Logo BBC Lifestyle Program TV BBC Lifestyle - ramówka, emisje

2017-10-05 Pokaź dziś

06:00

Wiejska kuchnia Nigela i Adama - Seria 1, odc. 4 Godziny emisji

( 2013 ) Czas: 60min.

Nigel i Adam opowiadają o tradycyjnych potrawach brytyjskiej kuchni, znanych od wieków i nadal bardzo popularnych.

07:00

Graham Norton Show - Seria 19, odc. 13 Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2016 ) Czas: 60min.

Graham Norton rozmawia z gwiazdami showbiznesu. Tym razem jego gośćmi są Charlie Sheen, Melissa McCarthy oraz Kristen Wiig. 13/15

Reżyseria: Steve Smith

Obsada: Melissa McCarthy , Kristen Wiig , Kate McKinnon , Leslie Jones , Charlie Sheen , Christine and the Queens.

08:00

Wielkie brytyjskie wypieki - Seria 5, odc. 8 Godziny emisji

( UK 2014 ) Czas: 65min.

Piątka pozostałych uczestników staje przed kolejnymi, coraz trudniejszymi zadaniami. 8/10

Reżyseria: Andy Devonshire

09:05

Masterchef: Gwiazdy - Seria 6, odc. 4 Godziny emisji

Kulinarno ( UK 2011 ) Czas: 55min.

Uczestnicy gotują w restauracji Redhook, a następnie tworzą swoje popisowe dania. Potem wracają do kuchni programu MasterChef. 4/30

Reżyseria: Robin Trump

Obsada: John Torode , Gregg Wallace

10:00

Pogotowie remontowe: Wielka przebudowa - Seria 25, odc. 4 Godziny emisji

( 2014 ) Czas: 60min.

Nick z ekipą wyruszają do Warrington, aby pomóc częściowo sparaliżowanemu elektrykowi. 5/25

11:00

Nie mówcie pannie młodej - Seria 10, odc. 6 Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2015 ) Czas: 60min.

Ami zawsze marzyła o baśniowym przyjęciu ślubnym z zamkiem, babeczkami i galonami szampana, ale rządny wrażeń Lee chce zorganizować... pokaz sportów ekstremalnych. 6/12

Reżyseria: Michael Nuvoletta

12:00

10 lat mniej - Eileen Breading Godziny emisji

Moda i uroda ( UK ) Czas: 60min.

Zawodowa opiekunka Eileen Breading chce, by ekipa odmieniła jej wygląd, ale dr Jan Stanek dokonuje pewnego smutnego odkrycia. 5/20

13:00

Zapraszam do stołu - Seria 10, odc. 1 Godziny emisji

Kulinarno ( UK ) Czas: 120min.

Pierwszą gospodynią jest wielbicielka psów, Julie-Ann, która chce zachwycić gości „morskim menu". Przygotowała dla nich także muzyczną niespodziankę. Czy to wystarczy, by wygrać?

Reżyseria: Jessica Suckling

15:00

Cała prawda o jedzeniu - seria 1, odc. 5 Godziny emisji

Kulinarno ( UK 2007 ) Czas: 55min.

Dokument, odpowiadający na pytania związane z jedzeniem i obalający mity na temat żywienia. 5/6

Reżyseria: Giles Harrison

15:55

Dom w słońcu - Seria 6, odc. 18 Godziny emisji

Czas: 60min.

Jonnie Irvin i Jasmine Harman pomagają właścicielom nieruchomości znajdywać wymarzone domy. Czy uczestnicy pozostaną w Wielkiej Brytanii, czy wybiorą bardziej słoneczne miejsca?

Reżyseria: Kris Puri

16:55

Dom w słońcu - Seria 6, odc. 19 Godziny emisji

Czas: 60min.

Jonnie Irvin i Jasmine Harman pomagają właścicielom nieruchomości znajdywać wymarzone domy. Czy uczestnicy pozostaną w Wielkiej Brytanii, czy wybiorą bardziej słoneczne miejsca?

Reżyseria: Hannah Dyson

17:55

Czekoladomania - Seria 7, odc. 5 Godziny emisji

Kulinarno ( UK 2015 ) Czas: 30min.

Christine prosi Mike'a o przygotowanie tortu na szkolną uroczystość. Tort ma przedstawiać Stracha na Wróble z „Czarnoksiężnika z Krainy Oz". 5/12

Reżyseria: Megan Gerrie

Obsada: Stephen Tompkinson

18:25

Czekoladomania - Seria 7, odc. 6 Godziny emisji

Kulinarno ( UK 2015 ) Czas: 30min.

Aktor Stephen Tompkinson, który jest także lektorem w programie „Czekoladomania", dostaje od ekipy niespodziankę: tort przypominający czaszkę. 6/12

Reżyseria: Megan Gerrie

Obsada: Stephen Tompkinson

18:55

Kolacja dla dwojga - Seria 5, odc. 21 Godziny emisji

Kulinarno ( UK ) Czas: 60min.

Greg z Derbyshire wybiera trzy spośród pięciu potencjalnych kandydatek do randki w ciemno, bazując wyłącznie na menu, które zaproponowały. Potem decyduje, z kim spotka się ponownie.

