Logo BBC Lifestyle Program TV BBC Lifestyle - ramówka, emisje

2017-10-03 Pokaź dziś

06:00

Wiejska kuchnia Nigela i Adama - Seria 1, odc. 2 Godziny emisji

( 2013 ) Czas: 60min.

Nigel i Adam analizują zjawisko zaniku sezonowości produktów spożywczych. Proponują powrót do naturalnego cyklu natury — poczynając od jagnięciny.

07:00

Graham Norton Show - Seria 19, odc. 11 Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2016 ) Czas: 60min.

Graham rozmawia ze znakomitymi gośćmi. Tym razem na jego sofie zasiadają Kelsey Grammer, Tamsin Greig, Salma Hayek oraz Alicia Keys, która wykona także utwór „In Common". 11/15

Reżyseria: Steve Smith

Obsada: Kelsey Grammer , Tamsin Greig , Salma Hayek , Alicia Keys.

08:00

Wielkie brytyjskie wypieki - Seria 5, odc. 6 Godziny emisji

( UK 2014 ) Czas: 65min.

Pozostała szóstka uczestników ma za zadanie upiec trzy europejskie ciasta, między innymi dwuwarstwowy tort Dobosa. 6/10

Reżyseria: Andy Devonshire

09:05

Masterchef: Gwiazdy - Seria 6, odc. 2 Godziny emisji

Kulinarno ( UK 2011 ) Czas: 55min.

Linda, Michelle, Nick i Darren pracują razem, a potem stają przed pierwszym wyzwaniem: przygotowują posiłek dla studentów londyńskiej szkoły Brit. 2/30

Reżyseria: Robin Trump

Obsada: John Torode , Gregg Wallace

10:00

Pogotowie remontowe: Wielka przebudowa - Seria 25, odc. 3 Godziny emisji

( 2014 ) Czas: 60min.

Ekipa pomaga dokończyć remont domu rodzinie opiekującej się synem z rozszczepem kręgosłupa. 3/25

Reżyseria: Simon Brown

11:00

Nie mówcie pannie młodej - Seria 10, odc. 4 Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2015 ) Czas: 65min.

Chociaż Ellie marzy o eleganckim, klasycznym weselu, jej narzeczony, żartowniś Lee, planuje przyjęcie w tematyce bajki o Królewnie Śnieżce, by zaakcentować swoją karłowatość. 4/12

Reżyseria: Matt Fisher

12:05

Cała prawda o botoksie Godziny emisji

Nauka i medycyna Czas: 65min.

Upiększające zastrzyki stosowane są coraz powszechniej. Jakie ryzyko wiąże się z używaniem botoksu i kosmetycznych wypełniaczy?

13:10

Czekoladomania - Seria 7, odc. 3 Godziny emisji

Kulinarno ( UK 2015 ) Czas: 25min.

Flick, menedżer sklepu, szykuje się do ślubu z Christine. Przygotowuje dla niej specjalną niespodziankę: 10 tortów! 3/12

Reżyseria: Megan Gerrie

Obsada: Stephen Tompkinson

13:35

Czekoladomania - Seria 7, odc. 4 Godziny emisji

Kulinarno ( UK 2015 ) Czas: 30min.

Zespół ma przygotować słodkie arcydzieło z dreszczykiem z okazji Halloween. 4/12

Reżyseria: Megan Gerrie

Obsada: Stephen Tompkinson

14:05

Zapraszam do stołu: podwójnie ugotowani - Seria 2, odc. 34 Godziny emisji

( 2016 ) Czas: 60min.

Wariant popularnego show, w którym pary przygotowują przyjęcie, a goście oceniają ich umiejętności kulinarne i atmosferę spotkania. Najlepszy duet wygrywa 1000 funtów.

15:05

Nie mówcie pannie młodej - Seria 10, odc. 5 Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2015 ) Czas: 55min.

Hanna marzy o luksusowym i eleganckim przyjęciu weselnym. Jednak jej narzeczony Tommy planuje zwariowaną ceremonię na morzu na nartach wodnych. 5/12

Reżyseria: Joss Cubitt

16:00

Dom w słońcu - Seria 6, odc. 15 Godziny emisji

Czas: 55min.

Jonnie Irvin i Jasmine Harman pomagają właścicielom nieruchomości znajdywać wymarzone domy. Czy uczestnicy pozostaną w Wielkiej Brytanii, czy wybiorą bardziej słoneczne miejsca?

Reżyseria: Hannah Dyson

16:55

Architektura otwarta - Seria 1, odc. 1 Godziny emisji

( 2016 ) Czas: 60min.

Architekt Zac Monro projektuje szklane atrium w przebudowanej na dom i zamieszkałej przez rodzinę stodole z XVIII wieku. Objęcie dziedzińca dachem ze szkła wydaje się utrudnione ze względu na wiek starej konstrukcji. 1/7

Reżyseria: Nicki Stoker

17:55

Kuchenne koszmary USA - Seria 5, odc. 16 Godziny emisji

Dokument ( USA ) Czas: 60min.

