Logo BBC Lifestyle Program TV BBC Lifestyle - ramówka, emisje

2017-09-19 Pokaź dziś

06:00

Graham Norton Show - Seria 19, odc. 1 Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2016 ) Czas: 60min.

Tym razem na kanapie Grahama zasiadają: zdobywca Oscara Ben Affleck, brytyjski aktor Henry Cavill oraz pięciokrotnie nominowana do Oscara Amy Adams, odtwórczyni roli Lois Lane w „Supermanie". 1/15

Reżyseria: Steve Smith

Obsada: Ben Affleck , Henry Cavill , Amy Adams , The Pet Shop Boys.

07:00

Wielkie brytyjskie wypieki - Seria 4, odc. 7 Godziny emisji

( UK 2013 ) Czas: 65min.

Pozostali uczestnicy mają za zadanie przygotować unowocześnioną wersję tradycyjnego brytyjskiego puddingu z łojem.

Reżyseria: Scott Tankard

08:05

Masterchef: Zawodowcy - Seria 5, odc. 5 Godziny emisji

Kulinarno ( UK 2012 ) Czas: 30min.

Test inwencji: dziesięcioro kucharzy ma przygotować danie w ciągu godziny. 5/24

Reżyseria: Dave Crerar

Obsada: Gegg Wallace , Monica Galetti

08:35

Masterchef: Zawodowcy - Seria 5, odc. 6 Godziny emisji

Kulinarno ( UK 2012 ) Czas: 70min.

Monica i Greg proszą kucharzy o podzielenie ugotowanego homara i podanie go z sałatą. 6/24

Reżyseria: Dave Crerar

Obsada: Gegg Wallace , Monica Galetti

09:45

Pogotowie remontowe: Wielka przebudowa - Seria 23, odc. 8 Godziny emisji

( 2013 ) Czas: 65min.

Nick Knowles i ekipa Pogotowia Remontowego z pomocą lokalnej społeczności pomagają rozbudować dom rodzinie dotkniętej bezrobociem.

Reżyseria: Chris Richards , Ben Rowland

10:50

Nie mówcie pannie młodej - Seria 9, odc. 6 Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2015 ) Czas: 65min.

Anthony, miłośnik komiksów, planuje wesele dla swojej narzeczonej, Lauren. Chce jej pokazać, że może być prawdziwym superbohaterem — dlatego przygotowuje wesele rodem z komiksów. 6/12

Reżyseria: Tim Brocklehurst

11:55

Puszyści kontra szczupli - seria 1, odc. 2 Godziny emisji

Dokument ( UK ) Czas: 60min.

Dr Jessen nadzoruje dietetyczną zamianę między ważącym 210 kilo Darrylem, a niedożywioną Yasmin. Dowiadujemy się więcej o chirurgii plastycznej.

12:55

Czekoladomania - Seria 5, odc. 10 Godziny emisji

Kulinarno ( UK 2014 ) Czas: 60min.

Tym razem cukiernicy przygotowują tort dla Any Matronic, wokalistki grupy Scissor Sisters. 10/10

Obsada: Stephen Tompkinson

13:55

Zapraszam do stołu: podwójnie ugotowani - Seria 2, odc. 28 Godziny emisji

( 2016 ) Czas: 60min.

Wariant popularnego show, w którym pary przygotowują przyjęcie, a goście oceniają ich umiejętności kulinarne i atmosferę spotkania. Najlepszy duet wygrywa 1000 funtów.

14:55

Nie mówcie pannie młodej - Seria 9, odc. 7 Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2015 ) Czas: 60min.

Raphael ma trzy tygodnie i 12 tys. funtów, aby zorganizować ślub i wesele dla swojej narzeczonej, Oli. Ale mężczyzna chce przygotować nie jedno, a dwa wesela. Czy zdoła to zrobić? 7/12

Reżyseria: Rosie Saunders

15:55

Dom w słońcu - Seria 6, odc. 6 Godziny emisji

Czas: 60min.

Jonnie Irvin i Jasmine Harman pomagają właścicielom nieruchomości znajdywać wymarzone domy. Czy uczestnicy pozostaną w Wielkiej Brytanii, czy wybiorą bardziej słoneczne miejsca?

Reżyseria: Hannah Dyson

16:55

Pogotowie remontowe: Wielka przebudowa - Seria 23, odc. 9 Godziny emisji

( 2013 ) Czas: 60min.

Nick i jego ekipa przebudowują dom Hanny i Mike'a, którym właśnie urodziły się bliźnięta — wcześniaki z poważnymi problemami zdrowotnymi.

Reżyseria: Chris Richards , Ben Rowland

17:55

Kuchenne koszmary USA - Seria 5, odc. 10 Godziny emisji

Dokument ( USA ) Czas: 60min.

Gordon odwiedza Teksas i tamtejszą podupadającą restaurację El Greco, której właściciele są przekonani, że prowadzą restaurację grecką. Niewiele jednak ma ona wspólnego z daniami z tamtego regionu. 10/17

18:55

Kolacja dla dwojga - Seria 5, odc. 9 Godziny emisji

Kulinarno ( UK ) Czas: 60min.

