Logo BBC Lifestyle Program TV BBC Lifestyle - ramówka, emisje

2017-10-02 Pokaź dziś

06:00

Wiejska kuchnia Nigela i Adama - Seria 1, odc. 1 Godziny emisji

( 2013 ) Czas: 60min.

Nigel Slater i Adam Henson łączą siły: sadzą, uprawiają, hodują i gotują klasyczne brytyjskie dania na farmie w Cotswolds.

07:00

Graham Norton Show - Seria 19, odc. 10 Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2016 ) Czas: 60min.

Graham rozmawia ze znakomitymi gośćmi. Tym razem na jego sofie zasiadają Matt LeBlanc, Emilia Clarke, Kate Beckinsale oraz Dominic Cooper. 10/15

Reżyseria: Steve Smith

Obsada: Matt LeBlanc , Emilia Clarke , Kate Beckinsale , Dominic Cooper , Corinne Bailey Rae.

08:00

Wielkie brytyjskie wypieki - Seria 5, odc. 5 Godziny emisji

( UK 2014 ) Czas: 65min.

To już półmetek programu. Pozostali uczestnicy przygotowują paszteciki i tarty. 5/10

Reżyseria: Andy Devonshire

09:05

Masterchef: Gwiazdy - Seria 6, odc. 1 Godziny emisji

Kulinarno ( UK 2011 ) Czas: 55min.

Aktorka Linda Lusardi, milionerka Michelle Mone, aktor Nick Pickard i były mistrz olimpijski Darren Campbell zaczynają kulinarną rywalizację. 1/30

Reżyseria: Robin Trump

Obsada: John Torode , Gregg Wallace

10:00

Pogotowie remontowe: Wielka przebudowa - Seria 25, odc. 2 Godziny emisji

( 2014 ) Czas: 65min.

Nick Knowles wraz z ekipą Pogotowia Remontowego podróżują po całym kraju, przebudowując domy, a przez to łącząc ludzi i zmieniając ich życie na lepsze. 2/25

Reżyseria: Beth Brooks

11:05

Nie mówcie pannie młodej - Seria 10, odc. 3 Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2015 ) Czas: 65min.

Amy marzy o tradycyjnym przyjęciu weselnym w rodzinnych stronach, ale jej narzeczony przygotowuje szałowy ślub na plaży zagranicą. 3/12

Reżyseria: Rohan Latchman

12:10

Puszyści kontra szczupli - seria 1, odc. 7 Godziny emisji

Dokument ( UK ) Czas: 60min.

Anna bada najmodniejsze diety z Nowego Jorku. Na skutek zamiany diet chuda Louise pojmuje, że rozmiar zero wcale jej nie służy.

13:10

Kuchenne koszmary USA - Seria 5, odc. 14 Godziny emisji

Dokument ( USA ) Czas: 55min.

Gordon odwiedza włoskie bistro Charlie's w Kalifornii. To rodzinny interes, który obrócił marzenia w wielkie rozczarowanie. 14/17

14:05

Zapraszam do stołu: podwójnie ugotowani - Seria 2, odc. 33 Godziny emisji

( 2016 ) Czas: 55min.

Wariant popularnego show, w którym pary przygotowują przyjęcie, a goście oceniają ich umiejętności kulinarne i atmosferę spotkania. Najlepszy duet wygrywa 1000 funtów.

15:00

Nie mówcie pannie młodej - Seria 10, odc. 4 Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2015 ) Czas: 60min.

Chociaż Ellie marzy o eleganckim, klasycznym weselu, jej narzeczony, żartowniś Lee, planuje przyjęcie w tematyce bajki o Królewnie Śnieżce, by zaakcentować swoją karłowatość. 4/12

Reżyseria: Matt Fisher

16:00

Dom w słońcu - Seria 6, odc. 13 Godziny emisji

Czas: 55min.

Jonnie Irvin i Jasmine Harman pomagają właścicielom nieruchomości znajdywać wymarzone domy. Czy uczestnicy pozostaną w Wielkiej Brytanii, czy wybiorą bardziej słoneczne miejsca?

Reżyseria: Joe Scannell

16:55

Dom w słońcu - Seria 6, odc. 14 Godziny emisji

Czas: 60min.

Jonnie Irvin i Jasmine Harman pomagają właścicielom nieruchomości znajdywać wymarzone domy. Czy uczestnicy pozostaną w Wielkiej Brytanii, czy wybiorą bardziej słoneczne miejsca?

Reżyseria: Laura Linton

17:55

Kuchenne koszmary USA - Seria 5, odc. 15 Godziny emisji

Dokument ( USA ) Czas: 60min.

Gordon podróżuje do Baltimore, aby ocalić kawiarnię Café Hon, której właściciel nie nawiązał zbyt dobrych relacji z lokalną społecznością. 15/17

18:55

Kolacja dla dwojga - Seria 5, odc. 18 Godziny emisji

Kulinarno ( UK ) Czas: 60min.

