piosenek, poznaj niezwykłych gości i spróbuj pysznych dań. 44/44

08:40

Zagadkoboty - Seria 1, odc. 18 Godziny emisji

( 2016 ) Czas: 15min.

Program adresowany do przedszkolaków: sympatyczni bohaterowie prezentują zagadki i gry na spostrzegawczość pozwalające rozwijać uwagę i umiejętności poznawcze. 18/26

08:55

Hau hau, Ćwirka i Panda Dave - Seria 1, odc. 47 Godziny emisji

( USA 2014 ) Czas: 20min.

Bohaterem tej wesołej, kolorowej serii jest Hatty, elegancki chomik, który wspólnie z przyjaciółmi wyrusza na pokładzie wirującego pojazdu do fantastycznych krain, aby grać, śpiewać i odkrywać. 47/52

Reżyseria: Tony Collingwood , Andrea Tran

Obsada: Forrest Harding , Ethan Drake Davis , Hannah Swain , Austin Nash Chase

09:15

Ogródek Pana Warzywko - Seria 2, odc. 4 Godziny emisji

Program dla dzieci ( UK 2012 ) Czas: 25min.

Serial, w którym aktorzy pojawiają się wraz z kukiełkami. Dzieci uczą się o życiu poprzez naukę dbania o rośliny. 4/26

Reżyseria: Simon Hall

Obsada: Ben Faulks

09:40

Listonosz Pat - Przesyłki Specjalne - seria 1, odc. 22 Godziny emisji

Program dla dzieci ( UK ) Czas: 15min.

Pat i jego wierna kotka pracują teraz doręczając Przesyłki Specjalne - zdarza im się przewozić najprzeróżniejsze rzeczy w najdziwniejsze miejsca!

09:55

Andy i zwierzątka - Seria 1, odc. 14 Godziny emisji

( UK 2016 ) Czas: 15min.

Andy obserwuje ptaki podczas lekcji latania. W Antarktyce małe sowy skaczą ze szczytów najwyższych drzew, a pisklęcia albatrosa mają najszersze skrzydła ze wszystkich ptaków. 14/20

Reżyseria: Anuschka Schofield

Obsada: Andy Day

10:10

Teletubisie - Seria 1, odc. 40 Godziny emisji

( 2016 ) Czas: 10min.

Teletubisie wracają — tym razem wyposażone między innymi w dotykowe ekrany i różne nowe urządzenia. Mieszkają w kolorowej Krainie Teletubisiów i mają własny, ekologiczny wiatrak! 40/30

Reżyseria: Jack Jameson

10:20

Kręciołki - Seria 1, odc. 39 Godziny emisji

( 2014 ) Czas: 15min.

Bohaterami tego programu dla przedszkolaków są dociekliwe Twirlywoos. Cztery kolorowe, podobne do ptaków stwory przybyły do nas z daleka i poznają nowy, fascynujący świat. 39/35

10:35

Nasze zwierzaki - Seria 2, odc. 5 Godziny emisji

Program dla dzieci ( 2015 ) Czas: 15min.

Program uczy odpowiedzialności za czworonożnych przyjaciół i pomaga uświadomić dzieciom, ile radości mogą wnieść w ich życie domowe zwierzaki. 5/22

10:50

Artystyczne przyjęcie u Pana Robótki - Seria 1, odc. 4 Godziny emisji

( 2016 ) Czas: 20min.

Pan Robótka, Skrawek i ich mali pomocnicy wykonują pomysłowe prace plastyczne, do których zachęcają młodych widzów. Poznają też dzieła znanych artystów. 4/26

11:10

Andy i prehistoryczne przygody - Seria 1, odc. 15 Godziny emisji

( 2016 ) Czas: 20min.

Andy przeżywa szereg fantastycznych przygód — wyrusza w przeszłość, aby odnaleźć prehistoryczne obiekty, które mają być prezentowane na specjalnej wystawie w muzeum. 15/25

Reżyseria: John Miller

Obsada: Andy Day , Puja Panchkoty , Les Bubb , Elaine Claxton

11:30

Pirackie potyczki - Seria 3, odc. 18 Godziny emisji

( 2015 ) Czas: 30min.

Pełen gier teleturniej dla dzieci, rozgrywający się na wraku pirackiego statku o nazwie Scarlet Squid, na którym mieszka troje strasznych piratów. 18/26

Obsada: Richard David-Caine , Joseph Elliot , Ella Kenion

12:00

Kucharz duży, kucharz mały - seria 3, odc. 13 Godziny emisji

Program dla dzieci ( UK 2005 ) Czas: 20min.

