Logo BBC Lifestyle Program TV BBC Lifestyle - ramówka, emisje

2017-08-22 Pokaź dziś

06:00

Wielkie brytyjskie wypieki - Seria 5, odc. 5 Godziny emisji

( UK 2014 ) Czas: 65min.

To już półmetek programu. Pozostali uczestnicy przygotowują paszteciki i tarty. 5/10

Reżyseria: Andy Devonshire

07:05

Graham Norton Show - Seria 18, odc. 5 Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2015 ) Czas: 60min.

W najnowszej odsłonie talk-show Daniel Craig opowiada o „Spectre", najnowszym filmie z Jamesem Bondem, a Sam Smith wykona główny utwór z filmu „Writing's on the Wall". 5/20

08:05

Kulinarne inspiracje Rachel Khoo: Londyn - Seria 1, odc. 5 Godziny emisji

Kulinarno ( UK 2014 ) Czas: 30min.

Rachel spędza dzień na luzie - jeździ na rowerze, odwiedza miejski ogródek znajomego i przygotowuje wegetariańską wersję klasycznej zapiekanki. 5/10

Reżyseria: Will Knott

Obsada: Rachel Khoo

08:35

Masterchef: Gwiazdy - Seria 6, odc. 14 Godziny emisji

Kulinarno ( UK 2011 ) Czas: 60min.

Gwiazdy podają lunch w L'Anima i przygotowują swoje popisowe dania, a po powrocie do kuchni programu Masterchef prezentują swoje umiejętności. 14/30

Reżyseria: Robin Trump

Obsada: John Torode , Gregg Wallace

09:35

Pogotowie remontowe: Wielka przebudowa - Seria 25, odc. 3 Godziny emisji

( 2014 ) Czas: 65min.

Tym razem Pogotowie Remontowe pomaga zaadaptować dom na potrzeby rodziny z dzieckiem chorującym na dystrofię mięśniową Duchenne'a. 4/25

Reżyseria: Ben Rowland

10:40

Nie mówcie pannie młodej - Seria 8, odc. 4 Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2014 ) Czas: 65min.

Sean jest wielkim fanem Harry'ego Pottera i marzy o ślubie i weselu pełnym czarownic i czarodziejów. Jego wymagająca narzeczona, Nicole, wolałaby jednak wziąć ślub w kościele.

Reżyseria: Dean Griffiths

11:45

Puszyści kontra szczupli - Seria 6, odc. 2 Godziny emisji

Dokument ( UK ) Czas: 60min.

Ross nigdy nie znajduje czasu na posiłek, zaś Joanna je niemal nieustannie. Zamieniają się dietami - co kończy się nerwami i płaczem. 2/10

12:45

Czekoladomania - Seria 5, odc. 6 Godziny emisji

Kulinarno ( UK 2014 ) Czas: 55min.

Historie z zaplecza słynnej cukierni w Brighton. Dziś wyzwanie rzuca jej Joan Rivers: porcja tortu, zrobionego na jej zamówienie, ma mieć nie więcej niż 150 kalorii. 6/10

Obsada: Stephen Tompkinson

13:40

Zapraszam do stołu RPA - Seria 2, odc. 4 Godziny emisji

Kulinarno ( South Africa 2012 ) Czas: 65min.

Tym razem swój pomysł na przyjęcia zaprezentują: amerykańska prawniczka, specjalista IT i pewna pani domu. 4/12

Obsada: Dave Lamb

14:45

Nie mówcie pannie młodej - Seria 8, odc. 10 Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2014 ) Czas: 65min.

Craig planuje dla swojej narzeczonej, Ellie, wesele pełne adrenaliny. Ellie wolałaby ślub w kościółku w rodzinnej wsi — co powie na propozycję skoku ze spadochronem?

Reżyseria: Jonny Dixon

15:50

Dom w słońcu - Seria 6, odc. 19 Godziny emisji

Czas: 65min.

Jonnie Irvin i Jasmine Harman pomagają właścicielom nieruchomości znajdywać wymarzone domy. Czy uczestnicy pozostaną w Wielkiej Brytanii, czy wybiorą bardziej słoneczne miejsca?

Reżyseria: Hannah Dyson

16:55

Nowy kraj, nowe życie - Seria 1, odc. 10 Godziny emisji

Dokument Czas: 60min.

Spotkania z emigrantami, którzy w poszukiwaniu cieplejszego klimatu i słońca zdecydowali się porzucić dotychczasowe życie w Wielkiej Brytanii i zacząć od nowa za granicą. 10/25

17:55

Kuchenne koszmary - Seria 7, odc. 2 Godziny emisji

Kulinarno ( UK ) Czas: 60min.

Tym razem Gordon jedzie do Capbreton na południowym zachodzie Francji, gdzie Tim i Debbie mają trudności w prowadzeniu restauracji Le Deck.

18:55

Kolacja dla dwojga - Seria 4, odc. 20 Godziny emisji

Kulinarno ( UK ) Czas: 60min.

Sarah-Jane z Londynu wybiera trzech spośród pięciu potencjalnych kandydatów do randki w ciemno, bazując wyłącznie na menu, które zaproponowali.

19:55

Zapraszam do stołu: Wielka porcja - Seria 9, odc. 24 Godziny emisji

( UK ) Czas: 120min.

