Logo BBC Lifestyle Program TV BBC Lifestyle - ramówka, emisje

2017-08-28 Pokaź dziś

06:00

Wielkie brytyjskie wypieki - Seria 5, odc. 9 Godziny emisji

( UK 2014 ) Czas: 65min.

Pozostali w programie uczestnicy szykują bakławę, przekładaniec i dwie eleganckie słodkie przystawki. 9/10

Reżyseria: Andy Devonshire

07:05

Graham Norton Show - Seria 18, odc. 9 Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2015 ) Czas: 55min.

Johnny Depp i Benedict Cumberbatch wspominają pracę nad wspólnym filmem gangsterskim „Pakt z Diabłem". Dołącza do nich Daniel Radcliffe. Na zakończenie występ The Corrs. 9/20

08:00

Kuchnia Toskanii - Seria 1, odc. 1 Godziny emisji

( Australia 2016 ) Czas: 35min.

Michela podróżuje po Toskanii i poznaje regionalne potrawy. 1/10

Reżyseria: Sarah Myland

08:35

Masterchef: Gwiazdy - Seria 6, odc. 18 Godziny emisji

Kulinarno ( UK 2011 ) Czas: 55min.

Uczestnicy realizują przepis Johna Torode, a potem gotują dwudaniowy posiłek własnego pomysłu. Pod koniec odcinka jeden z uczestników opuści program. 18/30

Reżyseria: Robin Trump

Obsada: John Torode , Gregg Wallace

09:30

Pogotowie remontowe: Wielka przebudowa - Seria 26, odc. 1 Godziny emisji

( 2014 ) Czas: 70min.

Jack urodził się z rzadką odmianą dystrofii mięśniowej. Ekipa Nicka przebudowuje dom, by umożliwić chłopcu korzystanie z niedostępnego dla niego wcześniej pokoju na piętrze. 1/9

10:40

Nie mówcie pannie młodej - Seria 8, odc. 8 Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2014 ) Czas: 65min.

James chce zorganizować ślub w stylu pokazu mody — z wybiegiem, modelkami i najnowszymi projektami.

Reżyseria: Mark Littlewood

11:45

Puszyści kontra szczupli - Seria 6, odc. 3 Godziny emisji

Dokument ( UK ) Czas: 60min.

42-letnia Julie Menzies uwielbia pojadać. 24-letnia Zoe Hughes-Blinston jest bardzo wybredna. Czym skończy się dla nich zamiana dietami? 3/10

12:45

Kuchenne koszmary - Seria 7, odc. 3 Godziny emisji

Kulinarno ( UK ) Czas: 60min.

W uroczej, górskiej wiosce Gaucin Gordon odwiedza elegancką restaurację — niedawno otwartą, a już zmierzającą ku katastrofie.

13:45

Zapraszam do stołu RPA - Seria 2, odc. 6 Godziny emisji

Kulinarno ( South Africa 2012 ) Czas: 65min.

Tym razem zobaczymy jak z urządzaniem przyjęcia poradzą sobie nauczyciel matematyki, studentka, komik estradowy oraz była właścicielka klubu nocnego. 6/12

Obsada: Dave Lamb

14:50

Nie mówcie pannie młodej - Seria 8, odc. 9 Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2014 ) Czas: 65min.

Wesley, miłośnik samochodów, chce wesela, które byłoby szybkie i wściekłe — ale jego narzeczona, Rena, marzy o skromnym, eleganckim przyjęciu.

Reżyseria: Chester Dent

15:55

Dom w słońcu - Seria 6, odc. 20 Godziny emisji

Czas: 60min.

Jonnie Irvin i Jasmine Harman pomagają właścicielom nieruchomości znajdywać wymarzone domy. Czy uczestnicy pozostaną w Wielkiej Brytanii, czy wybiorą bardziej słoneczne miejsca?

Reżyseria: Kris Puri

16:55

Nowy kraj, nowe życie - Seria 1, odc. 14 Godziny emisji

Dokument Czas: 60min.

Spotkania z emigrantami, którzy w poszukiwaniu cieplejszego klimatu i słońca zdecydowali się porzucić dotychczasowe życie w Wielkiej Brytanii i zacząć od nowa za granicą. 14/25

17:55

Kuchenne koszmary - Seria 7, odc. 4 Godziny emisji

Kulinarno ( UK ) Czas: 60min.

Niewielka, rodzinna restauracja na Costa Blanca przynosi straty. Nie przetrwa kolejnego sezonu — chyba że Gordon pomoże jej właścicielom.

18:55

Kolacja dla dwojga - Seria 4, odc. 24 Godziny emisji

Kulinarno ( UK ) Czas: 60min.

Lydia z Londynu wybiera trzech spośród pięciu potencjalnych kandydatów do randki w ciemno, bazując wyłącznie na menu, które zaproponowali.

19:55

Zapraszam do stołu RPA - Seria 2, odc. 1 Godziny emisji

Kulinarno ( South Africa 2012 ) Czas: 60min.