Usiądź wygodnie w kawiarni Kucharza Dużego i Małego i posłuchaj wesołych piosenek, poznaj niezwykłych gości i spróbuj pysznych dań. 13/44

12:20

Zagadkoboty - Zagadkujmy! - Seria 1, odc. 11 Godziny emisji

( UK 2016 ) Czas: 5min.

Program pełen gier i zagadek, dzięki którym dzieci rozwijają uwagę, spostrzegawczość oraz umiejętności poznawcze. Każdy może wziąć udział w zabawie! 11/15

Obsada: Lauren Alexandra , Les Bubb , Callum Donnelly , Richard Franklin , Robin Hatcher , Haruka Kuroda , Natalie Casey

12:25

Odlotowcy - Go Jetters! - Seria 1, odc. 35 Godziny emisji

( 2015 ) Czas: 20min.

Animowana seria o przygodach niezwykłych bohaterów odkrywających ciekawe miejsca na całym świecie. 35/26

Reżyseria: Alex Sherwood , Ben Harper

Obsada: John Hasler , Tommie Earl Jenkins , Akie Kotabe , Pilar Orti , Syrus Lowe , Naomi MacDonald , Marc Silk

12:45

Sara i Kaczorek - Seria 3, odc. 14 Godziny emisji

Program dla dzieci ( UK 2016 ) Czas: 10min.

Przedstawiamy animowany serial o przygodach Sary i Kaczorka - pary przyjaciół, którzy razem poznają świat. 14/20

Reżyseria: Tim OSullivan

Obsada: Roger Allam , Tasha Lawrence

12:55

Sara i Kaczorek - Seria 3, odc. 15 Godziny emisji

Program dla dzieci ( UK 2016 ) Czas: 15min.

Przedstawiamy animowany serial o przygodach Sary i Kaczorka - pary przyjaciół, którzy razem poznają świat. 15/20

Reżyseria: Tim OSullivan

Obsada: Roger Allam , Tasha Lawrence

13:10

Katie Morag - Seria 2, odc. 11 Godziny emisji

Program dla dzieci ( UK 2014 ) Czas: 15min.

Katie Morag to rudowłosa, mała, ale przebojowa dziewczynka mieszkająca wraz z rodziną na pięknej, szkockiej wyspie - Isle of Struay. 11/13

Reżyseria: Don Coutts

Obsada: Cherry Campbell , Gail Watson , Ann Louise Ross

13:25

Zagadkoboty - Seria 1, odc. 5 Godziny emisji

( 2016 ) Czas: 15min.

Program adresowany do przedszkolaków: sympatyczni bohaterowie prezentują zagadki i gry na spostrzegawczość pozwalające rozwijać uwagę i umiejętności poznawcze. 5/26

Reżyseria: Nigel Bradley

Obsada: Lauren Alexander , Cat Bellamy , Les Bubb , Ben Faulks , Haruka Kuroda

13:40

Hau hau, Ćwirka i Panda Dave - Seria 1, odc. 51 Godziny emisji

( USA 2014 ) Czas: 15min.

Bohaterem tej wesołej, kolorowej serii jest Hatty, elegancki chomik, który wspólnie z przyjaciółmi wyrusza na pokładzie wirującego pojazdu do fantastycznych krain, aby grać, śpiewać i odkrywać. 51/52

Reżyseria: Tony Collingwood , Andrea Tran

Obsada: Forrest Harding , Ethan Drake Davis , Hannah Swain , Austin Nash Chase

13:55

Hau hau, Ćwirka i Panda Dave - Seria 1, odc. 52 Godziny emisji

( USA 2014 ) Czas: 10min.

Bohaterem tej wesołej, kolorowej serii jest Hatty, elegancki chomik, który wspólnie z przyjaciółmi wyrusza na pokładzie wirującego pojazdu do fantastycznych krain, aby grać, śpiewać i odkrywać. 52/52

Reżyseria: Tony Collingwood , Andrea Tran

Obsada: Forrest Harding , Ethan Drake Davis , Hannah Swain , Austin Nash Chase

14:05

Andy i zwierzątka - Seria 1, odc. 15 Godziny emisji

( UK 2016 ) Czas: 15min.