Kucharze-amatorzy starają się zaimponować sobie nawzajem: każdy z nich przygotowuje przyjęcie, mając nadzieję na nagrodę pieniężną.

21:55

Czy to zaraźliwe? - Seria 1, odc. 1 Godziny emisji

Dokument ( 2017 ) Czas: 30min.

Lekarze wyjaśniają, skąd biorą się sensacyjne doniesienia na temat zagrożeń dla naszego zdrowia i co naprawdę za nimi stoi. W odcinku m.in. o boreliozie i wpływie smartfonów na płodność mężczyzn. 1/4

Reżyseria: David Symonds

22:25

Czy to zaraźliwe? - Seria 1, odc. 2 Godziny emisji

Dokument ( 2017 ) Czas: 30min.

Lekarze wyjaśniają, skąd biorą się sensacyjne doniesienia na temat zagrożeń dla zdrowia i co naprawdę za nimi stoi. Rozmawiają m.in. o ospie wietrznej oraz domniemanym rakotwórczym wpływie boczku. 2/4

Reżyseria: David Symonds

22:55

Wstydliwe choroby - Seria 2, odc. 1 Godziny emisji

Dokument Czas: 60min.

Lekarze pomagają pacjentom z krępującymi schorzeniami. W tym odcinku m.in. przypadek kobiety skarżącej się na dolegliwości intymne oraz mężczyzny cierpiącego na nietrzymanie moczu. 1/8

23:55

Puszyści kontra szczupli - Seria 6, odc. 3 Godziny emisji

Dokument ( UK ) Czas: 55min.

42-letnia Julie Menzies uwielbia pojadać. 24-letnia Zoe Hughes-Blinston jest bardzo wybredna. Czym skończy się dla nich zamiana dietami? 3/10

00:50

Wstydliwe choroby - Seria 2, odc. 2 Godziny emisji

Dokument Czas: 60min.

Dr Christian Jessen i jego zespół lekarzy-specjalistów leczą osoby cierpiące na rzadkie i krępujące schorzenia. W tym odcinku przypadek 9-latki z ogromną kurzajką na stopie. 2/8

01:50

Pogotowie remontowe: Wielka przebudowa - Seria 26, odc. 9 Godziny emisji

( 2014 ) Czas: 55min.

Richard i Jude poznali się w pracy w policji. Życie biegło spokojnie, do dnia, w którym Richard doznał udaru mózgu oraz paraliżu.  9/9

02:45

Graham Norton Show - Seria 18, odc. 5 Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2015 ) Czas: 45min.

W najnowszej odsłonie talk-show Daniel Craig opowiada o „Spectre", najnowszym filmie z Jamesem Bondem, a Sam Smith wykona główny utwór z filmu „Writing's on the Wall". 5/20

03:30

Nie mówcie pannie młodej - Seria 8, odc. 3 Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2014 ) Czas: 55min.

Dave uwielbia morze — dlatego planuje ślub i wesele na małej wysepce Lundy u wybrzeży hrabstwa Devon. Problem polega na tym, że jego narzeczona, Rosie, boi się wody...

Reżyseria: Sally Griffiths

04:25

Masterchef: Gwiazdy - Seria 6, odc. 14 Godziny emisji

Kulinarno ( UK 2011 ) Czas: 45min.

Gwiazdy podają lunch w L'Anima i przygotowują swoje popisowe dania, a po powrocie do kuchni programu Masterchef prezentują swoje umiejętności. 14/30

Reżyseria: Robin Trump

Obsada: John Torode , Gregg Wallace

05:10

Kuchnia Billa: Notting Hill - Seria 1, odc. 9 Godziny emisji

Kulinarno ( UK 2013 ) Czas: 25min.

Bill gotuje turecką potrawę gozeleme, meksykańskie rybne tacos oraz schab z grilla z chrupką sałatą. 9/10

Reżyseria: Dominic Cyriax

05:35

Kulinarne inspiracje Rachel Khoo: Londyn - Seria 1, odc. 5 Godziny emisji

Kulinarno ( UK 2014 ) Czas: 25min.

Rachel spędza dzień na luzie - jeździ na rowerze, odwiedza miejski ogródek znajomego i przygotowuje wegetariańską wersję klasycznej zapiekanki. 5/10

Reżyseria: Will Knott

Obsada: Rachel Khoo

Grupy kanałów stacji

O programie TV stacji

Na stronie stacji telewizyjnej BBC Lifestyle umieszczony jest program telewizyjny dla wybranego dnia. Domyślnie prezentowany jest program dla bieżącego dnia, za pomocą kalendarza i linkow z datą można wybrać dowolny inny dzień, dla którego dostępne są informacje o emisjach.

Wyświetlana strona zawiera program TV BBC Lifestyle. Poza ramówką na stronach znajdują się informacje na temat emitowanych programów, filmów i seriali oraz osób, które są związane ze stacją.

Dodatkowo na stronie programu telewizyjnego dla kanału BBC Lifestyle można znaleźć informacje na temat programów i transmisji emitowanych na żywo oraz najbliższych premier. Program TV BBC Lifestyle umożliwia również przełączenie na widok tygodniowy zawierający tabelę z programem dla siedmiu dni.

Przewodnik telewizyjny po ramówce stacji BBC Lifestyle. Sprawdź w programie co możesz obejrzeć dziś i w kolejnych dniach.

© 2016 - PROGRAM TV - przewodnik telewizyjny naziemna.info