Logo BBC Lifestyle Program TV BBC Lifestyle - ramówka, emisje

2017-08-01 Pokaź dziś

06:00

Wielkie brytyjskie wypieki - Seria 4, odc. 1 Godziny emisji

( UK 2013 ) Czas: 60min.

Uczestnicy przygotowują przekładańce, tradycyjne brytyjskie ciasta na białkach i niezwykłe desery z czekolady.

Reżyseria: Scott Tankard , Andy Devonshire

Obsada: Sue Perkins , Mel Giedroyc , Paul Hollywood , Mary Berry

07:00

Graham Norton Show - Seria 17, odc. 2 Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2015 ) Czas: 60min.

Dziś Graham gości wybitne kobiety: nominowaną do Oscara Carey Mulligan, szwedzką gwiazdę Noomi Rapace oraz Amandę Holden z brytyjskiego „Mam talent". 2/13

08:00

Rick Stein w Indiach - Seria 1, odc. 6 Godziny emisji

Kulinarno ( 2013 ) Czas: 60min.

Rick odkrywa w Maduraj pięciogwiazdkowy hotel, w którym miejscowe gospodynie gotują prawdziwe, domowe dania — i próbuje pysznego kurczaka chettinad. 6/6

Reżyseria: David Pritchard

Obsada: Rick Stein

09:00

Masterchef: Zawodowcy - Seria 7, odc. 20 Godziny emisji

Kulinarno ( UK ) Czas: 60min.

Zadaniem finalistów jest przygotować oszałamiające danie, które zachwyci jurorów. Później czeka na nich wyzwanie w hiszpańskim San Sebastian. 20/21

Obsada: Marcus Waering , Gregg Wallace

10:00

Pogotowie remontowe: Wielka przebudowa - Seria 22, odc. 1 Godziny emisji

( 2011 ) Czas: 60min.

Nick Knowles i jego zespół proszą o pomoc lokalną społeczność w Aberstwyth - chodzi o przebudowę domu robotnika cierpiącego na raka mózgu.

11:00

Nie mówcie pannie młodej - Seria 7, odc. 1 Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK ) Czas: 60min.

Levi, kibic piłkarski, przygotowuje wielki dzień dla swojej narzeczonej, Jade. Ona marzy o skromnym ślubie w gronie rodziny, ale on ma inne plany...

12:00

Puszyści kontra szczupli - Seria 5, odc. 7 Godziny emisji

Dokument ( UK ) Czas: 60min.

Program, w którym wyjątkowo szczupli zamieniają się dietą i stylem życia z otyłymi. Wkrótce i jedni, i drudzy odkrywają, że ich życiu zagraża niebezpieczeństwo.

13:00

Czekoladomania - Seria 5, odc. 3 Godziny emisji

Kulinarno ( UK 2014 ) Czas: 60min.

Kolejna seria programu o działającym w Brighton słynnym sklepie z czekoladą. Tym razem zespół przygotowuje tort dla Jasona Donovana. 3/10

Obsada: Stephen Tompkinson

14:00

Zapraszam do stołu: podwójnie ugotowani - Seria 2, odc. 19 Godziny emisji

( 2016 ) Czas: 60min.

Wariant popularnego show, w którym pary przygotowują przyjęcie, a goście oceniają ich umiejętności kulinarne i atmosferę spotkania. Najlepszy duet wygrywa 1000 funtów.

15:00

Nie mówcie pannie młodej - Seria 8, odc. 1 Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2014 ) Czas: 60min.

Ian wykorzystuje 12 tys. funtów na podróż do Tajlandii wraz z dwoma drużbami. Planują kupić tańsze garnitury i suknię ślubną — a przy okazji przeżyć wspaniały wieczór kawalerski.

Reżyseria: Jonny Dixon

16:00

Dom w słońcu - Seria 6, odc. 13 Godziny emisji

Czas: 55min.

Jonnie Irvin i Jasmine Harman pomagają właścicielom nieruchomości znajdywać wymarzone domy. Czy uczestnicy pozostaną w Wielkiej Brytanii, czy wybiorą bardziej słoneczne miejsca?

Reżyseria: Joe Scannell

16:55

Nowy kraj, nowe życie - Seria 1, odc. 22 Godziny emisji

Dokument Czas: 60min.

Spotkania z emigrantami, którzy w poszukiwaniu cieplejszego klimatu i słońca zdecydowali się porzucić dotychczasowe życie w Wielkiej Brytanii i zacząć od nowa za granicą. 22/25

17:55

Kuchenne koszmary - Ruby Tates Godziny emisji

Kulinarno ( UK 2007 ) Czas: 60min.

Gordon udaje się do Ruby Tates w Brighton, eleganckiej restauracji serwującej dania z ryb i owoców morza - i przynoszącej cotygodniowe straty.

