Logo BBC Lifestyle Program TV BBC Lifestyle - ramówka, emisje

2017-07-25 Pokaź dziś

06:00

Graham Norton Show - Seria 16, odc. 19 Godziny emisji

Czas: 60min.

W tym odcinku na kanapie Grahama zasiądą Sean Penn, Celia Imrie i Ross Nobl,e a zaśpiewa Kelly Clarkson.

07:00

Rick Stein w Indiach - Seria 1, odc. 1 Godziny emisji

Kulinarno ( 2013 ) Czas: 65min.

Rick Stein rozpoczyna swoją podróż po Indiach od regionów, w których narodziła się brytyjska miłość do curry - Bengalu i stanu Tamilnadu. 1/6

Reżyseria: David Pritchard

Obsada: Rick Stein

08:05

Kuchenne koszmary USA - Seria 7, odc. 3 Godziny emisji

Dokument ( USA 2014 ) Czas: 55min.

Stanowczy szef kuchni, Gordon Ramsay, pomaga nie radzącym sobie właścicielom amerykańskich restauracji naprawić błędy i odwrócić złą passę. 3/10

Reżyseria: Jay Hunter

09:00

Masterchef: Zawodowcy - Seria 7, odc. 15 Godziny emisji

Kulinarno ( UK ) Czas: 65min.

Uczestnicy dotarli do półfinałów. Ich zadaniem jest przygotować danie dla znanego szefa kuchni Pierre'a Koffmana. 15/21

Obsada: Marcus Waering , Gregg Wallace

10:05

Nowy kraj, nowe życie - Seria 1, odc. 8 Godziny emisji

Dokument Czas: 65min.

Spotkania z emigrantami, którzy w poszukiwaniu cieplejszego klimatu i słońca zdecydowali się porzucić dotychczasowe życie w Wielkiej Brytanii i zacząć od nowa za granicą. 8/25

11:10

Czy to zaraźliwe? - Seria 1, odc. 3 Godziny emisji

Dokument ( 2017 ) Czas: 30min.

Lekarze wyjaśniają, skąd biorą się sensacyjne doniesienia na temat zagrożeń dla zdrowia i co naprawdę za nimi stoi. Dr Javid Abdelmoneim sprawdza, czy jedzenie z podłogi jest szkodliwe. 3/4

Reżyseria: David Symonds

11:40

Czy to zaraźliwe? - Seria 1, odc. 4 Godziny emisji

Dokument ( 2017 ) Czas: 35min.

Lekarze wyjaśniają, skąd biorą się sensacyjne doniesienia na temat zagrożeń dla zdrowia i co naprawdę za nimi stoi. W odcinku m.in. o przyczynach przeziębienia oraz przeterminowanych kosmetykach. 4/4

Reżyseria: David Symonds

12:15

Puszyści kontra szczupli - Seria 5, odc. 4 Godziny emisji

Dokument ( UK ) Czas: 55min.

Program, w którym wyjątkowo szczupli zamieniają się dietą i stylem życia z otyłymi. Wkrótce i jedni, i drudzy odkrywają, że ich życiu zagraża niebezpieczeństwo.

13:10

Czekoladomania - Seria 5, odc. 2 Godziny emisji

Kulinarno ( UK 2014 ) Czas: 55min.

W sklepie z wyrobami czekoladowymi zjawia się Richard Branson, pionier turystyki kosmicznej, aby zamówić kilka tortów. 2/10

Obsada: Stephen Tompkinson

14:05

Zapraszam do stołu: podwójnie ugotowani - Seria 2, odc. 16 Godziny emisji

( 2016 ) Czas: 60min.

Wariant popularnego show, w którym pary przygotowują przyjęcie, a goście oceniają ich umiejętności kulinarne i atmosferę spotkania. Najlepszy duet wygrywa 1000 funtów.

15:05

Kolacja dla dwojga - Seria 6, odc. 25 Godziny emisji

Kulinarno ( UK 2017 ) Czas: 55min.

Emma otrzymuje od nieznajomych mężczyzn pięć zaproszeń na kolację. Na podstawie zaproponowanego przez nich menu wybiera trzech, z którymi spotka się podczas kulinarnej randki w ciemno. 25/26

Reżyseria: Rob Lewis

16:00

Dom w słońcu - Seria 6, odc. 9 Godziny emisji

Czas: 55min.

Jonnie Irvin i Jasmine Harman pomagają właścicielom nieruchomości znajdywać wymarzone domy. Czy uczestnicy pozostaną w Wielkiej Brytanii, czy wybiorą bardziej słoneczne miejsca?

Reżyseria: Laura Linton

16:55

Nowy kraj, nowe życie - Seria 1, odc. 17 Godziny emisji

Dokument Czas: 60min.

Spotkania z emigrantami, którzy w poszukiwaniu cieplejszego klimatu i słońca zdecydowali się porzucić dotychczasowe życie w Wielkiej Brytanii i zacząć od nowa za granicą. 17/25

17:55

Kuchenne koszmary USA - Seria 7, odc. 4 Godziny emisji

Dokument ( USA 2014 ) Czas: 60min.

