Logo BBC Lifestyle Program TV BBC Lifestyle - ramówka, emisje

2017-07-28 Pokaź dziś

06:00

Graham Norton Show - Seria 16, odc. 22 Godziny emisji

Czas: 55min.

Jennifer Saunders, David Walliams, Jack Dee, Johnny Vegas oraz piosenkarka Cheryl świętują z Grahamem 30-lecie brytyjskiej organizacji charytatywnej Comic Relief.

06:55

Rick Stein w Indiach - Seria 1, odc. 4 Godziny emisji

Kulinarno ( 2013 ) Czas: 65min.

Tym razem Rick odwiedza Lucknow, stolicę stanu Uttar Pradesh, dawną twierdzę Mogołów, poszukując najlepszych przepisów na kormę z kurczaka. 4/6

Reżyseria: David Pritchard

Obsada: Rick Stein

08:00

Czekoladomania - Seria 5, odc. 3 Godziny emisji

Kulinarno ( UK 2014 ) Czas: 60min.

Kolejna seria programu o działającym w Brighton słynnym sklepie z czekoladą. Tym razem zespół przygotowuje tort dla Jasona Donovana. 3/10

Obsada: Stephen Tompkinson

09:00

Masterchef: Zawodowcy - Seria 7, odc. 18 Godziny emisji

Kulinarno ( UK ) Czas: 65min.

Uczestnicy dotarli do półfinałów. Zostają wysłani do wyróżnionej gwiazdką Michelin restauracji Wild Honey w Londynie. 18/21

Obsada: Marcus Waering , Gregg Wallace

10:05

Nowy kraj, nowe życie - Seria 1, odc. 11 Godziny emisji

Dokument Czas: 65min.

Spotkania z emigrantami, którzy w poszukiwaniu cieplejszego klimatu i słońca zdecydowali się porzucić dotychczasowe życie w Wielkiej Brytanii i zacząć od nowa za granicą. 11/25

11:10

William, Kate i królewskie śluby Godziny emisji

Dokument Czas: 65min.

Opowieść o poprzednich ślubach w rodzinie królewskiej.

12:15

10 lat mniej - Sharon Evans Godziny emisji

Moda i uroda ( UK ) Czas: 30min.

Sharon Evans udało się "cofnąć czas" o 14 lat, gdy wystąpiła w naszym programie. Czy udało jej się utrzymać młody wygląd? 16/20

12:45

10 lat mniej - Donna Fuller Godziny emisji

Moda i uroda ( UK ) Czas: 30min.

Metamorfoza Donny zapadła Nicky i jej ekspertom w pamięć. Ciekawe, jak teraz radzi sobie Donna. 17/20

13:15

Zapraszam do stołu: Wielka porcja - Seria 9, odc. 17 Godziny emisji

( UK ) Czas: 115min.

Kucharze-amatorzy chcą zachwycić konkurentów swoimi umiejętnościami kulinarnymi. W nadziei na wygranie tysiąca funtów każdy z nich przygotowuje przyjęcie.

15:10

Epidemia otyłości - Seria 1, odc. 1 Godziny emisji

Dokument ( 2016 ) Czas: 50min.

W obecnych czasach mamy do czynienia z epidemią otyłości. Po raz pierwszy w historii dzieci mogą żyć krócej niż rodzice. Szef Kuchni Simon Gault przygląda się najnowszym zaleceniom zdrowotnym. 1/3

16:00

Czy to zaraźliwe? - Seria 1, odc. 3 Godziny emisji

Dokument ( 2017 ) Czas: 30min.

Lekarze wyjaśniają, skąd biorą się sensacyjne doniesienia na temat zagrożeń dla zdrowia i co naprawdę za nimi stoi. Dr Javid Abdelmoneim sprawdza, czy jedzenie z podłogi jest szkodliwe. 3/4

Reżyseria: David Symonds

16:30

Czy to zaraźliwe? - Seria 1, odc. 4 Godziny emisji

Dokument ( 2017 ) Czas: 25min.

Lekarze wyjaśniają, skąd biorą się sensacyjne doniesienia na temat zagrożeń dla zdrowia i co naprawdę za nimi stoi. W odcinku m.in. o przyczynach przeziębienia oraz przeterminowanych kosmetykach. 4/4

Reżyseria: David Symonds

16:55

Nowy kraj, nowe życie - Seria 1, odc. 20 Godziny emisji

Dokument Czas: 60min.

Spotkania z emigrantami, którzy w poszukiwaniu cieplejszego klimatu i słońca zdecydowali się porzucić dotychczasowe życie w Wielkiej Brytanii i zacząć od nowa za granicą. 20/25

17:55

Ulubione dania Mary Berry - Seria 1, odc. 3 Godziny emisji

( 2015 ) Czas: 30min.

Tym razem inspiracją dla Mary jest ogródek z ziołami — powstaje wspaniała, letnia sałatka z arbuza i sera feta z mnóstwem świeżej mięty. 3/6

18:25

Ulubione dania Mary Berry - Seria 1, odc. 4 Godziny emisji

( 2015 ) Czas: 30min.

Dla wszystkich zapracowanych mam i tatusiów Mary przygotowuje wyjątkowy, jednodaniowy posiłek, który zachwyci całą rodzinę. A na deser szykuje pavlovą z czerwonymi owocami. 4/6

18:55

Kolacja dla dwojga - Seria 4, odc. 3 Godziny emisji

Kulinarno ( UK ) Czas: 60min.

