Logo BBC Earth Program TV BBC Earth - ramówka, emisje

2017-07-28 Pokaź dziś

06:00

Fatalne zauroczenie - seria 1, odc. 1 Godziny emisji

Dokument ( USA 2010 ) Czas: 60min.

Ronald Huff i Alexandria Hall trzymali w domach niebezpieczne gady, które w końcu pozbawiły ich życia. Czemu wybrali tak groźne hobby? 1/3

07:00

Fatalne zauroczenie - seria 1, odc. 3 Godziny emisji

Dokument ( USA 2010 ) Czas: 60min.

Odtwórca roli Tarzana, Steve Sipek, ma tygrysy, lwicę i panterę. wielkie koty są niebezpieczne - kilkoro właścicieli przypłaciło swe hobby śmiercią. 3/3

08:00

Samotnie na Antarktydę - Seria 1, odc. 3 Godziny emisji

( 2015 ) Czas: 60min.

Richard bierze udział w biegu „The Brutal" w Parku Narodowym Snowdonia: 8 km w lodowato zimnej wodzie, 370 km na rowerze, bieg na Snowdon i z powrotem oraz 8 okrążeń jeziora Padam. 3/4

Reżyseria: Dale Templar

09:00

Samotnie na Antarktydę - Seria 1, odc. 4 Godziny emisji

( 2015 ) Czas: 60min.

Richard samotnie przemierza Antarktykę: ma do przejechania na nartach 1150 km w temperaturze -24°C. Jego celem jest pokonanie rekordu Norwega Christiana Eide. 4/4

Reżyseria: Dale Templar

10:00

W okowach mrozu - Seria 2, odc. 10 Godziny emisji

Dokument ( USA 2014 ) Czas: 60min.

Chip wyrusza w głuszę, aby odnaleźć swojego syna i małą wnuczkę, którzy nie dotarli do domu. 10/20

Reżyseria: Travis Shakespeare , Jane Tranter

Obsada: Sue Aikens , Andy Bassich , Agnes Hailstone

11:00

Gniewna Ziemia - Seria 1, odc. 3 Godziny emisji

Dokument ( 2013 ) Czas: 30min.

Clare i Leo wyruszają do kalifornijskiej Doliny Śmierci — najgorętszego miejsca na Ziemi, gdzie temperatura dochodzi do 57 stopni Celsjusza. 3/10

Reżyseria: Ben Smith

Obsada: Clare Nasir , Leo Houlding

11:30

Gniewna Ziemia - Seria 1, odc. 4 Godziny emisji

Dokument ( 2013 ) Czas: 30min.

Zoe i Dougal jadą do Japonii, gdzie spotykają się z dziećmi, które przeżyły wielkie tsunami w 2011 r., i testują specjalną kapsułę ratunkową. 4/10

Reżyseria: Mark Reynaud

Obsada: Dougal Jerram , Clare Nasir , Leo Houlding , Zoe Palmer

12:00

Lodowe miasto: życie na krawędzi - Seria 1, odc. 6 Godziny emisji

( 2016 ) Czas: 60min.

Christine i Grace wchodzą na zamarznięte morze i napotykają zdewastowaną przez niedźwiedzie kajutę. Tymczasem dziennikarz Mark informuje o jednym z najbardziej tajemniczych budynków na wyspie. 6/8

Reżyseria: Peter Gauvain , Sam Lang , Sean Lewis , Jon Nutter , Mark O'Brien

Obsada: Stephen Mangan

13:00

Małpy bez tajemnic - Seria 1, odc. 1 Godziny emisji

( 2014 ) Czas: 70min.

W tym odcinku zobaczymy, jak nasi najbliżsi krewni wykorzystują swoje ciała do życia w dżunglach, puszczach, na plażach, w górach i na sawannach. 1/3

14:10

Zabójcza sześćdziesiątka - Seria 2, odc. 19 Godziny emisji

Dokument ( UK 2010 ) Czas: 40min.

Na argentyńskich mokradłach Steve poluje na anakondy i wskakuje to wody pełnej piranii, by dowiedzieć się o nich czegoś więcej. 19/20

Reżyseria: Giles Badger

Obsada: Steve Backshall

14:50

W okowach mrozu - Seria 2, odc. 10 Godziny emisji

Dokument ( USA 2014 ) Czas: 60min.