Czworo nieznajomych: nauczycielka, grecki biznesmen, finansistka i znawca wróżek walczą o to, kto urządzi najlepsze przyjęcie. 1/12

Obsada: Dave Lamb

20:55

Księżna Diana: nasza matka Godziny emisji

Dokument ( 2017 ) Czas: 85min.

Książęta William i Harry wspominają najbardziej cenne i radosne chwile z dzieciństwa. Dzięki nim powstaje intymny portret Diany, księżnej Walii, dwadzieścia lat po jej tragicznej śmierci.

Reżyseria: Ashley Gething

22:20

Czy to zaraźliwe? - Seria 1, odc. 1 Godziny emisji

Dokument ( 2017 ) Czas: 35min.

Lekarze wyjaśniają, skąd biorą się sensacyjne doniesienia na temat zagrożeń dla naszego zdrowia i co naprawdę za nimi stoi. W odcinku m.in. o boreliozie i wpływie smartfonów na płodność mężczyzn. 1/4

Reżyseria: David Symonds

22:55

Wstydliwe choroby - Seria 2, odc. 5 Godziny emisji

Dokument Czas: 60min.

Zespół ekspertów dr. Jenssena tworzy punkt konsultacyjny na lotnisku w Birmingham, by podpowiedzieć pacjentom, jak należy pozbyć się niechcianych pamiątek z wakacji. 5/8

23:55

Puszyści kontra szczupli - Seria 6, odc. 4 Godziny emisji

Dokument ( UK ) Czas: 55min.

Craig Nellies uwielbia dania na wynos, zaś Simon Tacas mógłby żyć tylko Colą. Jest zbyt leniwy, by jeść. Teraz zamienią się sposobem odżywiania... 4/10

00:50

Wstydliwe choroby - Seria 2, odc. 6 Godziny emisji

Dokument Czas: 55min.

Lekarze pomagają pacjentom z krępującymi dolegliwościami. Tym razem przyjeżdżają do Newcastle, gdzie udzielają porad m.in. na temat rozstępów i nadmiernej potliwości. 6/8

01:45

Pogotowie remontowe: Wielka przebudowa - Seria 27, odc. 4 Godziny emisji

( 2016 ) Czas: 60min.

Nick i jego ekipa remontowa odwiedzają tym razem Rachel i Andy'ego Smithów. Ich syn cierpi z powodu paraliżu czterokończynowego, ciężkiej odmiany porażenia mózgowego.

02:45

Graham Norton Show - Seria 18, odc. 9 Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2015 ) Czas: 45min.

Johnny Depp i Benedict Cumberbatch wspominają pracę nad wspólnym filmem gangsterskim „Pakt z Diabłem". Dołącza do nich Daniel Radcliffe. Na zakończenie występ The Corrs. 9/20

03:30

Nie mówcie pannie młodej - Seria 8, odc. 7 Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2014 ) Czas: 55min.

Harry marzy o ślubie i weselu w stylu bollywoodzkim — z tańcami, motorowymi rikszami i słoniem.

Reżyseria: Grant Tapley

04:25

Masterchef: Gwiazdy - Seria 6, odc. 18 Godziny emisji

Kulinarno ( UK 2011 ) Czas: 40min.

Uczestnicy realizują przepis Johna Torode, a potem gotują dwudaniowy posiłek własnego pomysłu. Pod koniec odcinka jeden z uczestników opuści program. 18/30

Reżyseria: Robin Trump

Obsada: John Torode , Gregg Wallace

05:05

Kuchnia Toskanii - Seria 1, odc. 1 Godziny emisji

( Australia 2016 ) Czas: 30min.

Michela podróżuje po Toskanii i poznaje regionalne potrawy. 1/10

Reżyseria: Sarah Myland

05:35

Kuchnia Toskanii - Seria 1, odc. 2 Godziny emisji

( Australia 2016 ) Czas: 25min.

Zainspirowana podróżami po Toskanii Michela przygotowuje wyśmienite Bolognese. 2/10

Reżyseria: Sarah Myland

Grupy kanałów stacji

O programie TV stacji

Na stronie stacji telewizyjnej BBC Lifestyle umieszczony jest program telewizyjny dla wybranego dnia. Domyślnie prezentowany jest program dla bieżącego dnia, za pomocą kalendarza i linkow z datą można wybrać dowolny inny dzień, dla którego dostępne są informacje o emisjach.

Wyświetlana strona zawiera program TV BBC Lifestyle. Poza ramówką na stronach znajdują się informacje na temat emitowanych programów, filmów i seriali oraz osób, które są związane ze stacją.

Dodatkowo na stronie programu telewizyjnego dla kanału BBC Lifestyle można znaleźć informacje na temat programów i transmisji emitowanych na żywo oraz najbliższych premier. Program TV BBC Lifestyle umożliwia również przełączenie na widok tygodniowy zawierający tabelę z programem dla siedmiu dni.

Przewodnik telewizyjny po ramówce stacji BBC Lifestyle. Sprawdź w programie co możesz obejrzeć dziś i w kolejnych dniach.

© 2016 - PROGRAM TV - przewodnik telewizyjny naziemna.info