Logo BBC Lifestyle Program TV BBC Lifestyle - ramówka, emisje

2017-07-20 Pokaź dziś

06:00

Graham Norton Show - Seria 16, odc. 16 Godziny emisji

Czas: 60min.

Gośćmi Grahama są tym razem Dame Judi Dench, Dev Patel i Jack O'Connell. Wystąpi First Aid Kit.

07:00

Cena smaku - Seria 2, odc. 13 Godziny emisji

( 2013 ) Czas: 55min.

Jun Tanaka i Richard Phillips stają naprzeciwko siebie w hiszpańskiej restauracji w Londynie.

07:55

Kuchenne koszmary USA - Seria 7, odc. 2 Godziny emisji

Dokument ( USA 2014 ) Czas: 55min.

Stanowczy szef kuchni, Gordon Ramsay, pomaga nie radzącym sobie właścicielom amerykańskich restauracji naprawić błędy i odwrócić złą passę. 2/10

Reżyseria: Jay Hunter

08:50

Masterchef: Zawodowcy - Seria 7, odc. 12 Godziny emisji

Kulinarno ( UK ) Czas: 65min.

Krytycy kulinarni Charles Campion, Will Sitwell oraz Jay Rayner oceniają dwudaniowe posiłki przygotowane przez uczestników programu. 12/21

Obsada: Marcus Waering , Gregg Wallace

09:55

Nowy kraj, nowe życie - Seria 1, odc. 5 Godziny emisji

Dokument Czas: 65min.

Spotkania z emigrantami, którzy w poszukiwaniu cieplejszego klimatu i słońca zdecydowali się porzucić dotychczasowe życie w Wielkiej Brytanii i zacząć od nowa za granicą. 5/25

11:00

Czy to zaraźliwe? - Seria 1, odc. 1 Godziny emisji

Dokument ( 2017 ) Czas: 35min.

Lekarze wyjaśniają, skąd biorą się sensacyjne doniesienia na temat zagrożeń dla naszego zdrowia i co naprawdę za nimi stoi. W odcinku m.in. o boreliozie i wpływie smartfonów na płodność mężczyzn. 1/4

Reżyseria: David Symonds

11:35

Czy to zaraźliwe? - Seria 1, odc. 2 Godziny emisji

Dokument ( 2017 ) Czas: 30min.

Lekarze wyjaśniają, skąd biorą się sensacyjne doniesienia na temat zagrożeń dla zdrowia i co naprawdę za nimi stoi. Rozmawiają m.in. o ospie wietrznej oraz domniemanym rakotwórczym wpływie boczku. 2/4

Reżyseria: David Symonds

12:05

10 lat mniej - Lorraine Harvey Godziny emisji

Moda i uroda ( UK ) Czas: 60min.

Lorraine, żona biznesmena, prowadziła życie kury domowej. Tyle, że za bardzo lubi domowe obiady - i waży ponad sto kilo. Pora się za siebie wziąć! 13/20

13:05

Zapraszam do stołu: Wielka porcja - Seria 9, odc. 13 Godziny emisji

( UK ) Czas: 115min.

Kucharze-amatorzy starają się zaimponować sobie nawzajem: każdy z nich przygotowuje przyjęcie, mając nadzieję na nagrodę pieniężną.

15:00

Czekając na nową twarz - Seria 1, odc. 1 Godziny emisji

Czas: 30min.

Andrea, dziewczyna z Essex, chce zdążyć z operacją nosa przed ślubem. Cynthia chce zrobić sobie lifting, aby wyglądać bardziej radośnie.

15:30

Czekając na nową twarz - Seria 1, odc. 2 Godziny emisji

Czas: 30min.

W tym odcinku poznajemy Mari i Anne, które przygotowują się do zabiegów mających przywrócić im młodość.

16:00

Dom w słońcu - Seria 6, odc. 6 Godziny emisji

Czas: 55min.

Jonnie Irvin i Jasmine Harman pomagają właścicielom nieruchomości znajdywać wymarzone domy. Czy uczestnicy pozostaną w Wielkiej Brytanii, czy wybiorą bardziej słoneczne miejsca?

Reżyseria: Hannah Dyson

16:55

Nowy kraj, nowe życie - Seria 1, odc. 14 Godziny emisji

Dokument Czas: 60min.

Spotkania z emigrantami, którzy w poszukiwaniu cieplejszego klimatu i słońca zdecydowali się porzucić dotychczasowe życie w Wielkiej Brytanii i zacząć od nowa za granicą. 14/25

17:55

Czekoladomania - Seria 5, odc. 2 Godziny emisji

Kulinarno ( UK 2014 ) Czas: 60min.

W sklepie z wyrobami czekoladowymi zjawia się Richard Branson, pionier turystyki kosmicznej, aby zamówić kilka tortów. 2/10

Obsada: Stephen Tompkinson

18:55

Kolacja dla dwojga - Seria 6, odc. 23 Godziny emisji

Kulinarno ( UK 2017 ) Czas: 60min.

