Logo BBC Lifestyle Program TV BBC Lifestyle - ramówka, emisje

2017-09-21

06:00

Graham Norton Show - Seria 19, odc. 3 Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2016 ) Czas: 65min.

Graham zaprasza do studia znamienitych gości. Tym razem są to: Dame Helen Mirren, Kevin Costner, Ewan McGregor, Ricky Gervais oraz australijski aktor Eric Bana. Na scenie Meghan Trainor. 3/15

Reżyseria: Steve Smith

Obsada: Dame Helen Mirren , Kevin Costner , Ewan McGregor , Ricky Gervais , Eric Bana , Meghan Trainor.

07:05

Wielkie brytyjskie wypieki - Seria 4, odc. 9 Godziny emisji

( UK 2013 ) Czas: 65min.

Tym razem uczestnicy mają za zadanie przygotować trzy różne rodzaje tartinek w ciągu zaledwie dwóch i pół godziny.

Reżyseria: Scott Tankard

08:10

Masterchef: Zawodowcy - Seria 5, odc. 8 Godziny emisji

Kulinarno ( UK 2012 ) Czas: 65min.

Czworo najlepszych uczestników prezentuje swoje umiejętności przed najbardziej wymagającymi krytykami kulinarnymi w Wielkiej Brytanii. 8/24

Reżyseria: Dave Crerar

Obsada: Gegg Wallace , Monica Galetti

09:15

Masterchef: Zawodowcy - Seria 5, odc. 9 Godziny emisji

Kulinarno ( UK 2012 ) Czas: 35min.

Dziesięcioro kucharzy ma za zadanie stworzyć danie z siedmiu wybranych składników. 9/24

Reżyseria: Dave Crerar

Obsada: Gegg Wallace , Monica Galetti

09:50

Pogotowie remontowe: Wielka przebudowa - Seria 24, odc. 1 Godziny emisji

( 2013 ) Czas: 65min.

Spadochroniarz Mo Morris został zwolniony ze służby wojskowej ze względu na uszkodzone kolana. Nick wraz z zespołem pomagają mu przebudować dom. 1/6

Reżyseria: Ben Rowland

10:55

Nie mówcie pannie młodej - Seria 9, odc. 8 Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2015 ) Czas: 70min.

Dan, beznadziejny romantyk, ma trzy tygodnie i 12 tys. funtów, aby przygotować dla swojej narzeczonej Kate wesele jak z bajki. 8/12

Reżyseria: Rosie O'Connor

12:05

Trwa...  10 lat mniej - Jeni Ingram Godziny emisji

Moda i uroda ( UK ) Czas: 55min.

Drinki energetyzujące, papierosy i stresujące dojazdy do pracy sprawiły, że Jeni Ingram wygląda na starszą, niż w rzeczywistości. 2/20

13:00

Zapraszam do stołu: Wielka porcja - Seria 9, odc. 31 Godziny emisji

( UK ) Czas: 120min.

Kucharze-amatorzy starają się zaimponować sobie nawzajem: każdy z nich przygotowuje przyjęcie, mając nadzieję na nagrodę pieniężną.

15:00

Cała prawda o jedzeniu - seria 1, odc. 3 Godziny emisji

Kulinarno ( UK 2007 ) Czas: 60min.

Dokument, odpowiadający na pytania związane z jedzeniem i obalający mity na temat żywienia. 3/6

Reżyseria: Caroline Penry-Davey

16:00

Dom w słońcu - Seria 6, odc. 8 Godziny emisji

Czas: 55min.

Jonnie Irvin i Jasmine Harman pomagają właścicielom nieruchomości znajdywać wymarzone domy. Czy uczestnicy pozostaną w Wielkiej Brytanii, czy wybiorą bardziej słoneczne miejsca?

Reżyseria: Philippa Murphy

16:55

Pogotowie remontowe: Wielka przebudowa - Seria 24, odc. 2 Godziny emisji

( 2013 ) Czas: 60min.

Nick Knowles wraz z ekipą rusza do Halifax, aby pomóc rodzinie, której ośmioletni syn Josh jest sparaliżowany i ma dostęp tylko do dwóch pokoi w całym domu. 2/6

Reżyseria: Helga Berry

17:55

Czekoladomania - Seria 7, odc. 1 Godziny emisji

Kulinarno ( UK 2015 ) Czas: 30min.

Kolejna seria programu dokumentalnego o czekoladziarni w Brighton. W pierwszym odcinku Christine musi zorganizować sesję zdjęciową w cyrku. 1/12

Reżyseria: Megan Gerrie

Obsada: Stephen Tompkinson

18:25

Czekoladomania - Seria 7, odc. 2 Godziny emisji

Kulinarno ( UK 2015 ) Czas: 30min.

Ekipa dostaje duże zlecenie od Royal Academy. Dave zmienia projekt bez wiedzy szefa. 2/12

Reżyseria: Megan Gerrie

Obsada: Stephen Tompkinson

18:55

Kolacja dla dwojga - Seria 5, odc. 11 Godziny emisji

Kulinarno ( UK ) Czas: 60min.

Randkowe reality show dla miłośników dobrej kuchni. Uczestnik wybiera trzech kandydatów na randkę wyłącznie na podstawie przygotowanych przez nich propozycji menu.

19:55

Zapraszam do stołu: podwójnie ugotowani - Seria 2, odc. 31 Godziny emisji

( 2016 ) Czas: 60min.