19:55

Zapraszam do stołu: podwójnie ugotowani - Seria 2, odc. 37 Godziny emisji

( 2016 ) Czas: 60min.

Wariant popularnego show, w którym pary przygotowują przyjęcie, a goście oceniają ich umiejętności kulinarne i atmosferę spotkania. Najlepszy duet wygrywa 1000 funtów.

20:55

Cała prawda o jedzeniu - seria 1, odc. 5 Godziny emisji

Kulinarno ( UK 2007 ) Czas: 60min.

Dokument, odpowiadający na pytania związane z jedzeniem i obalający mity na temat żywienia. 5/6

Reżyseria: Giles Harrison

21:55

Wstydliwe choroby - Seria 1, odc. 4 Godziny emisji

Dokument ( 2007 ) Czas: 60min.

Lekarze pomagają pacjentom z krępującymi dolegliwościami. W tym odcinku m.in. przypadek mężczyzny, który cierpi na przerost sutka. 4/4

22:55

Wstydliwe choroby: otyłość - Seria 1, odc. 3 Godziny emisji

Czas: 60min.

Zespół lekarzy, czyli Christian Jessen, Dawn Harper i Pixie McKenna, doradzają pacjentom z nadwagą. Tym razem doktor Pixie ma do czynienia z trzema przypadkami przepukliny spowodowanej przez otyłość. 3/4

23:55

Brytyjski „Vogue": za kulisami - Seria 1, odc. 2 Godziny emisji

( UK 2016 ) Czas: 60min.

Część 2/2. Wrzesień 2015 roku. Brytyjski „Vogue" przygotowuje się do hucznych obchodów stulecia. Po raz pierwszy w historii czasopisma ekipa filmowa uzyskała dostęp do codziennego życia redakcji tej „biblii mody". 2/2

Reżyseria: Richard Macer

00:55

Wstydliwe choroby: otyłość - Seria 1, odc. 4 Godziny emisji

Czas: 60min.

Lekarze z zespołu doktora Christiana Jessena omawiają wpływ otyłości na płodność. 4/4

01:55

Pogotowie remontowe: Wielka przebudowa - Seria 25, odc. 3 Godziny emisji

( 2014 ) Czas: 65min.

Tym razem Pogotowie Remontowe pomaga zaadaptować dom na potrzeby rodziny z dzieckiem chorującym na dystrofię mięśniową Duchenne'a. 4/25

Reżyseria: Ben Rowland

03:00

Graham Norton Show - Seria 19, odc. 13 Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2016 ) Czas: 45min.

Graham Norton rozmawia z gwiazdami showbiznesu. Tym razem jego gośćmi są Charlie Sheen, Melissa McCarthy oraz Kristen Wiig. 13/15

Reżyseria: Steve Smith

Obsada: Melissa McCarthy , Kristen Wiig , Kate McKinnon , Leslie Jones , Charlie Sheen , Christine and the Queens.

03:45

Mistrzowie szycia - Seria 1, odc. 4 Godziny emisji

( 2013 ) Czas: 55min.

Amatorzy rywalizują o tytuł najlepszego brytyjskiego krawca-amatora. Trójka finalistów ma za zadanie stworzyć elegancką suknię wieczorową. 4/4

04:40

Wielkie brytyjskie wypieki - Seria 5, odc. 8 Godziny emisji

( UK 2014 ) Czas: 55min.

Piątka pozostałych uczestników staje przed kolejnymi, coraz trudniejszymi zadaniami. 8/10

Reżyseria: Andy Devonshire

05:35

Kuchnia Billa: Notting Hill - Seria 1, odc. 4 Godziny emisji

Kulinarno ( UK 2013 ) Czas: 25min.

Bill szykuje łopatkę wieprzową w sosie chipotle, pudding kukurydziany, oraz ryż z chorizo, chilli i czosnkiem. 4/10

Reżyseria: Dominic Cyriax

Grupy kanałów stacji

O programie TV stacji

Na stronie stacji telewizyjnej BBC Lifestyle umieszczony jest program telewizyjny dla wybranego dnia. Domyślnie prezentowany jest program dla bieżącego dnia, za pomocą kalendarza i linkow z datą można wybrać dowolny inny dzień, dla którego dostępne są informacje o emisjach.

Wyświetlana strona zawiera program TV BBC Lifestyle. Poza ramówką na stronach znajdują się informacje na temat emitowanych programów, filmów i seriali oraz osób, które są związane ze stacją.

Dodatkowo na stronie programu telewizyjnego dla kanału BBC Lifestyle można znaleźć informacje na temat programów i transmisji emitowanych na żywo oraz najbliższych premier. Program TV BBC Lifestyle umożliwia również przełączenie na widok tygodniowy zawierający tabelę z programem dla siedmiu dni.

Przewodnik telewizyjny po ramówce stacji BBC Lifestyle. Sprawdź w programie co możesz obejrzeć dziś i w kolejnych dniach.

© 2016 - PROGRAM TV - przewodnik telewizyjny naziemna.info