Stanowczy szef kuchni, Gordon Ramsay, pomaga nie radzącym sobie właścicielom amerykańskich restauracji naprawić błędy i odwrócić złą passę. 4/10

Reżyseria: Jay Hunter

18:55

Kolacja dla dwojga - Seria 6, odc. 26 Godziny emisji

Kulinarno ( UK 2017 ) Czas: 60min.

Jordan otrzymuje od nieznajomych kobiet pięć zaproszeń na kolację. Na podstawie zaproponowanego przez nie menu wybiera trzy, z którymi spotka się podczas kulinarnej randki w ciemno. 26/26

Reżyseria: Marcus English

19:55

Zapraszam do stołu: Wielka porcja - Seria 9, odc. 16 Godziny emisji

( UK ) Czas: 120min.

Kucharze-amatorzy starają się zaimponować sobie nawzajem: każdy z nich przygotowuje przyjęcie, mając nadzieję na nagrodę pieniężną.

21:55

Trzy żony, jeden mąż - Seria 1, odc. 1 Godziny emisji

Dokument ( 2017 ) Czas: 60min.

Spotkanie z mieszkańcami ukrytej przed światem mormońskiej społeczności Rockland Ranch. Jej członkowie zamieszkują domy wyżłobione w skale piaskowca i praktykują poligamię. 1/4

Reżyseria: Becky Lomax

22:55

Wstydliwe choroby - Seria 3, odc. 4 Godziny emisji

Dokument Czas: 60min.

Zespół lekarzy pomaga osobom z krępującymi dolegliwościami. Dr Christian przyjmuje pacjenta z wyjątkowo uciążliwymi hemoroidami, a dr Pixie doradza na temat nadmiernej potliwości stóp. 4/9

23:55

Puszyści kontra szczupli - Seria 5, odc. 5 Godziny emisji

Dokument ( UK ) Czas: 60min.

Program, w którym wyjątkowo szczupli zamieniają się dietą i stylem życia z otyłymi. Wkrótce i jedni, i drudzy odkrywają, że ich życiu zagraża niebezpieczeństwo.

00:55

Wstydliwe choroby - Seria 3, odc. 5 Godziny emisji

Dokument Czas: 60min.

Lekarze pomagają pacjentom z krępującymi dolegliwościami. Tym razem trafia do nich młody mężczyna z problemem w miejscu intymnym. 5/9

01:55

Wstydliwe choroby - Seria 3, odc. 2 Godziny emisji

Dokument Czas: 60min.

Zespół lekarzy pomaga osobom z krępującymi dolegliwościami. W odcinku przypadek 24-letniej kobiety narzekającej na obwisłe piersi oraz pacjentki skarżącej się na ból podczas współżycia. 2/9

02:55

Graham Norton Show - Seria 16, odc. 19 Godziny emisji

Czas: 50min.

W tym odcinku na kanapie Grahama zasiądą Sean Penn, Celia Imrie i Ross Nobl,e a zaśpiewa Kelly Clarkson.

03:45

Rick Stein w Indiach - Seria 1, odc. 1 Godziny emisji

Kulinarno ( 2013 ) Czas: 55min.

Rick Stein rozpoczyna swoją podróż po Indiach od regionów, w których narodziła się brytyjska miłość do curry - Bengalu i stanu Tamilnadu. 1/6

Reżyseria: David Pritchard

Obsada: Rick Stein

04:40

Masterchef: Zawodowcy - Seria 7, odc. 15 Godziny emisji

Kulinarno ( UK ) Czas: 55min.

Uczestnicy dotarli do półfinałów. Ich zadaniem jest przygotować danie dla znanego szefa kuchni Pierre'a Koffmana. 15/21

Obsada: Marcus Waering , Gregg Wallace

05:35

Ulubione dania Mary Berry - Seria 1, odc. 1 Godziny emisji

( 2015 ) Czas: 25min.

Mary czerpie inspirację z najwcześniejszych i najbardziej radosnych wspomnień z dzieciństwa, kiedy regularnie jeździła z rodzicami nad morze. 1/6

Grupy kanałów stacji

O programie TV stacji

Na stronie stacji telewizyjnej BBC Lifestyle umieszczony jest program telewizyjny dla wybranego dnia. Domyślnie prezentowany jest program dla bieżącego dnia, za pomocą kalendarza i linkow z datą można wybrać dowolny inny dzień, dla którego dostępne są informacje o emisjach.

Wyświetlana strona zawiera program TV BBC Lifestyle. Poza ramówką na stronach znajdują się informacje na temat emitowanych programów, filmów i seriali oraz osób, które są związane ze stacją.

Dodatkowo na stronie programu telewizyjnego dla kanału BBC Lifestyle można znaleźć informacje na temat programów i transmisji emitowanych na żywo oraz najbliższych premier. Program TV BBC Lifestyle umożliwia również przełączenie na widok tygodniowy zawierający tabelę z programem dla siedmiu dni.

Przewodnik telewizyjny po ramówce stacji BBC Lifestyle. Sprawdź w programie co możesz obejrzeć dziś i w kolejnych dniach.

© 2016 - PROGRAM TV - przewodnik telewizyjny naziemna.info