Andy wie, że młode zwierzęta uwielbiają ruch. W Arktyce obserwuje pisklęcia nurzyka wyskakujące z gniazd na urwiskach klifów oraz pawiany niedźwiedzie chodzące na dwóch łapach. 15/20

Reżyseria: Anuschka Schofield

Obsada: Andy Day

14:20

Kręciołki - Seria 1, odc. 15 Godziny emisji

( 2014 ) Czas: 15min.

Bohaterami tego programu dla przedszkolaków są dociekliwe Twirlywoos. Cztery kolorowe, podobne do ptaków stwory przybyły do nas z daleka i poznają nowy, fascynujący świat. 15/35

14:35

Nelly i Nora - Seria 1, odc. 4 Godziny emisji

Program dla dzieci ( 2014 ) Czas: 5min.

Bohaterkami tej uroczej serii dla dzieci są dwie siostry, Nelly i Nora, spędzające wakacje na kempingu nad morzem. 4/52

Reżyseria: Jamie Teehan

Obsada: Clodagh Kane , Aoibhinn McAuley , Ardal OHanlon , Linda Teehan

14:40

Jupisie - Seria 1, odc. 16 Godziny emisji

Czas: 10min.

Jupisie to trzy kolorowe i zabawne stworzenia, które wyrażają swoje myśli oraz nastroje poprzez przybieranie różnych postaci i kształtów. 16/25

14:50

Kotek Gapcio - Seria 1, odc. 50 Godziny emisji

( 2015 ) Czas: 5min.

Mały, ciekawski kotek poznaje świat. Z powodu swojej niezdarności i dociekliwości uczy się wielu ciekawych rzeczy.

Reżyseria: Tom Edgar

Obsada: Liza Tarbuck , Morwenna Banks , Rasmus Hardiker , Marc Wootton

14:55

Sara i Kaczorek - Seria 1, odc. 30 Godziny emisji

Program dla dzieci ( UK 2013 ) Czas: 10min.

Przedstawiamy animowany serial o przygodach Sary i Kaczorka - pary przyjaciół, którzy razem poznają świat. 30/40

Reżyseria: Tim OSullivan

Obsada: Roger Allam , Lesley Nicol

15:05

Odlotowcy - Go Jetters! - Seria 1, odc. 35 Godziny emisji

( 2015 ) Czas: 10min.

Animowana seria o przygodach niezwykłych bohaterów odkrywających ciekawe miejsca na całym świecie. 35/26

Reżyseria: Alex Sherwood , Ben Harper

Obsada: John Hasler , Tommie Earl Jenkins , Akie Kotabe , Pilar Orti , Syrus Lowe , Naomi MacDonald , Marc Silk

15:15

Zagadkoboty - Zagadkujmy! - Seria 1, odc. 10 Godziny emisji

( UK 2016 ) Czas: 5min.

Program pełen gier i zagadek, dzięki którym dzieci rozwijają uwagę, spostrzegawczość oraz umiejętności poznawcze. Każdy może wziąć udział w zabawie! 10/15

Obsada: Lauren Alexandra , Les Bubb , Callum Donnelly , Richard Franklin , Robin Hatcher , Haruka Kuroda , Natalie Casey

15:20

Hej, Duggee! - Seria 1, odc. 36 Godziny emisji

Program dla dzieci ( 2015 ) Czas: 10min.

Duggee to wielki, brązowy pies, który prowadzi Klub Wiewiórek — miejsce, gdzie dzieci przeżywają przygody i zdobywają odznaki za osiągnięcia. 36/52

Reżyseria: Grant Orchard

Obsada: Sander Jones , Jasmine Bartholomew , Duke Davis , Poppie Boyes , Leo Temper , Alfie Sanderson

15:30

Hotel Furchester - Seria 3, odc. 10 Godziny emisji

Program dla dzieci ( 2016 ) Czas: 10min.

Opowiastki o rodzinie stworów, które kierują hotelem... prawie światowej klasy. Wśród bohaterów: Elmo i Ciasteczkowy Potwór z Ulicy Sezamkowej.

15:40

Pan Robótka - seria 1, odc. 5 Godziny emisji

Program dla dzieci ( UK 2007 ) Czas: 25min.

Program pełen plastycznych zadań dla przedszkolaków, dzięki którym dzieci mogą się bawić i rozwijać wyobraźnię. 5/20

Reżyseria: Helen Scott

Obsada: Phil Gallagher

16:05

Andy i zwierzęta świata - Seria 1, odc. 39 Godziny emisji

Program dla dzieci ( 2012 ) Czas: 15min.

