Logo BBC Lifestyle Program TV BBC Lifestyle - ramówka, emisje

2017-08-29 Pokaź dziś

06:00

Wielkie brytyjskie wypieki - Seria 5, odc. 10 Godziny emisji

( UK 2014 ) Czas: 60min.

Nadszedł wielki finał. Już tylko trzy wyzwania dzielą uczestników od upragnionej nagrody. 10/10

Reżyseria: Andy Devonshire

Obsada: Mary Berry , Paul Hollywood , Sue Perkins , Mel Giedroyc , Mary Berry , Paul Hollywood , Mary Berry , Paul Hollywood , Mary Berry , Paul Hollywood , Mary Berry , Paul Hollywood , Mary Berry , Paul Hollywood , Mary Berry , Paul Hollywood , Mary Berry , Paul Hollywood , Mary Berry , Paul Hollywood

07:00

Graham Norton Show - Seria 18, odc. 10 Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2015 ) Czas: 60min.

Graham rozmawia z filmowym Thorem, czyli Chrisem Hemsworthem, aktorką Lily Tomlin oraz komikiem Kevinem Bridgesem. Blake i Dame Shirley Bassey wykonają swój świąteczny hit „The Christmas Song". 10/20

08:00

Kuchnia Toskanii - Seria 1, odc. 3 Godziny emisji

( Australia 2016 ) Czas: 30min.

Michela wybiera się do Livorno, nadmorskiego miasta, w którym na stołach królują owoce morza. 3/10

Reżyseria: Sarah Myland

08:30

Kuchnia Toskanii - Seria 1, odc. 4 Godziny emisji

( Australia 2016 ) Czas: 30min.

W Livorno Michela smakuje przepyszną polentę smażoną w głębokim tłuszczu. 4/10

Reżyseria: Sarah Myland

09:00

Masterchef: Gwiazdy - Seria 6, odc. 19 Godziny emisji

Kulinarno ( UK 2011 ) Czas: 60min.

Gwiazdy podają lunch w Le Porte i przygotowują swoje popisowe dania, a po powrocie do kuchni programu Masterchef, prezentują swoje umiejętności. 19/30

Reżyseria: Robin Trump

Obsada: John Torode , Gregg Wallace

10:00

Pogotowie remontowe: Wielka przebudowa - Seria 26, odc. 2 Godziny emisji

( 2014 ) Czas: 60min.

Opieka nad chorym synem w nieprzystosowanym do tego domu stała się już tak uciążliwa, że rodzina rozważa oddanie go do ośrodka opieki. Ekipa Nicka robi wszystko, by Charlie mógł mieszkać w domu. 2/9

11:00

Nie mówcie pannie młodej - Seria 8, odc. 9 Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2014 ) Czas: 60min.

Wesley, miłośnik samochodów, chce wesela, które byłoby szybkie i wściekłe — ale jego narzeczona, Rena, marzy o skromnym, eleganckim przyjęciu.

Reżyseria: Chester Dent

12:00

Puszyści kontra szczupli - Seria 6, odc. 4 Godziny emisji

Dokument ( UK ) Czas: 60min.

Craig Nellies uwielbia dania na wynos, zaś Simon Tacas mógłby żyć tylko Colą. Jest zbyt leniwy, by jeść. Teraz zamienią się sposobem odżywiania... 4/10

13:00

Czekoladomania - Seria 5, odc. 7 Godziny emisji

Kulinarno ( UK 2014 ) Czas: 60min.

Historie z zaplecza cukierni w Brighton. Słynni cukiernicy pracują nad specjalnym zamówieniem dla Spice Girl — Melanie C. 7/10

Obsada: Stephen Tompkinson

14:00

Zapraszam do stołu RPA - Seria 2, odc. 7 Godziny emisji

Kulinarno ( South Africa 2012 ) Czas: 60min.

Odc. specjalny z udziałem gwiazd: piosenkarza jazzowego Harry'ego Sideropoulosa, Dja Kouli, komika Davida Kibuuki oraz Lerato Sengadi z Big Brothera. 7/12

Obsada: Dave Lamb

15:00

Nie mówcie pannie młodej - Seria 7, odc. 1 Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK ) Czas: 60min.

Levi, kibic piłkarski, przygotowuje wielki dzień dla swojej narzeczonej, Jade. Ona marzy o skromnym ślubie w gronie rodziny, ale on ma inne plany...

16:00

Dom w słońcu - Seria 6, odc. 21 Godziny emisji

Czas: 55min.

Jonnie Irvin i Jasmine Harman pomagają właścicielom nieruchomości znajdywać wymarzone domy. Czy uczestnicy pozostaną w Wielkiej Brytanii, czy wybiorą bardziej słoneczne miejsca?

Reżyseria: Hannah Dyson

16:55

Nowy kraj, nowe życie - Seria 1, odc. 15 Godziny emisji

Dokument Czas: 60min.

Spotkania z emigrantami, którzy w poszukiwaniu cieplejszego klimatu i słońca zdecydowali się porzucić dotychczasowe życie w Wielkiej Brytanii i zacząć od nowa za granicą. 15/25

17:55

Kuchenne koszmary USA - Seria 5, odc. 1 Godziny emisji

Dokument ( USA ) Czas: 60min.

