Logo BBC Lifestyle Program TV BBC Lifestyle - ramówka, emisje

2017-08-17 Pokaź dziś

06:00

Wielkie brytyjskie wypieki - Seria 5, odc. 2 Godziny emisji

( UK 2014 ) Czas: 60min.

11 pozostałych uczestników ma przygotować trójwymiarowe scenki z ciasta biszkoptowego. 2/10

Reżyseria: Andy Devonshire

Obsada: Mary Berry , Paul Hollywood , Sue Perkins , Mel Giedroyc , Mary Berry , Paul Hollywood , Mary Berry , Paul Hollywood , Mary Berry , Paul Hollywood , Mary Berry , Paul Hollywood , Mary Berry , Paul Hollywood , Mary Berry , Paul Hollywood , Mary Berry , Paul Hollywood , Mary Berry , Paul Hollywood

07:00

Graham Norton Show - Seria 18, odc. 2 Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2015 ) Czas: 60min.

Graham gości dziś odtwórców głównych ról w filmie „Praktykant" - legendę Hollywood Robeta DeNiro oraz laureatkę Oskara Anne Hathaway. 2/20

08:00

Kuchnia Billa: Notting Hill - Seria 1, odc. 6 Godziny emisji

Kulinarno ( UK 2013 ) Czas: 30min.

Bill robi bułeczki z chilli i anchovies, zawijane tortille z mozzarellą, czarną fasolką i imbirem oraz curry z płd.-wschodniej Azji. 6/10

Reżyseria: Dominic Cyriax

Obsada: Bill Grainger

08:30

Kulinarne inspiracje Rachel Khoo: Londyn - Seria 1, odc. 2 Godziny emisji

Kulinarno ( UK 2014 ) Czas: 30min.

Rachel przygotowuje proste, kolorowe kanapki doskonałe na każdą imprezę - i wyrafinowaną galaretkę dla dorosłych. 2/10

Reżyseria: Will Knott

Obsada: Rachel Khoo

09:00

Masterchef: Gwiazdy - Seria 6, odc. 11 Godziny emisji

Kulinarno ( UK 2011 ) Czas: 60min.

Aktorka Sharon Maughan, muzyk Danny Goffey oraz prezenterzy i dekoratorzy wnętrz Colin McAllister i Justin Ryan zaczynają tydzień kulinarnych wyzwań. 11/30

Reżyseria: Robin Trump

Obsada: John Torode , Gregg Wallace

10:00

Pogotowie remontowe: Wielka przebudowa - Seria 25, odc. 1 Godziny emisji

( 2014 ) Czas: 60min.

Nick i jego ekipa pomagają rozbudować dom kobiety po ciężkiej infekcji mózgu. 1/25

Reżyseria: Luke Byrne

11:00

Nie mówcie pannie młodej - Seria 8, odc. 1 Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2014 ) Czas: 60min.

Ian wykorzystuje 12 tys. funtów na podróż do Tajlandii wraz z dwoma drużbami. Planują kupić tańsze garnitury i suknię ślubną — a przy okazji przeżyć wspaniały wieczór kawalerski.

Reżyseria: Jonny Dixon

12:00

Kochanie, mordujemy dzieciaki - Rodzina Swain Godziny emisji

Dokument ( UK 2005 ) Czas: 60min.

Kris Murrin odkrywa, że dwoje dzieci z Essex zjada blisko sześć razy więcej cukru, niż powinny. Skutki takiego zachowania mogą być opłakane.

Obsada: Kris Murrin

13:00

Zapraszam do stołu: Wielka porcja - Seria 9, odc. 21 Godziny emisji

( UK ) Czas: 120min.

Kucharze-amatorzy starają się zaimponować sobie nawzajem: każdy z nich przygotowuje przyjęcie, mając nadzieję na nagrodę pieniężną.

15:00

Trzy żony, jeden mąż - Seria 1, odc. 2 Godziny emisji

Dokument ( 2017 ) Czas: 60min.

Spotkanie z mieszkańcami mormońskiej społeczności, której członkowie praktykują poligamię. Trzecia żona Abla jest w zaawansowanej ciąży i potrzebuje większej pomocy męża. Co na to pozostałe żony? 2/4

Reżyseria: Becky Lomax

16:00

Pogotowie remontowe: Wielka przebudowa - Seria 24, odc. 6 Godziny emisji

( 2013 ) Czas: 55min.

8-letnia Dakota urodziła się z mózgowym porażeniem dziecięcym, a jej dom nie jest dostosowany do potrzeb osoby niepełnosprawnej. Nick i jego zespół przebudują go w zaledwie 9 dni. 6/6

Reżyseria: Ben Southwell

Obsada: Nick Knowles

16:55

Nowy kraj, nowe życie - Seria 1, odc. 7 Godziny emisji

Dokument Czas: 60min.

Spotkania z emigrantami, którzy w poszukiwaniu cieplejszego klimatu i słońca zdecydowali się porzucić dotychczasowe życie w Wielkiej Brytanii i zacząć od nowa za granicą. 7/25

17:55

Czekoladomania - Seria 5, odc. 6 Godziny emisji

Kulinarno ( UK 2014 ) Czas: 60min.