Andy, strażnik z parku safari, podróżuje po świecie ze swym kotem, odwiedzając przeróżne zwierzaki w ich naturalnych środowiskach. 39/40

Reżyseria: John Miller

Obsada: Harriet Carmichael , Alex Winters

16:20

Zagadkoboty - Zagadkujmy! - Seria 1, odc. 8 Godziny emisji

( UK 2016 ) Czas: 5min.

Program pełen gier i zagadek, dzięki którym dzieci rozwijają uwagę, spostrzegawczość oraz umiejętności poznawcze. Każdy może wziąć udział w zabawie! 8/15

Obsada: Lauren Alexandra , Les Bubb , Callum Donnelly , Richard Franklin , Robin Hatcher , Haruka Kuroda , Natalie Casey

16:25

Andy i zwierzęta świata - Seria 1, odc. 40 Godziny emisji

Program dla dzieci ( 2012 ) Czas: 20min.

Andy, strażnik z parku safari, podróżuje po świecie ze swym kotem, odwiedzając przeróżne zwierzaki w ich naturalnych środowiskach. 40/40

Reżyseria: John Miller

Obsada: Harriet Carmichael , Alex Winters

16:45

Listonosz Pat - Przesyłki Specjalne - Seria 2, odc. 2 Godziny emisji

Program dla dzieci ( UK ) Czas: 20min.

Pat i jego wierna kotka pracują teraz doręczając Przesyłki Specjalne - zdarza im się przewozić najprzeróżniejsze rzeczy w najdziwniejsze miejsca! 2/26

17:05

Pirackie potyczki - Seria 2, odc. 12 Godziny emisji

( 2014 ) Czas: 30min.

Pełen gier teleturniej dla dzieci, rozgrywający się na wraku pirackiego statku o nazwie Scarlet Squid, na którym mieszka troje strasznych piratów. 12/26

Obsada: Gemma Hunt , Joseph Elliott , Richard David-Caine , Ella Kenion , Jennie Dale , Conor McNamara

17:35

Łódka starego Jacka: Opowieści z wodnego oczka - Seria 2, odc. 8 Godziny emisji

( 2015 ) Czas: 10min.

Jack wspomina dzieciństwo i wspólne zabawy na plaży w towarzystwie dwojga przyjaciół.

17:45

Zagadkoboty - Zagadkujmy! - Seria 1, odc. 7 Godziny emisji

( UK 2016 ) Czas: 10min.

Program pełen gier i zagadek, dzięki którym dzieci rozwijają uwagę, spostrzegawczość oraz umiejętności poznawcze. Każdy może wziąć udział w zabawie! 7/15

Obsada: Lauren Alexandra , Les Bubb , Callum Donnelly , Richard Franklin , Robin Hatcher , Haruka Kuroda , Natalie Casey

17:55

Andy i prehistoryczne przygody - Seria 1, odc. 8 Godziny emisji

( 2016 ) Czas: 15min.

Andy przeżywa szereg fantastycznych przygód — wyrusza w przeszłość, aby odnaleźć prehistoryczne obiekty, które mają być prezentowane na specjalnej wystawie w muzeum. 8/25

Reżyseria: John Miller

Obsada: Andy Day , Puja Panchkoty , Les Bubb , Elaine Claxton

18:10

Hau hau, Ćwirka i Panda Dave - Seria 2, odc. 5 Godziny emisji

( USA 2014 ) Czas: 10min.

Bohaterem tej wesołej, kolorowej serii jest Hatty, elegancki chomik, który wspólnie z przyjaciółmi wyrusza na pokładzie wirującego pojazdu do fantastycznych krain, aby grać, śpiewać i odkrywać.

Reżyseria: Tony Collingwood , Andrea Tran

18:20

Pajączek Woolly i mała Tig - Serie 1, odc. 13 Godziny emisji

Program dla dzieci ( 2012 ) Czas: 15min.

Program z udziałem aktorów. Trzyletnia Tig uczy się radzić sobie z nowymi doświadczeniami. Pomaga jej ulubiony zabawkowy pajączek, Woolly. 13/30

Reżyseria: Martin Burt

Obsada: Betsy McCredie , Jenny Ryan , Jamie Oram

18:35

Zagadkoboty - Seria 1, odc. 3 Godziny emisji

( 2016 ) Czas: 15min.