Emma otrzymuje od nieznajomych mężczyzn pięć zaproszeń na kolację. Na podstawie zaproponowanego przez nich menu wybiera trzech, z którymi spotka się podczas kulinarnej randki w ciemno. 23/26

Reżyseria: Rob Lewis

19:55

Zapraszam do stołu: podwójnie ugotowani - Seria 2, odc. 16 Godziny emisji

( 2016 ) Czas: 60min.

Wariant popularnego show, w którym pary przygotowują przyjęcie, a goście oceniają ich umiejętności kulinarne i atmosferę spotkania. Najlepszy duet wygrywa 1000 funtów.

20:55

Czy to zaraźliwe? - Seria 1, odc. 3 Godziny emisji

Dokument ( 2017 ) Czas: 30min.

Lekarze wyjaśniają, skąd biorą się sensacyjne doniesienia na temat zagrożeń dla zdrowia i co naprawdę za nimi stoi. Dr Javid Abdelmoneim sprawdza, czy jedzenie z podłogi jest szkodliwe. 3/4

Reżyseria: David Symonds

21:25

Czy to zaraźliwe? - Seria 1, odc. 4 Godziny emisji

Dokument ( 2017 ) Czas: 30min.

Lekarze wyjaśniają, skąd biorą się sensacyjne doniesienia na temat zagrożeń dla zdrowia i co naprawdę za nimi stoi. W odcinku m.in. o przyczynach przeziębienia oraz przeterminowanych kosmetykach. 4/4

Reżyseria: David Symonds

21:55

Nagie życie Godziny emisji

Czas: 60min.

Dokument ukazuje życie mieszkańców Spielplatz (niedaleko St. Albans w Hertfordshire w Wielkiej Brytanii), którzy na co dzień żyją nago.

22:55

Wstydliwe choroby - Seria 3, odc. 1 Godziny emisji

Dokument Czas: 60min.

Lekarze pomagają pacjentom z krępującymi dolegliwościami. W odcinku porady na temat wzdęć oraz przypadek mężczyzny skarżącego się na skrzywienie członka. 1/9

23:55

10 lat mniej - Jayne English Godziny emisji

Moda i uroda ( UK ) Czas: 60min.

Jayne pozbyła się wielu, wielu kilo - ale ciału, które ma po odchudzaniu daleko do perfekcji... 14/20

00:55

Wstydliwe choroby - Seria 3, odc. 2 Godziny emisji

Dokument Czas: 60min.

Zespół lekarzy pomaga osobom z krępującymi dolegliwościami. W odcinku przypadek 24-letniej kobiety narzekającej na obwisłe piersi oraz pacjentki skarżącej się na ból podczas współżycia. 2/9

01:55

Nastolatki spod skalpela Godziny emisji

Dokument Czas: 55min.

Poznajemy czworo nastolatków, które mają poddać się operacji z powodów czysto kosmetycznych — i towarzyszymy im w przygotowaniach do zabiegu.

02:50

Graham Norton Show - Seria 16, odc. 16 Godziny emisji

Czas: 45min.

Gośćmi Grahama są tym razem Dame Judi Dench, Dev Patel i Jack O'Connell. Wystąpi First Aid Kit.

03:35

Cena smaku - Seria 2, odc. 13 Godziny emisji

( 2013 ) Czas: 45min.

Jun Tanaka i Richard Phillips stają naprzeciwko siebie w hiszpańskiej restauracji w Londynie.

04:20

Masterchef: Zawodowcy - Seria 7, odc. 12 Godziny emisji

Kulinarno ( UK ) Czas: 50min.

Krytycy kulinarni Charles Campion, Will Sitwell oraz Jay Rayner oceniają dwudaniowe posiłki przygotowane przez uczestników programu. 12/21

Obsada: Marcus Waering , Gregg Wallace

05:10

Domy marzeń - nad morzem - seria 4, odc. 6 Godziny emisji

Dokument ( UK 2009 ) Czas: 50min.

Wiele osób marzy o życiu na wybrzeżu, o tym, by budzić się w domu z widokiem na morze. Jenni Falconer pomaga im spełnić te marzenia.

Grupy kanałów stacji

O programie TV stacji

Na stronie stacji telewizyjnej BBC Lifestyle umieszczony jest program telewizyjny dla wybranego dnia. Domyślnie prezentowany jest program dla bieżącego dnia, za pomocą kalendarza i linkow z datą można wybrać dowolny inny dzień, dla którego dostępne są informacje o emisjach.

Wyświetlana strona zawiera program TV BBC Lifestyle. Poza ramówką na stronach znajdują się informacje na temat emitowanych programów, filmów i seriali oraz osób, które są związane ze stacją.

Dodatkowo na stronie programu telewizyjnego dla kanału BBC Lifestyle można znaleźć informacje na temat programów i transmisji emitowanych na żywo oraz najbliższych premier. Program TV BBC Lifestyle umożliwia również przełączenie na widok tygodniowy zawierający tabelę z programem dla siedmiu dni.

Przewodnik telewizyjny po ramówce stacji BBC Lifestyle. Sprawdź w programie co możesz obejrzeć dziś i w kolejnych dniach.

© 2016 - PROGRAM TV - przewodnik telewizyjny naziemna.info