Jennifer z Essex wybiera trzech spośród pięciu potencjalnych kandydatów do randki w ciemno, bazując wyłącznie na menu, które zaproponowali.

19:55

Zapraszam do stołu - Seria 10, odc. 1 Godziny emisji

Kulinarno ( UK ) Czas: 120min.

Pierwszą gospodynią jest wielbicielka psów, Julie-Ann, która chce zachwycić gości „morskim menu". Przygotowała dla nich także muzyczną niespodziankę. Czy to wystarczy, by wygrać?

Reżyseria: Jessica Suckling

21:55

Wstydliwe choroby - Seria 1, odc. 3 Godziny emisji

Dokument ( 2007 ) Czas: 60min.

Lekarze pomagają pacjentom z krępującymi dolegliwościami, m.in. matce, która ma problem z narządami rodnymi po urodzeniu dużego dziecka oraz kobiecie cierpiącej na nietrzymanie moczu. 3/4

22:55

Wstydliwe choroby - Seria 1, odc. 4 Godziny emisji

Dokument ( 2007 ) Czas: 60min.

Lekarze pomagają pacjentom z krępującymi dolegliwościami. W tym odcinku m.in. przypadek mężczyzny, który cierpi na przerost sutka. 4/4

23:55

Cała prawda o botoksie Godziny emisji

Nauka i medycyna Czas: 60min.

Upiększające zastrzyki stosowane są coraz powszechniej. Jakie ryzyko wiąże się z używaniem botoksu i kosmetycznych wypełniaczy?

00:55

Wstydliwe choroby: otyłość - Seria 1, odc. 1 Godziny emisji

Czas: 60min.

Lekarze z zespołu doktora Christiana Jessena doradzają pacjentom ze schorzeniami spowodowanymi przez otyłość. 1/4

01:55

Pogotowie remontowe: Wielka przebudowa - Seria 25, odc. 1 Godziny emisji

( 2014 ) Czas: 65min.

Nick i jego ekipa pomagają rozbudować dom kobiety po ciężkiej infekcji mózgu. 1/25

Reżyseria: Luke Byrne

03:00

Graham Norton Show - Seria 19, odc. 10 Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2016 ) Czas: 45min.

Graham rozmawia ze znakomitymi gośćmi. Tym razem na jego sofie zasiadają Matt LeBlanc, Emilia Clarke, Kate Beckinsale oraz Dominic Cooper. 10/15

Reżyseria: Steve Smith

Obsada: Matt LeBlanc , Emilia Clarke , Kate Beckinsale , Dominic Cooper , Corinne Bailey Rae.

03:45

Mistrzowie szycia - Seria 1, odc. 1 Godziny emisji

( 2013 ) Czas: 55min.

Amatorzy rywalizują o tytuł najlepszego brytyjskiego krawca-amatora. W tym odcinku muszą zaprojektować i uszyć sukienkę na miarę. 1/4

04:40

Wielkie brytyjskie wypieki - Seria 5, odc. 5 Godziny emisji

( UK 2014 ) Czas: 50min.

To już półmetek programu. Pozostali uczestnicy przygotowują paszteciki i tarty. 5/10

Reżyseria: Andy Devonshire

05:30

Kuchnia Billa: Notting Hill - Seria 1, odc. 1 Godziny emisji

Kulinarno ( UK 2013 ) Czas: 30min.

Bill robi placuszki ze zsiadłego mleka, zupę z cieciorki i chorizo oraz ciasto z gruszkami, jagodami i migdałami. 1/10

Reżyseria: Dominic Cyriax

Grupy kanałów stacji

O programie TV stacji

Na stronie stacji telewizyjnej BBC Lifestyle umieszczony jest program telewizyjny dla wybranego dnia. Domyślnie prezentowany jest program dla bieżącego dnia, za pomocą kalendarza i linkow z datą można wybrać dowolny inny dzień, dla którego dostępne są informacje o emisjach.

Wyświetlana strona zawiera program TV BBC Lifestyle. Poza ramówką na stronach znajdują się informacje na temat emitowanych programów, filmów i seriali oraz osób, które są związane ze stacją.

Dodatkowo na stronie programu telewizyjnego dla kanału BBC Lifestyle można znaleźć informacje na temat programów i transmisji emitowanych na żywo oraz najbliższych premier. Program TV BBC Lifestyle umożliwia również przełączenie na widok tygodniowy zawierający tabelę z programem dla siedmiu dni.

Przewodnik telewizyjny po ramówce stacji BBC Lifestyle. Sprawdź w programie co możesz obejrzeć dziś i w kolejnych dniach.

© 2016 - PROGRAM TV - przewodnik telewizyjny naziemna.info