Program adresowany do przedszkolaków: sympatyczni bohaterowie prezentują zagadki i gry na spostrzegawczość pozwalające rozwijać uwagę i umiejętności poznawcze. 3/26

Reżyseria: Nigel Bradley

Obsada: Lauren Alexander , Cat Bellamy , Les Bubb , Ben Faulks , Haruka Kuroda

18:50

Tosia i Tymek - Seria 1, odc. 15 Godziny emisji

Program dla dzieci ( 2014 ) Czas: 15min.

Pięcioletnie bliźnięta, Tosia i Tymek, przeżywają typowe blaski i cienie codziennego życia rodzinnego — a my śledzimy ich przygody. 15/60

Reżyseria: Fiona Robertson

Obsada: Jocelyn Macnab , Joshua Lester , Anna Acton

19:05

Sara i Kaczorek - Seria 1, odc. 33 Godziny emisji

Program dla dzieci ( UK 2013 ) Czas: 10min.

Przedstawiamy animowany serial o przygodach Sary i Kaczorka - pary przyjaciół, którzy razem poznają świat. 33/40

Reżyseria: Tim OSullivan

Obsada: Roger Allam , Lesley Nicol

19:15

Charlie i Lola - seria 2, odc. 17 Godziny emisji

Program dla dzieci ( UK 2006 ) Czas: 15min.

Siedmioletni Charlie i jego mała siostra Lola radzą sobie z problemami, przed którymi staje każdy mały człowiek. 17/26

Reżyseria: Kitty Taylor

Obsada: Daniel Mayers , Clementine Cowell , Morgan Gayle , Ryan Harris

19:30

Teletubisie - Seria 1, odc. 12 Godziny emisji

( 2016 ) Czas: 15min.

Teletubisie wracają — tym razem wyposażone między innymi w dotykowe ekrany i różne nowe urządzenia. Mieszkają w kolorowej Krainie Teletubisiów i mają własny, ekologiczny wiatrak! 12/30

Reżyseria: Jack Jameson

Obsada: Tinky Winky , Dipsy , Laa-Laa , Po

19:45

Teletubisie - Seria 1, odc. 42 Godziny emisji

( 2016 ) Czas: 15min.

Teletubisie wracają — tym razem wyposażone między innymi w dotykowe ekrany i różne nowe urządzenia. Mieszkają w kolorowej Krainie Teletubisiów i mają własny, ekologiczny wiatrak! 42/30

Reżyseria: Jack Jameson

20:00

Dobranocny ogród - seria 4, odc. 8 Godziny emisji

Program dla dzieci ( UK 2007 ) Czas: 30min.

Zapraszamy do magicznego Dobranocnego Ogrodu, w którym żyją i bawią się Igipigiel, Upsy Daisy i Makka Pakka. 68/20

Reżyseria: Dirk Campbell

Obsada: Nick Chee Ping Kellington , Rebecca Hyland , Cameron ODonovan , Andy Wareham , Holly Denoon , Isaac Blake , Elisa Laghi , Justyn Towler

20:30

Listonosz Pat - Przesyłki Specjalne - Seria 2, odc. 5 Godziny emisji

Program dla dzieci ( UK ) Czas: 15min.

Pat i jego wierna kotka pracują teraz doręczając Przesyłki Specjalne - zdarza im się przewozić najprzeróżniejsze rzeczy w najdziwniejsze miejsca! 5/26

20:45

Andy i dinozaury - Seria 1, odc. 1 Godziny emisji

Program dla dzieci ( 2014 ) Czas: 20min.

Andy powraca, aby przeżyć kolejne fascynujące i zaskakujące przygody. Tym razem przenosi się w przeszłość, aby szukać dinozaurów! 1/20

Reżyseria: Mark Jones

Obsada: Andy Day

21:05

Andy i dinozaury - Seria 1, odc. 2 Godziny emisji

Program dla dzieci ( 2014 ) Czas: 15min.

Andy powraca, aby przeżyć kolejne fascynujące i zaskakujące przygody. Tym razem przenosi się w przeszłość, aby szukać dinozaurów! 2/20

Reżyseria: Mark Jones

Obsada: Andy Day

21:20

Charlie i Lola - seria 2, odc. 4 Godziny emisji

Program dla dzieci ( UK 2006 ) Czas: 15min.

Siedmioletni Charlie i jego mała siostra Lola radzą sobie z problemami, przed którymi staje każdy mały człowiek. 4/26

Reżyseria: Kitty Taylor

Obsada: Daniel Mayers , Clementine Cowell , Ryan Harris

21:35

Łódka starego Jacka: Opowieści z wodnego oczka - Seria 1, odc. 10 Godziny emisji

Czas: 15min.

