Logo BBC Lifestyle Program TV BBC Lifestyle - ramówka, emisje

2017-08-03 Pokaź dziś

06:00

Wielkie brytyjskie wypieki - Seria 4, odc. 3 Godziny emisji

( UK 2013 ) Czas: 60min.

Tym razem uczestnicy muszą wykorzystać jednocześnie kilka różnych umiejętności, aby stworzyć brytyjski deser trifle o wyraźnie zaznaczonych warstwach.

Reżyseria: Scott Tankard

Obsada: Sue Perkins , Mel Giedroyc , Paul Hollywood , Mary Berry

07:00

Graham Norton Show - Seria 17, odc. 5 Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2015 ) Czas: 60min.

W tym odcinku na kanapie Grahama zasiada aktorskie grono: Miranda Hart, Rupert Everett oraz Greg Davies. Na scenie wystąpi Electro Velvet, brytyjski reprezentant w konkursie Eurowizji 2015. 5/13

08:00

Gotuj lepiej z Lorraine Pascale - Seria 1, odc. 2 Godziny emisji

( 2014 ) Czas: 30min.

Lorraine pomaga Bryony, która kupuje gotowe dania i udaje, że sama je ugotowała — a teraz ma przygotować kolację „babski wieczór" swojej przyjaciółki.

08:30

Kulinarne inspiracje Rachel Khoo: Miasta świata - Seria 2, odc. 2 Godziny emisji

Kulinarno ( UK 2014 ) Czas: 30min.

Na pięknym Wybrzeżu Amalfitańskim Rachel gotuje domowy obiad w restauracji na klifie i odkrywa sekrety kilku pysznych dań. 2/10

Reżyseria: Will Knott

Obsada: Rachel Khoo

09:00

Masterchef: Gwiazdy - Seria 6, odc. 1 Godziny emisji

Kulinarno ( UK 2011 ) Czas: 60min.

Aktorka Linda Lusardi, milionerka Michelle Mone, aktor Nick Pickard i były mistrz olimpijski Darren Campbell zaczynają kulinarną rywalizację. 1/30

Reżyseria: Robin Trump

Obsada: John Torode , Gregg Wallace

10:00

Pogotowie remontowe: Wielka przebudowa - Seria 22, odc. 3 Godziny emisji

( 2011 ) Czas: 60min.

Nick Knowles i jego ekipa trafiają do Stoke, gdzie z pomocą lokalnej społeczności odnawiają dom rodziny zmagającej się z nieuleczalną chorobą.

11:00

Nie mówcie pannie młodej - Seria 7, odc. 3 Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK ) Czas: 60min.

Liam wierzy w UFO i chce urządzić wesele w stylu kosmicznym, podczas gdy jego narzeczona, Lynn, wolałaby coś bardziej romantycznego i tradycyjnego.

12:00

Kochanie, mordujemy dzieciaki - Rodzina Reynolds Godziny emisji

Dokument ( UK 2005 ) Czas: 60min.

Kris proponuje Michaelowi zamienić gotowe dania na warzywa i owoce, zacząć treningi judo oraz spróbować jazdy na rowerze.

Obsada: Kris Murrin

13:00

Zapraszam do stołu: Wielka porcja - Seria 9, odc. 17 Godziny emisji

( UK ) Czas: 120min.

Kucharze-amatorzy chcą zachwycić konkurentów swoimi umiejętnościami kulinarnymi. W nadziei na wygranie tysiąca funtów każdy z nich przygotowuje przyjęcie.

15:00

Epidemia otyłości - Seria 1, odc. 2 Godziny emisji

Dokument ( 2017 ) Czas: 60min.

W obecnych czasach mamy do czynienia z epidemią otyłości. Po raz pierwszy w historii dzieci mogą żyć krócej niż rodzice. Szef Kuchni Simon Gault przygląda się najnowszym zaleceniom zdrowotnym. 2/3

Obsada: Simon Gault

16:00

Pogotowie remontowe: Wielka przebudowa - Seria 22, odc. 2 Godziny emisji

( 2011 ) Czas: 55min.

Nick Knowles i jego zespół proszą o pomoc lokalną społeczność w Durham - tym razem trzeba pomóc zamieszkać razem rodzinie rozdzielonej przez chorobę.

16:55

Nowy kraj, nowe życie - Seria 1, odc. 24 Godziny emisji

Dokument Czas: 60min.

Spotkania z emigrantami, którzy w poszukiwaniu cieplejszego klimatu i słońca zdecydowali się porzucić dotychczasowe życie w Wielkiej Brytanii i zacząć od nowa za granicą. 24/25

17:55

Czekoladomania - Seria 5, odc. 4 Godziny emisji

Kulinarno ( UK 2014 ) Czas: 60min.