Historie z zaplecza słynnej cukierni w Brighton. Dziś wyzwanie rzuca jej Joan Rivers: porcja tortu, zrobionego na jej zamówienie, ma mieć nie więcej niż 150 kalorii. 6/10

Obsada: Stephen Tompkinson

18:55

Kolacja dla dwojga - Seria 4, odc. 17 Godziny emisji

Kulinarno ( UK ) Czas: 60min.

Jess z Beckenham wybiera trzech spośród pięciu potencjalnych kandydatów do randki w ciemno, bazując wyłącznie na menu, które zaproponowali.

19:55

Zapraszam do stołu RPA - Seria 2, odc. 4 Godziny emisji

Kulinarno ( South Africa 2012 ) Czas: 60min.

Tym razem swój pomysł na przyjęcia zaprezentują: amerykańska prawniczka, specjalista IT i pewna pani domu. 4/12

Obsada: Dave Lamb

20:55

Zarobić na gratach - Seria 1, odc. 8 Godziny emisji

( 2016 ) Czas: 60min.

Mieszkanka Lincolnshire nie potrafi wyrzucić z domu zbędnych klamotów, a nauczycielka z Newcastle nie może sobie poradzić z rzeczami po zmarłym ojcu. Obie wzywają pomoc. 8/9

21:55

Wstydliwe choroby - Seria 4, odc. 9 Godziny emisji

Dokument Czas: 60min.

Zespół lekarzy pomaga osobom z krępującymi dolegliwościami. Zgłaszają się do nich m.in. mężczyzna z guzkiem w intymnym miejscu oraz kobieta z nadmiernym owłosieniem. 9/26

22:55

Wstydliwe choroby - Seria 1, odc. 3 Godziny emisji

Dokument ( 2007 ) Czas: 60min.

Lekarze pomagają pacjentom z krępującymi dolegliwościami, m.in. matce, która ma problem z narządami rodnymi po urodzeniu dużego dziecka oraz kobiecie cierpiącej na nietrzymanie moczu.

23:55

10 lat mniej: Wyzwanie - seria 6, odc. 4 Godziny emisji

Moda i uroda ( UK ) Czas: 60min.

Sheila i Dawn marza o tym, by odmlodniec. Co bedzie skuteczniejsze - zabiegi chirurga czy te w gabinecie kosmetyczki? 4/15

00:55

Wstydliwe choroby - Seria 1, odc. 4 Godziny emisji

Dokument ( 2007 ) Czas: 65min.

Lekarze pomagają pacjentom z krępującymi dolegliwościami. W tym odcinku m.in. przypadek mężczyzny, który cierpi na przerost sutka.

02:00

Pogotowie remontowe: Wielka przebudowa - Seria 26, odc. 6 Godziny emisji

( 2014 ) Czas: 60min.

Sam i Ben są sanitariuszami, zawsze spieszą z pomocą potrzebującym. Ich ciasny dom jest wielkim utrudnieniem dla rodziny. Nick oraz projektant Oliver Heath ruszają na pomoc. 6/9

03:00

Graham Norton Show - Seria 18, odc. 2 Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2015 ) Czas: 60min.

Graham gości dziś odtwórców głównych ról w filmie „Praktykant" - legendę Hollywood Robeta DeNiro oraz laureatkę Oskara Anne Hathaway. 2/20

04:00

Nie mówcie pannie młodej - Seria 7, odc. 12 Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK ) Czas: 60min.

Luke, miłośnik motocykli, planuje wesele na wysokich obrotach, którego Jessica — jego przywiązana do tradycji narzeczona — długo nie zapomni.

05:00

Masterchef: Gwiazdy - Seria 6, odc. 11 Godziny emisji

Kulinarno ( UK 2011 ) Czas: 60min.

Aktorka Sharon Maughan, muzyk Danny Goffey oraz prezenterzy i dekoratorzy wnętrz Colin McAllister i Justin Ryan zaczynają tydzień kulinarnych wyzwań. 11/30

Reżyseria: Robin Trump

Obsada: John Torode , Gregg Wallace

Grupy kanałów stacji

O programie TV stacji

Na stronie stacji telewizyjnej BBC Lifestyle umieszczony jest program telewizyjny dla wybranego dnia. Domyślnie prezentowany jest program dla bieżącego dnia, za pomocą kalendarza i linkow z datą można wybrać dowolny inny dzień, dla którego dostępne są informacje o emisjach.

Wyświetlana strona zawiera program TV BBC Lifestyle. Poza ramówką na stronach znajdują się informacje na temat emitowanych programów, filmów i seriali oraz osób, które są związane ze stacją.

Dodatkowo na stronie programu telewizyjnego dla kanału BBC Lifestyle można znaleźć informacje na temat programów i transmisji emitowanych na żywo oraz najbliższych premier. Program TV BBC Lifestyle umożliwia również przełączenie na widok tygodniowy zawierający tabelę z programem dla siedmiu dni.

Przewodnik telewizyjny po ramówce stacji BBC Lifestyle. Sprawdź w programie co możesz obejrzeć dziś i w kolejnych dniach.

© 2016 - PROGRAM TV - przewodnik telewizyjny naziemna.info