Logo BBC Lifestyle Program TV BBC Lifestyle - ramówka, emisje

2017-07-14 Pokaź dziś

06:00

Graham Norton Show - Seria 16, odc. 12 Godziny emisji

Czas: 60min.

Na kanapie Grahama znakomici goście: Ben Stiller, Rebel Wilson, Jamie Foxx, Cameron Diaz i Usher, który też zaśpiewa.

07:00

Cena smaku - Seria 2, odc. 9 Godziny emisji

( 2013 ) Czas: 55min.

Stephanie Moon i James Tanner stają naprzeciwko siebie w stołówce londyńskiego uniwersytetu.

07:55

Czekoladomania - Seria 5, odc. 1 Godziny emisji

Kulinarno ( UK 2014 ) Czas: 60min.

Kolejna seria programu o działającym w Brighton słynnym sklepie z czekoladą. W tym odcinku w sklepie pojawi się znany aktor Wesley Snipes. 1/10

Obsada: Stephen Tompkinson

08:55

Masterchef: Zawodowcy - Seria 7, odc. 7 Godziny emisji

Kulinarno ( UK ) Czas: 65min.

Rywalizujący ze sobą szefowie kuchni muszą tym razem popisać się swoimi umiejętnościami kulinarnymi i doświadczeniem podczas przygotowywania karmelowych kulek do stworzenia perfekcyjnego millefeuille. 7/21

Obsada: Marcus Waering , Gregg Wallace

10:00

Nowy kraj, nowe życie - Seria 1, odc. 1 Godziny emisji

Dokument Czas: 65min.

Spotkania z emigrantami, którzy w poszukiwaniu cieplejszego klimatu i słońca zdecydowali się porzucić dotychczasowe życie w Wielkiej Brytanii i zacząć od nowa za granicą. 1/25

11:05

Jak mądrze schudnąć? - Seria 1, odc. 2 Godziny emisji

Czas: 60min.

Śmiałkowie, pod opieką profesjonalistów, próbują zastosować różne diety, m.in.: Fast Food, Skinny Gut, grejpfrutową, surową i z octem jabłkowym. W programie także o domowych lewatywach. 2/3

12:05

10 lat mniej - Jilly Graham Godziny emisji

Moda i uroda ( UK ) Czas: 60min.

Jilly jest bardzo niska, a waży tyle, że trzeba ją uznać za chorobliwie otyłą. Zdaje sobie sprawę, że pora walczyć z problemem. 12/20

13:05

Zapraszam do stołu: Wielka porcja - Seria 9, odc. 12 Godziny emisji

( UK ) Czas: 115min.

Kucharze-amatorzy podejmują się nawzajem kolacjami. Ten, kto zrobi największe wrażenie na współbiesiadnikach, zdobędzie nagrodę pieniężną.

15:00

Masterchef: Zawodowcy - Seria 7, odc. 18 Godziny emisji

Kulinarno ( UK ) Czas: 60min.

Uczestnicy dotarli do półfinałów. Zostają wysłani do wyróżnionej gwiazdką Michelin restauracji Wild Honey w Londynie. 18/21

Obsada: Marcus Waering , Gregg Wallace

16:00

Dom w słońcu - Seria 6, odc. 2 Godziny emisji

Czas: 55min.

Jonnie Irvin i Jasmine Harman pomagają właścicielom nieruchomości znajdywać wymarzone domy. Czy uczestnicy pozostaną w Wielkiej Brytanii, czy wybiorą bardziej słoneczne miejsca?

Reżyseria: Hannah Dyson

16:55

Nowy kraj, nowe życie - Seria 1, odc. 10 Godziny emisji

Dokument Czas: 60min.

Spotkania z emigrantami, którzy w poszukiwaniu cieplejszego klimatu i słońca zdecydowali się porzucić dotychczasowe życie w Wielkiej Brytanii i zacząć od nowa za granicą. 10/25

17:55

Mary Berry gotuje - Seria 1, odc. 5 Godziny emisji

Czas: 30min.

Śródziemnomorska propozycja na letnie wieczory: Mary podaje humus z pałeczkami chlebowymi, pieczonymi warzywami i sałatką z pomidorów i mozzarelli.

18:25

Mary Berry gotuje - Seria 1, odc. 6 Godziny emisji

Czas: 30min.

Mary uczyła nas przygotowywać niedzielny lunch, podwieczorek i elegancki obiad. W ostatnim odcinku pokaże, jak urządzić letnie przyjęcie.

18:55

Kolacja dla dwojga - Seria 6, odc. 19 Godziny emisji

Kulinarno ( UK 2017 ) Czas: 60min.

Parry otrzymuje od nieznajomych kobiet pięć zaproszeń na kolację. Na podstawie zaproponowanego przez nie menu wybiera trzy, z którymi spotka się podczas kulinarnej randki w ciemno. 19/26

Reżyseria: Jim Ashley

19:55

Zapraszam do stołu: podwójnie ugotowani - Seria 2, odc. 14 Godziny emisji

( 2016 ) Czas: 60min.

