Logo BBC Lifestyle Program TV BBC Lifestyle - ramówka, emisje

2017-10-09 Pokaź dziś

06:00

Kuchnia Billa: Notting Hill - Seria 1, odc. 3 Godziny emisji

Kulinarno ( UK 2013 ) Czas: 30min.

Bill przyrządza sałatkę z krewetek, arbuza i ziół, skrzydełka z kury w kokosowe oraz deser limonkowo-kokosowy. 3/10

Reżyseria: Dominic Cyriax

06:30

Kuchnia Billa: Notting Hill - Seria 1, odc. 4 Godziny emisji

Kulinarno ( UK 2013 ) Czas: 35min.

Bill szykuje łopatkę wieprzową w sosie chipotle, pudding kukurydziany, oraz ryż z chorizo, chilli i czosnkiem. 4/10

Reżyseria: Dominic Cyriax

07:05

Graham Norton Show - Seria 20, odc. 1 Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2017 ) Czas: 55min.

Na czerwonej kanapie Grahama zasiadają znamienici goście. Tym razem są to Justin Timberlake, Anna Kendrick, Daniel Radcliffe i Robbie Williams. 1/20

Reżyseria: Steve Smith

Obsada: Justin Timberlake , Anna Kendrick , Daniel Radcliffe , Robbie Williams

08:00

Wielkie brytyjskie wypieki - Seria 5, odc. 10 Godziny emisji

( UK 2014 ) Czas: 65min.

Nadszedł wielki finał. Już tylko trzy wyzwania dzielą uczestników od upragnionej nagrody. 10/10

Reżyseria: Andy Devonshire

09:05

Masterchef: Gwiazdy - Seria 6, odc. 6 Godziny emisji

Kulinarno ( UK 2011 ) Czas: 55min.

Aktorki Margi Clarke i Shobu Kapoor oraz prezenterzy Aggie McKenzie i Tim Lovejoy zaczynają swoją przygodę w programie Masterchef. 6/30

Reżyseria: Robin Trump

Obsada: John Torode , Gregg Wallace

10:00

Pogotowie remontowe: Wielka przebudowa - Seria 25, odc. 6 Godziny emisji

( 2014 ) Czas: 65min.

Nick Knowles wyrusza do Basildon w Essex, aby spotkać się z dziewięcioletnim Brandonem. Chłopiec cierpi na epilepsję, ma nawet 30 ataków dziennie. 7/25

11:05

Nie mówcie pannie młodej - Seria 10, odc. 8 Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2015 ) Czas: 60min.

Jana chciałaby zaprosić gości na tradycyjne angielskie wesele, ale jej przyszły mąż-fashionista planuje... szałowy pokaz mody. 8/12

Reżyseria: Daniela Carson

12:05

Puszyści kontra szczupli - seria 2, odc. 2 Godziny emisji

Dokument ( UK ) Czas: 60min.

Cykl, w którym obżartuch i niejadek zamieniają się dietami na pięć dni. Uczą się w ten sposób, jak jeść zdrowiej.

13:05

Kuchenne koszmary USA - Seria 6, odc. 1 Godziny emisji

Dokument ( USA ) Czas: 55min.

Restauracja La Galleria 33 stoi u progu katastrofy. Czy Gordon zdoła ocalić ją od bankructwa? 1/16

14:00

Zapraszam do stołu: podwójnie ugotowani - Seria 2, odc. 36 Godziny emisji

( 2016 ) Czas: 60min.

Wariant popularnego show, w którym pary przygotowują przyjęcie, a goście oceniają ich umiejętności kulinarne i atmosferę spotkania. Najlepszy duet wygrywa 1000 funtów.

15:00

Nie mówcie pannie młodej - Seria 10, odc. 9 Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2015 ) Czas: 60min.

Dziennikarka Stacey Dooley, wielka fanka programu, przejrzała materiały archiwalne i przygotowała zestawienie najbardziej magicznych przyjęć weselnych o tematyce Świąt Bożego Narodzenia. 9/12

16:00

Dom w słońcu - Seria 6, odc. 22 Godziny emisji

Czas: 55min.

Jonnie Irvin i Jasmine Harman pomagają właścicielom nieruchomości znajdywać wymarzone domy. Czy uczestnicy pozostaną w Wielkiej Brytanii, czy wybiorą bardziej słoneczne miejsca?

Reżyseria: Philippa Murphy

16:55

Architektura otwarta - Seria 1, odc. 1 Godziny emisji

( 2016 ) Czas: 60min.

Architekt Zac Monro projektuje szklane atrium w przebudowanej na dom i zamieszkałej przez rodzinę stodole z XVIII wieku. Objęcie dziedzińca dachem ze szkła wydaje się utrudnione ze względu na wiek starej konstrukcji. 1/7

Reżyseria: Nicki Stoker

17:55

Kuchenne koszmary USA - Seria 5, odc. 17 Godziny emisji

Dokument ( USA ) Czas: 60min.