Jack wspomina dzieciństwo i wspólne zabawy na plaży w towarzystwie dwojga przyjaciół. 10/15

21:50

Nelly i Nora - Seria 1, odc. 43 Godziny emisji

Program dla dzieci ( 2014 ) Czas: 10min.

Bohaterkami tej uroczej serii dla dzieci są dwie siostry, Nelly i Nora, spędzające wakacje na kempingu nad morzem. 43/52

Reżyseria: Jamie Teehan

Obsada: Clodagh Kane , Aoibhinn McAuley , Ardal OHanlon , Linda Teehan

22:00

Tosia i Tymek - Seria 1, odc. 22 Godziny emisji

Program dla dzieci ( 2014 ) Czas: 15min.

Pięcioletnie bliźnięta, Tosia i Tymek, przeżywają typowe blaski i cienie codziennego życia rodzinnego — a my śledzimy ich przygody. 22/60

Reżyseria: Fiona Robertson

Obsada: Jocelyn Macnab , Joshua Lester , Anna Acton

22:15

Teletubisie - Seria 1, odc. 13 Godziny emisji

( 2016 ) Czas: 15min.

Teletubisie wracają — tym razem wyposażone między innymi w dotykowe ekrany i różne nowe urządzenia. Mieszkają w kolorowej Krainie Teletubisiów i mają własny, ekologiczny wiatrak! 13/30

Reżyseria: Jack Jameson

Obsada: Tinky Winky , Dipsy , Laa-Laa , Po

22:30

Ogródek Pana Warzywko - Seria 1, odc. 26 Godziny emisji

Program dla dzieci ( UK 2011 ) Czas: 25min.

Serial, w którym aktorzy pojawiają się wraz z kukiełkami. Dzieci uczą się o życiu poprzez naukę dbania o rośliny. 26/26

Obsada: Ben Faulks

22:55

Pajączek Woolly i mała Tig - Seria 2, odc. 9 Godziny emisji

Program dla dzieci ( 2013 ) Czas: 5min.

Program z udziałem aktorów. Trzyletnia Tig uczy się radzić sobie z nowymi doświadczeniami. Pomaga jej ulubiony zabawkowy pajączek, Woolly. 9/25

Reżyseria: Martin Burt

Obsada: Betsy McCredie , Jenny Ryan , Jamie Oram , Maisie McCredie

23:00

Odlotowcy - Go Jetters! - Seria 1, odc. 45 Godziny emisji

( 2015 ) Czas: 15min.

Animowana seria o przygodach niezwykłych bohaterów odkrywających ciekawe miejsca na całym świecie. 45/26

Reżyseria: Alex Sherwood , Ben Harper

Obsada: John Hasler , Tommie Earl Jenkins , Akie Kotabe , Pilar Orti , Syrus Lowe , Naomi MacDonald , Marc Silk

23:15

Pirackie potyczki - Seria 1, odc. 18 Godziny emisji

( 2013 ) Czas: 30min.

Pełen gier teleturniej dla dzieci, rozgrywający się na wraku pirackiego statku o nazwie Scarlet Squid, na którym mieszka troje strasznych piratów. 18/26

Obsada: Gemma Hunt , Joseph Elliott , Richard David-Caine , Ella Kenion , Jennie Dale , Conor McNamara

23:45

Brzękusie - Seria 1, odc. 51 Godziny emisji

Program dla dzieci ( 2015 ) Czas: 10min.

Clangers to różowe, ciekawskie, podobne do myszek stworzonka. Mieszkają na dalekiej, pokrytej kraterami planecie, na której przeżywają różne przygody. 51/52

Reżyseria: Mole Hill , Chris Tichborne

Obsada: Michael Palin

23:55

Nadjeżdża Pan Robótka - Seria 2, odc. 6 Godziny emisji

Program dla dzieci ( UK 2011 ) Czas: 25min.

Pan Robótka rusza w trasę, by znaleźć dzieci, które lubią bawić się w tworzenie różnych rzeczy. 6/26

Reżyseria: Peter Eyre

Obsada: Phil Gallagher

00:20

Pirackie potyczki - Seria 4, odc. 2 Godziny emisji

( 2016 ) Czas: 25min.

