Logo BBC Lifestyle Program TV BBC Lifestyle - ramówka, emisje

2017-08-30 Pokaź dziś

06:00

Wielkie brytyjskie wypieki: Powroty - Seria 5, odc. 1 Godziny emisji

( 2015 ) Czas: 60min.

Wspomnienie wyjątkowych wypieków z odcinków emitowanych w 2014 roku. W programie m.in. trójwymiarowy herbatnik, 20-warstwowy schichttorte i wielka lodowa porażka Iana.

07:00

Graham Norton Show - Seria 18, odc. 11 Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2015 ) Czas: 60min.

Na kanapie Grahama tym razem zasiadają Tina Fey, Kurt Russell i Josh Widdicombe oraz australijska wokalistka Sia, która także zaśpiewa. 11/20

08:00

Kuchnia Toskanii - Seria 1, odc. 5 Godziny emisji

( Australia 2016 ) Czas: 30min.

Prowadząca program Michela Chiappa odwiedza toskańskie restauracje, lokalne targi i dostawców mięsa. 5/10

Reżyseria: Sarah Myland

08:30

Kuchnia Toskanii - Seria 1, odc. 6 Godziny emisji

( Australia 2016 ) Czas: 30min.

Michela Chiappa odwiedza miejsce, w którym uprawia się czerwoną cebulę. Przygotowuje też rozpływającą się w ustach panzanellę - toskańską sałatkę. 6/10

Reżyseria: Sarah Myland

09:00

Masterchef: Gwiazdy - Seria 6, odc. 20 Godziny emisji

Kulinarno ( UK 2011 ) Czas: 60min.

Walka o półfinał osiąga punkt kulminacyjny. Uczestnicy muszą ugotować trzydaniowy posiłek dla trzech jurorek z organizacji Women's Institute. 20/30

Reżyseria: Robin Trump

Obsada: John Torode , Gregg Wallace

10:00

Pogotowie remontowe: Wielka przebudowa - Seria 26, odc. 3 Godziny emisji

( 2014 ) Czas: 60min.

Pogotowie remontowe pomaga 35-letniemu Markowi, który nie może samodzielnie chodzić, mówić ani jeść. Bezradni rodzice nie chcą oddać go do ośrodka opieki. 3/9

11:00

Nie mówcie pannie młodej - Seria 8, odc. 10 Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2014 ) Czas: 60min.

Craig planuje dla swojej narzeczonej, Ellie, wesele pełne adrenaliny. Ellie wolałaby ślub w kościółku w rodzinnej wsi — co powie na propozycję skoku ze spadochronem?

Reżyseria: Jonny Dixon

12:00

Puszyści kontra szczupli - Seria 6, odc. 5 Godziny emisji

Dokument ( UK ) Czas: 60min.

Victoria Madden je, ilekroć się zdenerwuje. Zamieni się sposobem żywienia z Hanną Pidgley, która jest niesłychanie wybredna. 5/10

13:00

Nigellissima - Seria 1, odc. 3 Godziny emisji

Kulinarno ( UK 2012 ) Czas: 30min.

Nigella zaprasza przyjaciół na kolację. Poda polędwicę wieprzową, nadziewaną szynką parmeńską i oregano. 3/6

Reżyseria: Dominic Cyriax

Obsada: Nigella Lawson

13:30

Nigellissima - Seria 1, odc. 4 Godziny emisji

Kulinarno ( UK 2012 ) Czas: 30min.

Nigella zdradza przepis na wspaniały deser z lukrecją, a potem opowiada, co zrobić z kluseczkami fregola z Sardynii. 4/6

Reżyseria: Dominic Cyriax

Obsada: Nigella Lawson

14:00

Zapraszam do stołu RPA - Seria 2, odc. 8 Godziny emisji

Kulinarno ( South Africa 2012 ) Czas: 60min.

Czworo nieznajomych walczy o nagrodę i tytuł najlepszego gospodarza. Wśród uczestników - misjonarka, prawniczka oraz "królowa lokalnej społeczności". 8/12

Obsada: Dave Lamb

15:00

Nie mówcie pannie młodej - Seria 7, odc. 2 Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK ) Czas: 60min.

Matt, beznadziejny romantyk, planuje dla swojej narzeczonej, Rian, sentymentalne wesele — ona jednak marzy o ślubie „na bogato".

16:00

Pogotowie remontowe: Wielka przebudowa - Seria 25, odc. 5 Godziny emisji

( 2014 ) Czas: 55min.

Ekipa pomaga zaadaptować dom na potrzeby pracownika szpitala, rannego w wypadku motocyklowym. 6/25

16:55

Nowy kraj, nowe życie - Seria 1, odc. 16 Godziny emisji

Dokument Czas: 60min.

Spotkania z emigrantami, którzy w poszukiwaniu cieplejszego klimatu i słońca zdecydowali się porzucić dotychczasowe życie w Wielkiej Brytanii i zacząć od nowa za granicą. 16/25

17:55

Kuchenne koszmary USA - Seria 5, odc. 2 Godziny emisji

Dokument ( USA ) Czas: 60min.