18:55

Kolacja dla dwojga - Seria 4, odc. 5 Godziny emisji

Kulinarno ( UK ) Czas: 60min.

Daniel z Londynu wybiera trzy spośród pięciu przygotowanych menu — ale z którą z trzech pań ostatecznie wybierze się na randkę?

19:55

Zapraszam do stołu: Wielka porcja - Seria 9, odc. 18 Godziny emisji

( UK ) Czas: 120min.

Kucharze-amatorzy starają się zaimponować sobie nawzajem: każdy z nich przygotowuje przyjęcie, mając nadzieję na nagrodę pieniężną.

21:55

Trzy żony, jeden mąż - Seria 1, odc. 2 Godziny emisji

Dokument ( 2017 ) Czas: 60min.

Spotkanie z mieszkańcami mormońskiej społeczności, której członkowie praktykują poligamię. Trzecia żona Abla jest w zaawansowanej ciąży i potrzebuje większej pomocy męża. Co na to pozostałe żony? 2/4

Reżyseria: Becky Lomax

22:55

Wstydliwe choroby - Seria 3, odc. 9 Godziny emisji

Dokument Czas: 60min.

Program specjalny poświęcony 9-latce Charlotte, którą spotkaliśmy w jednym z poprzednich odcinków. Podczas diagnozowania przyczyn uporczywej kurzajki dociekliwy zespół dr Jessena wykrył poważną chorobę. 9/9

23:55

Puszyści kontra szczupli - Seria 5, odc. 7 Godziny emisji

Dokument ( UK ) Czas: 60min.

Program, w którym wyjątkowo szczupli zamieniają się dietą i stylem życia z otyłymi. Wkrótce i jedni, i drudzy odkrywają, że ich życiu zagraża niebezpieczeństwo.

00:55

Wstydliwe choroby - Seria 4, odc. 1 Godziny emisji

Dokument Czas: 65min.

Zespół lekarzy wybiera się na hiszpańskie wybrzeże, gdzie wakacje spędza sporo młodych Brytyjczyków. Czy wiedzą oni, czym jest chlamydia? 1/26

02:00

Pogotowie remontowe: Wielka przebudowa - Seria 25, odc. 1 Godziny emisji

( 2014 ) Czas: 60min.

Nick i jego ekipa pomagają rozbudować dom kobiety po ciężkiej infekcji mózgu. 1/25

Reżyseria: Luke Byrne

03:00

Graham Norton Show - Seria 17, odc. 2 Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2015 ) Czas: 60min.

Dziś Graham gości wybitne kobiety: nominowaną do Oscara Carey Mulligan, szwedzką gwiazdę Noomi Rapace oraz Amandę Holden z brytyjskiego „Mam talent". 2/13

04:00

Rick Stein w Indiach - Seria 1, odc. 6 Godziny emisji

Kulinarno ( 2013 ) Czas: 60min.

Rick odkrywa w Maduraj pięciogwiazdkowy hotel, w którym miejscowe gospodynie gotują prawdziwe, domowe dania — i próbuje pysznego kurczaka chettinad. 6/6

Reżyseria: David Pritchard

Obsada: Rick Stein

05:00

Masterchef: Zawodowcy - Seria 7, odc. 20 Godziny emisji

Kulinarno ( UK ) Czas: 60min.

Zadaniem finalistów jest przygotować oszałamiające danie, które zachwyci jurorów. Później czeka na nich wyzwanie w hiszpańskim San Sebastian. 20/21

Obsada: Marcus Waering , Gregg Wallace

Grupy kanałów stacji

O programie TV stacji

Na stronie stacji telewizyjnej BBC Lifestyle umieszczony jest program telewizyjny dla wybranego dnia. Domyślnie prezentowany jest program dla bieżącego dnia, za pomocą kalendarza i linkow z datą można wybrać dowolny inny dzień, dla którego dostępne są informacje o emisjach.

Wyświetlana strona zawiera program TV BBC Lifestyle. Poza ramówką na stronach znajdują się informacje na temat emitowanych programów, filmów i seriali oraz osób, które są związane ze stacją.

Dodatkowo na stronie programu telewizyjnego dla kanału BBC Lifestyle można znaleźć informacje na temat programów i transmisji emitowanych na żywo oraz najbliższych premier. Program TV BBC Lifestyle umożliwia również przełączenie na widok tygodniowy zawierający tabelę z programem dla siedmiu dni.

Przewodnik telewizyjny po ramówce stacji BBC Lifestyle. Sprawdź w programie co możesz obejrzeć dziś i w kolejnych dniach.

© 2016 - PROGRAM TV - przewodnik telewizyjny naziemna.info