Logo BBC Lifestyle Program TV BBC Lifestyle - ramówka, emisje

2017-09-29 Pokaź dziś

06:00

Po prostu Nigella - Seria 1, odc. 5 Godziny emisji

( 2015 ) Czas: 35min.

„Zachowanie równowagi w życiu zależy także od zrozumienia, że różne dni wymagają różnego typu jedzenia" — mówi Nigella i proponuje swoje ulubione potrawy „przywracające równowagę". 5/6

Reżyseria: Dominic Cyriax

06:35

Graham Norton Show - Seria 19, odc. 9 Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2016 ) Czas: 60min.

Na kanapie u Grahama zasiadają znamienici goście. Tym razem są to: Russell Crowe, Ryan Gosling, Jodie Foster, komik Greg Davies oraz popularny brytyjski nurek Tom Daley. 9/15

Reżyseria: Steve Smith

Obsada: Russell Crowe , Ryan Gosling , Jodie Foster , Greg Davies , Tom Daley , Bright Light Bright Light with Sir Elton John.

07:35

Wielkie brytyjskie wypieki - Seria 5, odc. 4 Godziny emisji

( UK 2014 ) Czas: 65min.

Czwarty tydzień. Uczestnicy muszą wykazać się różnymi umiejętnościami równocześnie. 4/10

Reżyseria: Andy Devonshire

08:40

Masterchef: Zawodowcy - Seria 5, odc. 16 Godziny emisji

Kulinarno ( UK 2012 ) Czas: 65min.

Szóstka najlepszych kucharzy ostatniego tygodnia przygotowuje dania własnego pomysłu. 16/24

Reżyseria: Dave Crerar

Obsada: Gegg Wallace , Monica Galetti

09:45

Pogotowie remontowe: Wielka przebudowa - Seria 25, odc. 1 Godziny emisji

( 2014 ) Czas: 65min.

Nick i jego ekipa pomagają rozbudować dom kobiety po ciężkiej infekcji mózgu. 1/25

Reżyseria: Luke Byrne

10:50

Nie mówcie pannie młodej - Seria 10, odc. 2 Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2015 ) Czas: 65min.

Jack przygotowuje na wesele wielkie magiczne show, choć to Sarah chciałaby skupić na sobie uwagę gości. Czy spodoba jej się pomysł narzeczonego? 2/12

Reżyseria: Annette Simpkins

11:55

Cała prawda o jedzeniu - seria 1, odc. 4 Godziny emisji

Kulinarno ( UK 2007 ) Czas: 65min.

Dokument, odpowiadający na pytania związane z jedzeniem i obalający mity na temat żywienia. 4/6

Reżyseria: Konrad Begg

13:00

Zapraszam do stołu: Wielka porcja - Seria 9, odc. 34 Godziny emisji

( UK ) Czas: 120min.

Kucharze-amatorzy starają się zaimponować sobie nawzajem: każdy z nich przygotowuje przyjęcie, mając nadzieję na nagrodę pieniężną.

15:00

Zarobić na gratach - Seria 1, odc. 12 Godziny emisji

( 2016 ) Czas: 55min.

Prowadzący pomagają uczestnikom programu pozbyć się z domu zbędnych rzeczy. Tym razem robią porządki u przyjaciół, którzy przez siedem lat wspólnego mieszkania zdążyli zebrać pokaźny zbiór niepotrzebnych gratów.

15:55

Zarobić na gratach - Seria 1, odc. 13 Godziny emisji

( 2016 ) Czas: 60min.

Prowadzący pomagają uczestnikom programu pozbyć się z domu zbędnych rzeczy. Tym razem odwiedzają pewną mamę, która przeprowadzała się aż 20 razy, zbierając po drodze wszystko, co mogłoby się przydać.

16:55

Pogotowie remontowe: Wielka przebudowa - Seria 25, odc. 2 Godziny emisji

( 2014 ) Czas: 60min.

Nick Knowles wraz z ekipą Pogotowia Remontowego podróżują po całym kraju, przebudowując domy, a przez to łącząc ludzi i zmieniając ich życie na lepsze. 2/25

Reżyseria: Beth Brooks

17:55

Zdrowie z supermarketu - Seria 1, odc. 1 Godziny emisji

Czas: 60min.

Cherry Healey prezentuje dobroczynne właściwości wielu dobrze nam znanych produktów. 1/2

18:55

Kolacja dla dwojga - Seria 5, odc. 17 Godziny emisji

Kulinarno ( UK ) Czas: 60min.

Jason z Essex wybiera trzy spośród pięciu potencjalnych kandydatek do randki w ciemno, bazując wyłącznie na menu, które zaproponowały.

19:55

Zapraszam do stołu: podwójnie ugotowani - Seria 2, odc. 35 Godziny emisji

( 2016 ) Czas: 60min.

Wariant popularnego show, w którym pary przygotowują przyjęcie, a goście oceniają ich umiejętności kulinarne i atmosferę spotkania. Najlepszy duet wygrywa 1000 funtów.