Richard z Wimbledonu wybiera trzy spośród pięciu potencjalnych kandydatek do randki w ciemno, bazując wyłącznie na menu, które zaproponowały.

19:55

Zapraszam do stołu: podwójnie ugotowani - Seria 2, odc. 20 Godziny emisji

( 2016 ) Czas: 60min.

Wariant popularnego show, w którym pary przygotowują przyjęcie, a goście oceniają ich umiejętności kulinarne i atmosferę spotkania. Najlepszy duet wygrywa 1000 funtów.

20:55

Nowy kraj, nowe życie - Seria 1, odc. 20 Godziny emisji

Dokument Czas: 60min.

Spotkania z emigrantami, którzy w poszukiwaniu cieplejszego klimatu i słońca zdecydowali się porzucić dotychczasowe życie w Wielkiej Brytanii i zacząć od nowa za granicą. 20/25

21:55

Wstydliwe choroby - Seria 3, odc. 4 Godziny emisji

Dokument Czas: 60min.

Zespół lekarzy pomaga osobom z krępującymi dolegliwościami. Dr Christian przyjmuje pacjenta z wyjątkowo uciążliwymi hemoroidami, a dr Pixie doradza na temat nadmiernej potliwości stóp. 4/9

22:55

Wstydliwe choroby - Seria 3, odc. 7 Godziny emisji

Dokument Czas: 60min.

Zespół lekarzy specjalistów pomaga osobom cierpiącym na niespotykane i krępujące dolegliwości. Dla zdesperowanych uczestników program jest często ostatnią deską ratunku. 7/9

23:55

Moja obsesja - Uzależnieni od skalpela Godziny emisji

( 2013 ) Czas: 60min.

Kiedy operacje plastyczne zaczynają uzależniać? Poznamy ludzi, dla których dążenie do posiadania perfekcyjnego ciała stało się prawdziwą obsesją. 4/4

00:55

Wstydliwe choroby - Seria 3, odc. 8 Godziny emisji

Dokument Czas: 60min.

Lekarze pomagają pacjentom z krępującymi dolegliwościami. Tym razem jedną z pacjentek jest młoda matka cierpiąca na depresję poporodową. 8/9

01:55

Wstydliwe choroby - Seria 3, odc. 3 Godziny emisji

Dokument Czas: 60min.

Zespół lekarzy pomaga osobom z krępującymi dolegliwościami. Dr Christian podejmuje się rekonstrukcji sutka u mężczyzny, a dr Pixie uświadamia, jaki wpływ na nasz mózg ma alkohol. 3/9

02:55

Graham Norton Show - Seria 16, odc. 22 Godziny emisji

Czas: 50min.

Jennifer Saunders, David Walliams, Jack Dee, Johnny Vegas oraz piosenkarka Cheryl świętują z Grahamem 30-lecie brytyjskiej organizacji charytatywnej Comic Relief.

03:45

Rick Stein w Indiach - Seria 1, odc. 4 Godziny emisji

Kulinarno ( 2013 ) Czas: 55min.

Tym razem Rick odwiedza Lucknow, stolicę stanu Uttar Pradesh, dawną twierdzę Mogołów, poszukując najlepszych przepisów na kormę z kurczaka. 4/6

Reżyseria: David Pritchard

Obsada: Rick Stein

04:40

Masterchef: Zawodowcy - Seria 7, odc. 18 Godziny emisji

Kulinarno ( UK ) Czas: 55min.

Uczestnicy dotarli do półfinałów. Zostają wysłani do wyróżnionej gwiazdką Michelin restauracji Wild Honey w Londynie. 18/21

Obsada: Marcus Waering , Gregg Wallace

05:35

Ulubione dania Mary Berry - Seria 1, odc. 2 Godziny emisji

( 2015 ) Czas: 25min.

Mary przygotowuje potrawy inspirowane jej fascynacją brytyjską prowincją. Na początek przyrządza jajka po szkocku z pieczarkami — idealne danie na piknik na wsi. 2/6

Grupy kanałów stacji

O programie TV stacji

Na stronie stacji telewizyjnej BBC Lifestyle umieszczony jest program telewizyjny dla wybranego dnia. Domyślnie prezentowany jest program dla bieżącego dnia, za pomocą kalendarza i linkow z datą można wybrać dowolny inny dzień, dla którego dostępne są informacje o emisjach.

Wyświetlana strona zawiera program TV BBC Lifestyle. Poza ramówką na stronach znajdują się informacje na temat emitowanych programów, filmów i seriali oraz osób, które są związane ze stacją.

Dodatkowo na stronie programu telewizyjnego dla kanału BBC Lifestyle można znaleźć informacje na temat programów i transmisji emitowanych na żywo oraz najbliższych premier. Program TV BBC Lifestyle umożliwia również przełączenie na widok tygodniowy zawierający tabelę z programem dla siedmiu dni.

Przewodnik telewizyjny po ramówce stacji BBC Lifestyle. Sprawdź w programie co możesz obejrzeć dziś i w kolejnych dniach.

© 2016 - PROGRAM TV - przewodnik telewizyjny naziemna.info