Logo BBC Lifestyle Program TV BBC Lifestyle - ramówka, emisje

2017-07-27 Pokaź dziś

06:00

Graham Norton Show - Seria 16, odc. 21 Godziny emisji

Czas: 65min.

W tym odcinku wśród gości gwiazda sportu David Beckham, hollywoodzki aktor Will Smith, australijska aktorka Margot Robbie oraz Hugh „Wolverine" Jackman. Na scenie Noel Gallagher.

07:05

Rick Stein w Indiach - Seria 1, odc. 3 Godziny emisji

Kulinarno ( 2013 ) Czas: 60min.

Rick Stein przyjeżdża do pełnego świątyń miasta Maduraj w stanie Tamilnadu, gdzie nabiera wprawy w jedzeniu rękami. 3/6

Reżyseria: David Pritchard

Obsada: Rick Stein

08:05

Kuchenne koszmary USA - Seria 7, odc. 5 Godziny emisji

Dokument ( USA 2014 ) Czas: 60min.

Zasadniczy szef kuchni, Gordon Ramsay, podróżuje przez Amerykę wyciągając z kłopotów upadające restauracje, co czasami wymaga mówienia trudnych prawd... 5/10

Reżyseria: Jay Hunter

09:05

Masterchef: Zawodowcy - Seria 7, odc. 17 Godziny emisji

Kulinarno ( UK ) Czas: 65min.

Uczestnicy dotarli do półfinałów. Zostają wysłani do wyróżnionej gwiazdką Michelin restauracji Hibiskus. 17/21

Obsada: Marcus Waering , Gregg Wallace

10:10

Nowy kraj, nowe życie - Seria 1, odc. 10 Godziny emisji

Dokument Czas: 65min.

Spotkania z emigrantami, którzy w poszukiwaniu cieplejszego klimatu i słońca zdecydowali się porzucić dotychczasowe życie w Wielkiej Brytanii i zacząć od nowa za granicą. 10/25

11:15

Rodzina 2 + 17 Godziny emisji

Czas: 60min.

Program dokumentalny o Radfordach — największej rodzinie w Wielkiej Brytanii, przeżywającej okres zmian i wyzwań.

12:15

10 lat mniej - Heather Williams Godziny emisji

Moda i uroda ( UK ) Czas: 60min.

Nicky Hambleton-Jones wraca do 42-letniej Heather Williams, by zobaczyć, czy udało się jej utrzymać wizerunek, nadany jej przez stylistów programu. 15/20

13:15

Zapraszam do stołu: Wielka porcja - Seria 9, odc. 16 Godziny emisji

( UK ) Czas: 110min.

Kucharze-amatorzy starają się zaimponować sobie nawzajem: każdy z nich przygotowuje przyjęcie, mając nadzieję na nagrodę pieniężną.

15:05

Czekając na nową twarz - Seria 1, odc. 5 Godziny emisji

Czas: 30min.

Annie robi sobie lifting, aby wyglądać młodziej. Sally Anne przygotowuje się do operacji powiększenia piersi.

15:35

Czekając na nową twarz - Seria 1, odc. 6 Godziny emisji

Czas: 25min.

Tym razem śledzimy losy dwóch kobiet: Sally, która poddaje się liftingowi, oraz Natashy, która chce zmienić kształt nosa przed 30. urodzinami.

16:00

Dom w słońcu - Seria 6, odc. 11 Godziny emisji

Czas: 55min.

Jonnie Irvin i Jasmine Harman pomagają właścicielom nieruchomości znajdywać wymarzone domy. Czy uczestnicy pozostaną w Wielkiej Brytanii, czy wybiorą bardziej słoneczne miejsca?

Reżyseria: Chris Coleman

16:55

Nowy kraj, nowe życie - Seria 1, odc. 19 Godziny emisji

Dokument Czas: 60min.

Spotkania z emigrantami, którzy w poszukiwaniu cieplejszego klimatu i słońca zdecydowali się porzucić dotychczasowe życie w Wielkiej Brytanii i zacząć od nowa za granicą. 19/25

17:55

Czekoladomania - Seria 5, odc. 3 Godziny emisji

Kulinarno ( UK 2014 ) Czas: 60min.

Kolejna seria programu o działającym w Brighton słynnym sklepie z czekoladą. Tym razem zespół przygotowuje tort dla Jasona Donovana. 3/10

Obsada: Stephen Tompkinson

18:55

Kolacja dla dwojga - Seria 4, odc. 2 Godziny emisji

Kulinarno ( UK ) Czas: 60min.

Chloe z Wokingham w Berkshire wybiera trzech kandydatów na randkę na podstawie przygotowanych przez nich propozycji menu. Któremu z nich da szansę?

19:55

Zapraszam do stołu: podwójnie ugotowani - Seria 2, odc. 19 Godziny emisji

( 2016 ) Czas: 60min.