Gordon wybiera się do rodzinnej restauracji Chiarella's w Filadelfii. Czy sprawi, że lokal znów zacznie tętnić życiem? Może przy okazji uda mu się uratować małżeństwo właścicieli. 16/17

18:55

Kolacja dla dwojga - Seria 5, odc. 19 Godziny emisji

Kulinarno ( UK ) Czas: 60min.

David z Londynu wybiera trzy spośród pięciu potencjalnych kandydatek do randki w ciemno, bazując wyłącznie na menu, które zaproponowały. Potem decyduje, z kim spotka się ponownie.

19:55

Zapraszam do stołu - Seria 10, odc. 2 Godziny emisji

Kulinarno ( UK ) Czas: 120min.

Drugie przyjęcie odbywa się u szałowej babci Carol. Na wypadek gdyby menu niewystarczająco zachwyciło gości, przygotowała lekcję tango. Ma też w zanadrzu kilka tajemnic.

21:55

Cała prawda o jedzeniu - seria 1, odc. 5 Godziny emisji

Kulinarno ( UK 2007 ) Czas: 60min.

Dokument, odpowiadający na pytania związane z jedzeniem i obalający mity na temat żywienia. 5/6

Reżyseria: Giles Harrison

22:55

Wstydliwe choroby: otyłość - Seria 1, odc. 1 Godziny emisji

Czas: 60min.

Lekarze z zespołu doktora Christiana Jessena doradzają pacjentom ze schorzeniami spowodowanymi przez otyłość. 1/4

23:55

Puszyści kontra szczupli - seria 1, odc. 5 Godziny emisji

Dokument ( UK ) Czas: 60min.

Czy hipnoza może pomóc w odchudzaniu? I czy chudy Kevin zdoła przytyć, zamieniając się dietą z wiecznie głodną Julie?

00:55

Wstydliwe choroby: otyłość - Seria 1, odc. 2 Godziny emisji

Czas: 60min.

Lekarze z zespołu doktora Christiana Jessena doradzają pacjentom ze schorzeniami spowodowanymi przez otyłość. Z prośbą o radę zgłaszają się małżonkowie, których łączna waga wynosi ponad 330 kilogramów. 2/4

01:55

Pogotowie remontowe: Wielka przebudowa - Seria 25, odc. 2 Godziny emisji

( 2014 ) Czas: 65min.

Nick Knowles wraz z ekipą Pogotowia Remontowego podróżują po całym kraju, przebudowując domy, a przez to łącząc ludzi i zmieniając ich życie na lepsze. 2/25

Reżyseria: Beth Brooks

03:00

Graham Norton Show - Seria 19, odc. 11 Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2016 ) Czas: 50min.

Graham rozmawia ze znakomitymi gośćmi. Tym razem na jego sofie zasiadają Kelsey Grammer, Tamsin Greig, Salma Hayek oraz Alicia Keys, która wykona także utwór „In Common". 11/15

Reżyseria: Steve Smith

Obsada: Kelsey Grammer , Tamsin Greig , Salma Hayek , Alicia Keys.

03:50

Mistrzowie szycia - Seria 1, odc. 2 Godziny emisji

( 2013 ) Czas: 50min.

Amatorzy rywalizują o tytuł najlepszego brytyjskiego krawca-amatora. W tym odcinku projektują i szyją jedwabną bluzkę. 2/4

04:40

Wielkie brytyjskie wypieki - Seria 5, odc. 6 Godziny emisji

( UK 2014 ) Czas: 55min.

Pozostała szóstka uczestników ma za zadanie upiec trzy europejskie ciasta, między innymi dwuwarstwowy tort Dobosa. 6/10

Reżyseria: Andy Devonshire

05:35

Kuchnia Billa: Notting Hill - Seria 1, odc. 2 Godziny emisji

Kulinarno ( UK 2013 ) Czas: 25min.

Bill szykuje smażony ryż z imbirem i czosnkiem, zupę z pieczonej dyni, oraz lody i galaretkę malinową. 2/10

Reżyseria: Dominic Cyriax

Grupy kanałów stacji

O programie TV stacji

Na stronie stacji telewizyjnej BBC Lifestyle umieszczony jest program telewizyjny dla wybranego dnia. Domyślnie prezentowany jest program dla bieżącego dnia, za pomocą kalendarza i linkow z datą można wybrać dowolny inny dzień, dla którego dostępne są informacje o emisjach.

Wyświetlana strona zawiera program TV BBC Lifestyle. Poza ramówką na stronach znajdują się informacje na temat emitowanych programów, filmów i seriali oraz osób, które są związane ze stacją.

Dodatkowo na stronie programu telewizyjnego dla kanału BBC Lifestyle można znaleźć informacje na temat programów i transmisji emitowanych na żywo oraz najbliższych premier. Program TV BBC Lifestyle umożliwia również przełączenie na widok tygodniowy zawierający tabelę z programem dla siedmiu dni.

Przewodnik telewizyjny po ramówce stacji BBC Lifestyle. Sprawdź w programie co możesz obejrzeć dziś i w kolejnych dniach.

© 2016 - PROGRAM TV - przewodnik telewizyjny naziemna.info