Gordon odwiedza meksykańską restaurację Zocalo, w której poznali się Greg i Mary. Teraz Gordon musi ratować nie tylko podupadającą restaurację, ale też ich małżeństwo. 17/17

18:55

Kolacja dla dwojga - Seria 5, odc. 23 Godziny emisji

Kulinarno ( UK ) Czas: 60min.

Stephanie otrzymuje od nieznajomych pięć zaproszeń na kolację. Na podstawie zaproponowanego przez nich menu wybiera trzech mężczyzn, z którymi spotka się podczas kulinarnej randki w ciemno.

19:55

Zapraszam do stołu - Seria 10, odc. 3 Godziny emisji

Kulinarno ( UK ) Czas: 120min.

Nauczyciel fizyki i zdeklarowany geek Damian przygotowuje dla gości dwa dania z chili. Jednym z podstawowych punktów spotkania pozostaje pytanie: czy jagnięcina to mięso z krowy, czy ze świni.

21:55

Wstydliwe choroby: otyłość - Seria 1, odc. 4 Godziny emisji

Czas: 60min.

Lekarze z zespołu doktora Christiana Jessena omawiają wpływ otyłości na płodność. 4/4

22:55

Wstydliwe choroby: otyłość - wizyta kontrolna - Seria 1, odc. 1 Godziny emisji

Czas: 60min.

Lekarze z zespołu doktora Jessena sprawdzają, czy zalecone metody leczenia przyniosły oczekiwane efekty. Na wizytę kontrolną zapraszają swoje byłe pacjentki, które zgłosiły się po poradę ze względu m.in. na problemy intymne, zbyt duże piersi, torbiele i zespół policystycznych jajników.

23:55

Moje dzieci jedzą śmieci Godziny emisji

Dokument Czas: 60min.

Program dokumentalny śledzący codzienne życie trzech rodzin, ich problemy z dietą i podejście do problemu otyłości.

00:55

Wstydliwe choroby: otyłość - wizyta kontrolna - Seria 1, odc. 2 Godziny emisji

Czas: 60min.

Zespół lekarzy doktora Christiana chce sprawdzić, czy zalecone metody leczenia przyniosły oczekiwane efekty. W tym celu zaproszeni zostają do kliniki byli pacjenci, m.in. małżonkowie, których łączna waga przekraczała 330 kilogramów, oraz 21-letnia matka narzekająca na zbyt duże piersi.

01:55

Pogotowie remontowe: Wielka przebudowa - Seria 25, odc. 5 Godziny emisji

( 2014 ) Czas: 65min.

Ekipa pomaga zaadaptować dom na potrzeby pracownika szpitala, rannego w wypadku motocyklowym. 6/25

03:00

Graham Norton Show - Seria 20, odc. 1 Godziny emisji

Program rozrywkowy ( UK 2017 ) Czas: 45min.

Na czerwonej kanapie Grahama zasiadają znamienici goście. Tym razem są to Justin Timberlake, Anna Kendrick, Daniel Radcliffe i Robbie Williams. 1/20

Reżyseria: Steve Smith

Obsada: Justin Timberlake , Anna Kendrick , Daniel Radcliffe , Robbie Williams

03:45

Wiejska kuchnia Nigela i Adama - Seria 1, odc. 1 Godziny emisji

( 2013 ) Czas: 55min.

Nigel Slater i Adam Henson łączą siły: sadzą, uprawiają, hodują i gotują klasyczne brytyjskie dania na farmie w Cotswolds.

04:40

Wielkie brytyjskie wypieki - Seria 5, odc. 10 Godziny emisji

( UK 2014 ) Czas: 55min.

Nadszedł wielki finał. Już tylko trzy wyzwania dzielą uczestników od upragnionej nagrody. 10/10

Reżyseria: Andy Devonshire

05:35

Kuchnia Billa: Notting Hill - Seria 1, odc. 8 Godziny emisji

Kulinarno ( UK 2013 ) Czas: 25min.

Bill robi koreańskie bulgogi, klopsiki z kurczaka i pancetty oraz tajską sałatkę z drobiu. 8/10

Reżyseria: Dominic Cyriax

Grupy kanałów stacji

O programie TV stacji

Na stronie stacji telewizyjnej BBC Lifestyle umieszczony jest program telewizyjny dla wybranego dnia. Domyślnie prezentowany jest program dla bieżącego dnia, za pomocą kalendarza i linkow z datą można wybrać dowolny inny dzień, dla którego dostępne są informacje o emisjach.

Wyświetlana strona zawiera program TV BBC Lifestyle. Poza ramówką na stronach znajdują się informacje na temat emitowanych programów, filmów i seriali oraz osób, które są związane ze stacją.

Dodatkowo na stronie programu telewizyjnego dla kanału BBC Lifestyle można znaleźć informacje na temat programów i transmisji emitowanych na żywo oraz najbliższych premier. Program TV BBC Lifestyle umożliwia również przełączenie na widok tygodniowy zawierający tabelę z programem dla siedmiu dni.

Przewodnik telewizyjny po ramówce stacji BBC Lifestyle. Sprawdź w programie co możesz obejrzeć dziś i w kolejnych dniach.

© 2016 - PROGRAM TV - przewodnik telewizyjny naziemna.info