Logo BBC Lifestyle Program TV BBC Lifestyle - ramówka, emisje

2017-08-24 Pokaź dziś

06:00

Wielkie brytyjskie wypieki - Seria 5, odc. 7 Godziny emisji

( UK 2014 ) Czas: 65min.

Siódmy tydzień zmagań. Uczestnicy sprawdzają swoje siły, piekąc różnego rodzaju oryginalne ciasta. 7/10

Reżyseria: Andy Devonshire

07:05

Graham Norton Show - Seria 18, odc. 7 Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2015 ) Czas: 60min.

Graham rozmawia z Kate Winslet i Michaelem Fassbenderem występującymi razem w fimie „Steve Jobs". Dołączają do nich 50 Cent i Julie Walters, a na scenie Ellie Goulding. 7/20

08:05

Kulinarne inspiracje Rachel Khoo: Londyn - Seria 1, odc. 7 Godziny emisji

Kulinarno ( UK 2014 ) Czas: 30min.

Londyńczycy kochają tradycję, a Rachel to docenia: przygotowuje własną wersję tradycyjnego brytyjskiego śniadania na ciepło i bardzo prostą pieczeń. 7/10

Reżyseria: Will Knott

Obsada: Rachel Khoo

08:35

Masterchef: Gwiazdy - Seria 6, odc. 16 Godziny emisji

Kulinarno ( UK 2011 ) Czas: 60min.

Dziennikarka Kirsty Wark, historyczka Ruth Goodman i były kapitan drużyny Anglii w rugby, Phil Vickery, zaczynają przygodę w programie Masterchef. 16/30

Reżyseria: Robin Trump

Obsada: John Torode , Gregg Wallace

09:35

Pogotowie remontowe: Wielka przebudowa - Seria 25, odc. 5 Godziny emisji

( 2014 ) Czas: 65min.

Ekipa pomaga zaadaptować dom na potrzeby pracownika szpitala, rannego w wypadku motocyklowym. 6/25

10:40

Nie mówcie pannie młodej - Seria 8, odc. 6 Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2014 ) Czas: 65min.

James — który przyznaje, że niechętnie godzi się na ślub — planuje dla swojej narzeczonej, Hollie, imprezę w stylu miejskim: na dachu wielopoziomowego parkingu w Peckham.

Reżyseria: Simon Cooper

11:45

Kochanie, mordujemy dzieciaki - Rodzina Hammond Godziny emisji

Dokument ( UK 2005 ) Czas: 60min.

Psycholog dziecięcy - Kris Murrin - przychodzi z pomocą rodzinie telemaniaków, których uzależnienie może zniszczyć przyszłość dzieci.

Obsada: Kris Murrin

12:45

Zapraszam do stołu: Wielka porcja - Seria 9, odc. 23 Godziny emisji

( UK ) Czas: 115min.

Kucharze-amatorzy starają się zaimponować sobie nawzajem: każdy z nich przygotowuje przyjęcie, mając nadzieję na nagrodę pieniężną.

14:40

Trzy żony, jeden mąż - Seria 1, odc. 3 Godziny emisji

Dokument ( 2017 ) Czas: 60min.

Mieszkaniec mormońskiej społeczności Rockland Ranch na łożu śmierci wyraził pragnienie, by jego brat Abel poślubił jego owdowiałe żony. Taka perspektywa niezbyt podoba się trzem pierwszym żonom Abla. 3/4

Reżyseria: Becky Lomax

15:40

Pogotowie remontowe: Wielka przebudowa - Seria 25, odc. 4 Godziny emisji

( 2014 ) Czas: 75min.

Nick z ekipą wyruszają do Warrington, aby pomóc częściowo sparaliżowanemu elektrykowi. 5/25

16:55

Nowy kraj, nowe życie - Seria 1, odc. 12 Godziny emisji

Dokument Czas: 60min.

Spotkania z emigrantami, którzy w poszukiwaniu cieplejszego klimatu i słońca zdecydowali się porzucić dotychczasowe życie w Wielkiej Brytanii i zacząć od nowa za granicą. 12/25

17:55

Czekoladomania - Seria 5, odc. 7 Godziny emisji

Kulinarno ( UK 2014 ) Czas: 60min.

Historie z zaplecza cukierni w Brighton. Słynni cukiernicy pracują nad specjalnym zamówieniem dla Spice Girl — Melanie C. 7/10

Obsada: Stephen Tompkinson

18:55

Kolacja dla dwojga - Seria 4, odc. 22 Godziny emisji

Kulinarno ( UK ) Czas: 60min.

Zoe z Londynu wybiera trzech spośród pięciu potencjalnych kandydatów do randki w ciemno, bazując wyłącznie na menu, które zaproponowali.

19:55

Zapraszam do stołu RPA - Seria 2, odc. 7 Godziny emisji

Kulinarno ( South Africa 2012 ) Czas: 60min.

Odc. specjalny z udziałem gwiazd: piosenkarza jazzowego Harry'ego Sideropoulosa, Dja Kouli, komika Davida Kibuuki oraz Lerato Sengadi z Big Brothera. 7/12

Obsada: Dave Lamb

20:55

Zarobić na gratach - Seria 1, odc. 10 Godziny emisji

( 2016 ) Czas: 60min.