20:55

Brytyjski „Vogue": za kulisami - Seria 1, odc. 2 Godziny emisji

( UK 2016 ) Czas: 60min.

Część 2/2. Wrzesień 2015 roku. Brytyjski „Vogue" przygotowuje się do hucznych obchodów stulecia. Po raz pierwszy w historii czasopisma ekipa filmowa uzyskała dostęp do codziennego życia redakcji tej „biblii mody". 2/2

Reżyseria: Richard Macer

21:55

Wstydliwe choroby - Seria 4, odc. 9 Godziny emisji

Dokument Czas: 60min.

Zespół lekarzy pomaga osobom z krępującymi dolegliwościami. Zgłaszają się do nich m.in. mężczyzna z guzkiem w intymnym miejscu oraz kobieta z nadmiernym owłosieniem. 9/26

22:55

Wstydliwe choroby - Seria 1, odc. 3 Godziny emisji

Dokument ( 2007 ) Czas: 60min.

Lekarze pomagają pacjentom z krępującymi dolegliwościami, m.in. matce, która ma problem z narządami rodnymi po urodzeniu dużego dziecka oraz kobiecie cierpiącej na nietrzymanie moczu.

23:55

Cała prawda o jedzeniu - seria 1, odc. 4 Godziny emisji

Kulinarno ( UK 2007 ) Czas: 65min.

Dokument, odpowiadający na pytania związane z jedzeniem i obalający mity na temat żywienia. 4/6

Reżyseria: Konrad Begg

01:00

Wstydliwe choroby - Seria 1, odc. 4 Godziny emisji

Dokument ( 2007 ) Czas: 60min.

Lekarze pomagają pacjentom z krępującymi dolegliwościami. W tym odcinku m.in. przypadek mężczyzny, który cierpi na przerost sutka.

02:00

Pogotowie remontowe: Wielka przebudowa - Seria 24, odc. 6 Godziny emisji

( 2013 ) Czas: 60min.

8-letnia Dakota urodziła się z mózgowym porażeniem dziecięcym, a jej dom nie jest dostosowany do potrzeb osoby niepełnosprawnej. Nick i jego zespół przebudują go w zaledwie 9 dni. 6/6

Reżyseria: Ben Southwell

03:00

Graham Norton Show - Seria 19, odc. 9 Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2016 ) Czas: 50min.

Na kanapie u Grahama zasiadają znamienici goście. Tym razem są to: Russell Crowe, Ryan Gosling, Jodie Foster, komik Greg Davies oraz popularny brytyjski nurek Tom Daley. 9/15

Reżyseria: Steve Smith

Obsada: Russell Crowe , Ryan Gosling , Jodie Foster , Greg Davies , Tom Daley , Bright Light Bright Light with Sir Elton John.

03:50

Młodzi Amerykanie - Seria 2, odc. 2 Godziny emisji

( 2014 ) Czas: 50min.

Stacey Dooley jedzie do Detroit, aby dowiedzieć się, jak radzą sobie tamtejsi bezdomni. 2/2

04:40

Masterchef: Zawodowcy - Seria 5, odc. 16 Godziny emisji

Kulinarno ( UK 2012 ) Czas: 50min.

Szóstka najlepszych kucharzy ostatniego tygodnia przygotowuje dania własnego pomysłu. 16/24

Reżyseria: Dave Crerar

Obsada: Gegg Wallace , Monica Galetti

05:30

Po prostu Nigella - Seria 1, odc. 5 Godziny emisji

( 2015 ) Czas: 30min.

„Zachowanie równowagi w życiu zależy także od zrozumienia, że różne dni wymagają różnego typu jedzenia" — mówi Nigella i proponuje swoje ulubione potrawy „przywracające równowagę". 5/6

Reżyseria: Dominic Cyriax

Grupy kanałów stacji

O programie TV stacji

Na stronie stacji telewizyjnej BBC Lifestyle umieszczony jest program telewizyjny dla wybranego dnia. Domyślnie prezentowany jest program dla bieżącego dnia, za pomocą kalendarza i linkow z datą można wybrać dowolny inny dzień, dla którego dostępne są informacje o emisjach.

Wyświetlana strona zawiera program TV BBC Lifestyle. Poza ramówką na stronach znajdują się informacje na temat emitowanych programów, filmów i seriali oraz osób, które są związane ze stacją.

Dodatkowo na stronie programu telewizyjnego dla kanału BBC Lifestyle można znaleźć informacje na temat programów i transmisji emitowanych na żywo oraz najbliższych premier. Program TV BBC Lifestyle umożliwia również przełączenie na widok tygodniowy zawierający tabelę z programem dla siedmiu dni.

Przewodnik telewizyjny po ramówce stacji BBC Lifestyle. Sprawdź w programie co możesz obejrzeć dziś i w kolejnych dniach.

© 2016 - PROGRAM TV - przewodnik telewizyjny naziemna.info