Wariant popularnego show, w którym pary przygotowują przyjęcie, a goście oceniają ich umiejętności kulinarne i atmosferę spotkania. Najlepszy duet wygrywa 1000 funtów.

20:55

Zarobić na gratach - Seria 1, odc. 13 Godziny emisji

( 2016 ) Czas: 60min.

Prowadzący pomagają uczestnikom programu pozbyć się z domu zbędnych rzeczy. Tym razem odwiedzają pewną mamę, która przeprowadzała się aż 20 razy, zbierając po drodze wszystko, co mogłoby się przydać.

21:55

Wstydliwe choroby - Seria 4, odc. 3 Godziny emisji

Dokument Czas: 60min.

Zespół lekarzy pomaga osobom z wyjątkowo krępującymi dolegliwościami. W odcinku przypadek mężczyzny skarżącego się na nieprzyjemny zapach okolic intymnych. 3/26

22:55

Wstydliwe choroby - Seria 4, odc. 6 Godziny emisji

Dokument Czas: 60min.

Lekarze pomagają pacjentom z krępującymi dolegliwościami. W tym odcinku przypadek kobiety z naroślą na głowie oraz pajentka, której dolega problem nietrzymania moczu. 6/26

23:55

Epidemia otyłości - Seria 1, odc. 3 Godziny emisji

Dokument ( 2017 ) Czas: 60min.

Trzy miesiące temu Simon Gault dowiedział się o swojej cukrzycy i całkowicie zmienił styl życia. Teraz wraca na badania, by sprawdzić, czy dieta i ćwiczenia rzeczywiście wpłynęły na poprawę zdrowia. 3/3

Obsada: Simon Gault

00:55

Wstydliwe choroby - Seria 4, odc. 7 Godziny emisji

Dokument Czas: 60min.

Prowadzący program lekarze przekonują, że warto rozmawiać nawet o najbardziej krępujących dolegliwościach. Zgłasza się do nich kobieta z asymetrycznym biustem oraz pacjent z problemem intymnym. 7/26

01:55

Pogotowie remontowe: Wielka przebudowa - Seria 23, odc. 9 Godziny emisji

( 2013 ) Czas: 55min.

Nick i jego ekipa przebudowują dom Hanny i Mike'a, którym właśnie urodziły się bliźnięta — wcześniaki z poważnymi problemami zdrowotnymi.

Reżyseria: Chris Richards , Ben Rowland

02:50

Graham Norton Show - Seria 19, odc. 3 Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2016 ) Czas: 55min.

Graham zaprasza do studia znamienitych gości. Tym razem są to: Dame Helen Mirren, Kevin Costner, Ewan McGregor, Ricky Gervais oraz australijski aktor Eric Bana. Na scenie Meghan Trainor. 3/15

Reżyseria: Steve Smith

Obsada: Dame Helen Mirren , Kevin Costner , Ewan McGregor , Ricky Gervais , Eric Bana , Meghan Trainor.

03:45

Chleby Paula Hollywooda - Seria 1, odc. 2 Godziny emisji

Kulinarno ( UK 2013 ) Czas: 25min.

Paul piecze kukurydziane tortille, bliskowschodni maneesh, indyjskie dosa z soczewicy i karaibskie placki zwane „Buss Up Shot" 2/6

Reżyseria: David Robertson

04:10

Kuchnia Toskanii - Seria 1, odc. 7 Godziny emisji

( Australia 2016 ) Czas: 30min.

Michela Chiappa, Walijka włoskiego pochodzenia, degustuje świeże trufle rosnące na wzgórzach wokół Sieny. 7/10

Reżyseria: Sarah Myland

04:40

Masterchef: Zawodowcy - Seria 5, odc. 8 Godziny emisji

Kulinarno ( UK 2012 ) Czas: 55min.

Czworo najlepszych uczestników prezentuje swoje umiejętności przed najbardziej wymagającymi krytykami kulinarnymi w Wielkiej Brytanii. 8/24

Reżyseria: Dave Crerar

Obsada: Gegg Wallace , Monica Galetti

05:35

Masterchef: Zawodowcy - Seria 5, odc. 9 Godziny emisji

Kulinarno ( UK 2012 ) Czas: 25min.

Dziesięcioro kucharzy ma za zadanie stworzyć danie z siedmiu wybranych składników. 9/24

Reżyseria: Dave Crerar

Obsada: Gegg Wallace , Monica Galetti

Grupy kanałów stacji

O programie TV stacji

Na stronie stacji telewizyjnej BBC Lifestyle umieszczony jest program telewizyjny dla wybranego dnia. Domyślnie prezentowany jest program dla bieżącego dnia, za pomocą kalendarza i linkow z datą można wybrać dowolny inny dzień, dla którego dostępne są informacje o emisjach.

Wyświetlana strona zawiera program TV BBC Lifestyle. Poza ramówką na stronach znajdują się informacje na temat emitowanych programów, filmów i seriali oraz osób, które są związane ze stacją.

Dodatkowo na stronie programu telewizyjnego dla kanału BBC Lifestyle można znaleźć informacje na temat programów i transmisji emitowanych na żywo oraz najbliższych premier. Program TV BBC Lifestyle umożliwia również przełączenie na widok tygodniowy zawierający tabelę z programem dla siedmiu dni.

Przewodnik telewizyjny po ramówce stacji BBC Lifestyle. Sprawdź w programie co możesz obejrzeć dziś i w kolejnych dniach.

© 2016 - PROGRAM TV - przewodnik telewizyjny naziemna.info