Pełen gier teleturniej dla dzieci, rozgrywający się na wraku pirackiego statku o nazwie Scarlet Squid, na którym mieszka troje strasznych piratów.

Obsada: Richard David-Caine , Joseph Elliot , Ella Kenion

00:45

Charlie i Lola - seria 2, odc. 12 Godziny emisji

Program dla dzieci ( UK 2006 ) Czas: 15min.

Siedmioletni Charlie i jego mała siostra Lola radzą sobie z problemami, przed którymi staje każdy mały człowiek. 12/26

Reżyseria: Kitty Taylor

Obsada: Daniel Mayers , Clementine Cowell , Morgan Gayle , Ryan Harris , Katie Hedges

01:00

Nina i Neuronki: Odkrywcy Ziemi - Seria 8, odc. 3 Godziny emisji

Program dla dzieci ( 2013 ) Czas: 20min.

Nina i jej ciekawscy młodzi Odkrywcy badają naszą fascynującą planetę i cały Układ Słoneczny - oczywiście z pomocą wiernych Neuronków. 3/25

Reżyseria: David Aitken

Obsada: Katrina Bryan

01:20

Nasze zwierzaki - Seria 1, odc. 8 Godziny emisji

Program dla dzieci ( 2014 ) Czas: 20min.

Nowy program uczy odpowiedzialności za czworonożnych przyjaciół i pomaga uświadomić dzieciom, ile radości mogą wnieść w ich życie domowe zwierzaki. 8/25

Reżyseria: Andrew Agnew

01:40

Kucharz duży, kucharz mały - seria 3, odc. 32 Godziny emisji

Program dla dzieci ( UK 2005 ) Czas: 20min.

Usiądź wygodnie w kawiarni Kucharza Dużego i Małego i posłuchaj wesołych piosenek, poznaj niezwykłych gości i spróbuj pysznych dań. 32/44

02:00

Kieszonkowy dziadek - Seria 4, odc. 8 Godziny emisji

Program dla dzieci ( UK 2014 ) Czas: 15min.

Magiczna czapka pozwala Dziadkowi zmniejszać się tak, że może on się schować w kieszeni wnuczka. Razem mają wiele przygód. 8/52

Obsada: James Bolam , Jay Ruckley

02:15

Teletubisie - Seria 1, odc. 17 Godziny emisji

( 2016 ) Czas: 15min.

Teletubisie wracają — tym razem wyposażone między innymi w dotykowe ekrany i różne nowe urządzenia. Mieszkają w kolorowej Krainie Teletubisiów i mają własny, ekologiczny wiatrak! 17/30

Reżyseria: Jack Jameson

Obsada: Tinky Winky , Dipsy , Laa-Laa , Po

02:30

Ogródek Pana Warzywko - Seria 1, odc. 26 Godziny emisji

Program dla dzieci ( UK 2011 ) Czas: 25min.

Serial, w którym aktorzy pojawiają się wraz z kukiełkami. Dzieci uczą się o życiu poprzez naukę dbania o rośliny. 26/26

Obsada: Ben Faulks

02:55

Odlotowcy - Go Jetters! - Seria 1, odc. 39 Godziny emisji

( 2015 ) Czas: 10min.

Animowana seria o przygodach niezwykłych bohaterów odkrywających ciekawe miejsca na całym świecie. 39/26

Reżyseria: Alex Sherwood , Ben Harper

Obsada: John Hasler , Tommie Earl Jenkins , Akie Kotabe , Pilar Orti , Syrus Lowe , Naomi MacDonald , Marc Silk

03:05

Sara i Kaczorek - Seria 2, odc. 24 Godziny emisji

Program dla dzieci ( UK 2014 ) Czas: 10min.

Przedstawiamy animowany serial o przygodach Sary i Kaczorka - pary przyjaciół, którzy razem poznają świat. 24/40

Reżyseria: Tim OSullivan

Obsada: Roger Allam , Tasha Lawrence

03:15

Pokaż mi, pokaż - Seria 5, odc. 18 Godziny emisji

Program dla dzieci ( UK 2013 ) Czas: 25min.

Krzyś i Pui sprawiają, że różne przedmioty i pomysły nabierają życia w ich magicznym pokoju zabaw. 18/26

Reżyseria: Iwan Watson

Obsada: Pui Fan Lee , Chris Jarvis

03:40

Brzękusie - Seria 1, odc. 51 Godziny emisji

Program dla dzieci ( 2015 ) Czas: 10min.

