Logo BBC Lifestyle Program TV BBC Lifestyle - ramówka, emisje

2017-09-25 Pokaź dziś

06:00

Po prostu Nigella - Seria 1, odc. 2 Godziny emisji

( 2015 ) Czas: 35min.

Nigella przygotowuje tacę pożywnych batonów śniadaniowych na szybkie śniadanie, które można zabrać do pracy. Robi także proste, chrupiące kotleciki z kurczaka. 2/6

Reżyseria: Dominic Cyriax

06:35

Graham Norton Show - Seria 19, odc. 5 Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2016 ) Czas: 60min.

Graham rozmawia ze znakomitymi gośćmi. Tym razem na jego sofie zasiadają Dame Joan Collins, Richard Madden, Lily James oraz Paul Hollywood. 5/15

Reżyseria: Steve Smith

Obsada: Paul Rudd , Martin Freeman , Seth Rogen , Maxine Peake , Birdy.

07:35

Wielkie brytyjskie wypieki: Powroty - Seria 4, odc. 1 Godziny emisji

( 2014 ) Czas: 65min.

Odcinek specjalny: uczestnicy z edycji z 2013 r. powracają, aby szczerze opowiedzieć o swoich doświadczeniach w czasie kręcenia programu.

08:40

Masterchef: Zawodowcy - Seria 5, odc. 11 Godziny emisji

Kulinarno ( UK 2012 ) Czas: 65min.

Pięcioro kucharzy pozostałych po eliminacjach przygotowuje cynaderki wołowe. 11/24

Reżyseria: Dave Crerar

Obsada: Gegg Wallace , Monica Galetti

09:45

Pogotowie remontowe: Wielka przebudowa - Seria 24, odc. 3 Godziny emisji

( 2013 ) Czas: 65min.

Nick Knowles i jego zespół mają tylko dziewięć dni, aby zbudować nowe centrum dla Little MIracles — organizacji pomagającej dzieciom specjalnej troski. 3/6

Reżyseria: Tom Payne

10:50

Nie mówcie pannie młodej - Seria 9, odc. 10 Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2015 ) Czas: 65min.

Alex ma trzy tygodnie i 12 tys. funtów, aby zaplanować wesele dla Sophie. Jego narzeczona marzy o tradycyjnej uroczystości z odrobiną blichtru. 10/12

Reżyseria: Eddie Hutton-Mills

11:55

Puszyści kontra szczupli - seria 1, odc. 4 Godziny emisji

Dokument ( UK ) Czas: 60min.

Anna Richardson zamienia jedzenie na pigułki, zaś najgrubszy człowiek w naszym programie bierze udział w zamianie diet. Czy wiemy co ma ile kalorii?

12:55

Kuchenne koszmary USA - Seria 5, odc. 11 Godziny emisji

Dokument ( USA ) Czas: 55min.

Gordon odwiedza cztery restauracje, którym wcześniej pomógł: The Spanish Pavillion, Kingston Café, La Frite oraz Capri. Sprawdza, jak radzą sobie pod jego nieobecność.  11/17

13:50

Zapraszam do stołu: podwójnie ugotowani - Seria 2, odc. 30 Godziny emisji

( 2016 ) Czas: 60min.

Wariant popularnego show, w którym pary przygotowują przyjęcie, a goście oceniają ich umiejętności kulinarne i atmosferę spotkania. Najlepszy duet wygrywa 1000 funtów.

14:50

Nie mówcie pannie młodej - Seria 9, odc. 11 Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2015 ) Czas: 65min.

David ma trzy tygodnie i 12 tys. funtów, aby przygotować wesele dla swojej narzeczonej, Kelly. Chce zorganizować wielki, taneczny flash-mob. Czy jego wybranka doceni ten pomysł? 11/12

Reżyseria: Imogen Willcocks

15:55

Dom w słońcu - Seria 6, odc. 9 Godziny emisji

Czas: 60min.

Jonnie Irvin i Jasmine Harman pomagają właścicielom nieruchomości znajdywać wymarzone domy. Czy uczestnicy pozostaną w Wielkiej Brytanii, czy wybiorą bardziej słoneczne miejsca?

Reżyseria: Laura Linton

16:55

Pogotowie remontowe: Wielka przebudowa - Seria 24, odc. 4 Godziny emisji

( 2013 ) Czas: 60min.

Żona Paula Makinga zmarła wkrótce po urodzeniu ich szóstego dziecka. Ekipa Pogotowia Remontowego pomaga rodzinie przebudować dom — i całe życie. 4/6

Reżyseria: Michelle Bullen

17:55

Kuchenne koszmary USA - Seria 5, odc. 12 Godziny emisji

Dokument ( USA ) Czas: 60min.

Gordon odwiedza Richarda i Jorge w Atlancie, których restauracja podupada ze względu na kiepskie jedzenie i ciągłe kłótnie właścicieli. 12/17

18:55

Kolacja dla dwojga - Seria 5, odc. 13 Godziny emisji

Kulinarno ( UK ) Czas: 60min.

Randkowe reality show dla miłośników dobrej kuchni. Uczestnik wybiera trzech kandydatów na randkę wyłącznie na podstawie przygotowanych przez nich propozycji menu.