Wariant popularnego show, w którym pary przygotowują przyjęcie, a goście oceniają ich umiejętności kulinarne i atmosferę spotkania. Najlepszy duet wygrywa 1000 funtów.

20:55

Nowy kraj, nowe życie - Seria 1, odc. 10 Godziny emisji

Dokument Czas: 60min.

Spotkania z emigrantami, którzy w poszukiwaniu cieplejszego klimatu i słońca zdecydowali się porzucić dotychczasowe życie w Wielkiej Brytanii i zacząć od nowa za granicą. 10/25

21:55

Wstydliwe choroby - Seria 2, odc. 2 Godziny emisji

Dokument Czas: 60min.

Dr Christian Jessen i jego zespół lekarzy-specjalistów leczą osoby cierpiące na rzadkie i krępujące schorzenia. W tym odcinku przypadek 9-latki z ogromną kurzajką na stopie. 2/8

22:55

Wstydliwe choroby - Seria 2, odc. 5 Godziny emisji

Dokument Czas: 60min.

Zespół ekspertów dr. Jenssena tworzy punkt konsultacyjny na lotnisku w Birmingham, by podpowiedzieć pacjentom, jak należy pozbyć się niechcianych pamiątek z wakacji. 5/8

23:55

Epidemia otyłości - Seria 1, odc. 2 Godziny emisji

Dokument ( 2016 ) Czas: 60min.

W obecnych czasach mamy do czynienia z epidemią otyłości. Po raz pierwszy w historii dzieci mogą żyć krócej niż rodzice. Szef Kuchni Simon Gault przygląda się najnowszym zaleceniom zdrowotnym. 2/3

00:55

Wstydliwe choroby - Seria 2, odc. 6 Godziny emisji

Dokument Czas: 60min.

Lekarze pomagają pacjentom z krępującymi dolegliwościami. Tym razem przyjeżdżają do Newcastle, gdzie udzielają porad m.in. na temat rozstępów i nadmiernej potliwości. 6/8

01:55

Czekając na nową twarz - Seria 1, odc. 5 Godziny emisji

Czas: 30min.

Annie robi sobie lifting, aby wyglądać młodziej. Sally Anne przygotowuje się do operacji powiększenia piersi.

02:25

Czekając na nową twarz - Seria 1, odc. 6 Godziny emisji

Czas: 30min.

Tym razem śledzimy losy dwóch kobiet: Sally, która poddaje się liftingowi, oraz Natashy, która chce zmienić kształt nosa przed 30. urodzinami.

02:55

Graham Norton Show - Seria 16, odc. 12 Godziny emisji

Czas: 55min.

Na kanapie Grahama znakomici goście: Ben Stiller, Rebel Wilson, Jamie Foxx, Cameron Diaz i Usher, który też zaśpiewa.

03:50

Cena smaku - Seria 2, odc. 9 Godziny emisji

( 2013 ) Czas: 50min.

Stephanie Moon i James Tanner stają naprzeciwko siebie w stołówce londyńskiego uniwersytetu.

04:40

Masterchef: Zawodowcy - Seria 7, odc. 8 Godziny emisji

Kulinarno ( UK ) Czas: 55min.

Emocje sięgają zenitu, gdy uczestnicy mają sprostać wyzwaniom, które przygotowała dla nich Monika Galetti - tym razem muszą przyrządzić ślimaki. 8/21

Obsada: Marcus Waering , Gregg Wallace

05:35

Mary Berry gotuje - Seria 1, odc. 5 Godziny emisji

Czas: 25min.

Śródziemnomorska propozycja na letnie wieczory: Mary podaje humus z pałeczkami chlebowymi, pieczonymi warzywami i sałatką z pomidorów i mozzarelli.

Grupy kanałów stacji

O programie TV stacji

Na stronie stacji telewizyjnej BBC Lifestyle umieszczony jest program telewizyjny dla wybranego dnia. Domyślnie prezentowany jest program dla bieżącego dnia, za pomocą kalendarza i linkow z datą można wybrać dowolny inny dzień, dla którego dostępne są informacje o emisjach.

Wyświetlana strona zawiera program TV BBC Lifestyle. Poza ramówką na stronach znajdują się informacje na temat emitowanych programów, filmów i seriali oraz osób, które są związane ze stacją.

Dodatkowo na stronie programu telewizyjnego dla kanału BBC Lifestyle można znaleźć informacje na temat programów i transmisji emitowanych na żywo oraz najbliższych premier. Program TV BBC Lifestyle umożliwia również przełączenie na widok tygodniowy zawierający tabelę z programem dla siedmiu dni.

Przewodnik telewizyjny po ramówce stacji BBC Lifestyle. Sprawdź w programie co możesz obejrzeć dziś i w kolejnych dniach.

© 2016 - PROGRAM TV - przewodnik telewizyjny naziemna.info