Gordon jest w New Jersey. Pomaga uratować włoską restaurację Leone's, którą - pod nieobecność chorej matki - niezbyt udolnie zarządzał syn. 2/17

18:55

Kolacja dla dwojga - Seria 4, odc. 26 Godziny emisji

Kulinarno ( UK ) Czas: 60min.

Randkowe reality show, w którym ludzi łączy jedzenie: singiel wybiera trzech z pięciu potencjalnych kandydatów do randki w ciemno, bazując wyłącznie na menu, które zaproponowali.

19:55

Zapraszam do stołu RPA - Seria 2, odc. 9 Godziny emisji

Kulinarno ( South Africa 2012 ) Czas: 60min.

Tym razem gospodarzami przyjęć będą "dziewczyna Bonda", uczeń szkoły cukierniczej i fanatyczny kibic. Kto z nich wyda najlepszą kolację? 9/12

Obsada: Dave Lamb

20:55

Wstydliwe choroby - Seria 2, odc. 2 Godziny emisji

Dokument Czas: 60min.

Dr Christian Jessen i jego zespół lekarzy-specjalistów leczą osoby cierpiące na rzadkie i krępujące schorzenia. W tym odcinku przypadek 9-latki z ogromną kurzajką na stopie. 2/8

21:55

Zarobić na gratach - Seria 1, odc. 9 Godziny emisji

( 2016 ) Czas: 60min.

Marianne jedzie do Portsmouth, by pomóc uczestniczce programu pozbyć się góry zbędnych ubrań (w tym sukni ślubnej). Tymczasem Curtis sprzedaje klamoty w Rotherham. 9/9

22:55

Wstydliwe choroby - Seria 2, odc. 7 Godziny emisji

Dokument Czas: 60min.

Lekarze pomagają pacjentom z krępującymi dolegliwościami. Tym razem przyjeżdżają do Cambridge, gdzie udzielają porad m.in. na temat rozstępów, nadmiernej potliwości oraz nieświeżego oddechu. 7/8

23:55

Moja obsesja - Uzależnieni od skalpela Godziny emisji

( 2013 ) Czas: 60min.

Kiedy operacje plastyczne zaczynają uzależniać? Poznamy ludzi, dla których dążenie do posiadania perfekcyjnego ciała stało się prawdziwą obsesją. 4/4

00:55

Wstydliwe choroby - Seria 2, odc. 8 Godziny emisji

Dokument Czas: 65min.

Lekarze pomagają pacjentom z krępującymi dolegliwościami. W odcinku przypadek młodej kobiety, której dokucza chrapanie. 8/8

02:00

Pogotowie remontowe: Wielka przebudowa - Seria 27, odc. 6 Godziny emisji

( 2016 ) Czas: 60min.

Nick i jego ekipa oraz dekorator wnętrz Laurence Llewelyn-Bowen łączą siły, by zrealizować ambitny projekt w ramach akcji charytatywnej BBC Children in Need.

03:00

Graham Norton Show - Seria 18, odc. 11 Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2015 ) Czas: 60min.

Na kanapie Grahama tym razem zasiadają Tina Fey, Kurt Russell i Josh Widdicombe oraz australijska wokalistka Sia, która także zaśpiewa. 11/20

04:00

Nie mówcie pannie młodej - Seria 8, odc. 9 Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2014 ) Czas: 60min.

Wesley, miłośnik samochodów, chce wesela, które byłoby szybkie i wściekłe — ale jego narzeczona, Rena, marzy o skromnym, eleganckim przyjęciu.

Reżyseria: Chester Dent

05:00

Masterchef: Gwiazdy - Seria 6, odc. 20 Godziny emisji

Kulinarno ( UK 2011 ) Czas: 60min.

Walka o półfinał osiąga punkt kulminacyjny. Uczestnicy muszą ugotować trzydaniowy posiłek dla trzech jurorek z organizacji Women's Institute. 20/30

Reżyseria: Robin Trump

Obsada: John Torode , Gregg Wallace

Grupy kanałów stacji

O programie TV stacji

Na stronie stacji telewizyjnej BBC Lifestyle umieszczony jest program telewizyjny dla wybranego dnia. Domyślnie prezentowany jest program dla bieżącego dnia, za pomocą kalendarza i linkow z datą można wybrać dowolny inny dzień, dla którego dostępne są informacje o emisjach.

Wyświetlana strona zawiera program TV BBC Lifestyle. Poza ramówką na stronach znajdują się informacje na temat emitowanych programów, filmów i seriali oraz osób, które są związane ze stacją.

Dodatkowo na stronie programu telewizyjnego dla kanału BBC Lifestyle można znaleźć informacje na temat programów i transmisji emitowanych na żywo oraz najbliższych premier. Program TV BBC Lifestyle umożliwia również przełączenie na widok tygodniowy zawierający tabelę z programem dla siedmiu dni.

Przewodnik telewizyjny po ramówce stacji BBC Lifestyle. Sprawdź w programie co możesz obejrzeć dziś i w kolejnych dniach.

© 2016 - PROGRAM TV - przewodnik telewizyjny naziemna.info