Chip wyrusza w głuszę, aby odnaleźć swojego syna i małą wnuczkę, którzy nie dotarli do domu. 10/20

Reżyseria: Travis Shakespeare , Jane Tranter

Obsada: Sue Aikens , Andy Bassich , Agnes Hailstone

15:50

Sekrety ludzkiego ciała - Serie 1, odc. 1 Godziny emisji

Nauka i medycyna ( UK 2011 ) Czas: 60min.

Michael Mosely odkrywa cuda kreatywności oraz niezwykłą sekwencję wydarzeń, która prowadzi do narodzin nowego człowieka. 1/4

Reżyseria: Nat Sharman

Obsada: Michael Mosley

16:50

Ścigając wodne potwory - Seria 1, odc. 4 Godziny emisji

( 2015 ) Czas: 70min.

Po treningu z żołnierzami brazylijskich sił specjalnych Cyril wyruszy w niebezpieczną podróż do serca amazońskiej dżungli, aby zapolować na wielką rybę z rodzaju Brachyplatystoma. 4/12

18:00

Życie na pustkowiu - Seria 4, odc. 4 Godziny emisji

( 2016 ) Czas: 55min.

W odległej górskiej dolinie Lodge w Kanadzie Ben spotyka się z byłym korespondentem wojennym Juliusem Straussem, który został jednym z najlepszych tropicieli niedźwiedzia grizzly w Ameryce Północnej. 4/8

Reżyseria: Natalie Wilkinson

Obsada: Ben Fogle

18:55

Lodowe miasto: życie na krawędzi - Seria 1, odc. 6 Godziny emisji

( 2016 ) Czas: 60min.

Christine i Grace wchodzą na zamarznięte morze i napotykają zdewastowaną przez niedźwiedzie kajutę. Tymczasem dziennikarz Mark informuje o jednym z najbardziej tajemniczych budynków na wyspie. 6/8

Reżyseria: Peter Gauvain , Sam Lang , Sean Lewis , Jon Nutter , Mark O'Brien

Obsada: Stephen Mangan

19:55

Gniewna Ziemia - Seria 1, odc. 3 Godziny emisji

Dokument ( 2013 ) Czas: 30min.

Clare i Leo wyruszają do kalifornijskiej Doliny Śmierci — najgorętszego miejsca na Ziemi, gdzie temperatura dochodzi do 57 stopni Celsjusza. 3/10

Reżyseria: Ben Smith

Obsada: Clare Nasir , Leo Houlding

20:25

Gniewna Ziemia - Seria 1, odc. 4 Godziny emisji

Dokument ( 2013 ) Czas: 30min.

Zoe i Dougal jadą do Japonii, gdzie spotykają się z dziećmi, które przeżyły wielkie tsunami w 2011 r., i testują specjalną kapsułę ratunkową. 4/10

Reżyseria: Mark Reynaud

Obsada: Dougal Jerram , Clare Nasir , Leo Houlding , Zoe Palmer

20:55

W okowach mrozu: bohaterowie - Seria 1, odc. 3 Godziny emisji

Czas: 60min.

Glenn Villeneuve zrezygnował z wygodnego życia w mieście i przeniósł się na Alaskę, by zrealizować swoje marzenie o życiu na łonie natury. Musi szukać pożywienia i polować, by przeżyć. 3/5

Obsada: Glenn Villeneuve

21:55

W okowach mrozu - Seria 2, odc. 11 Godziny emisji

Dokument ( USA 2014 ) Czas: 65min.

Zbliżająca się do Kavik śnieżyca zagraża zapasom żywności Sue. W Eagle pękający lód może pokrzyżować plany Andy'ego. 11/20

Reżyseria: Travis Shakespeare , Jane Tranter

Obsada: Sue Aikens , Andy Bassich , Agnes Hailstone

23:00

Gniewna Ziemia - Seria 1, odc. 5 Godziny emisji

Dokument ( 2013 ) Czas: 30min.

Dougal i Zoe w Tokio starają się dowiedzieć, jak ludzie dbają o bezpieczeństwo w najbardziej narażonym na trzęsienia ziemi mieście na świecie. 5/10

Reżyseria: Mark Reynaud

Obsada: Leo Houlding , Dougal Jerram , Clare Nasir , Mike Theiss , Zoe Palmer

23:30

Gniewna Ziemia - Seria 1, odc. 6 Godziny emisji

Dokument ( 2013 ) Czas: 30min.