Gordon wybiera się do New Jersey, by podratować podupadającą restaurację w stylu „slow food". Jej właściciel Shelley rządzi żelazną pięścią i jest zupełnie obojętny na sygestie Gordona. 1/17

18:55

Kolacja dla dwojga - Seria 4, odc. 25 Godziny emisji

Kulinarno ( UK ) Czas: 60min.

Rob z Essex wybiera trzy spośród pięciu potencjalnych kandydatek do randki w ciemno, bazując wyłącznie na menu, które zaproponowały.

19:55

Zapraszam do stołu: Wielka porcja - Seria 9, odc. 26 Godziny emisji

( UK ) Czas: 120min.

Kucharze-amatorzy starają się zaimponować sobie nawzajem: każdy z nich przygotowuje przyjęcie, mając nadzieję na nagrodę pieniężną.

21:55

Czy to zaraźliwe? - Seria 1, odc. 3 Godziny emisji

Dokument ( 2017 ) Czas: 30min.

Lekarze wyjaśniają, skąd biorą się sensacyjne doniesienia na temat zagrożeń dla zdrowia i co naprawdę za nimi stoi. Dr Javid Abdelmoneim sprawdza, czy jedzenie z podłogi jest szkodliwe. 3/4

Reżyseria: David Symonds

22:25

Czy to zaraźliwe? - Seria 1, odc. 4 Godziny emisji

Dokument ( 2017 ) Czas: 30min.

Lekarze wyjaśniają, skąd biorą się sensacyjne doniesienia na temat zagrożeń dla zdrowia i co naprawdę za nimi stoi. W odcinku m.in. o przyczynach przeziębienia oraz przeterminowanych kosmetykach. 4/4

Reżyseria: David Symonds

22:55

Wstydliwe choroby - Seria 2, odc. 6 Godziny emisji

Dokument Czas: 60min.

Lekarze pomagają pacjentom z krępującymi dolegliwościami. Tym razem przyjeżdżają do Newcastle, gdzie udzielają porad m.in. na temat rozstępów i nadmiernej potliwości. 6/8

23:55

Puszyści kontra szczupli - Seria 6, odc. 5 Godziny emisji

Dokument ( UK ) Czas: 60min.

Victoria Madden je, ilekroć się zdenerwuje. Zamieni się sposobem żywienia z Hanną Pidgley, która jest niesłychanie wybredna. 5/10

00:55

Wstydliwe choroby - Seria 2, odc. 7 Godziny emisji

Dokument Czas: 65min.

Lekarze pomagają pacjentom z krępującymi dolegliwościami. Tym razem przyjeżdżają do Cambridge, gdzie udzielają porad m.in. na temat rozstępów, nadmiernej potliwości oraz nieświeżego oddechu. 7/8

02:00

Pogotowie remontowe: Wielka przebudowa - Seria 27, odc. 5 Godziny emisji

( 2016 ) Czas: 60min.

"Ekipa Nicka podejmuje się niecodziennego zadania - na dachu szpitala dziecięcego instaluje piękny ogród, który wcześniej musiała przewieźć przez cały Londyn.

03:00

Graham Norton Show - Seria 18, odc. 10 Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2015 ) Czas: 60min.

Graham rozmawia z filmowym Thorem, czyli Chrisem Hemsworthem, aktorką Lily Tomlin oraz komikiem Kevinem Bridgesem. Blake i Dame Shirley Bassey wykonają swój świąteczny hit „The Christmas Song". 10/20

04:00

Nie mówcie pannie młodej - Seria 8, odc. 8 Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2014 ) Czas: 60min.

James chce zorganizować ślub w stylu pokazu mody — z wybiegiem, modelkami i najnowszymi projektami.

Reżyseria: Mark Littlewood

05:00

Masterchef: Gwiazdy - Seria 6, odc. 19 Godziny emisji

Kulinarno ( UK 2011 ) Czas: 60min.

Gwiazdy podają lunch w Le Porte i przygotowują swoje popisowe dania, a po powrocie do kuchni programu Masterchef, prezentują swoje umiejętności. 19/30

Reżyseria: Robin Trump

Obsada: John Torode , Gregg Wallace

Grupy kanałów stacji

O programie TV stacji

Na stronie stacji telewizyjnej BBC Lifestyle umieszczony jest program telewizyjny dla wybranego dnia. Domyślnie prezentowany jest program dla bieżącego dnia, za pomocą kalendarza i linkow z datą można wybrać dowolny inny dzień, dla którego dostępne są informacje o emisjach.

Wyświetlana strona zawiera program TV BBC Lifestyle. Poza ramówką na stronach znajdują się informacje na temat emitowanych programów, filmów i seriali oraz osób, które są związane ze stacją.

Dodatkowo na stronie programu telewizyjnego dla kanału BBC Lifestyle można znaleźć informacje na temat programów i transmisji emitowanych na żywo oraz najbliższych premier. Program TV BBC Lifestyle umożliwia również przełączenie na widok tygodniowy zawierający tabelę z programem dla siedmiu dni.

Przewodnik telewizyjny po ramówce stacji BBC Lifestyle. Sprawdź w programie co możesz obejrzeć dziś i w kolejnych dniach.

© 2016 - PROGRAM TV - przewodnik telewizyjny naziemna.info