Randkowe reality show dla miłośników dobrej kuchni. Uczestnik wybiera trzech kandydatów na randkę wyłącznie na podstawie przygotowanych przez nich propozycji menu.

19:55

Zapraszam do stołu: Wielka porcja - Seria 9, odc. 32 Godziny emisji

( UK ) Czas: 120min.

Kucharze-amatorzy starają się zaimponować sobie nawzajem: każdy z nich przygotowuje przyjęcie, mając nadzieję na nagrodę pieniężną.

21:55

Cała prawda o jedzeniu - seria 1, odc. 3 Godziny emisji

Kulinarno ( UK 2007 ) Czas: 60min.

Dokument, odpowiadający na pytania związane z jedzeniem i obalający mity na temat żywienia. 3/6

Reżyseria: Caroline Penry-Davey

22:55

Wstydliwe choroby - Seria 4, odc. 4 Godziny emisji

Dokument Czas: 60min.

Zespół lekarzy kierowany przez dr. Jessena wybiera się na festiwal młodzieżowy Wakestock Festival, by przyjrzeć się tamtejszym warunkom sanitarnym. 4/26

23:55

Puszyści kontra szczupli - seria 1, odc. 2 Godziny emisji

Dokument ( UK ) Czas: 60min.

Dr Jessen nadzoruje dietetyczną zamianę między ważącym 210 kilo Darrylem, a niedożywioną Yasmin. Dowiadujemy się więcej o chirurgii plastycznej.

00:55

Wstydliwe choroby - Seria 4, odc. 5 Godziny emisji

Dokument Czas: 60min.

Lekarze pomagają pacjentom z krępującymi dolegliwościami. W tym odcinku dr Christian odwiedza noworodka ze zniekształcona stopą, a eksperci z poradni odpowiadają na pytania dotyczące karmienia piersią. 5/26

01:55

Pogotowie remontowe: Wielka przebudowa - Seria 23, odc. 7 Godziny emisji

( 2013 ) Czas: 65min.

Julie Jones obiecała umierającej przyjaciółce, że zaopiekuje się jej pięciorgiem dzieci. Nick Knowles wraz z ekipą przebudowują jej dom.

Reżyseria: Chris Richards , Ben Rowland

03:00

Graham Norton Show - Seria 19, odc. 1 Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2016 ) Czas: 45min.

Tym razem na kanapie Grahama zasiadają: zdobywca Oscara Ben Affleck, brytyjski aktor Henry Cavill oraz pięciokrotnie nominowana do Oscara Amy Adams, odtwórczyni roli Lois Lane w „Supermanie". 1/15

Reżyseria: Steve Smith

Obsada: Ben Affleck , Henry Cavill , Amy Adams , The Pet Shop Boys.

03:45

Chleby Paula Hollywooda - Seria 1, odc. 6 Godziny emisji

Kulinarno ( UK 2013 ) Czas: 25min.

Paul piecze sycylijski chleb z pomarańczami i cytrynami, brytyjski chleb owocowy na smalcu, duńskie bułeczki i fantastyczne brioszki. 6/6

Reżyseria: David Robertson

04:10

Masterchef: Zawodowcy - Seria 5, odc. 5 Godziny emisji

Kulinarno ( UK 2012 ) Czas: 30min.

Test inwencji: dziesięcioro kucharzy ma przygotować danie w ciągu godziny. 5/24

Reżyseria: Dave Crerar

Obsada: Gegg Wallace , Monica Galetti

04:40

Masterchef: Zawodowcy - Seria 5, odc. 6 Godziny emisji

Kulinarno ( UK 2012 ) Czas: 55min.

Monica i Greg proszą kucharzy o podzielenie ugotowanego homara i podanie go z sałatą. 6/24

Reżyseria: Dave Crerar

Obsada: Gegg Wallace , Monica Galetti

05:35

Chleby Paula Hollywooda - Seria 1, odc. 5 Godziny emisji

Kulinarno ( UK 2013 ) Czas: 25min.

Paul piecze chleby sodowe, między innymi sodowy chleb pełnoziarnisty, przygotowuje także walijskie grzanki z serem i racuszki. 5/6

Reżyseria: David Robertson

Grupy kanałów stacji

O programie TV stacji

Na stronie stacji telewizyjnej BBC Lifestyle umieszczony jest program telewizyjny dla wybranego dnia. Domyślnie prezentowany jest program dla bieżącego dnia, za pomocą kalendarza i linkow z datą można wybrać dowolny inny dzień, dla którego dostępne są informacje o emisjach.

Wyświetlana strona zawiera program TV BBC Lifestyle. Poza ramówką na stronach znajdują się informacje na temat emitowanych programów, filmów i seriali oraz osób, które są związane ze stacją.

Dodatkowo na stronie programu telewizyjnego dla kanału BBC Lifestyle można znaleźć informacje na temat programów i transmisji emitowanych na żywo oraz najbliższych premier. Program TV BBC Lifestyle umożliwia również przełączenie na widok tygodniowy zawierający tabelę z programem dla siedmiu dni.

Przewodnik telewizyjny po ramówce stacji BBC Lifestyle. Sprawdź w programie co możesz obejrzeć dziś i w kolejnych dniach.

© 2016 - PROGRAM TV - przewodnik telewizyjny naziemna.info