Prowadzący pomagają uczestnikom programu pozbyć się zbędnych rzeczy. Odwiedzają m.in. krawcową z nagrodzonymi przez lata tkaninami oraz dom pełen niepotrzebnych już dziecięcych zabawek i akcesoriów.

21:55

Wstydliwe choroby - Seria 1, odc. 1 Godziny emisji

Dokument ( 2007 ) Czas: 60min.

Prowadzący program lekarze przekonują pacjentów, że warto rozmawiać nawet o najbardziej krępujących schorzeniach. Pomagają m.in. cierpiącej na łuszczycę kobiecie, której całe ciało pokryte jest ranami.

22:55

Wstydliwe choroby - Seria 2, odc. 3 Godziny emisji

Dokument Czas: 60min.

Dr Christian Jessen i jego zespół leczą osoby cierpiące na rzadkie i krępujące schorzenia. W tym odcinku przypadek kobiety narzekającej na duże piersi i mężczyzny ścierającego sobie zęby. 3/8

23:55

10 lat mniej: Wyzwanie - seria 6, odc. 5 Godziny emisji

Moda i uroda ( UK ) Czas: 60min.

Kosmetyczka Sam Harris i byly marynarz David Yule chca odzyskac mlodzienczy wyglad. Eksperci spróbuja ujac kazdemu z nich 10 lat. 5/15

00:55

Wstydliwe choroby - Seria 2, odc. 4 Godziny emisji

Dokument Czas: 55min.

Zespół lekarzy pomaga pacjentom z krępującymi dolegliwościami. W odcinku przypadek kobiety z trądzikiem oraz mężczyzny z zębami zepsutymi z powodu nadmiernego spożywania napojów gazowanych. 4/8

01:50

Pogotowie remontowe: Wielka przebudowa - Seria 27, odc. 2 Godziny emisji

( 2016 ) Czas: 60min.

Nick i jego ekipa remontowa pomagają strażakowi Joe i jego 7-letniej córce, którzy musieli przenieść się do przyczepy na podwórku, gdy powódź zniszczyła ich dom.

02:50

Graham Norton Show - Seria 18, odc. 7 Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2015 ) Czas: 45min.

Graham rozmawia z Kate Winslet i Michaelem Fassbenderem występującymi razem w fimie „Steve Jobs". Dołączają do nich 50 Cent i Julie Walters, a na scenie Ellie Goulding. 7/20

03:35

Nie mówcie pannie młodej - Seria 8, odc. 5 Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2014 ) Czas: 50min.

Adam, miłośnik tatuaży, planuje wesele na londyńskiej konwencji tatuażystów. Jego narzeczona, Dani, marzy o tradycyjnym, skromnym ślubie i weselu w gronie rodziny i bliskich.

Reżyseria: Dominic Sharman

04:25

Masterchef: Gwiazdy - Seria 6, odc. 16 Godziny emisji

Kulinarno ( UK 2011 ) Czas: 45min.

Dziennikarka Kirsty Wark, historyczka Ruth Goodman i były kapitan drużyny Anglii w rugby, Phil Vickery, zaczynają przygodę w programie Masterchef. 16/30

Reżyseria: Robin Trump

Obsada: John Torode , Gregg Wallace

05:10

Kulinarne inspiracje Rachel Khoo: Londyn - Seria 1, odc. 7 Godziny emisji

Kulinarno ( UK 2014 ) Czas: 25min.

Londyńczycy kochają tradycję, a Rachel to docenia: przygotowuje własną wersję tradycyjnego brytyjskiego śniadania na ciepło i bardzo prostą pieczeń. 7/10

Reżyseria: Will Knott

Obsada: Rachel Khoo

05:35

Kulinarne inspiracje Rachel Khoo: Londyn - Seria 1, odc. 8 Godziny emisji

Kulinarno ( UK 2014 ) Czas: 25min.

W tym odcinku - wszystko o jedzeniu w drodze. Rachel odwiedza nietypową, klubową restaurację w starym wagonie metra i gotuje posiłek dla taksówkarzy. 8/10

Reżyseria: Will Knott

Obsada: Rachel Khoo

Grupy kanałów stacji

O programie TV stacji

Na stronie stacji telewizyjnej BBC Lifestyle umieszczony jest program telewizyjny dla wybranego dnia. Domyślnie prezentowany jest program dla bieżącego dnia, za pomocą kalendarza i linkow z datą można wybrać dowolny inny dzień, dla którego dostępne są informacje o emisjach.

Wyświetlana strona zawiera program TV BBC Lifestyle. Poza ramówką na stronach znajdują się informacje na temat emitowanych programów, filmów i seriali oraz osób, które są związane ze stacją.

Dodatkowo na stronie programu telewizyjnego dla kanału BBC Lifestyle można znaleźć informacje na temat programów i transmisji emitowanych na żywo oraz najbliższych premier. Program TV BBC Lifestyle umożliwia również przełączenie na widok tygodniowy zawierający tabelę z programem dla siedmiu dni.

Przewodnik telewizyjny po ramówce stacji BBC Lifestyle. Sprawdź w programie co możesz obejrzeć dziś i w kolejnych dniach.

© 2016 - PROGRAM TV - przewodnik telewizyjny naziemna.info