Wariant popularnego show, w którym pary przygotowują przyjęcie, a goście oceniają ich umiejętności kulinarne i atmosferę spotkania. Najlepszy duet wygrywa 1000 funtów.

20:55

William, Kate i królewskie śluby Godziny emisji

Dokument Czas: 60min.

Opowieść o poprzednich ślubach w rodzinie królewskiej.

21:55

Wstydliwe choroby - Seria 3, odc. 3 Godziny emisji

Dokument Czas: 60min.

Zespół lekarzy pomaga osobom z krępującymi dolegliwościami. Dr Christian podejmuje się rekonstrukcji sutka u mężczyzny, a dr Pixie uświadamia, jaki wpływ na nasz mózg ma alkohol. 3/9

22:55

Wstydliwe choroby - Seria 3, odc. 6 Godziny emisji

Dokument Czas: 60min.

Prowadzący program lekarze przekonują pacjentów, że warto rozmawiać nawet o najbardziej krępujących schorzeniach. Zgłasza się do nich mężczyzna z wyjątkowo wstydliwą dolegliwością. 6/9

23:55

10 lat mniej - Sharon Evans Godziny emisji

Moda i uroda ( UK ) Czas: 30min.

Sharon Evans udało się "cofnąć czas" o 14 lat, gdy wystąpiła w naszym programie. Czy udało jej się utrzymać młody wygląd? 16/20

00:25

10 lat mniej - Donna Fuller Godziny emisji

Moda i uroda ( UK ) Czas: 30min.

Metamorfoza Donny zapadła Nicky i jej ekspertom w pamięć. Ciekawe, jak teraz radzi sobie Donna. 17/20

00:55

Wstydliwe choroby - Seria 3, odc. 7 Godziny emisji

Dokument Czas: 60min.

Zespół lekarzy specjalistów pomaga osobom cierpiącym na niespotykane i krępujące dolegliwości. Dla zdesperowanych uczestników program jest często ostatnią deską ratunku. 7/9

01:55

Rodzina 2 + 17 Godziny emisji

Czas: 65min.

Program dokumentalny o Radfordach — największej rodzinie w Wielkiej Brytanii, przeżywającej okres zmian i wyzwań.

03:00

Graham Norton Show - Seria 16, odc. 21 Godziny emisji

Czas: 50min.

W tym odcinku wśród gości gwiazda sportu David Beckham, hollywoodzki aktor Will Smith, australijska aktorka Margot Robbie oraz Hugh „Wolverine" Jackman. Na scenie Noel Gallagher.

03:50

Rick Stein w Indiach - Seria 1, odc. 3 Godziny emisji

Kulinarno ( 2013 ) Czas: 50min.

Rick Stein przyjeżdża do pełnego świątyń miasta Maduraj w stanie Tamilnadu, gdzie nabiera wprawy w jedzeniu rękami. 3/6

Reżyseria: David Pritchard

Obsada: Rick Stein

04:40

Masterchef: Zawodowcy - Seria 7, odc. 17 Godziny emisji

Kulinarno ( UK ) Czas: 55min.

Uczestnicy dotarli do półfinałów. Zostają wysłani do wyróżnionej gwiazdką Michelin restauracji Hibiskus. 17/21

Obsada: Marcus Waering , Gregg Wallace

05:35

Ulubione dania Mary Berry - Seria 1, odc. 2 Godziny emisji

( 2015 ) Czas: 25min.

Mary przygotowuje potrawy inspirowane jej fascynacją brytyjską prowincją. Na początek przyrządza jajka po szkocku z pieczarkami — idealne danie na piknik na wsi. 2/6

Grupy kanałów stacji

O programie TV stacji

Na stronie stacji telewizyjnej BBC Lifestyle umieszczony jest program telewizyjny dla wybranego dnia. Domyślnie prezentowany jest program dla bieżącego dnia, za pomocą kalendarza i linkow z datą można wybrać dowolny inny dzień, dla którego dostępne są informacje o emisjach.

Wyświetlana strona zawiera program TV BBC Lifestyle. Poza ramówką na stronach znajdują się informacje na temat emitowanych programów, filmów i seriali oraz osób, które są związane ze stacją.

Dodatkowo na stronie programu telewizyjnego dla kanału BBC Lifestyle można znaleźć informacje na temat programów i transmisji emitowanych na żywo oraz najbliższych premier. Program TV BBC Lifestyle umożliwia również przełączenie na widok tygodniowy zawierający tabelę z programem dla siedmiu dni.

Przewodnik telewizyjny po ramówce stacji BBC Lifestyle. Sprawdź w programie co możesz obejrzeć dziś i w kolejnych dniach.

© 2016 - PROGRAM TV - przewodnik telewizyjny naziemna.info