Zespół bada wielkie chmury burzowe - dlaczego są tak niebezpieczne? Leo ogląda wyjątkowo wielkie kule gradowe. 6/10

Reżyseria: James Knight

Obsada: Leo Houlding , Clare Nasir , Mike Theiss , Zoe Palmer

00:00

Lodowe miasto: życie na krawędzi - Seria 1, odc. 6 Godziny emisji

( 2016 ) Czas: 65min.

Christine i Grace wchodzą na zamarznięte morze i napotykają zdewastowaną przez niedźwiedzie kajutę. Tymczasem dziennikarz Mark informuje o jednym z najbardziej tajemniczych budynków na wyspie. 6/8

Reżyseria: Peter Gauvain , Sam Lang , Sean Lewis , Jon Nutter , Mark O'Brien

Obsada: Stephen Mangan

01:05

Samotnie na Antarktydę - Seria 1, odc. 3 Godziny emisji

( 2015 ) Czas: 60min.

Richard bierze udział w biegu „The Brutal" w Parku Narodowym Snowdonia: 8 km w lodowato zimnej wodzie, 370 km na rowerze, bieg na Snowdon i z powrotem oraz 8 okrążeń jeziora Padam. 3/4

Reżyseria: Dale Templar

02:05

Samotnie na Antarktydę - Seria 1, odc. 4 Godziny emisji

( 2015 ) Czas: 60min.

Richard samotnie przemierza Antarktykę: ma do przejechania na nartach 1150 km w temperaturze -24°C. Jego celem jest pokonanie rekordu Norwega Christiana Eide. 4/4

Reżyseria: Dale Templar

03:05

Fatalne zauroczenie - seria 1, odc. 3 Godziny emisji

Dokument ( USA 2010 ) Czas: 50min.

Odtwórca roli Tarzana, Steve Sipek, ma tygrysy, lwicę i panterę. wielkie koty są niebezpieczne - kilkoro właścicieli przypłaciło swe hobby śmiercią. 3/3

03:55

Małpy bez tajemnic - Seria 1, odc. 1 Godziny emisji

( 2014 ) Czas: 50min.

W tym odcinku zobaczymy, jak nasi najbliżsi krewni wykorzystują swoje ciała do życia w dżunglach, puszczach, na plażach, w górach i na sawannach. 1/3

04:45

Zabójcza sześćdziesiątka - Seria 2, odc. 19 Godziny emisji

Dokument ( UK 2010 ) Czas: 25min.

Na argentyńskich mokradłach Steve poluje na anakondy i wskakuje to wody pełnej piranii, by dowiedzieć się o nich czegoś więcej. 19/20

Reżyseria: Giles Badger

Obsada: Steve Backshall

05:10

Samotnie na Antarktydę - Seria 1, odc. 3 Godziny emisji

( 2015 ) Czas: 50min.

Richard bierze udział w biegu „The Brutal" w Parku Narodowym Snowdonia: 8 km w lodowato zimnej wodzie, 370 km na rowerze, bieg na Snowdon i z powrotem oraz 8 okrążeń jeziora Padam. 3/4

Reżyseria: Dale Templar

Grupy kanałów stacji

O programie TV stacji

Na stronie stacji telewizyjnej BBC Earth umieszczony jest program telewizyjny dla wybranego dnia. Domyślnie prezentowany jest program dla bieżącego dnia, za pomocą kalendarza i linkow z datą można wybrać dowolny inny dzień, dla którego dostępne są informacje o emisjach.

Wyświetlana strona zawiera program TV BBC Earth. Poza ramówką na stronach znajdują się informacje na temat emitowanych programów, filmów i seriali oraz osób, które są związane ze stacją.

Dodatkowo na stronie programu telewizyjnego dla kanału BBC Earth można znaleźć informacje na temat programów i transmisji emitowanych na żywo oraz najbliższych premier. Program TV BBC Earth umożliwia również przełączenie na widok tygodniowy zawierający tabelę z programem dla siedmiu dni.

Przewodnik telewizyjny po ramówce stacji BBC Earth. Sprawdź w programie co możesz obejrzeć dziś i w kolejnych dniach.

© 2016 - PROGRAM TV - przewodnik telewizyjny naziemna.info