Historie z zaplecza słynnej cukierni w Brighton. Jej pracownicy tworzą tort dla Derrena Browna. 4/10

Obsada: Stephen Tompkinson

18:55

Kolacja dla dwojga - Seria 4, odc. 7 Godziny emisji

Kulinarno ( UK ) Czas: 60min.

Tom z Birmingham wybiera trzy spośród pięciu potencjalnych kandydatek do randki w ciemno, bazując wyłącznie na menu, które zaproponowały.

19:55

Zapraszam do stołu: podwójnie ugotowani - Seria 2, odc. 22 Godziny emisji

( 2016 ) Czas: 60min.

Wariant popularnego show, w którym pary przygotowują przyjęcie, a goście oceniają ich umiejętności kulinarne i atmosferę spotkania. Najlepszy duet wygrywa 1000 funtów.

20:55

Moja obsesja - Seria 1, odc. 3 Godziny emisji

( 2013 ) Czas: 60min.

Trwająca od 40 lat obsesja na punkcie zakupów wypełnia nie tylko całe życie Michelle Rees, ale także cały jej dom. 3/4

21:55

Wstydliwe choroby - Seria 3, odc. 8 Godziny emisji

Dokument Czas: 60min.

Lekarze pomagają pacjentom z krępującymi dolegliwościami. Tym razem jedną z pacjentek jest młoda matka cierpiąca na depresję poporodową. 8/9

22:55

Wstydliwe choroby - Seria 4, odc. 2 Godziny emisji

Dokument Czas: 60min.

Lekarze pomagają pacjentom z krępującymi dolegliwościami. Tym razem zajmują się mężczyzną z torbielą w oku oraz kobietą narzekającą na problemy intymne. 2/26

23:55

10 lat mniej: Wyzwanie - seria 6, odc. 1 Godziny emisji

Moda i uroda ( UK ) Czas: 60min.

Mary i Kathleen chcialy wygladac mlodo. Mary decyduje sie na operacje, Kathleen obywa sie bez skalpela. Która z nich bedzie wygladac mlodziej? 1/15

00:55

Wstydliwe choroby - Seria 4, odc. 3 Godziny emisji

Dokument Czas: 65min.

Zespół lekarzy pomaga osobom z wyjątkowo krępującymi dolegliwościami. W odcinku przypadek mężczyzny skarżącego się na nieprzyjemny zapach okolic intymnych. 3/26

02:00

Pogotowie remontowe: Wielka przebudowa - Seria 25, odc. 3 Godziny emisji

( 2014 ) Czas: 60min.

Ekipa pomaga dokończyć remont domu rodzinie opiekującej się synem z rozszczepem kręgosłupa. 3/25

Reżyseria: Simon Brown

03:00

Graham Norton Show - Seria 17, odc. 5 Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2015 ) Czas: 60min.

W tym odcinku na kanapie Grahama zasiada aktorskie grono: Miranda Hart, Rupert Everett oraz Greg Davies. Na scenie wystąpi Electro Velvet, brytyjski reprezentant w konkursie Eurowizji 2015. 5/13

04:00

Nie mówcie pannie młodej - Seria 7, odc. 2 Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK ) Czas: 60min.

Matt, beznadziejny romantyk, planuje dla swojej narzeczonej, Rian, sentymentalne wesele — ona jednak marzy o ślubie „na bogato".

05:00

Masterchef: Gwiazdy - Seria 6, odc. 1 Godziny emisji

Kulinarno ( UK 2011 ) Czas: 60min.

Aktorka Linda Lusardi, milionerka Michelle Mone, aktor Nick Pickard i były mistrz olimpijski Darren Campbell zaczynają kulinarną rywalizację. 1/30

Reżyseria: Robin Trump

Obsada: John Torode , Gregg Wallace

Grupy kanałów stacji

O programie TV stacji

Na stronie stacji telewizyjnej BBC Lifestyle umieszczony jest program telewizyjny dla wybranego dnia. Domyślnie prezentowany jest program dla bieżącego dnia, za pomocą kalendarza i linkow z datą można wybrać dowolny inny dzień, dla którego dostępne są informacje o emisjach.

Wyświetlana strona zawiera program TV BBC Lifestyle. Poza ramówką na stronach znajdują się informacje na temat emitowanych programów, filmów i seriali oraz osób, które są związane ze stacją.

Dodatkowo na stronie programu telewizyjnego dla kanału BBC Lifestyle można znaleźć informacje na temat programów i transmisji emitowanych na żywo oraz najbliższych premier. Program TV BBC Lifestyle umożliwia również przełączenie na widok tygodniowy zawierający tabelę z programem dla siedmiu dni.

Przewodnik telewizyjny po ramówce stacji BBC Lifestyle. Sprawdź w programie co możesz obejrzeć dziś i w kolejnych dniach.

© 2016 - PROGRAM TV - przewodnik telewizyjny naziemna.info