19:55

Zapraszam do stołu: Wielka porcja - Seria 9, odc. 33 Godziny emisji

( UK ) Czas: 120min.

Kucharze-amatorzy starają się zaimponować sobie nawzajem: każdy z nich przygotowuje przyjęcie, mając nadzieję na nagrodę pieniężną.

21:55

Wstydliwe choroby - Seria 4, odc. 7 Godziny emisji

Dokument Czas: 60min.

Prowadzący program lekarze przekonują, że warto rozmawiać nawet o najbardziej krępujących dolegliwościach. Zgłasza się do nich kobieta z asymetrycznym biustem oraz pacjent z problemem intymnym. 7/26

22:55

Wstydliwe choroby - Seria 4, odc. 8 Godziny emisji

Dokument Czas: 55min.

Zespół lekarzy pomaga osobom z krępującymi dolegliwościami. W odcinku przypadek mężczyzny, który od 20 lat cierpi na świąd oraz kobieta, której przeszkadzają ogromne piersi. 8/26

23:50

Pogotowie remontowe: Wielka przebudowa - Seria 24, odc. 4 Godziny emisji

( 2013 ) Czas: 60min.

Żona Paula Makinga zmarła wkrótce po urodzeniu ich szóstego dziecka. Ekipa Pogotowia Remontowego pomaga rodzinie przebudować dom — i całe życie. 4/6

Reżyseria: Michelle Bullen

00:50

Wstydliwe choroby - Seria 4, odc. 9 Godziny emisji

Dokument Czas: 60min.

Zespół lekarzy pomaga osobom z krępującymi dolegliwościami. Zgłaszają się do nich m.in. mężczyzna z guzkiem w intymnym miejscu oraz kobieta z nadmiernym owłosieniem. 9/26

01:50

Pogotowie remontowe: Wielka przebudowa - Seria 24, odc. 2 Godziny emisji

( 2013 ) Czas: 50min.

Nick Knowles wraz z ekipą rusza do Halifax, aby pomóc rodzinie, której ośmioletni syn Josh jest sparaliżowany i ma dostęp tylko do dwóch pokoi w całym domu. 2/6

Reżyseria: Helga Berry

02:40

Graham Norton Show - Seria 19, odc. 5 Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2016 ) Czas: 45min.

Graham rozmawia ze znakomitymi gośćmi. Tym razem na jego sofie zasiadają Dame Joan Collins, Richard Madden, Lily James oraz Paul Hollywood. 5/15

Reżyseria: Steve Smith

Obsada: Paul Rudd , Martin Freeman , Seth Rogen , Maxine Peake , Birdy.

03:25

Chleby Paula Hollywooda - Seria 1, odc. 4 Godziny emisji

Kulinarno ( UK 2013 ) Czas: 25min.

Paul uczy, jak przygotować własny zakwas chlebowy z wykorzystaniem naturalnych drożdży i jak nadać chlebowi wspaniały smak. 4/6

Reżyseria: David Robertson

03:50

Kuchnia Toskanii - Seria 1, odc. 8 Godziny emisji

( Australia 2016 ) Czas: 30min.

Michela wybiera się na plantację drzewek oliwnych w trakcie dorocznego zbioru oliwek w południowej Toskanii. 8/10

Reżyseria: Sarah Myland

04:20

Masterchef: Zawodowcy - Seria 5, odc. 11 Godziny emisji

Kulinarno ( UK 2012 ) Czas: 50min.

Pięcioro kucharzy pozostałych po eliminacjach przygotowuje cynaderki wołowe. 11/24

Reżyseria: Dave Crerar

Obsada: Gegg Wallace , Monica Galetti

05:10

Nie mówcie pannie młodej - Seria 9, odc. 10 Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2015 ) Czas: 50min.

Alex ma trzy tygodnie i 12 tys. funtów, aby zaplanować wesele dla Sophie. Jego narzeczona marzy o tradycyjnej uroczystości z odrobiną blichtru. 10/12

Reżyseria: Eddie Hutton-Mills

Grupy kanałów stacji

O programie TV stacji

Na stronie stacji telewizyjnej BBC Lifestyle umieszczony jest program telewizyjny dla wybranego dnia. Domyślnie prezentowany jest program dla bieżącego dnia, za pomocą kalendarza i linkow z datą można wybrać dowolny inny dzień, dla którego dostępne są informacje o emisjach.

Wyświetlana strona zawiera program TV BBC Lifestyle. Poza ramówką na stronach znajdują się informacje na temat emitowanych programów, filmów i seriali oraz osób, które są związane ze stacją.

Dodatkowo na stronie programu telewizyjnego dla kanału BBC Lifestyle można znaleźć informacje na temat programów i transmisji emitowanych na żywo oraz najbliższych premier. Program TV BBC Lifestyle umożliwia również przełączenie na widok tygodniowy zawierający tabelę z programem dla siedmiu dni.

Przewodnik telewizyjny po ramówce stacji BBC Lifestyle. Sprawdź w programie co możesz obejrzeć dziś i w kolejnych dniach.

© 2016 - PROGRAM TV - przewodnik telewizyjny naziemna.info