Clangers to różowe, ciekawskie, podobne do myszek stworzonka. Mieszkają na dalekiej, pokrytej kraterami planecie, na której przeżywają różne przygody. 51/52

Reżyseria: Mole Hill , Chris Tichborne

Obsada: Michael Palin

03:50

Pan Robótka - seria 2, odc. 20 Godziny emisji

Program dla dzieci ( UK 2013 ) Czas: 20min.

Program pełen plastycznych zadań dla przedszkolaków, dzięki którym dzieci mogą się bawić i rozwijać wyobraźnię. 20/20

Obsada: Phil Gallagher

04:10

Pirackie potyczki - Seria 3, odc. 22 Godziny emisji

( 2015 ) Czas: 25min.

Pełen gier teleturniej dla dzieci, rozgrywający się na wraku pirackiego statku o nazwie Scarlet Squid, na którym mieszka troje strasznych piratów. 22/26

Obsada: Richard David-Caine , Joseph Elliot , Ella Kenion

04:35

Charlie i Lola - seria 2, odc. 11 Godziny emisji

Program dla dzieci ( UK 2006 ) Czas: 10min.

Siedmioletni Charlie i jego mała siostra Lola radzą sobie z problemami, przed którymi staje każdy mały człowiek. 11/26

Reżyseria: Kitty Taylor

Obsada: Daniel Mayers , Clementine Cowell , Stanley Street , Morgan Gayle , Ryan Harris

04:45

Nina i Neuronki: Odkrywcy Ziemi - Seria 8, odc. 3 Godziny emisji

Program dla dzieci ( 2013 ) Czas: 15min.

Nina i jej ciekawscy młodzi Odkrywcy badają naszą fascynującą planetę i cały Układ Słoneczny - oczywiście z pomocą wiernych Neuronków. 3/25

Reżyseria: David Aitken

Obsada: Katrina Bryan

05:00

Nasze zwierzaki - Seria 1, odc. 7 Godziny emisji

Program dla dzieci ( 2014 ) Czas: 15min.

Nowy program uczy odpowiedzialności za czworonożnych przyjaciół i pomaga uświadomić dzieciom, ile radości mogą wnieść w ich życie domowe zwierzaki. 7/25

Reżyseria: Andrew Agnew

05:15

Kucharz duży, kucharz mały - seria 3, odc. 31 Godziny emisji

Program dla dzieci ( UK 2005 ) Czas: 20min.

Usiądź wygodnie w kawiarni Kucharza Dużego i Małego i posłuchaj wesołych piosenek, poznaj niezwykłych gości i spróbuj pysznych dań. 31/44

05:35

Łapkozaury - Seria 1, odc. 32 Godziny emisji

Program dla dzieci ( Canada,UK 2014 ) Czas: 10min.

Trzy małe dinozaury przeżywają magiczne przygody, podróżując po swoim niezwykłym świecie. 32/26

Reżyseria: Harold Harris

Obsada: Amanda Abbington , Bob Golding , Keith Wickham

05:45

Kieszonkowy dziadek - Seria 4, odc. 9 Godziny emisji

Program dla dzieci ( UK 2014 ) Czas: 15min.

Magiczna czapka pozwala Dziadkowi zmniejszać się tak, że może on się schować w kieszeni wnuczka. Razem mają wiele przygód. 9/52

Obsada: James Bolam , Jay Ruckley

Grupy kanałów stacji

O programie TV stacji

Na stronie stacji telewizyjnej BBC CBeebies umieszczony jest program telewizyjny dla wybranego dnia. Domyślnie prezentowany jest program dla bieżącego dnia, za pomocą kalendarza i linkow z datą można wybrać dowolny inny dzień, dla którego dostępne są informacje o emisjach.

Wyświetlana strona zawiera program TV BBC CBeebies. Poza ramówką na stronach znajdują się informacje na temat emitowanych programów, filmów i seriali oraz osób, które są związane ze stacją.

Dodatkowo na stronie programu telewizyjnego dla kanału BBC CBeebies można znaleźć informacje na temat programów i transmisji emitowanych na żywo oraz najbliższych premier. Program TV BBC CBeebies umożliwia również przełączenie na widok tygodniowy zawierający tabelę z programem dla siedmiu dni.

Przewodnik telewizyjny po ramówce stacji BBC CBeebies. Sprawdź w programie co możesz obejrzeć dziś i w kolejnych dniach.

© 2016 - PROGRAM TV - przewodnik telewizyjny naziemna.info